Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.847
Πόντοι
6.515
Give Greece What It Deserves: Communism

Let them have Communism.

As difficult as it is for a Greek-American like myself to admit, resting on 2,000 year old laurels is a stale act. While few cultures can proudly look back on as many achievements in the arts, drama, athletics, philosophy, rhetoric, and architecture that were the glory of Greece, it’s time for modern Greeks to take a good hard look at themselves. What have they done for the world lately? More importantly, what are they prepared to do to help themselves? If they can’t face that question then it’s time to sing the Internationale.

απο που ειναι το αρθρο παιδια ?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
o χοντρος το ειχε δει να ερχεται...αμα ειχε αρχιδια θα ειχε παρει μετρα νωριτερα,θα ερχοταν σε συννενοηση με την αριστερα και τα συνδικαλιστικα οργανα να βαλουν πλατες και να μην παραλυσουν την χωρα και ισως να ειχε αποφευχθει η σημερινη κατασταση.!δλδ θα μπαιναμε στην υφεση(που ειναι λογικο σστην οικονομια)αλλα δεν θα ημασταν μπουρδελο οπως τωρα!

Και φυσικά είχε δει να έρχεται. Το 2008 τον Ιανουάριο δανείστηκε 10 δις για μισθούς και συντάξεις μέχρι το Πάσχα. Δεν γνωρίζω πόση αντίληψη χρειάζεται

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Αλλωστε,οπως εγραψε ενας συντροφος,τα ξενα αρχιδια σας εκαναν μαγκες το '44.

Πιστοι στην παραδοση κι ετσι να 'ουμ.
Θα προτιμούσες σύμφωνο της Βαρσοβίας σύντροφε; Θα εκτιμούσα μία σοβαρή & τεκμηριωμέμη απάντηση από ένα ξερό ναι. :rolleyes:

Επισκέπτης
Θα προτιμούσες σύμφωνο της Βαρσοβίας σύντροφε; Θα εκτιμούσα μία σοβαρή & τεκμηριωμέμη απάντηση από ένα ξερό ναι. :rolleyes:
Ηistory what if κι ετσι?

ΥΓ παντως το αλλο με τις αδελφες μας που θα γεμιζαν τα κωλομπαρα δεν το βλεπω να πολυπαιζει τελευταια.

Τυχαιο?Δε νομιζω!

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Καλά και εγώ θα προτιμούσα Σκανδιναβοποίηση. Δεν είμαι Λίτσα Πατέρα, αλλά νομίζω ότι αν ο Τσόρτσιλ μας είχε κάνει πάσα απέναντι, ούτε καφέδες στους Αλβανούς δε θα σερβίραμε σήμερα.

Νομίζω έτσι... δεν τον κόβω και φέτες... :rolleyes:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Kάτι που τώρα έχει αποκλειστεί φαντάζομαι, έτσι??
Δεν είμαι σίγουρος... δεν ξέρω την ακριβή διαδικασία αποβολής μέλους από το κοινό νόμισμα.

Η Ουκρανία κάποια στιγμή βρέθηκε εκτός της ομπρέλας της Σοβιετικής Ένωσης. Πιστεύεις ότι τώρα το μέσο βιοτικό επίπεδο ενός Ουκρανού είναι μεγαλύτερο από αυτό ενός Έλληνα, μικρότερο ή περίπου το ίδιο; :rolleyes:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τα εχουμε ξαναπει σχετικα,μη κοιτας που ειναι βρωμονειατο ο πυρκαβλος.

χωρίς πλάκα. Τι το θελε? Θα πέργανε η χώρα μια light ιταλική κατοχή ( και αν), ούτε γερμανοί, ούτε κατοχές, ούτε εμφύλιοι μετά. Και στο τέλος που οι ιταλοί τα γύρισαν θα το παίζαμε και φιλαράκια και θα κυρήσαμε και τον πόλεμο στους γερμανούς.
Άσε που θα βλέπαμε και καμπιονάτο :cheesy:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δεν είμαι σίγουρος... δεν ξέρω την ακριβή διαδικασία αποβολής μέλους από το κοινό νόμισμα.

Η Ουκρανία κάποια στιγμή βρέθηκε εκτός της ομπρέλας της Σοβιετικής Ένωσης. Πιστεύεις ότι τώρα το μέσο βιοτικό επίπεδο ενός Ουκρανού είναι μεγαλύτερο από αυτό ενός Έλληνα, μικρότερο ή περίπου το ίδιο; :rolleyes:

Όχι. Να συγκρίνεις το βιοτικό επίπεδο του ουκρανού τώρα με την περίοδο επί ΕΣΣΔ.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom