Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Θα μας γαμησουνε μονο τοσο οσο τους αφησουμε να μας γαμησουν, εγω αυτο εχω καταλαβει...

Ακουγα συνεντευξη του Ν.Αλευρα το πρωι στο ραδιοφωνο και ελεγε οτι ειναι καιρος να πουμε ολη την αληθεια στον λαο, οχι ψεμματα του στυλ "τα δυσκολα περασαν" και "απο το 12 θα βγουμε στις αγορες" και "δεν θα κοψουμε αλλο τους μισθους" :2funny:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Στήριξη στον υπουργό Οικονομικών από τον Νάσο Αλευρά: «Στο εξωτερικό ο κ. Παπακωνσταντίνου, έχοντας χειριστεί όλη αυτή την μεγάλη ελληνική κρίση, είναι ένα πρόσωπο πάρα πολύ αποδεκτό [size=14pt]και οπωσδήποτε ένα πρόσωπο που εμπιστεύονται πολύ και οι πιστωτές μας και το Εcofin[/size]. Νομίζω ότι θα είναι άδικο να φορτώσουμε στον υπουργό το σταυρό των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα για πολλά χρόνια» δήλωσε στη ΝΕΤ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Μα και στους Δ.Υ. σίγα-σιγά το φέρνουν με περικοπές μισθών να γίνει κατανοητό ότι πρέπει να'ναι ευχαριστημένοι μόνο που θα έχουν μισθό. :grin:

Οπότε κ δω καμία κεραμίδα.
άλλο να βλέπεις στην αρχή του μήνα 0 και άλλο 1000-200......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
  τροχιζω....τροχιζω μανιασμενα
  το μεγαλο το χατζαρι το ακονιζω για να το δωκω στον Περσονα-ξερει αυτος τι να το
  κανει  αχχαχαχαχαχαχαχα

μαθαίνω εντατικά Αλβανικά για το νέο 1821.......

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ΑΝΤΙΧΡΙCTOC

Την περίοδο αυτή δημιουργείται πλήρες θεσμικό πλαίσιο (Νόμος 1337/83) που προβλέπει όλες τις αναγκαίες διαδικασίες κοινωνικής συμμετοχής και δημόσιας διαβούλευσης για τις μελέτες πολεοδομικού σχεδιασμού, απαραίτητες για την πολεοδομική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη της Ελλάδας, [size=14pt]ενώ τίθεται υπό εξέταση η εκκλησιαστική περιουσία.[/size]

Το ξέρεις ότι φάγαμε για το θέμα αυτό, μια πούτσα που έφτανε μέχρι τα μουστάκια του μακαρίτη στο ΕΔΔΑ, ε;

Επισκέπτης
Μα και στους Δ.Υ. σίγα-σιγά το φέρνουν με περικοπές μισθών να γίνει κατανοητό ότι πρέπει να'ναι ευχαριστημένοι μόνο που θα έχουν μισθό. :grin:

Οπότε κ δω καμία κεραμίδα.
Προχθες,γνωστη μου ΔΥ να λεει"ευτυχως εχω ενα μισθο σιγουρο,γιατι κοιτα τι γινεται κλπ.,κλπ."

Μου εφερε σε ενοχικο συνδρομο,αλλα δεν το συνεχισα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Kαποιος πρεπει να φαει πουτσα,και για την ωρα την τρωνε οι απο κατω.

θα γυρισει ο τροχος θα γαμησει και ο φτωχος

αν δεν κανω λαθος στην Αργεντινη ειχαν καμποσους νεκρους ε;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Και κατι πρωθυπουργους να φευγουν απο τις ταρατσες με ελικοπτερα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

25 είπανε δημοσίως χιλιάδες λένε οι κακιές γλώσσες.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
άλλο να βλέπεις στην αρχή του μήνα 0 και άλλο 1000-200......
Έπαιρνες 1200...τώρα 1000 στην συνέχεια 800...περιμένεις κ το 0 για κάποιους μήνες ίσως αλλά μετά θα ξανα πάρεις.

Ο ιδιώτης;;;

Προχθες,γνωστη μου ΔΥ να λεει"ευτυχως εχω ενα μισθο σιγουρο,γιατι κοιτα τι γινεται κλπ.,κλπ."

Μου εφερε σε ενοχικο συνδρομο,αλλα δεν το συνεχισα.
Πασόκα;;;

Επισκέπτης
Στήριξη στον υπουργό Οικονομικών από τον Νάσο Αλευρά: «Στο εξωτερικό ο κ. Παπακωνσταντίνου, έχοντας χειριστεί όλη αυτή την μεγάλη ελληνική κρίση, είναι ένα πρόσωπο πάρα πολύ αποδεκτό [size=14pt]και οπωσδήποτε ένα πρόσωπο που εμπιστεύονται πολύ και οι πιστωτές μας και το Εcofin[/size]. Νομίζω ότι θα είναι άδικο να φορτώσουμε στον υπουργό το σταυρό των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα για πολλά χρόνια» δήλωσε στη ΝΕΤ
Κλασσικες πουστιες του ΠΑΣΟΚ.

Τωρα ξερεις για ποιους να κρατησεις το καλο λεπιδι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Το ξέρεις ότι φάγαμε για το θέμα αυτό, μια πούτσα που έφτανε μέχρι τα μουστάκια του μακαρίτη στο ΕΔΔΑ, ε;
στ αρχίδια μου.
και για τον βασιλιά το ίδιο.

χούντα οι ρασοφόροι;
χούντα και μεις.

μουνια χαρισμένα και προνομιούχοι τέλος.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
25 είπανε δημοσίως χιλιάδες λένε οι κακιές γλώσσες.

25.000;;;;

λοιπον με ενα προχειρο υπολογισμο πρεπει να ειμαστε και εμεις καπου εκει  πανω κατω,απο τους
 πολιτευομενους βουλευτες παρατρεχαμενους και λοιπους λαγιους,απο το '74 και μετα....

τις λιστες τις εχεις φτιαξει ετσι;

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Έπαιρνες 1200...τώρα 1000 στην συνέχεια 800...περιμένεις κ το 0 για κάποιους μήνες ίσως αλλά μετά θα ξανα πάρεις.

Ο ιδιώτης;;;
Πασόκα;;;
ο ιδιώτης μια ζωή στη γύρα είναι.
ο άλλος άμα του κόψεις το χιλιάρικο θα ψοφήσει της πείνας. ούτε βιογραφικό δεν ξέρει να γράψει.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θα μας γαμησουνε μονο τοσο οσο τους αφησουμε να μας γαμησουν, εγω αυτο εχω καταλαβει...

Ακουγα συνεντευξη του Ν.Αλευρα το πρωι στο ραδιοφωνο και ελεγε οτι ειναι καιρος να πουμε ολη την αληθεια στον λαο, οχι ψεμματα του στυλ "τα δυσκολα περασαν" και "απο το 12 θα βγουμε στις αγορες" και "δεν θα κοψουμε αλλο τους μισθους" :2funny:

Καθίστε ρε μουνιά να περάσει η μπόρα και θα λογαριαστούμε μετά. Λεφτά υπάρχουν και αγροφυλακές. Της τσασπου σπατάλες... Έχει μετά ματς.  :knuppel:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ένας θείος μου πάντως ΄σηκωσε τα λεφτά του από την τράπεζα κ τα έχει κρύψει σπίτι του(θαμένα στον κήπο,μέσα στο καζανάκι,κάτω από τα πλακάκια).... :2funny:

Αυτό τον καιρό είναι καλό να τελειώσει κανείς δάνειο ή να κρατήσει μετρητό;;;; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom