tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Λοιπόν ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ αγόρι και λάτρη των CG ξανά άκουσε με λίγο .
(δεν εχω κάτι προσωπικό μαζί σου) άπλα στα αναφέρω για να καταλάβεις τις κωλοτούμπες σου στη Θεωρία - Πράξη.
Λοιπόν Μια λύση είναι η εξής:
προσβάλλεις την σύναψη δάνειου μη εφαρμόσιμη και ότι δεν έγινε, με Δημοκρατικές διαδικασίες.
και ότι άλλο μπορεί να είναι υπέρ σου. (αυτό μπορεί να γίνει και μάλλον θα γίνει)
Βαράς χρεοκοπία (και αυτό θα γίνει)
Από κει και πέρα αν θέλεις να είσαι ηθικός "λες πληρώνω μόνο το κεφάλαιο" με ευκολίες
και φεύγω από το ΕΥΡΩ (διότι δεν με βοηθάει να πετύχω τους σκοπούς μου)
Θέλετε δεν θέλετε.
και αν δεν με γουστάρετε φεύγω και από την Ε.Ε (μακάρι να σε διώξουν)
(1)Αν χρειαστείς δάνεια (αρχικά) βρίσκεις ένα εκτός Ε.Ε π.χ Ρωσία ή άλλη χώρα, που με αμοιβαία
οφέλη σου δίνει, και κάνεις και εσύ κάποιες ευκολίες.
(2)και άμεσα κοιτάζεις να μην χρειάζεσαι δάνεια πια ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ
Έτσι δεν θα εχεις τοκοχρεολύσια, και θα μπορείς να αναπτύξεις την πραγματική οικονομία και όχι
τις τράπεζες που είναι το χαντάκωμα σου, και τώρα σε γαμάνε.
Κοιτάζεις να κάνεις (στο μεταξύ) και μια ΚΡΑΤΙΚΗ τράπεζα που θα βοηθήσει την Πραγματική οικονομία
(γιατί η τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι Ελληνική )
Αρχικά τον πρώτο χρόνο θα εχεις σκαμπανεβάσματα στο νέο σου νόμισμα αλλά μέσα σε 2 χρόνια το πολύ θα σταθεροποιηθείς.
και χωρίς μεγάλες απώλειες
από κει και πέρα κάνεις και ένα συμμάζεμα εκεί που πρέπει και φροντίζεις με αυτούς που συναλλασσόσαστε (χωρες) να
Παίρνεις και να δίνεις (ότι μπορείς και ότι έχεις)
(και να μην παιρνεις δανεικά για να ψωνίζεις τα προϊόντα τους )
Έτσι θα πολλαπλά οφέλη
(χοντρά χοντρά Αυτά)
Χωρίς να ξεπουλήσεις "ΗΘΙΚΑ" τίποτα σε Γερμανούς και Ευρωπαίους.
Αυτά τραμουντάνα μου (Χρύση)
Αλλά αυτά τα ΑΡΧΙΔΙΑ δεν τα έχει ούτε ο ΓΑΠ ούτε ο ΣΑΜΑΡΑΣ ούτε ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.
πάντως η λύση αυτή είναι η σωτηρία σου (λέω εγώ)
Υ.Γ. επανέρχομαι αργότερα :-*
(1) δηλαδή η πρόταση είναι να αλλάξουμε νταβατζή? δηλαδή ο ρωσος θα σου δώσει χωρίς αντάλαγμα? μήπως θελήσει καμμιά διευκόλυνση στο Αιγαίο να πούμε ?
(2) εδώ σε θέλω πασάκα μου.. εδώ είναι το πρόβλημα... εδώ περίμενα πρόταση αλλα πού... έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ακούς..