Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ Καστανίδη σήμερα στη Βουλη

Το μόνο που δεν  είπε είναι πως ο κ. Κώστας Σημίτης  είναι «αρχιερέας της διαπλοκής». Ο λόγος για τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χάρη Καστανίδη που αποφάσισε να απαντήσει όχι μόνο στην επιστολή που απέστειλε ο πρώην πρωθυπουργός την περασμένη Πέμπτη περιγράφοντας την «δική του αλήθεια» για το σκάνδαλο της Siemens και αφήνοντας αιχμές μεταξύ άλλων κατά του κ. Καστανιδη, αλλά και σε μια «σκιώδη» υπόθεση που ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια.

Ο κ. Καστανίδης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής που διερεύνησε το σκάνδαλο της γερμανικής εταιρείας, επιφύλασσε συγκλονιστικές αποκαλύψεις και μια σειρά εγγράφων αλληλογραφίας με τον τότε πρωθυπουργό κ. Σημίτη τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο αποδεικνύουν ότι το 1997 υπήρχε έτοιμο νομοσχέδιο το οποίο θα έφερνε διαφάνεια στην διαδικασία προμηθειών, όμως, με χειρισμούς του κ. Σημίτη δεν έφτασε ποτέ στην Βουλή με αποτέλεσμα «τα όσα τραγικά βλέπουμε σήμερα».

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
πρόχειρα.
είμαι υπέρ των εργαζομένων και όχι υπέρ των τραπεζών.

Κύπρος.
έχει πιο πολλά απο σένα ακόμα και την περίοδο των παχιών αγελάδων.

μη είσαι μαλάκας σε παίζω για πλάκα μπάλλα.
και εντός και εκτός έδρας.

κανείς δεν είπε ότι θα είμεθα διαρκώς σε ανάπτυξη.
αλλά ξήγα μου ρε λαμόγιο.
γιατί στην ανάπτυξη τρώνε τα μουνάκια γκολντεν μπούς 10 και μεις 1 και στην υφεση πληρώνουμε εμείς 10 και αυτοί 1;
Ε;
Ε;
Ε;

Ανεπανάληπτες οι ατάκες σας κύριε Πέρσονα!!! :rockon: :rockon:
Και απολύτως σωστες δυστυχως...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ανεπανάληπτες οι ατάκες σας κύριε Πέρσονα!!! :rockon: :rockon:
Και απολύτως σωστες δυστυχως...

Αθήνα
Το επενδυτικό ταμείο του νορβηγικού δημοσίου, δεύτερο μεγαλύτερο στον κόσμο μετά το αντίστοιχο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έχει περιορίσει την έκθεση του σε ελληνικά κρατικά ομόλογα σε ποσοστό μόλις 0,1% του ενεργητικού του.

«Δεν βλέπουμε τα κρατικά ομόλογα ως ελκυστική επενδυτική ευκαιρία», δήλωσε σε συνέντευξή του στο Reuters o υπεύθυνος για τη διαχείριση των 561 δισ. δολαρίων του ταμείου, που αντλεί τα έσοδά του κυρίως από τον πετρελαιοπαραγωγικό πλούτο της Νορβηγίας.

Το ταμείο κρατά μεγάλο ποσό ισπανικού χρέους αλλά η έκθεσή του σε Ελλάδα, Ιρλανδία και Πορτογαλία είναι αμελητέα, συμπλήρωσε.

«Περιορίσαμε την έκθεσή μας στην Ελλάδα κατά το ήμισυ το 2009, την ξανακόψαμε στο μισό το 2010. Στο τρίμηνο (Ιανουαρίου-Μαρτίου) είχαμε περιορισμό 10% και η έκθεση που έχουμε τώρα στην Ελλάδα δεν αντιστοιχεί παρά στο 0,1% του ενεργητικού», σημείωσε.

θέλω ο μήτσος (σάβρα) να μου εξηγήσει γιατί και τι σημαίνει το παραπάνω...
έχω δυσκολίες κατανόησης.

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Καποτε εβλεπα να ψαχνουν στα σκουπιδια για κατι που να εχει αξια καποιον μια φορα τη βδομαδα/μηνα ... πλεον βλεπω συνεχεια ανθρωπους να το κανουν αυτο και να ψαχνουν ακομα και κατι για να φανε.
Σημερα ετρωγα κεμπαπ στο μοναστηρακι σε γνωστο μαγαζι , περναγαν διαφοροι και ζητιανευαν ομως περασε και ενα παιδακι και μου ζητησε φαγητο ... του παρηγγειλα σουβλακι και του εδωσα μετα απο λιγο περασε κι'αλλο παιδακι και ζητησε επισης φαγητο ... δεν αντεξα μου χαλασε τη διαθεση με ολα αυτα που ειδα που εμεις τα θεωρουμε δεδομενα για αλλους να ειναι ο καθημερινος τους αγωνας.
δεν θελω να πω τιποτα παραπανο απλα να μοιραστω μαζι σας αυτο που ενιωσα.

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καποτε εβλεπα να ψαχνουν στα σκουπιδια για κατι που να εχει αξια καποιον μια φορα τη βδομαδα/μηνα ... πλεον βλεπω συνεχεια ανθρωπους να το κανουν αυτο και να ψαχνουν ακομα και κατι για να φανε.
Σημερα ετρωγα κεμπαπ στο μοναστηρακι σε γνωστο μαγαζι , περναγαν διαφοροι και ζητιανευαν ομως περασε και ενα παιδακι και μου ζητησε φαγητο ... του παρηγγειλα σουβλακι και του εδωσα μετα απο λιγο περασε κι'αλλο παιδακι και ζητησε επισης φαγητο ... δεν αντεξα μου χαλασε τη διαθεση με ολα αυτα που ειδα που εμεις τα θεωρουμε δεδομενα για αλλους να ειναι ο καθημερινος τους αγωνας.
το κολπο με το σουβλακι στο μαναστηρακι το καναμε πολλυ συχνα πιτσιρικαδεs μην σου κανει εντυπωση εγω ολα μου τα χρονια θυμαμαι δυσκολα ηταν το 87 9 χρονων επαιρνα βερεσε μακαρονια για το σπιτι μου επειδη ντεποντανε η μανα μου να παρει απλα τωρα ακουs πολλα λογω τηλεορασειs

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
μαγκες εγω την ακουσα πριν κανα μηνα που 2 παιδια 18-20 χρονων να ψαχνουν το καδο σκουπιδιων της γειτονιας μου δεν φαινοντουσαν ουτε για γυφτοι-αθιγγανοι πεστους οπως θες ουτε για ξενους

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
απο τη στιγμη που μου ζητανε φαγητο δεν με απασχολει ποιος θα το φαει αν και το παιδακι το τσακισε μολις το εφερε.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μαγκες εγω την ακουσα πριν κανα μηνα που 2 παιδια 18-20 χρονων να ψαχνουν το καδο σκουπιδιων της γειτονιας μου δεν φαινοντουσαν ουτε για γυφτοι-αθιγγανοι πεστους οπως θες ουτε για ξενους

αυτοί που ψάχνουν είναι ξένοι ,.... προς το παρόν ... η μεγάλη πλειοψηφεία ...

αλλά με την ανεργία στο 20% και να καλπάζει και όλοι ναχουν βαλλει χέρι στις τραπεζικές τους οικονομίες για να ζήσουν - που πλέον στέρεψαν .... σε λίγο θα υπάρχουν και ντοπιοι μες στα σκουπίδια ...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Οταν βλεπεις παιδακια να δινεις και την ψυχη σου φιλε ....

Ετοιμασου για αγριο κραξιμο κι εσυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
δεν καταλαβαινω το χιουμορ σου
Τιποτα φιλαρακο....

Απλα, επικροτω την πραξη σου και σε προτρεπω να κανεις κι αλλες οπου μπορεις και δυνασαι.

Οσο για τους γελωτες..... μαλλον μονο εμενα συμπαθουν τελικα .... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
αν μου ζηταγαν λεφτα δεν θα εδινα. αλλα οταν μου ζητησαν φαγητο κατι ενιωσα μεσα μου ειναι πολυ κακο να πειναει καποιος πραγματικα. η εκφραση "δεν εχει να φαει". τεσπα παω να φυγω. καλο βραδυ

Επισκέπτης
αν μου ζηταγαν λεφτα δεν θα εδινα. αλλα οταν μου ζητησαν φαγητο κατι ενιωσα μεσα μου ειναι πολυ κακο να πειναει καποιος πραγματικα. η εκφραση "δεν εχει να φαει". τεσπα παω να φυγω. καλο βραδυ
Συμβαινει με πολυ κοσμο εδω,δεν ξερω σε αλλες χωρες.
Η μνημη απο το '41 ισως?

Επισκέπτης
Τραβατε ενα μεσημερι εξω απο super market εκει που εχουν τους καδους. Θα δειτε πολυ κοσμο να περνει αυτα που πετανε oι υπαλληλοι του super market. Και δυστηχως αυτοι που τα μαζευουν δεν ειναι μονο γυφτοι ή αλλοδαποι, οι περισοτεροι ειναι Ελληνες πλεον. Το ιδιο και στις λαικες.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σημερα το ξημέρομα ειδα παλία συμμαθητρια μου να ψαχνει στα σκουπίδα.

Εβαλα σχεδόν τα κλάματα, δεν κάνω πλάκα.

Δεν έχω να πω τίποτα άλλο, ευτηχός φοραγα κράνος και δεν με αναγνώρισε και να έλθει σε δυσκολή φάση.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το γράφεις λες και δεν το περίμενες.

«Καταπέλτης» η έκθεση της Κομισιόν για την Οικονομία

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 14 Μαΐου 2011, 07:52

Πέρα από κάθε όρια έχουν ξεφύγει το έλλειμμα, το χρέος, η ανάπτυξη και η ανεργία, αναφέρει η έκθεση της Κομισιόν για την Ελλάδα , το περιεχόμενο της οποίας είναι και το μέσο άσκησης πίεσης προς την κυβέρνηση για τη λήψη πρόσθετων διορθωτικών μέτρων για το 2011, ύψους μεγαλύτερου των 3 δις. που έχει ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με την έκθεση, το δημοσιονομικό έλλειμμα φέτος θα διαμορφωθεί στο 9,5% του ΑΕΠ, αντί 7,4% που ήταν ο στόχος, θα αποκλίνει δηλαδή πάνω από 2%, ενώ το δημόσιο χρέος θα ανέλθει στο 157,7% το 2011, έναντι 145,2% που προβλέπει το μνημόνιο.
Όπως αναφέρει η «Ναυτεμπορική» η ύφεση θα είναι βαθύτερη των εκτιμήσεων και θα φτάσει στο -3,5%, από -3%, ενώ το μέσο ποσοστό 15,2% από 14,8% που προβλεπόταν.

Για την ανάγκη νέων μέτρων ο επίτροπος Όλι Ρεν δεν άφησε καμία αμφιβολία. [size=18pt]«Λόγω της αδύναμης ανάπτυξης υπάρχει η ανάγκη επιπλέον δημοσιονομικών μέτρων για το 2011»[/size] δήλωσε.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θλίβομαι πραγματικά μ αυτά που διαβάζω.
και αυτές οι περιπτώσεις που αναφέρετε λογικά εντάσσονται στο "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"
τι να πω πλέον δεν έχω λόγια.

Stories