Κάτσε ήσυχη μωρή, που χάρηκες αμέσως και παράγκηλες μπύρες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
οχι φυσικά πως μου μίλησε κανείς για να υπερασπιστεί κανέναν, έτσι;
τσιμουδιά....
να περάσει απλά
όπως όλα
κοίτα.
έχω σκεφτεί πολύ πώς μπορεί μια τέτοια κατάσταση να αλλάξει ριζικά αποτομα.
μόνο με καμμιά εν ψυχρώ εκτέλεση απο κάναν παρανοικό θα ταρακουνηθεί το σύστημα.
κοινώς, τα προβλεπέ συλλαλητήρια οι προβλεπέ συγκεντρώσεις τα προβλεπέ επεισόδια είναι βούτηρο στο ψωμί του συστήματος.
το απρόβλεπτο φοβάται πάντα το λαμόγιο.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
θυμαμαι στον Έβρο, στο στρατό, που μόλις πετάγαμε τα αποφάγια από τα μαγειρεία μαζεύονταν κάποιες κυρίες και διάλεγαν από το σκουπιδοτενεκέ φαγητά.εδω που ειμαι απειροι ηλικιωμενοι ψαχνουν στα σκουπιδια προφανως για κατι φαγωσιμο..
ωραια πραματα..
Δεν ξέραμε αν ήταν για τα ζωντανά τους ή για τις ίδιες.
Τώρα και εδώ γύρω που μένω βλέπω και εγώ τα ίδια.
δεν ξέρω για τα επόμενα 5-10 χρόνια... είναι πολύ μακρινός ορίζοντας και δεν νομίζω πως έχουμε τη δυνατότητα να δούμε μέχρι τότε
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
Κάτσε ήσυχη μωρή, που χάρηκες αμέσως καιπαράγκηλεςμπύρες (παρήγγειλες)
Eτοιμες τίς έχω .......ΠΑΝΤΑ σέ συσκευασία τών δύο ..
γράφε μορι γκαβι σοστα με ωρφογραφια
ούστ στειρωμένη τραβέλο !!!!!!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
+10000000000000000κοίτα.
μόνο με καμμιά εν ψυχρώ εκτέλεση απο κάναν παρανοικό θα ταρακουνηθεί το σύστημα.
κοινώς, τα προβλεπέ συλλαλητήρια οι προβλεπέ συγκεντρώσεις τα προβλεπέ επεισόδια είναι βούτηρο στο ψωμί του συστήματος.
είμαι της ακριβώς ίδιας άποψης
τα συλλαλλητήρια είναι κατευθυνόμενα.
θα αλλάξει κάτι μόνο αν αρχίζεις να βλέπεις φόβο στα μάτια τους.
και τέτοιο φόβο θα τον δεις ΜΟΝΟ έτσι
αλλά εδώ ένα γιαούρτωμα και ένας προπηλακισμός γίνεται και αμέσως οι δημοσιογράφοι αρχίζουνε να σκούζουνε για δημοκρατία και ευνομούμενη κοινωνία...
θέλει βαρύ περιστατικό - ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ
η "τρομοκρατικές" οργανώσεις που και καλά δρουν αυτή τη στιγμή....είναι κι αυτές κατευθυνόμενες
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
εγώ περιμένω τον πιξι να μας πει πώς τα κάνει όλα καλά το ΠΑΣΟΚ
και να εμφανιστούνε οι γαλαζοοπαδοί να μας πούνε πώς θα μας σώσει ο εκλεκτός συμφοιτητής του Ζωρζ
και να εμφανιστούνε οι γαλαζοοπαδοί να μας πούνε πώς θα μας σώσει ο εκλεκτός συμφοιτητής του Ζωρζ
ωραίες παρέες βρίσκεις συχνά-πυκνά??γυρνούσα από τις Βρυξέλλες πριν από 2 μήνες
μαζίστο αεροπλάνο όλοι τους - Σαμαράς με συμπαρατρεχάμενους βουλευτές + συνδικαλιστές
- Μπακογιάννη με συμπαρατρεχάμενους συνδικαλιστές και τσιράκια
- Παπαρήγακαι σία
όλοι τους σου λέω
πρόεδροι Αδεδυ και γεσεε και λοιποί
ένα αεροπλάνο με 100 τέτοιους νοματαίους (ευτυχώς χωρίς δημοσιογράφους - θα με έπιανε διπλή αναγούλα - και χωρίς τους αντίστοιχους του Πασοκ που μένανε άλλη μια μέρα)
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! σχόλια ενδυματολογικά για τους άλλους, για εστιατόρια, για το παντεσπάνι τους
και ύφος 1000 καρδιναλίων - την έχουνε δει σωτήρες από πάνω!!
και μιλούσα μπροστά στον Παπασπύρο και στον Πολυζωγόπουλο σε γνωστή μου πριν μπούμε στο αεροπλάνο μπροστά τους και τους έβριζα κατάμουτρα: πως δεν έχουνε ντροπή, πως γάμησαν το κράτος κλπ
στα αρχίδια τους
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
γαματα στο τετράγωνο.εγώ περιμένω τον πιξι να μας πει πώς τα κάνει όλα καλά το ΠΑΣΟΚ
Eτοιμες τίς έχω .......ΠΑΝΤΑ σέ συσκευασία τών δύο ..
γράφε μορι γκαβι σοστα με ωρφογραφια
ούστ στειρωμένη τραβέλο !!!!!!
Είμαι άσχημη και αμόρφωτη, γιαυτό έμεινα στο ράφη καργίλα λατρεμένη φιλουνάδα
+10000000000000000
είμαι της ακριβώς ίδιας άποψης
τα συλλαλλητήρια είναι κατευθυνόμενα.
θα αλλάξει κάτι μόνο αν αρχίζεις να βλέπεις φόβο στα μάτια τους.
και τέτοιο φόβο θα τον δεις ΜΟΝΟ έτσι
αλλά εδώ ένα γιαούρτωμα και ένας προπηλακισμός γίνεται και αμέσως οι δημοσιογράφοι αρχίζουνε να σκούζουνε για δημοκρατία και ευνομούμενη κοινωνία...
θέλει βαρύ περιστατικό - ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ
η "τρομοκρατικές" οργανώσεις που και καλά δρουν αυτή τη στιγμή....είναι κι αυτές κατευθυνόμενες
Όλόσωστος, έτσι όπως τα λες είναι.
Ο μηχανισμός έχει προβοκατόρικα τσιράκια παντού.
Πέρσι τις 5/5 είδαν πολλά τα ματάκια μου στο κάψημο της Μαρφίν. Οι εκπαιδευμένοι τρομοκράτες ήταν οι περισσότεροι εισαγωγής από την δύση
medaphoar
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 41
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Ποιο μερος του προβληματος θα επελυε μια τετοια δραση?Γενικα ενας ενδεχομενος φοβος των πολιτικων δε μπορω να καταλαβω με ποια λυση σχετιζεται.κοίτα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
κοίτα επειδή εγώ είμαι αμόρφωτος ο λαός λέειΠοιο μερος του προβληματος θα επελυε μια τετοια δραση?Γενικα ενας ενδεχομενος φοβος των πολιτικων δε μπορω να καταλαβω με ποια λυση σχετιζεται.
ο φόβος φυλάει τα έρμα.
τα αλλα μπορείς μόνος σου να τα συσχετίσεις.
Ποιο μερος του προβληματος θα επελυε μια τετοια δραση?Γενικα ενας ενδεχομενος φοβος των πολιτικων δε μπορω να καταλαβω με ποια λυση σχετιζεται.
Δεν θα επέλυε τα προβλήματα μια τέτοια αντίδραση, αρχικά τουλάχιστον.
όμως αν ΟΛΟΙ ΜΑΣ ένοιωθαν (οι κρατούντες) πως είμαστε εν δυνάμη εχθροί τους, θα μαζευε η σούφρα τους.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
θυμαμαι στον Έβρο, στο στρατό, που μόλις πετάγαμε τα αποφάγια από τα μαγειρεία μαζεύονταν κάποιες κυρίες και διάλεγαν από το σκουπιδοτενεκέ φαγητά.
Δεν ξέραμε αν ήταν για τα ζωντανά τους ή για τις ίδιες.
Τώρα και εδώ γύρω που μένω βλέπω και εγώ τα ίδια.
δεν ξέρω για τα επόμενα 5-10 χρόνια... είναι πολύ μακρινός ορίζοντας και δεν νομίζω πως έχουμε τη δυνατότητα να δούμε μέχρι τότε
ακου σκηνικο, που αισθανθηκα τοσο καριολα που αξιζα πραγματικα βρωμοξυλο.
ειχε αρρωστησει η γατα που εχω κ ηθελε μια ειδικη τροφη, πανακριβη. μολις εβγαινα απο το πετσοπ χαρουμενη ξερω γω, με τη σακουλα στο χερι κ βλεπω στον απεναντι καδο, εναν στην ηλικια μου περιπου σε αθλια κατασταση ννα ψαχνει να φαει.
ηταν σα στιγμιοτυπο διαφημισης που δειχνει την κατασταση στην οποια εχουμε φτασει. η μαλακω που φροντιζει τοσο ακριβα ενα κατοικιδιο οταν διπλα ψωμολυσσανε. τεσπα..
Επισκέπτης
Τιποτα δεν πρόκειται να γίνει!!!!!!!!!!!!!!
Συμφωνω. Εχουν χωρισει τους Ελληνες σε δεξιους και αριστερους και ασχετως που ολοι βιωνουμε αυτη τη γαμημενη κατασταση δεν ειμαστε ετοιμοι να κανουμε περα τις διαφορες μας και να κοιταξουμε πως να σωθουμε. Δεν ειμαστε καν ετοιμοι να δεχτουμε οτι ο ιδεολογικος μας "αντιπαλος" μπορει και να εχει δικιο. Και δε μιλαω για κοματοσκυλα, διορισμενους και λοιπους γλυφτες. Μιλαω για ολους σχεδον. Φεραν και τους αλλοδαπους ωστε να υπαρχει και η ανασφαλεια και ανγκαζουν τον κοσμο να κλειστει στο καβουκι του και απλα να περιμενει ο καθενας μας τη σειρα του.
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τα ερμακοίτα επειδή εγώ είμαι αμόρφωτος ο λαός λέει
ο φόβος φυλάει τα έρμα.
τα αλλα μπορείς μόνος σου να τα συσχετίσεις.
οχι τους λυκους
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
Δεν θα επέλυε τα προβλήματα μια τέτοια αντίδραση, αρχικά τουλάχιστον.
όμως αν ΟΛΟΙ ΜΑΣ ένοιωθαν (οι κρατούντες) πως είμαστε εν δυνάμη εχθροί τους, θα μαζευε η σούφρα τους.
Μηρυκαστικά καταντήσαμε μωρή μαγδάλο άχ άχ άχ !!!!!!
μαγκες εγω την ακουσα πριν κανα μηνα που 2 παιδια 18-20 χρονων να ψαχνουν το καδο σκουπιδιων της γειτονιας μου δεν φαινοντουσαν ουτε για γυφτοι-αθιγγανοι πεστους οπως θες ουτε για ξενους
Στο εξης ο ορος ρακοσυλεκτης θα ειναι τοσο συνηθισμενος οσο ο ορος ιδιωτικος υπαλληλος
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις