1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
Λες κάτι καλά ώρες-ώρες!
Πώς το βλέπεις το ματσάκιον;
δεν μιλάω με αν γιατι θα με πούνε κουτσομπόλη....αααααααααααααααχαχαχαχαχχαχααχαχααααα
Λες κάτι καλά ώρες-ώρες!
Πώς το βλέπεις το ματσάκιον;
το αν στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα...
όλα τα θεωρήματα στα μαθηματικά ξεκινούν με το ΕΣΤΩ.
προφανώς με βάση τη δική σου λογική και τα μαθηματικά κουτσομπολιό είναι.....
Υ.Γ.
πιπίκο μου και γω σ αγαπάω μην αναλίσκεσαι σε μένα... έχεις πολλούς οχτρούς που προηγούνται.
Θυμασαι?
Εγω θυμαμαι.
ναι αλλά με βάση τη λογική σου τα μαθηματικά είναι κουτσομπολιό...το "αν" είναι υπόθεση...
δεν είναι ιστορία!
τα μαθηματικά ομοίως δεν είναι ιστορία!
ΥΓ γιατί να έχω εχθρούς παρακαλώ; και πολλούς μάλιστα;
ΥΓ2 Τι είναι το πιπικο;
Σωστος,και με 30% προβλημα εχουν.Μαους απο ποτε βαζεις στην ιδια σουμα αντιεξουσιαστες , αναρχικους , ανενταχτους αγωνιστες με εμμισθους υπαλληλους του συστηματος δηλαδη κουμμουνια και ψευτοπροοδευτικους κρυφοπασοκους συριζαιους ????
ναι αλλά με βάση τη λογική σου τα μαθηματικά είναι κουτσομπολιό...
το πιπίκο είναι χαιδευτικό βάσει ενός υποθετικού αν που γίνεται ως ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ως προς την ταυτότητά σου.
Δεν ημουνα ΜΕΣΑ στην Βουλη...απ'εξω.οχι μονο θυμαμαι αλλα ημουν ΕΚΕΙ!!, απο την δευτερα, εσυ ησουν εκει ειναι το ερωτημα?
Τι πα να πει αυτο ρε φιλε?και τελικα τι εγινε? ηρθε ο τρομονομος!! τα καναλια εκαναν νουμερα... και η αστικη ταξη γελουσε
για δεξιό μ έχεις κόψει;
οι δικοί του τα λένε.... όχι εγώ...
το ΚΚΕ σύρθηκε επί της ουσίας να συναινέσει στο κίνημα του Πολυτεχνείου...
άρχισε το διάβασμα άμεσα.
όσο για τα Δεκεμβριανά ΚΑΝΕΙΣ δεν υπερασπιστηκε καλύτερα τον κωατάκη εναντίον του Σύριζα από την Αλέκα μας την επαναστάτισσα....ααααααααααααααααχαχαχχαχαχααχαααα
Εχεις δικιο...τα ποσοστα των Κομματων που παραθετεις ειναι ΛΑΘΕΜΕΝΑ καθως θα επρεπε να υπολογιζεται η αποχη.
Βεβαια ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν σωνεσαι...
Εννοώ ότι εάν προσέλθουν στην κάλπη (ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ και αυτό πάει σε εσένα που ΔΕΝ είσαι απολιτικ αλλά απέχεις εκλογικά) και ψηφίσουν όλοι όσοι δεν ψήφισαν, τότε τα ποσοστά όλων των υπολοίπων κομμάτων θα μειωθούν κατά το ποσοστό της αποχής. Άρα δεν μπορεί να ισχύει αυτό που έγραψες αθροίζοντας τα ποσοστά του κομματος αποχής με τα ποσοστά του Κ.Κ.Ε και του Συ.Ριζ.Α διότι αυτά είναι επί των εγκύρων και όχι επί όλου του εκλογικού σώματος. Μείωσέ τα κατά το ποσοστό της αποχής και είμαστε σύμφωνοι στην αριθμητική ΜΟΝΟ!
Σου το έχω γράψει και σου το τονίζω! Με την αποχή σου αλλοιώνεις τη λαϊκή εκπροσώπηση στη Βουλή. Καθόλου λιγότερο υπεύθυνο δε σε κάνει για την κατάντια αυτή το ότι δεν ψήφισες αυτούς που κυβέρνησαν. Εάν ψήφιζες και εάν έπειθες και άλλους να ψηφίσουν τότε ίσως υπήρχε μια άλλη φωνή. Ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Ίσως οι οργανωμένοι κομματικοί στρατοί των δύο μεγάλων κομμάτων να μην είχαν τα ποσοστά που έχουν επί 35 έτη!
ΦΤΑΙΤΕ εξ ίσου και οι εκλογικά απέχοντες διότι με την αποχή σας (και την υπόθεση ότι εάν ψηφίζατε, δεν θα ψηφίζατε τα δύο μεγάλα κόμματα) αυξάνετε τη δύναμη των κυβερνητικών κομμάτων.
η κοινοβουλευτική διαδικασία είναι ένας δρόμος...
πάντοτε υπήρχαν και μάλλον συνεχίζουν να υπάρχουν κι άλλοι...
Ποιοι δηλαδή οι μολότοφ;;
Oxi αλλα η μαζικη εξεγερση με οπλα των εξαθλιωμενων οπως εγινε με το Παρισι και τα προαστια και τους Αθλιους.Στα οπλα ολοι για να παρουμε την ελευθερια και τη ζωη στα χερια μαςΠοιοι δηλαδή οι μολότοφ;;
τα πραξικοπήματα πχ που μοστράρεις στο προφίλ σου...
Oxi αλλα η μαζικη εξεγερση με οπλα των εξαθλιωμενων οπως εγινε με το Παρισι και τα προαστια και τους Αθλιους.Στα οπλα ολοι για να παρουμε την ελευθερια και τη ζωη στα χερια μας
Αυτοι που χουν μαγαζια πρεπει να βαλουν λουκετο στα μαγαζια τους και να απρουν τα οπλα γιατι 2,5 εκατομμυρια ζουν κοντα και κατω απο τα ορια της φτωχειας εδω...Ε δεν θα υπαρχουν και αρκετοι μικρομαγαζατορες ?Και αυτό μου αρέσει...![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλά να μην σπάμε μαγαζιά κακομοίρηδων..