Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Πάλι ό,τι νάναι.

Καταλαβαίνεις τι είναι αυτά που γράφεις;;;;

Τι σημασία έχει αν ένα χρηματοπιστωτικό προϊόν είναι εισηγμένο σε δημόσιο χρηματιστήριο και επομένως η τιμή του είναι διάφανη στις διακυμάνσεις της προσφοράς και ζήτησης ή αν ανταλλάσσεται μεταξύ των συμβεβλημένων μερών στην περίπτωση των CDS;

Τα ερωτήματα (που φυσικά δεν μπορείς να απαντήσεις είναι):

1) Αν γίνονται trigger τα CDS αν το νόμισμα της ονομαστικής τιμής του υποκείμενου χρηματιστηριακού προϊόντος αλλάζει.
2) Πόσα είναι τα CDS που λήγουν μέσα στον Μάϊο.

1. 2. δεν νομιζω οτι εχει κανεις πληρη αποψη...ακομα κ στο Mayfair  :grin:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ΣΤΑΘΗΣ Σ. 6.V.2011 stathis@enet.gr
Ξέχασες να αναφέρεις και τις βασικές ανησυχίες του άπλυτου Στάθη που δεν είναι άλλες απο τους Αρβυλα και το Indymedia :crazy:.
Αλαβάνους,Σταθηδες και λοιπή ελληνική Αριστερά ο Τζέφρυ την έχει στο τσεπάκι του ως  μέγας αντιεξουσιαστής που είναι άλλωστε :boobies:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΜΕΡΟΥΜΕ ΜΑΧΩΜΕΘΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΜΥΣΤΚΟΤΗΤΑ ?

ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΙΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΖΕΤ ΓΙΑ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΤΥ-ΣΥΣΚΕΨΗ ?

ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΩΧΤΟ / ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ / ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ / ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ

ΤΟΣΗ  ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Το οποίο όμως τι λέει;;;;

Note that leaving the euro in itself is not a trigger event; redenomination of debt is required.

Το οποίο σημαίνει τι;
(για να καταλαβαίνε ο Τίπος ότι αυτό δεν έχει καμία μα ΚΑΜΙΑ σχέση με το over the counter trading):

Ας πούμε ότι τον Μάϊο (20/5) λήγουν ομόλογα 10 δισ. Ευρώ.
Αν το Ελληνικό Δημόσιο πει ότι εγώ από τα αποθέματα που έχω στην Τράπεζα της Ελλάδος πληρώσω αυτά το 10 δισ. σε ΕΥΡΩ τότε δεν θα γίνουν trigger τα CDS αυτών των ομολόγων. Κατανοητό και λογικό.

Αν όμως το Ελληνικό Δημόσιο πει ότι σήμερα (6/5) το βράδυ καθορίζω ότι 1 Νέα Δραχμή ισούται με 1 Ευρώ και ότι ΕΠΙΠΛΕΟΝ όλα τα χρέη μου μετατρέπονται σε αυτή την ισοτιμία τότε υπάρχει πρόβλημα. Διότι μπορεί τις 20/5 η 1 Νέα Δραχμή να είναι ίση με 0,8 Ευρώ. Οπότε είναι πιθανόν το CDS να κάνει trigger. Εγώ πιστεύω ότι μόνον είναι πιθανόν, και θα πάει σε δικαστήριο και ότι εν γένει θα πληρωθεί η ασφάλιση στο 20% για το παράδειγμα που έφερα.

Αυτά όμως είναι πολλά αν και σε καμμία περίπτωση δεν δικαιολογούν ότι αυτοί που έχουν γράψει CDS ξεκίνησηαν την ιστορία.

(Και φυσικά δεν υπάρχει καμία σχέση με τιε θεωρίες του Τίπου περί over the counter trading). 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
έχεις να προσθέσεις κάτι επικοδομητικό, κάποια άποψη, κάποια σκέψη? αλλά τι ψάχνω...you dont have the right tool for the job....

Ρε γελοίο υποκείμενο, η δικιά σου επ[size=30pt]ΟΙ[/size]κοδομητική άποψη ποιά είναι;;;

(Μάθε και ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ γελοίε αμόρφωτε που θέλεις να δίνεις και μαθήματα ορθογραφίας: επί + οίκος = έποικος. Εσύ γράψε, για παράδειγμα, ο επ[size=30pt]ι[/size]κισμός της Σικελίας, ΓΕΛΟΙΕ, εεεε ΓΕΛΟΙΕ. )

Για πες μας τι λένε και οι "σημαντικοί" φίλοι σου σε πάρτυ του Ψυχικού....

Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο......

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Το οποίο όμως τι λέει;;;;

Note that leaving the euro in itself is not a trigger event; redenomination of debt is required.

Το οποίο σημαίνει τι;
(για να καταλαβαίνε ο Τίπος ότι αυτό δεν έχει καμία μα ΚΑΜΙΑ σχέση με το over the counter trading):

Ας πούμε ότι τον Μάϊο (20/5) λήγουν ομόλογα 10 δισ. Ευρώ.
Αν το Ελληνικό Δημόσιο πει ότι εγώ από τα αποθέματα που έχω στην Τράπεζα της Ελλάδος πληρώσω αυτά το 10 δισ. σε ΕΥΡΩ τότε δεν θα γίνουν trigger τα CDS αυτών των ομολόγων. Κατανοητό και λογικό.

Αν όμως το Ελληνικό Δημόσιο πει ότι σήμερα (6/5) το βράδυ καθορίζω ότι 1 Νέα Δραχμή ισούται με 1 Ευρώ και ότι ΕΠΙΠΛΕΟΝ όλα τα χρέη μου μετατρέπονται σε αυτή την ισοτιμία τότε υπάρχει πρόβλημα. Διότι μπορεί τις 20/5 η 1 Νέα Δραχμή να είναι ίση με 0,8 Ευρώ. Οπότε είναι πιθανόν το CDS να κάνει trigger. Εγώ πιστεύω ότι μόνον είναι πιθανόν, και θα πάει σε δικαστήριο και ότι εν γένει θα πληρωθεί η ασφάλιση στο 20% για το παράδειγμα που έφερα.

Αυτά όμως είναι πολλά αν και σε καμμία περίπτωση δεν δικαιολογούν ότι αυτοί που έχουν γράψει CDS ξεκίνησηαν την ιστορία.

(Και φυσικά δεν υπάρχει καμία σχέση με τιε θεωρίες του Τίπου περί over the counter trading).  
Το άρθρο, εντελώς συμπληρωματικά ...:cheesy:, λέει ότι ο επανακαθορισμός του χρεόυς δε χρειάζεται αν είσαι G7. Δηλαδή όχι εμείς.
Για τους μη ομιλώντες καλώς την αγγλικήν :grin:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το άρθρο, εντελώς συμπληρωματικά ...:cheesy:, λέει ο επανακαθορισμός του χρεόυς δε χρειάζεται αν είσαι G7. Δηλαδή όχι εμείς.
Για τους μη ομιλώντες καλώς την αγγλικήν :grin:

Να και ο δυσλεκτικός καθυστερημένος.

ΠΟΥ το λέει αυτό ρε βλαξ;;;

Αμφισβητείς δηλαδή ότι λέει:

Επ΄ αυτού ρε ΜΕΓΑΛΕ γνώστη της Αγγλικής τι έχεις να πεις;;;

Και τι λέει ΑΚΡΙΒΩΣ ρε απόφοιτε της Οξφόρδης:

redenomination of currency into a currency which is not a “Permitted Currency”. “Permitted Currency” is defined as Euros, legal tender in a G7 country or legal tender in an OECD country with at least one AAA rating from Moody’s, S&P or Fitch.

Η Ελλάδα δεν ανήκει στον ΟΟΣΑ;;;;;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Να και ο δυσλεκτικός καθυστερημένος.

ΠΟΥ το λέει αυτό ρε βλαξ;;;

Αμφισβητείς δηλαδή ότι λέει:

Επ΄ αυτού ρε ΜΕΓΑΛΕ γνώστη της Αγγλικής τι έχεις να πεις;;;
Είσαι πολύ μαλακισμένος. Αυτό είπα και εγώ βρε κομπλεξικέ :2funny: αγράμματε. Επαναπροσδιορισμός χρειάζεται αν δεν είσαι G7

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Είσαι πολύ μαλακισμένος. Αυτό είπα και εγώ βρε κοmπλεξικέ :2funny: αγράμματε. Επαναπροσδιορισμός χρειάζεται αν δεν είσαι G7

Τι ΛΕ ρε;;;

Η Αυστρία που φέρνει παράδειγμα το άρθρο είναι G7;;;;

whereas countries like Austria and Spain could, in principle (if they keep at least one AAA rating after the announcement) change the currency on their bonds without triggering a restructuring event.

Ρε ΒΛΑΞ το βασικό που λέει το άρθρο είναι μία ΑΑΑ αξιολόγηση ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που γίνει επανακαθορισμός του χρέους σε νέο συνάλλαγμα.

ΓΑΜΩ την κοινωνία μου ΜΕΣΑ, δεν καταλαβαίνετε αυτό που διαβάζετε και έρχεστε να μου κάνετε τους έξυπνους.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τι ΛΕ ρε;;;

Η Αυστρία που φέρνει παράδειγμα το άρθρο είναι G7;;;;

whereas countries like Austria and Spain could, in principle (if they keep at least one AAA rating after the announcement) change the currency on their bonds without triggering a restructuring event.

Ρε ΒΛΑΞ το βασικό που λέει το άρθρο είναι μία ΑΑΑ αξιολόγηση ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που γίνει επανακαθορισμός του χρέους σε νέο συνάλλαγμα.

ΓΑΜΩ την κοινωνία μου ΜΕΣΑ, δεν καταλαβαίνετε αυτό που διαβάζετε και έρχεστε να μου κάνετε τους έξυπνους.
Σε τι ακριβώς βασίζεσαι, στο ότι δεν ξέρουν όλοι αγγλικά; Βαριέμαι και να αρχίσω τους χαρακτηρισμούς.
Λέει ΚΑΙ η Αυστρία(ΑΑΑ) εκτός από G7. Ζώον

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και για να τελειώνουμε γιατί έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με καθυστερημένου τύπου Τίπος και Λεονόρο.

Το όλο θέμα έγκειται στα κίνητρα του Spiegel να δημοσιεύσει αυτό το άρθρο.

Εγώ ισχυρίζομαι ότι κάποιος άσχετος δημοσιογράφος διέπραξε πατάτα ή απλά ήθελε να δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομα του.

Στο Ελληνικό Διαδίκτυο (και διάφοροι Τίποι) αμέσως απεφάνθηκαν ότι το άρθρο είναι πληρωμένο και υποβολιμαίο από διάφορους χρηματοπιστωτικούς οίκους ή απλά τυχοδιώκτες  οι οποίοι είχαν αγοράσει ασφάλιση έναντι του Ελληνικού Χρέους (χωρίς να κατέχουν κάποια από το ομόλογα του ΕΔ, δηλαδή naked) και οι οποίοι θα έχαναν λεφτά αν δεν γινόνταν πτώχευση.

Εγώ για να αποδείξω ότι αυτή η άποψη είναι του κ@λου και τίποτε περισσότερο από μία από τις 1000άδες θεωρίας συνωμοσίας είπα τα εξής:

1) Η αποχώρηση από το Ευρώ δεν συνεπάγεται αυτόματα και πτώχευση και ότι δεν συνεπάγεται αυτόματα την πληρωμή των ασφαλίσεων.
2) Πόσες είναι αυτές οι ασφαλίσεις που λήγουν έτσι ώστε κάποιος να ανακινήσει όλη αυτή την ιστορία.

Και σε συνέχεια του (2) προσθέτω:

3) Μέχρι σήμερα δεν έληγαν άλλα CDS. Κάποιοι δεν έχαναν λεφτά;;;; Δηλαδή γιατί αποφάσισαν να ανακινήσουν αυτή την ιστορία ΤΩΡΑ;;;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και για να τελειώνουμε γιατί έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με καθυστερημένου τύπου Τίπος και Λεονόρο.

Το όλο θέμα έγκειται στα κίνητρα του Spiegel να δημοσιεύσει αυτό το άρθρο.

Εγώ ισχυρίζομαι ότι κάποιος άσχετος δημοσιογράφος διέπραξε πατάτα ή απλά ήθελε να δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομα του.

Στο Ελληνικό Διαδίκτυο (και διάφοροι Τίποι) αμέσως απεφάνθηκαν ότι το άρθρο είναι πληρωμένο και υποβολιμαίο από διάφορους χρηματοπιστωτικούς οίκους ή απλά τυχοδιώκτες  οι οποίοι είχαν αγοράσει ασφάλιση έναντι του Ελληνικού Χρέους (χωρίς να κατέχουν κάποια από το ομόλογα του ΕΔ, δηλαδή naked) και οι οποίοι θα έχαναν λεφτά αν δεν γινόνταν πτώχευση.

Εγώ για να αποδείξω ότι αυτή η άποψη είναι του κ@λου και τίποτε περισσότερο από μία από τις 1000άδες θεωρίας συνωμοσίας είπα τα εξής:

1) Η αποχώρηση από το Ευρώ δεν συνεπάγεται αυτόματα και πτώχευση και ότι δεν συνεπάγεται αυτόματα την πληρωμή των ασφαλίσεων.
2) Πόσες είναι αυτές οι ασφαλίσεις που λήγουν έτσι ώστε κάποιος να ανακινήσει όλη αυτή την ιστορία.

Και σε συνέχεια του (2) προσθέτω:

3) Μέχρι σήμερα δεν έληγαν άλλα CDS. Κάποιοι δεν έχαναν λεφτά;;;; Δηλαδή γιατί αποφάσισαν να ανακινήσουν αυτή την ιστορία ΤΩΡΑ;;;

Είσαι τόσο κομπλεξικός που και να συμφωνεί κανείς μαζί σου - διότι αυτό έλεγε το αρχικό post - εναντιώνεσαι :cheesy:
Θα σου περάσει...όταν αλλάξεις κόμμα :cheesy:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Σε τι ακριβώς βασίζεσαι, στο ότι δεν ξέρουν όλοι αγγλικά;

Σε τι ακριβώς βασίζομαι;;;

Σε ΑΥΤΑ που λες: Επαναπροσδιορισμός χρειάζεται αν δεν είσαι G7

όταν σαφέστατα αναφέρεται:
The triggering of a restructuring event depends on whether the country is a G7 member or, if not a G7 member, if it is an OECD country with at least one AAA rating from Moody’s, S&P or Fitch.

Και πέρα από όλα αυτό που λες φανερώνει ότι δεν έχεις καταλάβει ΤΙΠΟΤΕ από αυτά που λέει το άρθρο.

Το αν θα γίνει επαναπροσδριορισμός δεν επιβάλλεται από καμία συμμετοχή στο G7 ή οπουδήποτε αλλού. Αυτό είναι αποκλειστικά πρόνομιο της χώρας.

Το θέμα είναι ΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΑΜΑ έχει την ΙΔΙΑ αξία με το παλαιό: "the relative strength of its new currency."

ΤΕΛΟΣ.

Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σε τι ακριβώς βασίζομαι;;;

Σε ΑΥΤΑ που λες: Επαναπροσδιορισμός χρειάζεται αν δεν είσαι G7

όταν σαφέστατα αναφέρεται:
The triggering of a restructuring event depends on whether the country is a G7 member or, if not a G7 member, if it is an OECD country with at least one AAA rating from Moody’s, S&P or Fitch.

Και πέρα από όλα αυτό που λες φανερώνει ότι δεν έχεις καταλάβει ΤΙΠΟΤΕ από αυτά που λέει το άρθρο.

Το αν θα γίνει επαναπροσδριορισμός δεν επιβάλλεται από καμία συμμετοχή στο G7 ή οπουδήποτε αλλού. Αυτό είναι αποκλειστικά πρόνομιο της χώρας.

Το θέμα είναι ΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΑΜΑ έχει την ΙΔΙΑ αξία με το παλαιό: "the relative strength of its new currency."

ΤΕΛΟΣ.

Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου.
Αυτό πρέπει να κάνω και εγώ. Βάζω όλο το quote (που εσύ δεν κάνεις) μπας και καταλάβουν όσοι ξέρουν αγγλικά τουλάχιστον

Note that leaving the euro in itself is not a trigger event; redenomination of debt is required. That said, a country that leaves the euro but does not redenominate its debt will face an asset-liability mismatch and its ability to continue serving its obligations will depend on the relative strength of its new currency.

This fact could cause a failure to pay or restructuring event at a later stage. The triggering of a restructuring event depends on whether the country is a G7 member or, if not a G7 member, if it is an OECD country with at least one AAA rating from Moody’s, S&P or Fitch. Italy, Germany and France, being G7 members, can change their currency into “version 2” of their native currencies without triggering a restructuring event.

For all other countries, their ability to change the currency of their euro-denominated debt without triggering a restructuring depends on them having at least one AAA rating or not. For example, Greece, Portugal and Ireland would trigger a restructuring event if they redenominate their debt, whereas countries like Austria and Spain could, in principle (if they keep at least one AAA rating after the announcement) change the currency on their bonds without triggering a restructuring event.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και για να το καταλάβεις (είθε) ακόμη περισσότερο:

Είναι το ίδιο με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ δάνεια.

Δηλαδή αν κάποιος έχει ένα στεγαστικό 100.000 σε Ευρώ μετά την εισαγωγή νέου Εθνικού Νομίσματος θα χρωστάει 100.000 Νέες Δραχμές (υποθέτοντας ότι η ισοτιμία θα καθοριστεί ένα προς ένα την 6/5/2011) ή ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που θα πληρώνει κάποια δόση θα υπολογίζεται με βάση την τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία της Νέας Δραχμής με το Ευρώ;;;;

Οπότε αν η Νέα Δραχμή υποτιμηθεί και χάσει το 100% της αξίας της θα χρειάζεται διπλάσιες Νέες Δραχμές για την δόση του γιατί αυτή θα είναι καθορισμένη σε Ευρώ;

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

:2funny:
εγω έχω σπάσει απίστευτη πλάκα.
και με αυτά που διάβασα. και με αυτά που κατάλαβες.

επειδή, αν είχες κάνει το κόπο να διαβάσεις προσεκτικά αυτό που έγραψα, θα έβλεπες ότι ποτέ δεν έγραψα "η αποχώρηση από το ευρώ σημαίνει πληρωμή CDS" (για αυτό εξάλλου συμφώνησα με γάτο).

εσύ το ερμήνευσες έτσι. ηθελημένα? αθέλητα? στα @@ μου.

εγώ απλά είπα ότι μπορεί τα cds να είναι πίσω από το δημοσίευμα. μπορεί δηλαδή το αρθρο να πιέζει τη κατάσταση (αναδιάρθρωση κλπ)...έτσι ώστε να πληρωθούν cds.

αυτά.

PS1. Για την αξιοπιστία των όσων έχω "προβλέψει": Σου έχω πει αγάπη μου ότι το θέμα μας θα "λυθεί" μέχρι το καλοκαίρι? Το ξέχασες? Πρώτη φορά το έγραψα τα χριστούγεννα, το επανέλαβα πριν 3 μήνες. Να τα βρώ?

PS. H Real γράφει ότι έφυγαν 20 δις καταθέσεις απόψε (το σχετικό άρθρο www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=65774&catID=11]εδώ[/url]. Αν είναι αλήθεια δεν βλέπω πώς θα τη γλυτώσουμε.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δεν ξέρω αν έφυγαν 20 δις, πάντως αν ο θίασος δεν διασκεδάσει τις εντυπώσεις, βλέπω να φεύγουν περισσότερα την Δευτέρα.
Βέβαια το gap θα πάει Λευκάδα αύριο για να απευθύνει χαιρετισμό στα μικρά νησιά. Η μαλακία στο αποκορύφωμα.
(Και μην ξεχνάμε ότι την φούτσα μας την ανακοίνωσε σε άλλο νησί, το Καστ/ζο)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom