το εχω ξαναπει και παλιοτερα και το επαναλαμβανω και τωρα...
1. Η Ελλαδα με Τσαντ πρωθυπουργο ειναι αμερικανικο προτεκτορατο που σκοπο εχει να φερει καταστροφη στην Ε.Ε. και το ευρω
2. Η Ελλάδα με Τσαντ πρωθυπουργο πουλησε CDS σε Αμερικανους και Αμερικανοεβραιους και φορτωσε με ομολογα την Ε.Ε.
3. Το παιχνιδι που παιζει αυτη τη στιγμη ειναι ποιος θα χασει και ποιος θα κερδισει (ασφαλως η Ελλαδα εξαιρειται),
α. Οι Αμερικανοι που εχουν τα CDS
ή
β. Οι Ευρωπαίοι που εχουν τα ομολογα?
(με Τσαντ πρωθυπουργο δε θελει και πολυ για να καταλαβει κανεις)
4. Το δευτερο παιχνιδι που παιζεται παραλληλα με το πρωτο, ειναι: μετα την καταστροφη της Ελλαδας ποιοι θα απομυζησουν το κουφαρι της και θα παρουν απο παμφθηνα εως τζαμπα ολους τους πλουτοπαραγωγικους πορους
Οι Αμερικανοι με τις τραπεζες τους και το ΔΝΤ εχουν εξασφαλισει οχι και τοσο μεγαλο κομματι
Οι Ευρωπαιοι ομως με βαση το μνημονιο και τη δανειακη συμβαση εχουν μεγαλυτερο ποσοστο στις κατασχεσεις που θα γινουν απαξ και η χωρα χρεοκωπησει (75-25% αν θυμαμαι καλα).
Και εδω παιζονται τρελλα παιχνιδια που εγω τουλαχιστο δεν εχω τη γνωση για να κρινω το αποτελεσμα τους.....απο τη μια δηλαδη οι Αμερικανοι αν χρεωκοπησουμε παιρνουν τα ασφαλιστρα αλλα χανουν μεγαλο ποσοστο απο τις πλουτοπαραγωγικες πηγες απο την αλλη οι Ευρωπαιοι αν χρεωκοπησουμε χανουν πολλα δις απο τα ομολογα αλλα μας παιρνουν την πλειοψηφια των πορων και πηγων.
Με λιγα λογια, αυτη τη στιγμη πανω στην πλατη μας πλακωνονται δυο υπερδυναμεις για το ποια θα μας ξεσκισει περισσοτερο. Και οι μεν θα μας ξεσκισουν για το κερδος αλλα οι δε (και με το δικιο τους) γιατι ο πρωθυπουργος μας εβαλε δυναμιτη στις βασεις της Ε.Ε.
Δεν ξερω αυτη η περιεργη ισοροπια ισχυος που θα κατσει, το σιγουρο ειναι οτι ουτως ή αλλως, αυτοι που βγηκαν με μοτο:"λεφτα υπαρχουν" έχουν ακολουθήσει απόλυτα τις οδηγιες που τους δώθηκαν ώστε να διαλύσουν τόσο τη χώρα όσο και την Ε.Ε., ολα αυτα που συμβαίνουν ΔΕΝ ειναι καθολου τυχαια και καθολου ξαφνικά!
καντε τις αναγωγες σας...