θα πάω σε ψυχολόγο να κόψω αποδειξη να αυξήσω το αφορολόγητο απο τα 3 στα 4 χιλιάρικα.
Δεν πιάνει!
Ιατρικές δαπάνες τέλος!!!
Με τα μαντζούνια της γιαγιάς από εδώ και πέρα.
θα πάω σε ψυχολόγο να κόψω αποδειξη να αυξήσω το αφορολόγητο απο τα 3 στα 4 χιλιάρικα.
θα την περάσω ως σούπερ μάρκετ.Δεν πιάνει!
Ιατρικές δαπάνες τέλος!!!
Με τα μαντζούνια της γιαγιάς από εδώ και πέρα.
Ο κώλος μας όμως ανήκει εις την δύσιν...μα αφού όλες οι εξαγωγές των γερμανών πάνε εκτός ΕΕ....
τα υποβρύχια κι αυτό εκτός ΕΕ πωλούνται.
και το Ελ Βενιζέλος εκτός ΕΕ είναι.
και ο ΟΤΕ
πήγα και ψώνισα αλεξισφαιρο γιλέκο μόλις αρχίσατε τα κουμπούρια.
μα αφού όλες οι εξαγωγές των γερμανών πάνε εκτός ΕΕ....
τα υποβρύχια κι αυτό εκτός ΕΕ πωλούνται.
και το Ελ Βενιζέλος εκτός ΕΕ είναι.
και ο ΟΤΕ
θα την περάσω ως σούπερ μάρκετ.
νοου προ αδερφέ.Δεν θα σε πιστέψουν...
Προσεχώς, η κάθε επίσκεψη θα κοστίζει τουλάχιστον 500άρικο (στο super market εννοώ).
νοου προ αδερφέ.
εγώ εχω να πληρώσω.
![]()
εγώ μιλάω για τη χώρα μου.
ας πάνε τα αρχιδάκια να τα δώσουν όπου θέλουν....
έχουν φάει καλά στην Ελλάδα τα μουνάκια τόσα χρόνια...... και μαύρα και άσπρα και ζίμενς και μίζενς και πολλα άλλα.
το κακό είναι ότι δεν έχουμε έναν πρωθυπουργό με αρχίδια να τους πει ή κόβετε τις μαλακίες ή απο αυριο θα πεινάσουμε αλλά θα σας αφήσουμε και 350 δις χρέος μουνιά να βάλετε μυαλό.
να δω μετά ποιός θα τρέχει να αυξάνει ΦΠΑ.......όταν θα πέσουν τα φέσια και θα πέσει και το ευρώ κάνα 40%
περσυ σε έχω για σοβαρό άνθρωπο...
(1) τις μίζες τις δώσανε γιατί κάποιοι τις ζητήσανε ... δεν ξέρω κανέναν να δίνει μίζες επειδή γουστάρει ... άρα κάνε τις αναγωγές σου...
(2) δυστυχώς θα γίνει μέχρι εκεί που γράφω.. μέχρι το πεινάσουμε... γιατί έχουν ξεφορτώσει τα ελληνικά χαρτιά...
(3) εδώ νομίζω μάλλον καλό θα τους κάνουμε ...
και ειδικά στο (2) όχι μόνο θα πεινάσουμε (στιγμιαίο) αλλά θα ψοφάμε της πείνας για πολλά πολλά χρόνια...
νοου προ αδερφέ.
εγώ εχω να πληρώσω.
![]()
Persy, άσχετο, αλλά αυτή η μούντζα πρέπει να είναι από τις πιο δημοφιλείς στο δίκτυο.
Meme λέμε....