Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Πες έτσι! Για το ΕΥΡΩ κόπτονταν οι Γερμανοί λοιπόν και όχι για τις τράπεζες.
Για τις ελληνικες τραπεζες κοπτονται οι Ελληνες.
19-1-thumb-medium.jpg

Στα Χαυτεια ειναι.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Έχει αρχίσει να ξανακερδίζει πόντους ρτην εκτίμησή μου.
Αυτές τις μαλακίες με τα ανοιχτά παράθυρα να έλειπαν..

Ψόφο λέμε... γιατί εγώ πιστεύω ότι είναι τόσο άρρωστος με τη δημοσιότητα ακόμα και λίγο πριν τον τάφο?

Επισκέπτης
Και εγώ δεν μπορώ να χωνέψω πως συνάδει αυτό το βιωτικό επίπεδο που βλέπω γύρω μου με το γεγονός ότι το 60% των Ελληνικών νοικοκυριών δεν πληρώνει φόρο εισοδήματος, δηλαδή έχει έσοδα κάτω από 12.000 Ευρώ τον χρόνο.

Δηλαδή, αν κυκλοφορούσε κάποιος έξω μέχρι πριν ένα χρόνο ένα τυχαίο Σαββατόβραδο σε οποιαδήποτε Ελληνική πόλη η εικόνα που θα έβλεπε θα είχε καμία σχέση με τα νούμερα αυτά;

Για να μην πω για τις καλές εποχές που οι δρόμοι της Αθήνας μποτιλιάριζαν στις 5 το πρωί της Κυριακής.
"Μαζι τα φαγαμε"στην νιοστη παραλλαγη.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Αν αρχισει δηλαδη αυριο ο Τσιπρας να αρθρογραφει υπερ του φιλελευθερισμου, τι θα πεις? "εχει δικιο συμφωνω μαζι του" ή "ρε παλιοξεφτιλα, εσυ τα λες αυτα?"
Εννοω δηλαδη, οτι χεστηκα τι λεει ο Πρετεντερης.
Οι πρασινες σαυρες που εβγαλαν τα λυσσακα τους να μας κατσικωσουν στο κεφαλι τον ΓΑΠ, δεν δικαιουνται να ομιλουν.
Και βεβαια οταν ξαφνικα ανακαλυπτουν την πυριτιδα δηθεν αθωα και τυχαια, εγω δεν λεω "εχουν δικιο, συμφωνω". Λεω "ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ".
:thumbsup: ορθος ο...νεος :thumbsup:

Επισκέπτης
κατάντια μιας ράτσας είναι να έχει ένας 80άρης πιο επαναστατικό DNA από έναν 20άρη......
Έχει αρχίσει να ξανακερδίζει πόντους ρτην εκτίμησή μου.
Αυτές τις μαλακίες με τα ανοιχτά παράθυρα να έλειπαν..
Ψόφο λέμε... γιατί εγώ πιστεύω ότι είναι τόσο άρρωστος με τη δημοσιότητα ακόμα και λίγο πριν τον τάφο?
Μεγαλος μαλακας ο Μικυς ΙΜΟ:Εχει μαζεψει και κατι Ζουραριδες και Καραμπελιαδες στο μαγαζι,καταλαβαινεις...
Αλλα τα γεροντια κατι κατεχουν περισσοτερο.Οσα απομειναν.

Επισκέπτης
Το εμπορικό ισοζύγιο Ελλάδας - Γερμανίας είναι αρνητικό.
Τα ισοζύγια όμως των υπηρεσιών (ένεκα τουρισμού), των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και των μεταφορών κεφαλαίου είναι ΟΛΑ θετικά.
Αυτό σημαίνει ότι λεφτά έρχονταν πάντα από την Γερμανία προς την Ελλάδα.

Αλλά στο τέλος της ημέρας οι εξαγωγές είναι τόσο ασήμαντες και οι εισαγωγές τόσο απαραίτητες που το συνολικό ισοζύγιο είναι αρνητικό.
Αμα σε κραταει ο αλλος απο τ'αρχιδια στα παιρνει οτι ωρα γουσταρει.
Εν τω μεταξυ σου σκαει και κανα πουρμπουαρ,για να του πεις και ευχαριστω.
Και για αυτό δεν φταίνε οι Γερμανοί αλλά οι βαθειές, δομικές αδυναμίες της Ελληνικής οικονομίας.
Τελικα το"μαζι τα φαγαμε"ειναι το ετερον ημισυ του"οι ξενοι θελουν το κακο μας".
Μαλλον οχι ετερον ημισυ...ΣΙΑΜΑΙΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ειναι.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Μεγαλος μαλακας ο Μικυς ΙΜΟ:Εχει μαζεψει και κατι Ζουραριδες και Καραμπελιαδες στο μαγαζι,καταλαβαινεις...

Γάμα με δαύτους... ο δε Μίκυ Μάους, δεν ξέρω πώσ την έχει δει και βγάζει την ουρά του απ' έξω για όλ' αυτα. Για περισσότερα από 40 χρόνια είναι μέτοχος της εξουσίας, με τον ένα ή  τον άλλο τρόπο...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ
το πόσταρε ένας συναγωνιστής εδω πριν 2-3 μέρες και το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.484
Πόντοι
566
κατάντια μιας ράτσας είναι να έχει ένας 80άρης πιο επαναστατικό DNA από έναν 20άρη......
απο τους έσχατους δε έχουμε πολλούς που σουλατσάρουν εδώ μέσα και στη Φυλής.  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Μίκης Θεοδωράκης: «Σύμβολο πάλης η Κερατέα»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 9 Απριλίου 2011, 18:35

Στο μπλόκο της Κερατέας βρέθηκε ο μεγάλος μας συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι αντιδρούν στην κατασκευή Χ.Υ.Τ.Α. και αντιστέκονται επί τέσσερις μήνες.

Ο κ. Θεοδωράκης έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους κατοίκους, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την παρουσία του στην περιοχή.

«Η Κερατέα πρέπει να γίνει σύμβολο πάλης» είπε, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους, και πρόσθεσε ότι οι κάτοικοι καταφέρνουν να τα βάλουν άοπλοι με τον κρατικό μηχανισμό, επειδή πιστεύουν στο δίκιο τους.

«Είναι πρωτοφανές αυτό που γίνεται, μια πόλη πολιορκημένη» τόνισε και συμπλήρωσε ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να παραδειγματιστούν από αυτόν τον αγώνα.

Ο Μίκης Θεοδωράκης υποστήριξε ότι πρόκειται για κρατική βία και δεν κατανοεί τη στάση της κυβέρνησης που, ενώ βλέπει παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένους να υπερασπίζονται την περιοχή τους, συνεχίζει την καταστολή.

Πρότεινε, μάλιστα, κάθε περιοχή να διαχειρίζεται τα δικά της σκουπίδια και να μην τα φορτώνει στους γείτονες.πχ ο Δήμος Αθηναίων θα τα θάβει στο Πεδίον του Άρεως και στο λόφο Φιλοπάππου, ο Δήμος Περαια στο πάρκο στο ΣΕΦ και ο Δήμος Θεσσαλονίκης δίπλα στο Λευκό Πύργο.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Μίκης Θεοδωράκης είχε ανακοινώσει τη στήριξή του στους κατοίκους της Κερατέας.

«Μακάρι να μπορούσα να παλέψω μαζί τους στα οδοφράγματα. Οι κυβερνήτες της Ελλάδας κατάντησαν τη χώρα μας και χώρα χωματερής» ανέφερε χαρακτηριστικά και το έκανε πράξη με την επίσκεψή του το πρωί του Σαββάτου.

Ο Μικης ξεκούτιανε, λόγω ηλικίας  έχει ελαφρυντικά, εσύ όμως κανένα.

Η περίπτωση της Κερατέας είναι άλλη μια χαρακτηριστική περίπτωση όπου ο νόμος δεν εφαρμόζεται, όπου τα τοπικά συμφέροντα εγκλωβίζουν μια ολόκληρη πόλη στα σκουπίδια.

Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι θα γινόταν αν ξεσηκώνονταν οι κάτοικοι των Ανω Λιοσίων και της Φυλής εναντίον των χωματερών που λειτουργούν δεκαετίες στις περιοχές τους.  

Επισκέπτης
Γάμα με δαύτους... ο δε Μίκυ Μάους, δεν ξέρω πώσ την έχει δει και βγάζει την ουρά του απ' έξω για όλ' αυτα. Για περισσότερα από 40 χρόνια είναι μέτοχος της εξουσίας, με τον ένα ή  τον άλλο τρόπο...
Κατι σαν"γενια του Πολυτεχνειου"ειναι,με κατι δεκαετιες παραπανω στην καμπουρα του.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Κατι σαν"γενια του Πολυτεχνειου"ειναι,με κατι δεκαετιες παραπανω στην καμπουρα του.

Α γεια σου... εξουσία δεν είναι μόνο η άσκηση κυβερνητικής πολιτικής. Είναι ο πάσης φύσεως κοινωνικός έλεγχος, είτε μέσω της τέχνης, είτε πολιτικών οργανώσεων, είτε ως αντιπολίτευση. Πόσα χρόνια βουλευτής, ακόμα και υπουργός επικρατείας του βουρβούλακα, και με κρυφό όνειρο πάντοτε την προεδρεία της δημοκρατίας... ουστ !!

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Αφου σου κοβει, γιατι προσπαθεις να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.Θα σου κανω ενα παραδειγμα αδοκιμο για πολιτικη αλλα πολυ σχετικο με το σαιτ για να ευθιμισουμε και λιγο.
ΕΣΤΩ οτι εισαι νταβας και ψαχνεις πουτανακι να στα φερνει...και την βαζεις στο λουκι με δανεικα για λουσα και χλιδες...θα της εδινες ποτε λεφτα για να επενδυσει να κονομησει και στο τελος να στην κανει και να μεινεις ξερος χωρις εισοδημα....η θα προτιμουσες να την χορηγεις μονο για μαλακιες ,για να την εχεις παντα στο χερι να στα φερνει????
ΚΑΛΑ το ενδεχομενο να βρει αλλο νταβα δεν το εξεταζω καθολου...νοτ εν οπτιον...
μα τι λες τωρα :2funny:τετοια κακα πραγματα δεν θα περνουσαν καν απο το μυαλο του πρετεντερη..τστσ :s&m_3: :s&m_3:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ο Μικης ξεκούτιανε, λόγω ηλικίας  έχει ελαφρυντικά, εσύ όμως κανένα.

Η περίπτωση της Κερατέας είναι άλλη μια χαρακτηριστική περίπτωση όπου ο νόμος δεν εφαρμόζεται, όπου τα τοπικά συμφέροντα εγκλωβίζουν μια ολόκληρη πόλη στα σκουπίδια.

Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι θα γινόταν αν ξεσηκώνονταν οι κάτοικοι των Ανω Λιοσίων και της Φυλής εναντίον των χωματερών που λειτουργούν δεκαετίες στις περιοχές τους. 

+10.000
Η ενδημική παρανομία, οι δεκάδες κερατέες και τα εκατοντάδες άσυλα (με την ευρεία έννοια) μας έχουν φέρει εδώ και εμείς συνεχίζουμε το ίδιο τροπάρι....
Ναι ρε τσακάλια, το βρήκατε, 30 χρόνια συνομωτούσαν για να σας πάρουν τον ΟΣΕ και να βάλουν χέρι στα μυθικά αποθέματα πετρελαίου σας. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kokorakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
δλδ, άμα ο Ακης εχει ασυλία κανείς δεν παραπονείται, άμα έστω και ο Μικης παραπονείται υπάρχει πρόβλημα.

+10.000
Η ενδημική παρανομία, οι δεκάδες κερατέες και τα εκατοντάδες άσυλα (με την ευρεία έννοια) μας έχουν φέρει εδώ και εμείς συνεχίζουμε το ίδιο τροπάρι....
Ναι ρε τσακάλια, το βρήκατε, 30 χρόνια συνομωτούσαν για να σας πάρουν τον ΟΣΕ και να βάλουν χέρι στα μυθικά αποθέματα πετρελαίου σας. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
τύπε σε αυτό το τέλειο κράτος είναι κρίμα να μην εφαρμόζονται οι νόμοι έστω και αδίκως. Ο πανίκας για το προστιμάκι έφαγε. Ο Τσουκάτος με το 1; Ο Μίκης σας μάρανε.

Επισκέπτης

Ωχου!!!
Νταξ' μωρέ είπα μια μαλακία, ήπια έναν καφέ κι αναθεώρησα.
Μη βαράτε..

Υ.Γ. Και τον Καραμπελιά???
αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα

Λεπίδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ
το πόσταρε ένας συναγωνιστής εδω πριν 2-3 μέρες και το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον

πραγματι πολυ ενδιαφερον.ακουσα οτι εχει ασκηθει διωξη στους δημιουργους του εν λογω ντοκιμαντερ :idiot:

what-is-democracy.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Ρε συ εδώ βγαίνει ο άλλος και σου λέει, πως επί δεκσάς έκαψες την Αθήνα κι επί μπατσοκ δεν αντιδράς τόσο.
Κι όταν του πεις εσύ τι κάνεις για αντίδραση σε ρωτάει τι να κάνω..

Δε βγαίνει άκρη με την κωλόρατσα λέμε..
Ναι, αυτο ακριβως λεω.
Και ναι, σε θεωρω συγκεκαλυμμενο ΠΑΣΟΚο.

Επισκέπτης
Ναι, αυτο ακριβως λεω.
Και ναι, σε θεωρω συγκεκαλυμμενο ΠΑΣΟΚο.

Άρχοντα μου φαίνεται πως καις λάδια..
Για πες μου όμως ας πούμε πως είμαι πασόκος ( :2funny: :2funny: δεν υπάρχουν αυτά ρε πούστη μου!!) κι επιλέγω το πότε θ'αντιδράσω (δεν κρίνω σκόπιμο να σου εξηγήσω το που ήμουν στις τελευταίες κι επί μπατσοκ πορείες).
Εσύ τι κάνεις ακριβώς για ν'αντιδράσεις??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Άρχοντα μου φαίνεται πως καις λάδια..
Για πες μου όμως ας πούμε πως είμαι πασόκος ( :2funny: :2funny: δεν υπάρχουν αυτά ρε πούστη μου!!) κι επιλέγω το πότε θ'αντιδράσω (δεν κρίνω σκόπιμο να σου εξηγήσω το που ήμουν στις τελευταίες κι επί μπατσοκ πορείες).
Εσύ τι κάνεις ακριβώς για ν'αντιδράσεις??
Οπως σωστα εχει πει και ο supermouse, οι δεξιοι δεν βγαινουν στο δρομο.
Οι πασοκοι βγαινουν.
Γι αυτο οταν κυβερναει η δεξια "κινητοποιειται ο μεσαιος χωρος".
Εγω ψηφιζω σωστα. Αυτο αρκει.
Δεν ειναι δυνατον να μιλαμε για αντιδρασεις και πορειες, και οταν ερθει η ωρα της καλπης, η αποχη να ειναι 70%. Αυτα ειναι σαχλαμαρες. Εκει θα αντιδρασεις.
Αλλά το ΠΑΣΟΚ πηρε 8 περιφερειες στις 13. Κατσε τωρα εσυ και κανε πορειες.
Σε καλυψα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom