Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
το ανδρεικελο τωρα στις ειδησεις ΠΑΛΙ ΑΠΕΙΛΕΙ....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Εγω θα ηθελα να ξερω αν δεν εχεις κινητρα  (οπως εισαι τωρα που μονο εισαγεις) πως θα τα κανεις...;; (το επιασες)

δεν ειμαι σιγουρος οτι το 'πιασα,  μηπως εννοεις οτι δεν θα μπορεις να πουλας εισαγομενα, αρα θα αναγκαστεις να παραξεις εγχωρια προιοντα. Αν εννοεις αυτο συμφωνω

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
fkk ή αθήνα?
πάντως 50 εβρά

Αθήνα..  ( 50 εβρα..τοτε)

Αν χασω... κερναω (αν περασει)

αν χασεις ΚΕΡΝΑΣ ( αν σεν περασει)

Υ.Γ. Δεν ξερω πότε θα προκυψει να βρεθουμε αλλα το παω το στοιχημα.. πάντως  ;)

Υ.Γ.2. και Δεν ειμαι σιγουρος οτι θα κερδισω (εικαζω οτι δεν θα περασει το μεσοπροθεσμο)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Αθήνα..  ( 50 εβρα..τοτε)

Αν χασω... κερναω (αν περασει)

αν χασεις ΚΕΡΝΑΣ ( αν σεν περασει)

Υ.Γ. Δεν ξερω πότε θα προκυψει να βρεθουμε αλλα το παω το στοιχημα.. πάντως  ;)

Υ.Γ.2. και Δεν ειμαι σιγουρος οτι θα κερδισω (εικαζω οτι δεν θα περασει το μεσοπροθεσμο)
θα περάσει θα περάσει
ο τζέφρυς θα βγάλει και τσόντα με τη θειά του για να περάσει
εδώ πάει να ρίξει τον γάβρο για να μην ασχολουνται

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειμαι σιγουρος οτι το 'πιασα,  μηπως εννοεις οτι δεν θα μπορεις να πουλας εισαγομενα, αρα θα αναγκαστεις να παραξεις εγχωρια προιοντα. Αν εννοεις αυτο συμφωνω

Ρε φιλε ειναι πολυ απλο.. οταν εσυ  μονο δανειζεσαι για να εισαγεις διοτι
τα βρισκεις ΦΤΗΝΑ (απο Κινα π.χ) αυτο σημαινει οτι δεν ΠΑΡΑΓΕΙΣ γιατι δεν εχεις κίνητρο.

και οτι οποιοι Ελληνες δραστηριοποιουνται σε αυτο που εσυ εισαγεις θα κλεισουν αν συνεχισεις.

και ετσι δημιουργεις ανεργους και συρικνωνεις το ΑΕΠ σου.

Αν ακολουθησεις αυτο το μοντελο (που αυτο γινεται) πες μου πως ειναι δυνατον να μην ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ..

Αν ομως ΠΑΡΑΓΕΙΣ και βαλεις φραγμους στα εισαγομενα τοτε.. δεν θα εισαι ανεργος και θα μπορεις να αγορασεις το ελληνικό
λιγο ακριβοτερο ( αλλα ποιοτικοτερο και ασφαλεστερο )

και δεν θα πτωχευσεις..

Απο την αλλη πες μου αν θελεις πως ενας ανεργος μπορει να πληρωσει τοκοχρεωλυσια δανειων ;; (γιατι εγω δεν ξερω  :cheesy:)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θα περάσει θα περάσει
ο τζέφρυς θα βγάλει και τσόντα με τη θειά του για να περάσει
εδώ πάει να ρίξει τον γάβρο για να μην ασχολουνται
αμα ρίξει το γάβρο ξαναψηφίζω πασόκ.
ααααααααααααααααααααααααααχααχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
τα βρισκεις ΦΤΗΝΑ (απο Κινα π.χ) αυτο σημαινει οτι δεν ΠΑΡΑΓΕΙΣ γιατι δεν εχεις κίνητρο.

και οτι οποιοι Ελληνες δραστηριοποιουνται σε αυτο που εσυ εισαγεις θα κλεισουν αν συνεχισεις.

Αν ακολουθησεις αυτο το μοντελο (που αυτο γινεται) πες μου πως ειναι δυνατον να μην ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ..

Αν ομως ΠΑΡΑΓΕΙΣ και βαλεις φραγμους στα εισαγομενα τοτε.. δεν θα εισαι ανεργος και θα μπορεις να αγορασεις το ελληνικό

και δεν θα πτωχευσεις..

Απο την αλλη πες μου αν θελεις πως ενας ανεργος μπορει να πληρωσει τοκοχρεωλυσια δανειων ;; (γιατι εγω δεν ξερω  :cheesy:)

Υποψηφιότητα για το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας!! Μόνος σου το σκέφτηκες αυτό;
Οι βασικές αρχές της οικονομίας του "προστατευτισμού" είναι οι ιδέες σου.
Έχει καταπέσει εδώ και κάτι δεκαετίες, μαζί με τον υπαρκτό σοσιαλισμό... :( :( :(

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Υποψηφιότητα για το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας!! Μόνος σου το σκέφτηκες αυτό;
Οι βασικές αρχές της οικονομίας του "προστατευτισμού" είναι οι ιδέες σου.
Έχει καταπέσει εδώ και κάτι δεκαετίες, μαζί με τον υπαρκτό σοαιαλισμό... :( :( :(

Α...μαλιστα μας ήρθε ο ΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ..

περαστεεεεεεεε κοσμε

και δεν μου λες εσυ (  :jerking: ).. εσυ θα ανταγωνιστεις τον ΙΝΔΟ ή τον ΚΙΝΕΖΟ..

ή θα γινεις ΙΝΔΟΣ εσυ;;  :cheesy:

για λεγε..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515

και δεν θα πτωχευσεις..

ειναι δυσκολο με εγχωρια παραγωγη να πλησιασεις το επιπεδο  ζωης που εχεις στησει.

Παραδειγμα :  Σκεψου σε μια καφετερεια οπου τα νεα παιδια εχουν τελευταιας γεννιας κινητα.
Θα γυρισουν δηλαδη στην εποχη που ηταν τα κινητα μεγεθους παντοφλας ?

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ειναι δυσκολο με εγχωρια παραγωγη να πλησιασεις το επιπεδο  ζωης που εχεις στησει.

Παραδειγμα :  Σκεψου σε μια καφετερεια οπου τα νεα παιδια εχουν τελευταιας γεννιας κινητα.
Θα γυρισουν δηλαδη στην εποχη που ηταν τα κινητα μεγεθους παντοφλας ?

Το επιπεδο ζωης στο στησανε, και σε ΦΕΣΩΣΑΝΕ

και Ασε τα κινητα..δικε μου..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ..

Η πεινα θα ειναι  ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Α...μαλιστα μας ήρθε ο ΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ..

περαστεεεεεεεε κοσμε

και δεν μου λες εσυ (  :jerking: ).. εσυ θα ανταγωνιστεις τον ΙΝΔΟ ή τον ΚΙΝΕΖΟ..

ή θα γινεις ΙΝΔΟΣ εσυ;;  :cheesy:

για λεγε..

Αρχηγέ μου η οικονομική (και όχι μόνο) παγκοσμιοποίηση είναι γεγονός μη αναστρέψιμο!
Αν είναι καλό ή κακό και για ποιους, το συζητάμε...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αρχηγέ μου η οικονομική (και όχι μόνο) παγκοσμιοποίηση είναι γεγονός μη αναστέψιμο!
Αν είναι καλό ή κακό και για ποιους το συζητάμε...

Ναι δικε μου.. αυτο θελεουν και αυτοι.. να εισαι πιονι τους, και να παιρνεις το "Βιαγκρα" τους

μονο που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ..

Οταν σκοτωνεις τον Ελληνα για να "βοηθησεις" τον ΙΝΔΟ.. τοτε δεν εισαι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ... sorry ;)

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αρχηγέ μου η οικονομική (και όχι μόνο) παγκοσμιοποίηση είναι γεγονός μη αναστρέψιμο!
Αν είναι καλό ή κακό και για ποιους, το συζητάμε...

Επισης ολα τα συστηματα εχουν ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

Το τι λεει η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ή ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και ο ΣΑΜΑΡΑΣ δεν με απασχολει.. ιδιαίτερα

τους θεωρω πιονια..

Απο κει και περα.. οταν θα πτωχευσεις θα ερθει "Ο ΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΣΟΥ" και θα το ξανασκεφτεις

Νομιζω  ;)

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Απο την αλλη ΜΑΓΚΑΚΙΑ αν θελει μια εταιρια να πουλαει στην Ελλαδα
ΠΡΟΙΟΝΤΑ της

θα πρεπει να εχει τις εξης επιλογες..

1> ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΔΩ (Αλλιως ΠΟΥΛΟ)
2> Η χωρα που θα ανηκει θα αγοραζει και αυτη ελληνικα προϊόντα. (αλλιως δεν θα πουλαει εδω)

καταλαβατε και ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ..

το 1977 (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ) συνάψατε δανειο με τραπεζικό όμιλο από τη Γαλλία,
με την ελληνική κυβέρνηση όπου εκτός από τους τρομακτικά τοκογλυφικούς όρους που επιβάλλονται στην Ελλάδα, της επιβάλλονται και οι εξής όροι. Πρώτον. Το πόσες φρεγάτες θα αγοράσει από τη Γαλλία. Δεύτερον. Πόσο όγκο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων θα αγοράσει από τη Lacoste και από τις γαλλικές επιχειρήσεις με αποτέλεσμα φυσικά την καταστροφή της ελληνικής κλωστοϋφαντουργίας γιατί εισάγαμε αυτά που θα μπορούσαμε να παράγουμε οι ίδιοι με έναν αναπτυγμένο κλάδο της βιομηχανίας εκείνη την εποχή.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ...

ΜΑΛΛΟΝ οχι  :uglystupid:

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
λοιπον για δειτε αυτο και πειτε μου αν ειμαστε ενα μπουρδελο που του αξιζει να φαλιρισει
Η επίμαχη παράγραφος στον εφαρμοστικό νόμο αναφέρει:
«Το ποσό του φόρου που εκπίπτει από τον συνολικό φόρο που προκύπτει με βάση τη φορολογική κλίμακα σύμφωνα με τις διατάξεις του όγδοου εδαφίου της παραγράφου 1 του άρθρου 9 του ν. 2238/1994 περί αποδείξεων, όπως ισχύει για το οικονομικό έτος 2011, δεν μπορεί να υπερβεί το ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ ανά φορολογούμενο. Στις περιπτώσεις που έχει γίνει εκκαθάριση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους 2011 και έχει συμψηφιστεί φόρος μεγαλύτερος από τριακόσια (300) ευρώ, ο επί πλέον αυτός φόρος βεβαιώνεται με την ειδική εισφορά φυσικών προσώπων σύμφωνα με τις διατάξεις των παραγράφων 4 και 5 του παρόντος άρθρου.»

δηλαδη μαζευες σαν το μαλακα ενα χρονο αποδειξεις, πηρες μια επιστροφη φορου αυξημενη λογω αυτου του μετρου και τωρα σου λεει το κολοκρατος, φερε πισω οτι σου εδωσα γιατι εσυ ησουν το κοροιδο και εγω ο εξυπνος και στη εφερα. και αυτος ο κακομοιπης που πηρε 1000 ευρω παραπανω επιστροφη και την ξοδεψε για καλυψει τρυπες αντε να τα βρει τωρα να τα γυρισει πισω. και εγω που εακομα δεν την ειχα παρει και υπολογιζα να παω με αυτα τα λεφτα να παω πουθενα διακοπες τωρα θα κατσω στα αυγα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 ααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχχαχαχααχχαχαχαχαχχαχαχαχ

ρε μαλακα περσυ,με εχει πιασει υστερικο γελιο με το φορολογικο πακετο του Μπενυ

τι ειναι αυτοι ρε;

ποσο γελοιοι;;;

αποδειξεις μαζευατε;

φορολογικη συνειδηση αποκτησατε;

ααααααααααααααααααχχαχαχαχαχχχαχχαχαχχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom