Επισκέπτης
Google it.δικο σου;
Google it.δικο σου;
καλο ηταν παντως.....εγω γραφω και καλυτερα..... ;)
Ναι, το έγραψα ζωγραφίζοντας τις πουτάνες της αβινιόν..
Και κάτι μου λέει ότι όποτε και να γίνουν εκλογές, πάλι πρώτο κόμμα θα είναι...
Τώρα να πώ ότι ο και Πρετεντέρης έλεγε ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν, ότι το μνημόνιο οδηγεί σε φαύλο κύκλο ύφεσης κτλ ή θα χαλάσω τις θεωρίες συνομωσίας για τα mainstream μήντια;
Το μηνομόνιο δεν είναι το πρόβλημα...
Το πρόβλημα είναι η πλήρης ανικανότητα της κυβέρνησης του γκαπ αν κάνει ο,τιδήποτε άλλο εκτός από το να κόβει μισθούς και συντάξεις, ιδίως τις χαμηλές..
Ούτε φοροδιαφυγή αντιμετώπισε, ούτε γραφεικορατία μείωσε, ούτε δαπάνες περιόρισε δραστικά...
Μόνο επικοινωνιακές εξαγγελίες περί "παταξης" για να ψαρώνουν παλικάρια τύπου τζονυ 64, κλασσικοί λαϊκισμοί για γιατρούς και δικηγόρους που φοροδιαφεύγουν για να χαίρεται ο συνταξιούχος και ο μισθωτός των € 600, ηλιθιότητες τύπου καλλικράτη, φιάσκα τύπου υπατίας, ελληνικού, κερατέας και αστακού...
Και κάτι μου λέει ότι όποτε και να γίνουν εκλογές, πάλι πρώτο κόμμα θα είναι...
Ελα ρε ο τυπος ειναι ανυπαρκτος...Χωρις πλακα αν και μετα απο ολα αυτα ο "λαος" ψηφισει αυτους τους μαλακες, δεν υπαρχει καμμια ελπιδαΚαλά μη παίρνεις και όρκο...θα βγάλουν τον αντωνάκη νωρίτερα από ότι και ο ίδιος θα το περίμενε...
Καλά μη παίρνεις και όρκο...θα βγάλουν τον αντωνάκη νωρίτερα από ότι και ο ίδιος θα το περίμενε...
αρχηγε οσο η τι-βι ειναι ανοικτη αυτους θα ψηφιζουμε...Ελα ρε ο τυπος ειναι ανυπαρκτος...Χωρις πλακα αν και μετα απο ολα αυτα ο "λαος" ψηφισει αυτους τους μαλακες, δεν υπαρχει καμμια ελπιδα
Ακριβώς,τα είπες όλα!!!
Μας ζάλισαν με τις 100 πισίνες της Εκάλης και τους 15 γιατρούς του Κολωνακίου,λες και αυτοί είναι το πρόβλημα της χώρας και όχι ας πούμε ότι τα νοσοκομεία ένα υπόθετο αντί για 50 σεντς το χρεώνουν 180 ευρώ το κομμάτι και μετά ζητάνε λεφτά από το κράτος
Τί να περιμενεις όταν ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ ξημεροβραδιάζεται στα κανάλια και προαναγγέλει δημοσίως!!!!ποιους θα ελέχξει!!!!....ούτε παιδάκια του Δημοτικού τέτοιες μαλακίες δεν θα έκαναν
Φαντάζεσαι τον Άγγλο Καπελιέρη σε πρωινάδικο!!!!μαζί με μαγειρικές,γυμναστική και ξέκωλα να λέει θα ψάξω 30 γυναικολόγους στο Σίτι!!!!
γελοίο σκηνικό!!!!!!
ΥΓ Ο Πρετεντέρης ενώ από την πρώτη μέρα σκυλοβρίζει κυβέρνηση και ΓΑΠ,γιατί πέρασε στον αμόρφωτο κοσμάκη ότι είναι παπαγαλάκι και μπαίνει στην ίδια κατηγορία με Καψή,Τρέμη κλπ?
δεν καταλαβαίνουμε τί διαβάζουμε?
ναι ρε συ εχεις δικιο....ασ μην τα κουβεντιαζουμε ,ασ παρουμε ναρκωτικα να ξεχασουμε....ρε εσεις καθε μερα τα ιδια και τα ιδια δεν βαρεθηκατε
Πεταχτε την τη γαμημενη!!! Εγω την πεταξα 4-5 χρονια τωρα...αρχηγε οσο η τι-βι ειναι ανοικτη αυτους θα ψηφιζουμε...