Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Την έκφραση "κλανω μια μάντρα αρχίδια" την ξέρεις;
Αυτό ακριβώς κάνουν τα "ορεξατα" νομικά τμήματα των τραπεζών αυτήν την περίοδο στους οφειλέτες...
Διότι ακόμη και τον πλειστηριασμό να βγάλεις ένα ακίνητο, πρέπει να βρεθεί πλειοδότης και στην απίθανη περίπτωση που βρεθεί (μιας και οι τράπεζες έχουν στοκάρει ακίνητα) ένα ακίνητο με προσημειώσεις πχ € 100 θα το χτυπήσει στα € 50 ...
Αφού αφαιρέσεις τα έξοδα και τυχόν αξιώσεις δημοσίου, ξέρεις τί θα μείνει για την τράπεζα;
Μια μάντρα αρχίδια...

Όποτε δεν συμφέρει να βγάλει το ακίνητο στον πλειστηριασμό (που έχει και ένα σωρό έξοδα, χώρια οι επαναλήψεις, οι ανακοπές κτλ) και επαναχρηματοδοτεί γιατί συν τους άλλοις, αν σκάσουν και κάποια δάνεια μεγαλοοφειλετών, κυριως κατασκευαστικών και αυτοκινητάδων αλλά και δημοσιογραφικών οργανισμών, θα γίνει της λημαν μπροδερς...

Επομένως, το πιο σύντομο ανέκδοτο στα νομικά τμήματα των τραπεζών είναι ότι η προσημείωση εξασφαλίζει την απαίτηση...

Το είπα και το ξαναλέω: Σήμερα, είναι καλύτερα να χρωστάς και πολλά παρά να σου χρωστάνε...Με την εξαίρεση των τοκοφλύφων βεβαίως βεβαίως γιατί αυτοί κάνουν πραγματική αναγκαστική εκτέλεση.

εκτός αν στον πλειστηριασμό το χτυπήσει η ίδια η τράπεζα που το έχει προσημειώσει και στο πάρει....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αυτό ακριβώς κάνουν τα "ορεξατα" νομικά τμήματα των τραπεζών αυτήν την περίοδο στους οφειλέτες...

φίλος πήρε εξώδικο από Γενική,από μεγάλο (τρομάρα του) δικηγορικό γραφείο των Αθηνών,ότι αν δεν μας επιστρέψετε την πιστωτική κάρτα(το πλαστικό δηλαδή,το οποίο ο φίλος μου το έχει πετάξει αφού εδώ και 2 χρόνια είναι ακυρωμένη),θα κριθείτε ένοχος υπεξαίρεσης!!! :2funny: :2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μακάρι το Ελληνικό Κράτος να είχε διαθέσιμα και να αγόραζε σε αυτές τιμές.

Εγώ μέχρι και σε εσωτερικό αναγκαστικό δανεισμό θα προχωρούσα για να βρω ρευστό.
και γιατι δεν το κανει ρε τρισμεγιστε?

α ξεχασα!

το "καλο" μνημονιο που μας ελεγες περισυ τετοια εποχη μας απαγορευει ΡΗΤΑ οποιονδηποτε λλο δανεισμο απο οπουδηποτε και για οποιονδηποτε αλλο λογο πλην την εξωφληση των γαμισιατικων του ΠΑΣΟΚ !

Υ.Γ. μολις τελειωσε ο χειμαρρος του max kaiser στο kontra channel..... γραφικος ξε-γραφικος, μια χαρα τα λεει τα πραγματα ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ!

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

σε ειχα για περισσοτερο σοβαρο...

ή αναφερεσαι σε ψιλικατζηδες (<1Μ) ή προφανως δεν εχεις ιδεα γιατι μιλας...

οταν υπαρχει, πχ,  ομολογιακο (κοικοπρακτικο) 15Μ μ προσημειωση ασετς ισολογισμου 07, τι λες; να παει ο πελατης απο τα κεντρικα να τους αρχισει στις @#$ - αλλα δυστυχως, απο τσαμπα μαγκες (νεο) Ελληνες εχει γεμισει η αγορα...

πς αλη8εια, εχεις διαπραγματευτει σοβαρο επιχειρηματικο δανειο;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

οταν υπαρχει, πχ,  ομολογιακο (κοικοπρακτικο) 15Μ μ προσημειωση ασετς ισολογισμου 07, τι λες; να παει ο πελατης απο τα κεντρικα να τους αρχισει στις @#$ - αλλα δυστυχως, απο τσαμπα μαγκες (νεο) Ελληνες εχει γεμισει η αγορα...

σιγα μη ξερει το φασιστακι....

ουτε μπανερακι εχει ο αχρηστος ουτε καν μπορει να γραφει σε γκρηγκλις οπως εσυ τιτανοτεραστιε καλουπατζη στην πιο λαμογιοχωρα των λαμογιοβαλκανιων.... :2funny:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
σιγα μη ξερει το φασιστακι....

ουτε μπανερακι εχει ο αχρηστος ουτε καν μπορει να γραφει σε γκρηγκλις οπως εσυ τιτανοτεραστιε καλουπατζη στην πιο λαμογιοχωρα των λαμογιοβαλκανιων.... :2funny:

τις αερολογιες π γραφει, 8 τις πιστεψει κανενας αφελης ομως....  ;)

ειπαμε στο μπου γραφουμε, αλλα υπαρχει κ μετρο....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

ε μα, ο τριτοξαδερφος του Γκεμπαιλς! ολο προπαγανδες ειναι!!

ευτυχως που εσυ ταμαθες τα γκρηγκλις τα οικονομικα στη μπετονιερα και δεν πεφτεις στην παγιδα του φασιστακιου....

....ακους εκει, κοκορευεται κιολα πως ειναι νομικος.....μελλοντικος συναδερφος του Παπαζολη..... αν ειναι δυνατον!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εκτός αν στον πλειστηριασμό το χτυπήσει η ίδια η τράπεζα που το έχει προσημειώσει και στο πάρει....

Πιο πάνω έγραψα ότι οι τράπεζες δεν μπορούν να φορτωθούν άλλα ακίνητα...
Κυρίως διότι αν τα πουλήσουν, ούτε τα μισα που έχουν δανείσει δεν θα πάρουν πίσω...

οταν υπαρχει, πχ,  ομολογιακο (κοικοπρακτικο) 15Μ μ προσημειωση ασετς ισολογισμου 07, τι λες; να παει ο πελατης απο τα κεντρικα να τους αρχισει στις @#$ - αλλα δυστυχως, απο τσαμπα μαγκες (νεο) Ελληνες εχει γεμισει η αγορα...

Δεν με ενδιαφέρει και πάρα πολύ η γνώμη σου περι σοβαρότητας...
Ουτε και μου προξενούν εντύπωση ορολογίες τύπου "κοινοπρακτικό", "ομολογιακό" κτλ - τα ακούω και τα βλέπω τόσο συχνά που που προξενούν αφόρητη πλήξη.
Προσημείωση γράφεται μόνο σε ακίνητα (θα έλεγα και πλοία και αεροπλάνα αλλά άντε να εξηγώ τη ναυτική υποθήκη)...
Τα "ασετς" το πολύ- πολύ να ενεχυραστούν...
Αλλά τί θα κάνει η τράπεζα;
Θα βγάλει μετοχές σε πλειστηριασμό που το 2007 κάναν € 10 και τώρα κάνουν € 0,1 ή θα εισπράτει μέρισμα τα @@ του καράμπελα;
Όσο για την προσημείωση, υποτίθεται ότι γράφεται για να εξασφαλίσει κάποια απαίτηση δια της προνομιακής κατάταξης της Τράπεζας στο πλειστηρίασμα...
Αν δεν υπάρξει πλειστηρίασμα ή αυτό είναι στο 1/3 της απαίτησης διότι κάτι τυπάκια κάνανε φτιαχτές εκτιμήσεις, η Τράπεζα θα μπει μέσα...

Και ναι, κάποιοι πελάτες πάνε στα κεντρικά αλλά όχι στο γκισέ, κατευθείαν στο γραφείο του προέδρου...Το τί λένε δεν το ξέρω αλλά μετά ο πρόεδρας διατάσσει την επαναχρηματοδότηση του δανείου με μια νέα προσημείωση για τα μάτια του κόσμου και για να μην γκρινιάζει η ΤτΕ ότι δεν υπάρχουν καλύματα...

Δύο είναι οι σοβαρές εξασφαλίσεις: cash collateral για τις τράπεζες και εγγυητικές σε πρώτη ζήτηση για τους ιδιώτες.
Οι προσημειώσεις είναι για την τιμή των όπλων και τα ενέχυρα ιδίως σε τίτλους και αξιόγραφα απλά για να λέμε ότι κάτι κάναμε....

Συνέχισε να καλύπτεις την άγνοιά σου με αγγλικές λέξεις...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Μάθε πρώτα τί προσημειώνεται, τι ενεχυράζεται και τί είναι πλειστηριασμός και μετά συζητάμε...

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

εγω ειμαι ασχετος - εσυ που εισαι σχετικος, απαντησε μου, αν εχεις ποτε διαπραγματευτει σοβαρο επιχειρηματικο δανειο (χωρις περισσοτερα στοιχεια)

πς συνεχιζεις να γραφεις αερολογιες - αυτα περι Προεδρου Τραπεζης απλα δειχνουν ποσο μακρια απ τ επιχειριν εισαι
πς2 αν οντως ομως κανω λα8ος, και εισαι τοσο ταλαντουχος, στειλε μου με πμ τ επαγγελματικα σου στοιχεια - εχω αρκετοςυ φιλους στην Ελλαδα, π 8α μπορουσαν ν εχουν τις υπηρεσιες σου

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εγω ειμαι ασχετος - εσυ που εισαι σχετικος, απαντησε μου, αν εχεις ποτε διαπραγματευτει σοβαρο επιχειρηματικο δανειο (χωρις περισσοτερα στοιχεια)

πς συνεχιζεις να γραφεις αερολογιες - αυτα περι Προεδρου Τραπεζης απλα δειχνουν ποσο μακρια απ τ επιχειριν εισαι
πς2 αν οντως ομως κανω λα8ος, και εισαι τοσο ταλαντουχος, στειλε μου με πμ τ επαγγελματικα σου στοιχεια - εχω αρκετοςυ φιλους στην Ελλαδα, π 8α μπορουσαν ν εχουν τις υπηρεσιες σου

α) Ας πούμε ότι έχω νευραλγικό ρόλο στο θέμα των καλυμμάτων...

β) Περισσότερη δουλειά; Μα είμαι ένας τεμπέλης της γνωστής ράτσας! Αν δουλεύω περισσότερο πού θα βρω χρόνο να μπαίνω στο μου κομ;

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
α) Ας πούμε ότι έχω νευραλγικό ρόλο στο θέμα των καλυμμάτων...

β) Περισσότερη δουλειά; Μα είμαι ένας τεμπέλης της γνωστής ράτσας! Αν δουλεύω περισσότερο πού θα βρω χρόνο να μπαίνω στο μου κομ;

εχω συναψει μια σειρα απο (και) κοινοπρακτικα δανεια μεσου μεγε8ους - εμμενω παντως οτι η αναλυση σου σε επιχειρηματικο επιπεδο, τουλαχιστον στις χωρες που εχω ιδια αποψη, ειναι λα8ος ή ειναι δυνατη με χειρισμους/νομικο πλαισιο αγνωστο σε εμενα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ρομπααααα αεριτζής με τις γνωριμίες.
:2funny: :2funny: :2funny:

ίσιε γάμα κώλους όπως η μπάρτσα.  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
φίλος πήρε εξώδικο από Γενική,από μεγάλο (τρομάρα του) δικηγορικό γραφείο των Αθηνών,ότι αν δεν μας επιστρέψετε την πιστωτική κάρτα(το πλαστικό δηλαδή,το οποίο ο φίλος μου το έχει πετάξει αφού εδώ και 2 χρόνια είναι ακυρωμένη),θα κριθείτε ένοχος υπεξαίρεσης!!! :2funny: :2funny: :2funny:
MOYAAAAAAAAAAAXAAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Διότι ακόμη και τον πλειστηριασμό να βγάλεις ένα ακίνητο, πρέπει να βρεθεί πλειοδότης και στην απίθανη περίπτωση που βρεθεί (μιας και οι τράπεζες έχουν στοκάρει ακίνητα) ένα ακίνητο με προσημειώσεις πχ € 100 θα το χτυπήσει στα € 50 ...
Αφού αφαιρέσεις τα έξοδα και τυχόν αξιώσεις δημοσίου, ξέρεις τί θα μείνει για την τράπεζα;
Μια μάντρα αρχίδια...

Όποτε δεν συμφέρει να βγάλει το ακίνητο στον πλειστηριασμό (που έχει και ένα σωρό έξοδα, χώρια οι επαναλήψεις, οι ανακοπές κτλ) και επαναχρηματοδοτεί γιατί συν τους άλλοις, αν σκάσουν και κάποια δάνεια μεγαλοοφειλετών, κυριως κατασκευαστικών και αυτοκινητάδων αλλά και δημοσιογραφικών οργανισμών, θα γίνει της λημαν μπροδερς...

Επομένως, το πιο σύντομο ανέκδοτο στα νομικά τμήματα των τραπεζών είναι ότι η προσημείωση εξασφαλίζει την απαίτηση...

Το είπα και το ξαναλέω: Σήμερα, είναι καλύτερα να χρωστάς και πολλά παρά να σου χρωστάνε...Με την εξαίρεση των τοκοφλύφων βεβαίως βεβαίως γιατί αυτοί κάνουν πραγματική αναγκαστική εκτέλεση.
Αξιος Ισιε.
Το μονο καλο της κρίσης ειναι οτι ξεφτιλισε εισπρακτικες εταιριες και νομικα τμηματα τραπεζων με υφος χιλιων καρδιναλιων.
Πλεον τους βαζεις οτι ορους θελεις και σου παιρνουν και πιπες.
Καποτε σε απειλουσαν οτι θα βγαλουν το σπιτι σε πλειστηριασμο, τωρα τους απειλεις ΕΣΥ οτι θα τους δωσεις το σπιτι πισω και χεζονται.
Ωραιες εποχες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Παλερμο, αυτο το εξωδικο το θελω, να το αναρτησω σε κανεναν πινακα ανοινωσεων στον ΔΣΑ να γελαει ο καθε πικραμενος.
Ακου εκει "θα κριθειτε ενοχος" (τον δικασανε κιολας).

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εχω συναψει μια σειρα απο (και) κοινοπρακτικα δανεια μεσου μεγε8ους - εμμενω παντως οτι η αναλυση σου σε επιχειρηματικο επιπεδο, τουλαχιστον στις χωρες που εχω ιδια αποψη, ειναι λα8ος ή ειναι δυνατη με χειρισμους/νομικο πλαισιο αγνωστο σε εμενα

Μιλάω για ελλάδα. Έξω δεν έχω ιδία αντίληψη τί συμβαίνει, μόνο ό,τι μου μεταφέρουν και ό,τι διαβάζω..
Και στην Ελλάδα η προσημείωση πλέον ελάχιστα μπορεί να κάνει αφού είναι προληπτικό μέτρο.
Η ουσία είναι ο πλειστηριασμός και εκεί τα πράγματα είναι ζόρικα...
Όποτε ή έχεις cash collateral και είσαι ωραίος ή παρακαλάς να βρεθεί κανάς καλός κύριος να χτυπήσει το ακίνητο στον πλειστηριασμό σε αξιοπρεπή τιμή, για να σου μείνει κανά φράγκο μετά τα έξοδα και το δημόσιο.
Διαφορετικά επανάληψη και ματαεπανάληψη και ξαναμαναεπανάληψη και η τιμή πρώτης προσφοράς από 100 πάει 50 όταν εσύ είχες δώσει 150 και είχες προσημειώσει για 200 και η συνολική απαίτηση κοντεύει αυτό το ποσό...
Για αυτό και οι τράπεζες κάνουν ό,τι μπορούν να μην φτάσουν σε πλειστηριασμό. Άπαξ και φτάσουν, μόνο χαμένες θα βγουν.
Η προσημείωση έχει νόημα μόνο σε αγορά ακινήτων που ... κινείται και αν είναι πχ στο 80% της πραγματικής αξίας του ακινήτου και όχι στο... 200%!

Βέβαια, για να μην κατηγοράμε μόνο τη ράτσα, κατ' ανάλογο τρόπο την πάτησαν αμερικανοί με τα στεγαστικά θαλασσοδάνεια και τις εκτιμήσεις του κώλου...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Παλερμο, αυτο το εξωδικο το θελω, να το αναρτησω σε κανεναν πινακα ανοινωσεων στον ΔΣΑ να γελαει ο καθε πικραμενος.
Ακου εκει "θα κριθειτε ενοχος" (τον δικασανε κιολας).

Θα έπρεπε ο τύπος που πήρε το εξώδικο να αποστείλει στην Τράπεζα μια χρησιμοποιημένη καπότα με τη σημείωση "πλαστικό δώσατε, πλαστικό σε ίση ποσότητα σας επιστρέφω"!
Θέλω να πιστεύω ότι δεν το έγραψε δικηγόρος αυτό το πράγμα αλλά καμια ξιμασμένη ανθυπομανατζαραία.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Πιο πάνω έγραψα ότι οι τράπεζες δεν μπορούν να φορτωθούν άλλα ακίνητα...
Κυρίως διότι αν τα πουλήσουν, ούτε τα μισα που έχουν δανείσει δεν θα πάρουν πίσω...

Δεν με ενδιαφέρει και πάρα πολύ η γνώμη σου περι σοβαρότητας...
Ουτε και μου προξενούν εντύπωση ορολογίες τύπου "κοινοπρακτικό", "ομολογιακό" κτλ - τα ακούω και τα βλέπω τόσο συχνά που που προξενούν αφόρητη πλήξη.
Προσημείωση γράφεται μόνο σε ακίνητα (θα έλεγα και πλοία και αεροπλάνα αλλά άντε να εξηγώ τη ναυτική υποθήκη)...
Τα "ασετς" το πολύ- πολύ να ενεχυραστούν...
Αλλά τί θα κάνει η τράπεζα;
Θα βγάλει μετοχές σε πλειστηριασμό που το 2007 κάναν € 10 και τώρα κάνουν € 0,1 ή θα εισπράτει μέρισμα τα @@ του καράμπελα;
Όσο για την προσημείωση, υποτίθεται ότι γράφεται για να εξασφαλίσει κάποια απαίτηση δια της προνομιακής κατάταξης της Τράπεζας στο πλειστηρίασμα...
Αν δεν υπάρξει πλειστηρίασμα ή αυτό είναι στο 1/3 της απαίτησης διότι κάτι τυπάκια κάνανε φτιαχτές εκτιμήσεις, η Τράπεζα θα μπει μέσα...

Και ναι, κάποιοι πελάτες πάνε στα κεντρικά αλλά όχι στο γκισέ, κατευθείαν στο γραφείο του προέδρου...Το τί λένε δεν το ξέρω αλλά μετά ο πρόεδρας διατάσσει την επαναχρηματοδότηση του δανείου με μια νέα προσημείωση για τα μάτια του κόσμου και για να μην γκρινιάζει η ΤτΕ ότι δεν υπάρχουν καλύματα...

Δύο είναι οι σοβαρές εξασφαλίσεις: cash collateral για τις τράπεζες και εγγυητικές σε πρώτη ζήτηση για τους ιδιώτες.
Οι προσημειώσεις είναι για την τιμή των όπλων και τα ενέχυρα ιδίως σε τίτλους και αξιόγραφα απλά για να λέμε ότι κάτι κάναμε....

ολη η 'αριστερη' πλευρα ενος ισολογισμου, ειναι προς διαπραγματευση  ;)

οταν αναφερω ασετς ισολογισμου/αποτιμησης, προφανως fixed - οι Τραπεζες εχουν, αναλογα με την Κεντρικη Τραπεζα, σθγκεκριμενη πολιτικη (η οποια κ παραμενει εκει)

η μονη διαφορα, ειναι στο 'επι' της προσημειωσης - η αν 8ες στο discount. αυτο ειναι ενα 8εμα προς συζητηση (προφανως αλλη η δανειακη διασπορα της Τραπεζας τ 3% mrk share κ αλλη της Reiffeisen)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Θα έπρεπε ο τύπος που πήρε το εξώδικο να αποστείλει στην Τράπεζα μια χρησιμοποιημένη καπότα με τη σημείωση "πλαστικό δώσατε, πλαστικό σε ίση ποσότητα σας επιστρέφω"!
Θέλω να πιστεύω ότι δεν το έγραψε δικηγόρος αυτό το πράγμα αλλά καμια ξιμασμένη ανθυπομανατζαραία.
Μα ελα ντε.
Καποτε με επαιρναν τηλεφωνο απο "νομικο τμημα" τραπεζης και μιλαγα με μια κοπελα που με πιεζε να πληρωσω, με οχι πολυ ευγενικο υφακι.
Της αρχιζω τους νομικους ορους, και αντιλαμβανομαι οτι δεν καταλαβαινει τι της λεω.
Της λεω "ειστε δικηγορος"? Μου λεει οχι. "Και τι κανετε σε νομικο τμημα τοτε"? της ξαναρωταω.
"να πληρωσετε κυριε" μου λεει.
Σαν την διαφημιση με τον αλλο που πουλαει υπολογιστες. Τον ρωταει ο πελατης τι ταχυτητα εχει ο υπολογιστης, και του απανταει ο αλλος "κανει 450 ευρω".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom