alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Οχι ρε συ, πας καλα?αααααααααααχαχααχχαχαχαχαχααχ
έτοιμος ο άλεξ για σταθμάρχης.
Για να εχω την τυχη του Γουελς?
Οχι ρε συ, πας καλα?αααααααααααχαχααχχαχαχαχαχααχ
έτοιμος ο άλεξ για σταθμάρχης.
για να δούμε τη δικιά σου στράκι τώρα...Απλά η επαναστατικότητα δεν είναι το φόρτε τους.
Όσο για τη Μόσχα βρες την πρώτα στο χάρτη και μετά πήγαινε με κιόλας
Τύπε δηλώνω λάτρης της Ρωσσικής κουλτούρας αν και δεν έχουν ένα φιλόσοφο, ή αν έχουν δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του
τσίμπα ένα μέτρο αλλά ντομινίκ και συ τώρα.
While most authors listed below are primarily philosophers, also included here are some Russian fiction writers, like Tolstoy and Dostoyevsky, [size=18pt]who are also known as philosophers.[/size]
με τα νέα μέτρα θα σου κάνω δώρο gps να τη βρεις σφαίρα πουστάκι.
Τώρα τι να πούμε; Το έψαξες πολύ; Έχεις διαβάσει το Φιλοσοφο Ντοστογιέφσκυ και το Φιλόσοφο Τολστόι; Εγώ προτιμώ το φιλόσοφο Παλαμά Βλάκα
Όσο για τη Μόσχα ζμπούτσαμ και αυτή. Να πάω να κάνω τι ρε? Να απολαύσω τις υπέροχες χρυσαφένιες παραλίες? Τα ωραία βουνά? Ή να απολαύσω τα φτηνά ψώνια ?
Τωρα τι να πω πρέπει να παραδεχτώ ότι μιλάω με ανήλικο. Μου αναφέρεις σε παρακαλώ Ρώσσους φιλοσόφους που τους ξέρει η μάνα τους; Ο Μπακούνιν και ο Κροπότκιν δεν είναι φιλόσοφοι.λείπει και ο βολταίρος δυσλεκτικέ να μάθει ότι δήλωσες πως οι ρώσσοι δεν έχουν φιλοσόφους και εάν έχουν δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους .
ηλίθιε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΛΕΜΕ.
τι έγινε;
πορνομετανάστευση τέλος;
αααααααααααααααααααχχαχααχαχαχαχαχχαχα
έχω ομπρέλλες αμα θες..... μπας και στεγνώξεις.
ααααααααααααααχααχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχα
Ο Μπακούνιν και ο Κροπότκιν δεν είναι φιλόσοφοι.
Ημιμαθή.
Δε ξέρω το θέμα πορνο-μετανάστευση δεν είναι της ειδικότητας μου τι να τις κάνω τις ομπρέλες? αγοράζω και από τα πάκια άμα θέλω. Δε τη χρειάζομαι καν όμως.
Λέω να την κάνουμε για κάνα κιμπούτς στο ισραήλ με την κρίση να λουφάξουμε εκεί και να μη μιλάμε καθόλου
όχι ρε.
μαθηματικοί ήταν.
Υ.Γ.
σεβαλιέ η πείνα έχει αρχίσει και έχει πλήρη επιδραση
έλα σου χω έτοιμο εισιτήριο...
Υ.Γ.
και κάνε μπαν ρε μαλάκα τους ηλίθιους.
δε βαρέθηκες να διαβάζεις τις μαλακίες τους; ακου ο μπακούνιν δεν ήταν φιλόσοφος.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
που σαι ρε λάκυ γαμώ τη καταγωγή σου γαμώ
Θεωρητικοί του Αναρχισμού ήταν. Και δε το λέω για σένα, επειδή οι φιλοσοφικές σου αναζητήσεις είναι επιπέδου Φιλοσόφου Τσιφόρου , απλά για να γίνεται ο διαχωρισμός μεταξύ συγγραφέων Στοχαστών και Φιλοσόφων που οι Ρώσσοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ
όχι ρε.
μαθηματικοί ήταν.
Υ.Γ.
σεβαλιέ η πείνα έχει αρχίσει και έχει πλήρη επιδραση
τουλάχιστον το γέλιο είναι τζαμπέ . εμ η φτώχεια θέλει καλοπέραση
Ο Μπακούνιν και ο Κροπότκιν δεν είναι φιλόσοφοι.
δεν είσαι απλά Η Λ Ι Θ Ι Ο ΣΘεωρητικοί του Αναρχισμού ήταν. Και δε το λέω για σένα, επειδή οι φιλοσοφικές σου αναζητήσεις είναι επιπέδου Φιλοσόφου Τσιφόρου , απλά για να γίνεται ο διαχωρισμός μεταξύ συγγραφέων Στοχαστών και Φιλοσόφων που οι Ρώσσοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ
τι να πω ρε μαλάκαΠοιο μπαν ρε καμενίδη? Είσαι για μάρκετινγκ ,σε μια μέρα θα την κλείσεις την εταιρεία. Καλά ντιπ για ντιπ δε σου κόβει? Δε μπορείς να δεις το τι δίνει πόντους στο μαγαζί?
επιμένουν κιόλας ρε μαλάκα....
In 1839 he met Alexander Herzen and the latter's friend Nicholas Ogarev, who had returned from exile to Moscow; but their ideas and his were too divergent at the time for a meeting of minds. In 1840, aged twenty six, Bakunin went to St. Petersburgh and thence to Germany, [size=24pt]to study and prepare himself for a professorship in philosophy or history at the University of Moscow[/size].
επιμένουν κιόλας ρε μαλάκα....
In 1839 he met Alexander Herzen and the latter's friend Nicholas Ogarev, who had returned from exile to Moscow; but their ideas and his were too divergent at the time for a meeting of minds. In 1840, aged twenty six, Bakunin went to St. Petersburgh and thence to Germany, [size=24pt]to study and prepare himself for a professorship in philosophy or history at the University of Moscow[/size].