Ρε μαλάκα, έχεις γίνει περισσότερο γελοίος και από τον Μέμο.
Και μανούλα στην διαστρέβλωση.
1. Στην Φουκουσίμα δεν έφαγα καμία ήττα - και σταμάτα να σπαμάρεις
2. Τι ήττα έφαγα στο μνημόνιο;
3. Ρε παπάρα, όταν και αν θα γίνει ο 3ος παγκόσμιος. Πας καλά;;;;;;
Το θέμα είναι σαφέστατο: Εσύ και ο Ιππότης προβλέψατε ότι για να ξεπεραστεί η παρούσα οικονομική κρίση θα γίνει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος.
Εγώ βλέπω η κρίση να ξεπερνιέται και παγκόσμιος πόλεμος να μην γίνεται.
Ξέχασες την Τυνησία βέβαια. Άντε και την Υεμένη και το Μπαχρέϊν.
Και ρε παπάρα ξερόλα για πρόβλεψε τι θα γίνει στην Συρία.
Εδώ σε θέλω αν έχεις @@.
Γιατί κανένας αναλυταράς εδώ μέσα δεν προέβλεψε τι θα γίνει στην Τυνησία και τι στην Αίγυπτο.
Επομένως αντί να αμολάς αρλούμπες κάνε κάτι συγκεκριμένο:
Να προβλέψεις τι θα γίνει άμεσα (και όχι μετά 3 εκατονταετίες) στην Αίγυπτο, στην Συρία και στην Λιβύη. Ας πούμε σε χρονικό ορίζοντα 3 ετών.
Και να μας πεις και ποιές θα είναι οι αντίπαλες δυνάμεις στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο......
Συγκεκριμένα όμως εεεεεεε..........
1.
γουστάρω τρελλά να σε μπριζώνω
2.
όσο και να κωλοτρίβεσαι δε σε γαμάω
3.
την κωλοτρυπίδα σου να τη φωτίζεις άλλη φορά να μη χρειάζομαι gps να τη βρω
4.
η ζωή των ανθρώπων δεν είναι παίγνιο στοιχήματος να σου πω τι θα γίνει αύριο μεθαυριο ούτε αυτός είναι και ο σκοπός μιας ανάλυσης.
5.
τσακωνόμαστε για την φουκού και σου είπα ότι μόνο σε βάθος χρόνου θα φανούν τ αποτελέσματα.... Ηδη η κατάσταση είναι τραγική.
6.
οι διεργασίες για εναν παγκόσμιο πόλεμο κρατάνε χρόνια και δεν ξέρεις ούτε που θα καταλήξουν οι συμμαχίες. όπως στον βου που ο σύμμαχος στάλιν στην αρχή πήρε τα σώβρακα του χίτλερ στο τέλος.
7.
το μνημόνιο όχι μόνο απέτυχε αλλά εστειλε το μέσο έλληνα σε ακόμα μεγαλύτερη απογνωση όπως είχα προβλέψει
8.
οι πόλεμοι γίνονται πάντα με αφορμές αλλά οι αιτίες είναι βαθύτερες και χρειαζονται χρόνια να ωριμάσουν.
προφανώς και όπως πάει το πράμα οι συνθήκες ωριμάζουν σταθερά και σιγά για παγκόσμια αναταραχή με απρόβλεπτες συμμαχίες και εστίες ανάφλεξης.
Υ.Γ.
και γω σ αγαπώ μωράκι μου ειδικά όταν τα παίρνεις στο κρανίο.