Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ρε βλήμα μπορεί το ΔΝΤ να επέμβει στην πολιτεία της Καλιφόρνια να κάνει σύμβαση με την πολιτεία ;
κάνε αναγωγές τι λέω και πάνε ρίξε και κάνα μπούτσο να στανιάρεις.

η ρωσία μας έδινε δάνειο αλλα εμείς πήγαμε στο ΔΝΤ.
κοινώς ρε μαλάκα..... ή είμαστε ανεξάρτητοι και κάνουμε ό,τι θέλουμε ή η ΕΕ αναλαλβάνει τα πάντα ως φέντεραλ οργκαναιζέισιον........

εδώ γίνεται το εξής παρανοικό...είμαστε φέντεραλ οργκαναιζέισιον και δε μπορείς να δανείζεσαι απο τη ρωσία αμα δεν έχεις το οκ από εμάς, αλλά είσαι ανεξάρτητο κράτος οπότε θα πρέπει να ζητήσεις βοήθεια απ το ΔΝΤ.

πάρτε φόρα και κλάστε μας μια μάντρα αρχίδια. μουνόπανα βρυξελλιώτικα

Tρίχες κατσαρές τσατσόνι

Άκου συνοπτικά. Η καλιφόρνια είναι πολιτεία και ΟΧΙ κυρίαρχο κράτος. Δε θα κάτσω να πω τη διαφορά μεταξύ Καλιφόρνιας, Ελλάδας, ΗΠΑ ΕΕ, τα ξέρεις

Πάμε παρακάτω. Η Ελλάδα ως κυρίαρχο κράτος αποφάσισε τι θα γινόταν. Η ίδια η Ρωσία πρότεινε στην Ελλάδα να αποταθεί στο ΔΝΤ . Δάνειο από τη Ρωσία ήθελες? Για μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρά κόψαν στους Λευκορώσους το ρεύμα. Στους άλλους κόβουν το αέριο για πλάκα. Νομίζεις θα στο χάριζαν το δάνειο? Λες η Ε.Ε. να ήθελε να μπλέξει με τους κάφρους? Και δάνεια και δώστου και παραδώστου? Χίλιες φορές να παίρναμε δάνειο από τους ρώσους, αν η Ελλάδα το θελε " μία" η Ευρώπη το θελε εκατό. Μάλλον αυτοί που ΔΕ το θελαν ήταν οι ίδιοι οι Ρώσοι.

ΥΓ Θα ρθει και το δάνειο από τους Ρώσους. Τώρα με το ευρο-ομόλογο, ποιοι θα σπεύσουν? Κινέζοι κατά πρώτον και Ρώσοι κατά δεύτερον. Ίσως και άλλοι ( Βραζιλιάνοι πχ? ). Πάντως ετοιμάζονται να βγει και να βάλουν χέρι.

Και μια και μιλάμε και για τράπζες δες ποιοι ήδη έχουν βάλει χέρι σε σημαντικό τμήμα της Πειραιώς.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ο μηχανισμός ελέγχου των επιδοτήσεων επιφορτίζει αυτόν που κάνει την επιδότηση.

σε λίγο θα μας πεις ότι εάν πάρω στεγαστικό και τα φάω στις πουτάνες φταίω εγώ που τα φαγα στις πουτανες και όχι η τράπεζα που δεν έλεγχε την πρόοδο του οικοδομήματος για το οποίο πήρα τα λεφτά της.

Α αυτό κάνει και τώρα η Ε.Ε. Σε ελέγχει . Και για τα τωρινά δάνεια αλλά και για όσα δεν έκανες τόσο καιρό. Για αυτό η πούτσα έχει σκίσει το κολάντερο. Σκάσε και κολύμπα λοιπόν  :2on1: :s&m_2: :birdman:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ρε βλήμα μπορεί το ΔΝΤ να επέμβει στην πολιτεία της Καλιφόρνια να κάνει σύμβαση με την πολιτεία ;
κάνε αναγωγές τι λέω και πάνε ρίξε και κάνα μπούτσο να στανιάρεις.

η ρωσία μας έδινε δάνειο αλλα εμείς πήγαμε στο ΔΝΤ.
κοινώς ρε μαλάκα..... ή είμαστε ανεξάρτητοι και κάνουμε ό,τι θέλουμε ή η ΕΕ αναλαλβάνει τα πάντα ως φέντεραλ οργκαναιζέισιον........

εδώ γίνεται το εξής παρανοικό...είμαστε φέντεραλ οργκαναιζέισιον και δε μπορείς να δανείζεσαι απο τη ρωσία αμα δεν έχεις το οκ από εμάς, αλλά είσαι ανεξάρτητο κράτος οπότε θα πρέπει να ζητήσεις βοήθεια απ το ΔΝΤ.

πάρτε φόρα και κλάστε μας μια μάντρα αρχίδια. μουνόπανα βρυξελλιώτικα
Δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα τυπε,και να λες παλι καλα που δεν πηραμε λεφτα απο τους ρωσσους.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Α αυτό κάνει και τώρα η Ε.Ε. Σε ελέγχει . Και για τα τωρινά δάνεια αλλά και για όσα δεν έκανες τόσο καιρό. Για αυτό η πούτσα έχει σκίσει το κολάντερο. Σκάσε και κολύμπα λοιπόν  :2on1: :s&m_2: :birdman:

Και 2000 - 2010 δε μπορούσε να ελέγξει;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
τι έλεγε ρε παπάρα ο στροσκαν;
εσείς μας φωνάξατε δεν ήρθαμε μόνοι μας......
τι έλεγαν οι εταίροι;
δε μπορείτε να φωνάξετε τους ρώσσους αλλά μόνο τ αμερικάνια.....

τώρα τσο και λο ΜΟΥΝΙΑ γαμω την ΕΕ σας.  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Η Ελλάδα αποτάθηκε στην Ε.Ε. Και η Ε.Ε. μη μπορώντας να χειριστεί την κατάσταση μόνη της στο Δ.Ν.Τ.  :birdman:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Και 2000 - 2010 δε μπορούσε να ελέγξει;

Θα σε ελέξγει τώρα. Και θα στο στρώσει το κολαράκι καλά. Άμα βγάλει ευρο-ομόλογο θα γίνει και η ένωση που τόσο διακαώς ήθελε ο περσόνας. Θα σου κοτσάρει ένα μπάστακα να ελέγχει τα δημόσια οικονομικά, τσίμπα και φιλοδώρημα ένα ευρωπαικό IRS και κλάααααψε
  :rockon: :rockon: :birdman: :fuck1: :cheesy:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Θα σε ελέξγει τώρα. Και θα στο στρώσει το κολαράκι καλά. Άμα βγάλει ευρο-ομόλογο θα γίνει και η ένωση που τόσο διακαώς ήθελε ο περσόνας. Θα σου κοτσάρει ένα μπάστακα να ελέγχει τα δημόσια οικονομικά, τσίμπα και φιλοδώρημα ένα ευρωπαικό IRS και κλάααααψε
  :rockon: :rockon: :birdman: :fuck1: :cheesy:

2000 - 2010 δε μου απάντησες γιατί δεν έλεγχε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα τυπε,και να λες παλι καλα που δεν πηραμε λεφτα απο τους ρωσσους.
εγω δεν λέω τιποτα.
εγώ απλά λεω ότι πουστιές του στυλ όποτε μας συμφερει είμαι κυρίαρχο κράτος και οποτε δε σας συμφέρει είμαι μέλος της ΕΕ και τούμπαλιν δεν τα ανέχομαι ως αξιοπρεπής οντότητα.
ή είμαι κυριαρχο και παίρνω φράγκα από όπου γουτστάρω και χρεοκοπώ όποτε γουστάρω, ή κόφτε το λαιμό σας να μου λύσετε το πρόβλημα και γω δεν ασχολούμαι με τους μηχανισμούς σας και τα λοιπά σας.

τόσο απλό και αντρίκιο είναι....
από την άλλη είναι προφανές ότι οι αδερφές στις Βρυξέλλες δεν έχουν καμμιά διαφορά πλην του διαβατηρίου και της γλώσσας απο τις αδερφές στη Βουλή των Ελλήνων.

απλά και συνοπτικά.

στο μπουτσο μου και το ευρώ σας και οι βρυξέλλες σας και η γερμανία σας.
απλά και νέτα.
στην τελική αμα είναι να με γαμήσουν θα διαλέξω εγώ ποιός θα το κάνει.
δε θα μου υποδείξετε κύριε Ρομπάι ποιός θα με γαμήσει.
γιατί εάν το κάνετε θα δούε εάν μπορείτε να τα βάλετε με τον άλλο νταβατζή στα ίσα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
2000 - 2010 δε μου απάντησες γιατί δεν έλεγχε

Έλεγχε έκανε συστάσεις κλπ. Και γιατί να ελέγξει ρε λεβέντη? Στον πούτσο τους. Αυτοί έχουν το ζόρι ή εμείς? Αυτοί χαμένοι δε βγαίνουν. Αυτός που έχει το ζόρι θα κοιτάξει να προνοήσει. Ο αλλος γιατί να ασχοληθεί με την πάρτη σου?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
εγω δεν λέω τιποτα.
εγώ απλά λεω ότι πουστιές του στυλ όποτε μας συμφερει είμαι κυρίαρχο κράτος και οποτε δε σας συμφέρει είμαι μέλος της ΕΕ και τούμπαλιν δεν τα ανέχομαι ως αξιοπρεπής οντότητα.
ή είμαι κυριαρχο και παίρνω φράγκα από όπου γουτστάρω και χρεοκοπώ όποτε γουστάρω, ή κόφτε το λαιμό σας να μου λύσετε το πρόβλημα και γω δεν ασχολούμαι με τους μηχανισμούς σας και τα λοιπά σας.

τόσο απλό και αντρίκιο είναι....
από την άλλη είναι προφανές ότι οι αδερφές στις Βρυξέλλες δεν έχουν καμμιά διαφορά πλην του διαβατηρίου και της γλώσσας απο τις αδερφές στη Βουλή των Ελλήνων.

απλά και συνοπτικά.

στο μπουτσο μου και το ευρώ σας και οι βρυξέλλες σας και η γερμανία σας.
απλά και νέτα.
στην τελική αμα είναι να με γαμήσουν θα διαλέξω εγώ ποιός θα το κάνει.
δε θα μου υποδείξετε κύριε Ρομπάι ποιός θα με γαμήσει.
γιατί εάν το κάνετε θα δούε εάν μπορείτε να τα βάλετε με τον άλλο νταβατζή στα ίσα.

Η Ελλάδα καθαρότατα , γενναιότατα , κυριαρχικότατα διάλεξε με πλήρη αυτοκυριαρχία να πάρει από τον Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. Στο κάτω κάτω μόνο αυτοί πρόσφεραν. Τα άλλα είναι για βρούβες.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έλεγχε έκανε συστάσεις κλπ. Και γιατί να ελέγξει ρε λεβέντη? Στον πούτσο τους. Αυτοί έχουν το ζόρι ή εμείς? Αυτοί χαμένοι δε βγαίνουν. Αυτός που έχει το ζόρι θα κοιτάξει να προνοήσει. Ο αλλος γιατί να ασχοληθεί με την πάρτη σου?

Ποιος έχει το ζόρι; Τι λες τύπε; Όταν πας σε Τράπεζα δεν ελέγχει; Ψιλικατζίδικο έχεις πάει ποτέ;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ποιος έχει το ζόρι; Τι λες τύπε; Όταν πας σε Τράπεζα δεν ελέγχει; Ψιλικατζίδικο έχεις πάει ποτέ;

Ωχ ρε φιλαράκι να ορίστε. Σε γαμάει τώρα . Τι να πεθάνεις σάβατο τι κυριακή πρωί που λένε. Δευτέρα θα σε θάψουνε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εχει καιρο να γαμησει μην τον παρεξηγάς...

πουστάκο τα πράγμα είναι απλά....
όλοι συμφωνάμε ότι είμαστε η πουτάνα.
οι πουτάνες που κλέβουν τον νταβατζή και το μαθαίνει ο νταβατζής έχουν δύο επιλογές.
μένουν στον νταβατζή και πληρώ τα σπασμένα ή για να λύσουν το πρόβλημά τους πάνε σε άλλο νταβατζή εάν ο νταβατζής τους έχει χάσει τη μαγκιά και το ρευστό του.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ωχ ρε φιλαράκι να ορίστε. Σε γαμάει τώρα . Τι να πεθάνεις σάβατο τι κυριακή πρωί που λένε. Δευτέρα θα σε θάψουνε.

Τι λες τύπε; Σε δάνεισαν με προοπτική να σε γαμήσουν; Τι ακριβώς λες;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Η Ελλάδα καθαρότατα , γενναιότατα , κυριαρχικότατα διάλεξε με πλήρη αυτοκυριαρχία να πάρει από τον Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. Στο κάτω κάτω μόνο αυτοί πρόσφεραν. Τα άλλα είναι για βρούβες.

αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχααχα

μόνο αυτοί;
βγήκες στη γύρα και δεν το ξέρω;
αααααααααααααααααχαχαχχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχα
εδω σου είπαν... θα δουλεύεις πουτάνα αλλά μόνο στους πελάτες που θα σου στέλνω εγώ....
ααααααχχαχααχαχχαχχαχαχαχαχαχα ρε μαλάκες.....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τι λες τύπε; Σε δάνεισαν με προοπτική να σε γαμήσουν; Τι ακριβώς λες;

Πωωω πω ρε μάγκα βάλε τι μανιβέλα μπρος. Σε δανείζουν.Επαφίονται και σε αφήνουν γιατί σου λένε άμα μας τα φέρει καλώς άμα δε μας τα φέρει τα παίρνουμε όπως και να χει. Σιγά μην ασχολούμαστε. Λες και είναι η μάνα μας να μας νταντεύει και να μας κανακεύει κάθε τρεις και λίγο.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πωωω πω ρε μάγκα βάλε τι μανιβέλα μπρος. Σε δανείζουν.Επαφίονται και σε αφήνουν γιατί σου λένε άμα μας τα φέρει καλώς άμα δε μας τα φέρει τα παίρνουμε όπως και να χει. Σιγά μην ασχολούμαστε. Λες και είναι η μάνα μας να μας νταντεύει και να μας κανακεύει κάθε τρεις και λίγο.

:2funny: Πού συμβαίνουν αυτά στο Μεξικό;

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί τι είναι η Ε.Ε. ρε λακαμά και δε μπορεί να επέμβει το Δ.Ν.Τ? Σε άλλες χώρες πως μπορεί δλδ? Μια διευρυμένη τελωνειακή αγορά είναι η Ε.Ε. και έχει και κοινό νόμισμα. Σε άλλες χώρες πως μπορεί δλδ?
Και το ΝΑΤΟ βέβαια θα έπρεπε να επέμβει αν στην Ε.Ε. γινόταν κάτι που ήταν στη σφαίρα της ασφάλειας π.χ.

Στο κάτω κάτω οι περισσότερες χώρες της Ε.Ε. συμμετέχουν και στο Δ.Ν.Τ. ( χωρίς να έχει να κάνει άμεσα αυτό). Το Δ.Ν.Τ. είναι κάτι σαν μια τράπεζα έκτακτης βοήθειας που βάζεις λεφτά και όταν χρειαστείς τραβάς όσα θες.

Και για να κλείσουμε, το ΔΝΤ είναι το λιγότερο " σκληρό" με την Ελλάδα. Κάτι κύριοι Γιουνκερ, Τρισε, Σόιμπλε και Ρεν είναι που μας έχουν γαμήσει τα πρέκια.

κυριε Fidèle  :cheesy:  

Δεν είναι ετσι όπως τα λέτε ΑΚΡΙΒΩΣ.. (sorry)

γιατί η Ε.Ε είναι ενα κλειστό κλαμπ πράγματι, στο οποίο υπαρχουν οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ και τα ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ
από ότι εχω καταλάβει εγώ..
το ότι τα περισσότερα μέλη του συμμετέχουν στο ΔΝΤ δεν λέει απαραίτητα κάτι..για την Ε.Ε..
και αυτό δεν σημαίνει ότι μόλις ενα μέλος έχει πρόβλημα θα πρέπει να επεμβαίνει (και) το ΔΝΤ κύριε Fidèle.

Οπως γνωρίζετε βεβαία δεν θα μπορούσε και να επέμβει χωρίς την συναίνεση των Νταβατζήδων..
(κατά Στρος καν + Τζέφρι υπόγεια συζήτηση  :cheesy:)

Η "αλληλεγγύη" (δε) (μεταξύ των κρατών μελών) και η "οικονομική" και "νομισματική ένωση" καθώς και η "διακίνηση κεφαλαίων" εντός Ε.Ε και το "ισχυρό νόμισμα"
είναι τρίχες κατσαρές (και ωραίες έννοιες) την ώρα που η Ε.Κ.Τ και τα προνομιούχα κράτη  παίζουν κερδοσκοπικά και τοκογλυφικά παιχνίδια το σε βάρος των αδύναμων μελών, καθώς επίσης όπως γνωρίζεις τα δάνειζαν για να μπορούν να πουλάνε τις σαβούρες τους και για να έχουν εξαγωγές.

όταν ήρθε η ώρα λοιπόν η Ε.Ε να επιδείξει την "αλληλεγγύη" της --> "έφερε" και το ΔΝΤ αλλά στο δανειζόμενο μέλος επεβλήθησαν όροι "κλειστού κλαμπ" δηλαδη να μην μπορεί το ίδιο να δανειστεί από όπου γουστάρει..

και εμείς ακομη παπαριζόμαστε με τις "ωραίες έννοιες αλληλεγγύης" της Ε.Ε..  :jerking: :jerking: :jerking:

Αυτά κύριε Fidèle, για να μην μπω στον κόπο να σου γράψω που κάνουν επενδύσεις τα υσχυρα μέλη της Ε.Ε
που θα μας "σώσει"  :cheesy:

Αλλά σας παρακαλώ να μην δικαιολογείτε την ΣΑΠΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ τους με ένα απλό "είναι μέλη του ΔΝΤ"
διότι δεν μου κάθεται το παραμυθάκι τους  :cheesy:

Αυτά κύριε Fidèle  : :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom