on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
και χωρίς στρατιωτική ετοιμότητα.
ε, ναι. Δεν εχουμε την υπεροχή της Κύπρου δυστυχως.
ελληνικα παρακαλω .... δεν ειμαστε ολοι με μαστερ στο γκουγκλάρισμα...
ελληνικα παρακαλω .... δεν ειμαστε ολοι με μαστερ στο γκουγκλάρισμα...
α καλααααααααααααακανείς δεν διαμαρτύρεται στην κύπρο παρόλο που η φοροδιαφυγή είναι πολύ μεγαλύτερη απο την ελλάδα.
απλά το χρήμα ρέει αφθονο ο κόσμος τρώει με διπλούς μισθούς απο σένα, έχει τις διπλές παροχές από σένα και έχει και τους μισούς έμμεσους και άμεσους φόρους απο σένα.
εσύ τρέχα να το παίζεις καουμπόυς εναντίον των επιχειρήσεων χωρίς βαρειά βιομηχανία, χωρίς τεχνολογική υπεροχή και χωρίς στρατιωτική ετοιμότητα.
για γέλια ή για κλάματα;
εγώ λεω και για τα δύο.
Εγώ δεν λέω ότι γίνεται πουθενά στον κόσμο αυτό, αλλά σε καταστάσεις όπως αυτή που βρίσκεται η Ελλάδα, ίσως θα έπρεπε να γίνει. Όπως με τον Θέμο Αναστασιάδη που τον έπιασαν οι Γάλλοι στα Γαλλοελβετικά σύνορα με τίς επιταγές του μαύρου χρήματος στα χέρια και συνεχίζει να το παίζει άνετος και ωραίος με την άνοχη όλων...
Όσον αφορά στην αμνηστεία σε επαναπατριζόμενα κεφάλαια που ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΙ άμεσα, δεν ξέρω τι γίνεται στην Κύπρο, αλλά εδώ να είσαι σίγουρος ότι κανένα λαμόγιο Έλληνας που έχει βγάλει κρυφά εκατομμύρια έξω, ακόμη και με φορολογική αμνηστία δεν θα επενδύσει στην Ελλάδα. Εδώ στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν έπαιρναν επιδοτήσεις για να επενδύσουν στη χώρα και αντ' αυτού τσέπωναν τα φράγκα και πήγαιναν στο εξωτερικό για επενδύσεις (βλέπε Λαναράς)...
ελληνικα παρακαλω .... δεν ειμαστε ολοι με μαστερ ...
ούτε τα αποθέματα σε ρευστό των κυπριακών τραπεζών.ε, ναι. Δεν εχουμε την υπεροχή της Κύπρου δυστυχως.
α καλααααααααααααα
Αποψεις λεμε , δεν το παιζουμε καουμποηδες ....
Για γελια και για κλαματα μας καταντησαν οι ιδιοι που μας εκλεβαν...
εδώ που φτασες είναι ΤΩΡΑ που χρειάζεσαι να πλακώσει μαύρο χρήμα.....
εσείς ακόμα κυνηγάτε φαντάσματα μπον φιλέ τρώγοντας σανό.
πιασταβγόκαικούρευτο δλδ.
εδώ που φτάσαμε έχει δίκιο.ο Μάνος το είπε..."πρέπει να ξεβρακωθούμε για να έρθουν επενδύσεις".... όλα τα άλλα είναι φληναφήματα (σε απλά ελληνικά μαλακίες)
η επεξηγηση δεν χρειαζοταν και μπορουσες να το γραψεις, μια και καλη, απλα και ξαστερα, χωρις επιδειξη γνωσεωνMε τα δόντια ο λύκος και με τα κέρατα ο ταύρος. (Δηλαδή: Ο καθένας μάχεται με τα όπλα που διαθέτει.)
ε, ναι. Δεν εχουμε την υπεροχή της Κύπρου δυστυχως.
εδώ που φτάσαμε έχει δίκιο.
Ούτε έχουμε βρεί σύμμαχο που να προστατεύει την ΑΟΖ.![]()
και η δικη μας ανοχη μεσα....ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
μόνο αυτοί έφταιγαν.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
τώρα κατάλαβα.
Ούτε έχουμε βρεί σύμμαχο που να προστατεύει την ΑΟΖ.![]()
το έχω γράψει και εγώ εδώ μέσα πολύ παλιότερα το θυμάσει ρε ??
"(1) Επενδύσεις
- Αμεση κατάργηση ΟΛΩΝ των περιορισμών που ισχύουν σχετικά με την εγκατάσταση επιχειρήσεων
- Καθιέρωση υψηλού παραβόλου για την προσφυγή στο ΣτΕ
- Πραγματικό fast track με καθιέρωση μίας μόνο υπογραφής για την έγκριση της επένδυσης
- Φορολογικά και άλλα κίνητρα για την εγκατάσταση νέων παραγωγικών επιχειρήσεων, όπως μειωμένοι συντελεστές φορολόγησης, επέκταση του ορίου αποσβέσεων ζημιών από 5 σε 15 χρόνια κλπ.
- Πλήρες και χωρίς όρους άνοιγμα ΟΛΩΝ των επαγγελμάτων."
η επεξηγηση δεν χρειαζοταν και μπορουσες να το γραψεις, μια και καλη, απλα και ξαστερα, χωρις επιδειξη γνωσεων
και συμφωνω.... σωστο κι αυτο
Όλοι γνωρίζουν ότι τυγχάνω υπερφίαλος και επιδειξίας. Έχω διάφορα κόμπλεξ επειδή την έχω λειψή (την γνώση).
Κατά τα άλλα, χαίρομαι που συμφωνείτε.
μα η διαφωνία μου είναι ότι σε καμμιά περίπτωση δε θα έπρεπε να εχουμε φτάσει στο σημείο να παρακαλάμε να φέρουν ΜΑΥΡΑ οι Ρώσσοι οπως παρακαλάγαν οι κύπριοι μετά τον πόλεμο.
κοινώς κατάφερες να ενεργοποιήσεις τις μεταπολεμικές συνθήκες χωρίς πολεμο και μάλιστα μετά απο πακέτα ντε λορ που άλλοι ευρωπαίοι ΟΥΤΕ στον ύπνο τους δε φαντάστηκαν ουδέποτε.
και που δε σε έχουν εκτελέσει ακόμα μπαμ στο δόξα πατρί ΘΑΥΜΑ είναι.
συμφωνάμε.δυστυχώς φτάσαμε... η σωτηρία προέχει και η τιμωρία έπεται
ουδείς άσφαλτος (κατα την ρήσιν της σοφής αοιδού) στην συγκεκριμένη περίπτωση .. κανείς δεν πρέπει να προσπαθήσει να βγάλει την ουρά του εκτός .. ΚΑΝΕΙΣ
είπαμε... προέχουν άλλα τώρα...
εδώ που φτασες είναι ΤΩΡΑ που χρειάζεσαι να πλακώσει μαύρο χρήμα.....
εσείς ακόμα κυνηγάτε φαντάσματα μπον φιλέ τρώγοντας σανό.
πιασταβγόκαικούρευτο δλδ.