Αρχηγέ, για να σε προβοκάρω λίγο πάντως, όταν κάποτε από εδώ μέσα σου είχα γράψει ότι ο κινέζος ήταν μια νούλα και στα οικονομικά, μιας και το μόνο που χρειάστηκε ήταν να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα που του είχαν συντάξει άλλοι και το μόνο που κατάφερε ήταν να το υλοποιήσει εντελώς κουτσά και στραβά, με καθυστέρηση και με ψέμματα, εσύ και έτερος συμμετέχων στην συζήτηση με κράζατε για εβδομάδες, και το μόνο που δεν μου είπατε είναι ότι έπρεπε να κάνω τατουάζ το όνομα του στο μέτωπο μου ως ένδειξη ευγνωμοσύνης. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί....
Μάην καμαράντ, αναφερόμουν στις εκλογές του 2009...
Όσο για τον κινέζο, είχε εγκαταλείψει από το 2001 κάθε ουσιαστική προσπάθεια, ηττημένος τόσο από τη δική του ανικανότητα όσο και από το βαθύ πασοκ.
Το σίγουρο είναι ότι προσπάθησε, έχει έναν στοιχειώδη απολογισμό και βάζοντας τη χώρα στο ευρω, μας έσωσε από αρκετά αφού κατέστησε μια εθνική χρεωκοπία διεθνές πρόβλημα...
Όσο για τα τατουάζ στο μέτωπο και το κράξιμο για βδομάδες, μάλλον με μπερδευεις με άλλον...
Και εκτός αυτού δεν θυμάμαι να έκανα κωλοτούμπα στην άποψή μου για τον σημίτη.
Από κει και πέρα, εσύ δεν με προβοκάρεις. Χαίρομαι να διαφωνώ με ανθρώπους με συγκεκριμένη άποψη που τα επιχειρήματά τους είναι κατά τι πιο πολύπλοκα από καρπαζιές και καλαμάκια!