Επισκέπτης
το ρίξαμε στο τσιφτετέλι τώρα μωρή χαμουτζού?
Δεν κατέχω από Τούρκικους χορούς εγώ. Είμαι χαμούτζα..
το ρίξαμε στο τσιφτετέλι τώρα μωρή χαμουτζού?
Δεν κατέχω από Τούρκικους χορούς εγώ. Είμαι χαμούτζα..
Give Greece What It Deserves: Communism
Let them have Communism.
As difficult as it is for a Greek-American like myself to admit, resting on 2,000 year old laurels is a stale act. While few cultures can proudly look back on as many achievements in the arts, drama, athletics, philosophy, rhetoric, and architecture that were the glory of Greece, it’s time for modern Greeks to take a good hard look at themselves. What have they done for the world lately? More importantly, what are they prepared to do to help themselves? If they can’t face that question then it’s time to sing the Internationale.
απο που ειναι το αρθρο παιδια ?
καλά βάρα κανένα τσάμικο που είναι αμιγώς ελληνικός..
o χοντρος το ειχε δει να ερχεται...αμα ειχε αρχιδια θα ειχε παρει μετρα νωριτερα,θα ερχοταν σε συννενοηση με την αριστερα και τα συνδικαλιστικα οργανα να βαλουν πλατες και να μην παραλυσουν την χωρα και ισως να ειχε αποφευχθει η σημερινη κατασταση.!δλδ θα μπαιναμε στην υφεση(που ειναι λογικο σστην οικονομια)αλλα δεν θα ημασταν μπουρδελο οπως τωρα!
Θα προτιμούσες σύμφωνο της Βαρσοβίας σύντροφε; Θα εκτιμούσα μία σοβαρή & τεκμηριωμέμη απάντηση από ένα ξερό ναι.Αλλωστε,οπως εγραψε ενας συντροφος,τα ξενα αρχιδια σας εκαναν μαγκες το '44.
Πιστοι στην παραδοση κι ετσι να 'ουμ.
ΥΓ και να τελειωνει αυτη η μαλακια με τους"ελληνοαμερικανους":Οι τυποι ειναι αμερικανοι ΣΚΕΤΟ.
Ηistory what if κι ετσι?Θα προτιμούσες σύμφωνο της Βαρσοβίας σύντροφε; Θα εκτιμούσα μία σοβαρή & τεκμηριωμέμη απάντηση από ένα ξερό ναι.![]()
Για λεγε,για λεγε...Μάλλον δεν έχεις γνωρίσει Ελληνοαμερικάνες.
Μεγαλυτερη απο αυτη του δαμαλου σιγουρα...Και φυσικά είχε δει να έρχεται. Το 2008 τον Ιανουάριο δανείστηκε 10 δις για μισθούς και συντάξεις μέχρι το Πάσχα. Δεν γνωρίζω πόση αντίληψη χρειάζεται
Για να σου απαντησω ομως:αμα το τσεκαρεις καλα το λογικοτερο σεναριο θα ηταν ιταλοποιηση.Θα προτιμούσες σύμφωνο της Βαρσοβίας σύντροφε; Θα εκτιμούσα μία σοβαρή & τεκμηριωμέμη απάντηση από ένα ξερό ναι.![]()
Για να σου απαντησω ομως:αμα το τσεκαρεις καλα το λογικοτερο σεναριο θα ηταν ιταλοποιηση.
ούτε καφέδες στους Αλβανούς δε θα σερβίραμε σήμερα.
Τα εχουμε ξαναπει σχετικα,μη κοιτας που ειναι βρωμονειατο ο πυρκαβλος.Eμ τι το θελε και το πε το ΟΧΙ ο Μεταξάς...![]()
Δεν είμαι σίγουρος... δεν ξέρω την ακριβή διαδικασία αποβολής μέλους από το κοινό νόμισμα.Kάτι που τώρα έχει αποκλειστεί φαντάζομαι, έτσι??
Τα εχουμε ξαναπει σχετικα,μη κοιτας που ειναι βρωμονειατο ο πυρκαβλος.
Δεν είμαι σίγουρος... δεν ξέρω την ακριβή διαδικασία αποβολής μέλους από το κοινό νόμισμα.
Η Ουκρανία κάποια στιγμή βρέθηκε εκτός της ομπρέλας της Σοβιετικής Ένωσης. Πιστεύεις ότι τώρα το μέσο βιοτικό επίπεδο ενός Ουκρανού είναι μεγαλύτερο από αυτό ενός Έλληνα, μικρότερο ή περίπου το ίδιο;![]()