jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Αυτο νομιζω ειναι και το εθιμο στις χωρες που επισκεπτεται το ΔΝΤ![]()
εδω φευγουν πριν καν την επισκεψη
25cents για καθε dollar νομιζωΚατι εχω διαβασει για ενα δολλαριο στα 25, αληθευει?![]()
Δεν απολύεται κανείς από το δημοσίο κ 3-4 μήνες να μην πέσει μετρητό όλο κ κάποιος θα υπάρχει να τον δανείσει-στηρίξει λίγο.ο ιδιώτης μια ζωή στη γύρα είναι.
ο άλλος άμα του κόψεις το χιλιάρικο θα ψοφήσει της πείνας. ούτε βιογραφικό δεν ξέρει να γράψει.
Κατι εχω διαβασει για ενα δολλαριο στα 25, αληθευει?![]()
στ αρχίδια μου.
και για τον βασιλιά το ίδιο.
χούντα οι ρασοφόροι;
χούντα και μεις.
μουνια χαρισμένα και προνομιούχοι τέλος.
Ένας θείος μου πάντως ΄σηκωσε τα λεφτά του από την τράπεζα κ τα έχει κρύψει σπίτι του(θαμένα στον κήπο,μέσα στο καζανάκι,κάτω από τα πλακάκια)....![]()
εμείς θα καινοτομήσουμε.Αυτο νομιζω ειναι και το εθιμο στις χωρες που επισκεπτεται το ΔΝΤ![]()
Είμαι ρουφιάνος!!!Μπραβο, πες του τωρα να τα βαλει αλλου γιατι τον εδωσες...
Καθίστε ρε μουνιά να περάσει η μπόρα και θα λογαριαστούμε μετά. Λεφτά υπάρχουν και αγροφυλακές. Της τσασπου σπατάλες... Έχει μετά ματς.![]()
στο ΔΝΤ τα έχωσε μέχρι μίας...
δες στο Anticipated Payment...
εμείς θα καινοτομήσουμε.
ποδήλατο...
για πιο σουρεάλ θαλάσσιο ποδήλατο....
Νταξ, χέστους τους ρασοφόρους. Το ΕΔΔΑ δεν σου λέει τίποτα;
Όχι ότι η απόφαση μπορεί να δείχνει ότι υπάρχει μια ελάχιστη (λέω εγώ) πιθανότητα να έχουν δίκιο, αλλά ξέρεις ότι στην ΕΕ δεν σε παίρνει να κάνεις τον καμπόσο με το Στρασβούργο.
Και τον σωσανε κατι ψαραδες, που τον ακουσαν να φωναζει "Βοηθειαααααα...ειμαι ο Γιωργος Παπανδρεουυυυυυυυυυυυυ...."Το παιντί πάντως πήρε κανό, οπότε μάλλον έχει άλλα σχέδια.
Αρκεί να μην χαθεί όπως τότε που τον έψαχνε το λιμενικό.
Καθίστε ρε μονιά να περάσει η μπόρα και θα λογαριαστούμε μετά. Λεφτά υπάρχουν και αγροφυλακές. Της τσασπου σπατάλες... Έχει μετά ματς.![]()
Και τον σωσανε κατι ψαραδες, που τον ακουσαν να φωναζει "Βοηθειαααααα...ειμαι ο Γιωργος Παπανδρεουυυυυυυυυυυυυ...."
αν δεν τους λέει κάτι θα πρέπει να ρωτήσουνε τον πορδόπαπο.. αυτός το αναφέρει συνέχεια σχετικά με την απόφαση για την μουσουλμανική μειονότητα.. φυσικά αυτήν την απόφαση πρέπει να την τηρήσουμε γιατί βολεύει τις αριστεράντζες.. τις άλλες ποπυ δεν βολεύουν όχι.. .
αυτά στα λένε δημόσια για να μην ξεσηκωθούν οι λοιποί και κλείσει το μαγαζί.