antipa
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Πολλά λεφτά τύπε, κουπόνια, επιχειρήσεις και απολύσεις
πιο πολλα απο πασοκ και νδ λες?
Πολλά λεφτά τύπε, κουπόνια, επιχειρήσεις και απολύσεις
Το ΚΚΕ κατηγορεί το Δικομματισμό, οποία σύγκρισιςπιο πολλα απο πασοκ και νδ λες?
Το ΚΚΕ κατηγορεί το Δικομματισμό, οποία σύγκρισις
ειπε ο χριστοφορακος οτι εδωσε και στο κκ τιποτις?
ιδεολογοι υπηρχαν και υπαρχουν στο κομμαΑμα πιστευεις τυπε πως εχει τοσο χρημα το ΚΚ δεν μπορω να σου αλλάξω την άποψη, αλλά βλέποντας το στατιστικά το ζήτημα, ολο και κάποια λαμογια θα χει και αυτο.
Απο προσωπικη εμπειρια παντως μπορω να σου πω για εναν μακρυνο μου συγγενη
παλαιο βουλευτη, που οταν πέθανε η μονη του περιουσια ηταν ενα δυαρακι
γιατι και ο μισθος και η συνταξη
στο κομμα πηγαιναν.
Θα μου πεις αυτος μπορει να ήταν και χαζος
μπορει να χει αλλους πιο ξυπνιους να τα κρατανε ολα στην τσεπη....
κανε τις συγκρισεις με ακηδες κλπ μπουμπουκια των αστικων κομμάτων και βγαλε τα συμπερασματα σου....
Τι χαζούλης που είσαι...Αμα πιστευεις τυπε πως εχει τοσο χρημα το ΚΚ δεν μπορω να σου αλλάξω την άποψη, αλλά βλέποντας το στατιστικά το ζήτημα, ολο και κάποια λαμογια θα χει και αυτο.
Απο προσωπικη εμπειρια παντως μπορω να σου πω για εναν μακρυνο μου συγγενη
παλαιο βουλευτη, που οταν πέθανε η μονη του περιουσια ηταν ενα δυαρακι
γιατι και ο μισθος και η συνταξη
στο κομμα πηγαιναν.
Θα μου πεις αυτος μπορει να ήταν και χαζος
μπορει να χει αλλους πιο ξυπνιους να τα κρατανε ολα στην τσεπη....
κανε τις συγκρισεις με ακηδες κλπ μπουμπουκια των αστικων κομμάτων και βγαλε τα συμπερασματα σου....
ωραια.ιδεολογοι υπηρχαν και υπαρχουν στο κομμα
το προβλημα ειναι το ιδιο το κομμα
Τι χαζούλης που είσαι...
Σιγά ρε μολυβένιο σφαιρίδιο (βλήμα)... Τράβα να γράψεις την 1000στή σου παπαριά και πέρνα την 1η του μηνού απ το κόμμα για τα μιστά σου ζωντόβολο...Περίληψη - ffotiou
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος
Όνομα: ffotiou
Αξίωμα: Νέος
Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: 18/05/11, 13:01
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 21:24
γραψε τωρα την υπ'αριθμ 33 μαλακια σου κλωναρακι.
ωραια.
πες καμια ιδεα να το βελτιωσουμε...
Εχεις κατι ουσιαστικο να πεις ρε βλάκα; ή μονο να χαχανιζεις ξέρεις;
μπουρλότοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοκαταργηστε το
Η ανώτερη μορφή κομμουνισμού είναι ο καπιταλισμός. Γνωστό.Πολλά λεφτά τύπε, κουπόνια, επιχειρήσεις και απολύσεις. Δε διαφέρει πολύ ο Κομμουνισμός από τον Καπιταλισμό
Τι να σου κάνει το ΔΝΤ και η ΕΕ;Αφού στην Ελλάδα η παραοικονομία στηρίζει την πραγματική οικονομία.Ο,τι συνταγές και να δώσει το ΔΝΤ λάθος θα είναι.Είναι δυνατό να κουμαντάρουν την παραοικονομία ή έστω να τη λάβουν υπ' όψιν στα επίσημα στοιχεία;Χτυπώντας την παραοικονομία χτυπάς και την οικονομία.Απλές αλήθειες που ο ''κουτόφραγκος'' δεν καταλαβαίνει.