Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Καλά κανεις και χτυπας το κεφάλι σου
μπας και παρει καμια στροφή παραπάνω  :rolleyes:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Καλά κανεις και χτυπας το κεφάλι σου
μπας και παρει καμια στροφή παραπάνω   :rolleyes:

το δικό σου το βάρεσες και λές τέτοιες παπαριές???

για λέγε λοιπόν .. αντε και λέμε στάση πληρωμών.. που σκατά θα βρούμε τα 5-9 δις ευρώ (σε όποιο νόμισμα γουστάρεις) που λείπουν κάθε χρόνο από το ταμείο??? και φυσικά που κανένας δεν θα μας τα δανείζει

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

για λέγε λοιπόν .. αντε και λέμε στάση πληρωμών.. που σκατά θα βρούμε τα 5-9 δις ευρώ (σε όποιο νόμισμα γουστάρεις) που λείπουν κάθε χρόνο από το ταμείο??? και φυσικά που κανένας δεν θα μας τα δανείζει

Παίζω κουτουλιές με ενα κριάρι που εχω στο κοπάδι.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Παίζω κουτουλιές με ενα κριάρι που εχω στο κοπάδι.

Το οποίο μπορεί να εξηγεί το γιατί πιστεύεις ότι παρ' όλο που βρισκόμαστε σε τέτοια δεινή θέση μπορούμε να κάνουμε ό, τι να' ναι χωρίς να πάμε το βιοτικό μας επίπεδο καμμιά πενηνταριά χρόνια πίσω...

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι πώς ονειρεύεστε την Ελλάδα στο μέλλον. Το άμεσο και το απώτερο

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Γιατί ρε σεις δεν προσχωρείτε και οι 2 στην πασοκοπτερυγα του φορουμ,
και το παίζετε δηθεν αντιπολιτευόμενοι?  :grin:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

αυτό τώρα είναι δίλημμα που βάζεις ή μαλάκυνση εγκεφάλου

και το παίζεις και έξυπνος  :jerking:

Πόσο μαλάκας είσαι;

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

και το παίζεις και έξυπνος  :jerking:

Πόσο μαλάκας είσαι;

Δεν είναι έτσι.
Είναι ο κλασικός φυλήσηχος μικροαστος που ψηφίζει μια πασοκ και μια νδ
διαβαζει βημα και καθημερινη
και βλέπει μεγκα και σκαι
ακουει με δεος τον προτοσαλτε και τον παπαδημητριου,
και φυσικά, δε θα μπορουσε να εχει διαφορετική άποψη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το οποίο μπορεί να εξηγεί το γιατί πιστεύεις ότι παρ' όλο που βρισκόμαστε σε τέτοια δεινή θέση μπορούμε να κάνουμε ό, τι να' ναι χωρίς να πάμε το βιοτικό μας επίπεδο καμμιά πενηνταριά χρόνια πίσω...

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι πώς ονειρεύεστε την Ελλάδα στο μέλλον. Το άμεσο και το απώτερο

εγώ μπορώ να σου πώ πως το ονειρεύονται.. σαν την δεκαετία του 80 όπου ο Αντρέας παρέα με τον Μήτσο τυπώνανε αβέρτα δραχμούλες (βέβαια αυτοί παίρνανε και δάνεια που τώρα θα λείπουνε αλλά δεν πειράζει δραχμούλες θα τυπώνουμε) και μοιράζανε από δώ και από κεί με αποτέλεσμα να φτάσει ο πληθωρισμός στο 30% και το δολάριο στις 170 (αυτό δεν το θυμάμαι καλά αλλά είχε ξεφύγει).. στις μέρες που για να πάς ένα ταξίδι στο εξωτερικό έπαιρνες συνάλλαγμα μετρημένο και σε ΜΕΤΡΗΤΑ από τις τράπεζες και σου σφραγίζανε τα διαβατήρια και στην έξοδο από την χώρα σε ψάχνανε για συνάλλαγμα.. στις μέρες όπου το κάθε λαμόγιο έκανε εισαγωγή συναλλάγματος (από μίζες που εισέπρατε για τις προμήθειες που έπαιρνε) και αγόραζε και αφορολόγητο σπίτι χωρίς πόθεν έσχες.. στις μέρες που αν είχες λεφτά σε τράπεχζα εξωτερικού και ήθελες να τα φέρεις στην Ελλάδα δεν πήγαινες σε τράπεζα αλλά σε κάτι παραχρηματιστιριακά γραφεία στην Σοφοκλέους και πουλούσες με καπέλλο από 5-25% (το έκανα όταν αγόρασα το σπίτι μου με 100.000 δολλαριάκα που είχα μαζέψει και τα είχα αφήσει έξω 157 είχε το δολλάριο 164 το πούλησα).. σε τέτοιες μέρες για να μην πώ και χειρότερες τύπου σοβιετίας που οι κοπέλες γαμιόντουσαν με τον τουρίστα για ένα τζινάκι..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

και το παίζεις και έξυπνος  :jerking:

Πόσο μαλάκας είσαι;

ρε άσε την κριτική και δώσε απάντηση .. κριτικές ξέρω να κάνω και γώ (και εμότικονς ξέρω να βάζω καλύτερα από σένα) και είναι εύκολες.. καμμιά πρακτική θέση θα πείς (και μην μου αναφέρεις και πάλι τις παπαριές του καζάκη) ή θα συνεχίσεις το ίδιο τροπάρι και εσμό μαλακιών..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν είναι έτσι.

όχι φίλε δεν είμαι ο κλασικός μικροαστός.. είμαι ένας άνθρωπος που διαθέτει μία στοιχειώδη λογική, που έχει ζήσει την ζωή με το κουτάλι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, που έχει δεί πολλά και έχει αποκρυσταλλώσει απόψεις.. και που πάνω από όλα βλέπει τα πράματα με απλή λογική και ψάχνει πρακτικές, απλές και εφαρμόσιμες λύσεις.. δεν βλε΄πω και δεν ακούω με δέος κανέναν όχι γιατί πιστεύω ότι είμαι καλύτερος από αυτούς αλλά διότι πρέπει όλους να τους ακούμε και όλυς να τους κριτικάρουμε όπου χρειάζεται ή να τους ενστερνιζόμεθα όπου έχουν δικιο..

τις μαλακίες και τις ταυτοτητες να τις κρατήσετε για την πάρτη σας.. εγώ ευχαριστώ δεν θα πάρω..

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αγορακι μου, "Τρανο" ακουσε με λιγο γιατι λες μαλακιες.

Με τον Επιτάφιο (μνημόνιο) που υποστηρίζεις και νομίζεις ότι αυτό
μπορεί να σε βγάλει από την κρίση  ΠΛΑΝΑΣΑΙ ΟΙΚΤΡΑ

Όλα γίνονται για να πληρώνεις τους τόκους (τόσο απλά)

για να μπορέσεις να σηκώσεις κεφάλι όμως και να μην είσαι ΡΑΓΙΑΣ
πρέπει να απαλλαχτείς από αυτά.

και επειδή λες και άλλες πίπες όπως:
Ότι εσύ στην (και καλά) στην προσωπική σου ζωή όπως λες εχεις καβατζάρει
άλλα εδώ μου το το παίζεις δήθεν "Ηθικός" με τους τόκους και είσαι ικανός να τα ξεπουλήσεις όλα
για να πληρώσεις (τοκοχρεολύσια) με σκοπό να μπορέσεις να ξαναδανειστείς  :uglystupid:

Από αυτό και μόνο καταλαβαίνω πόσο τρόμπας είσαι και πόσο Junk τροφή σε τάισαν.

Κανονικός ΡΑΓΙΑΣ και όχι ηθικός (άποψη μου)

Από κει και πέρα..

Το πως θα χειριστείς τις καταστάσεις είναι άλλο ζήτημα (και εχω 10000000 λύσεις να σου πω)
άλλα μην μου βάζεις διλήμματα ΠΟΠΑΥ (γιατί δεν υπάρχει αντικείμενο συζήτησης πάνω σε αυτό)

Είναι αδιέξοδο

ΓΚEΓΚΕ ή να στο αναλύσω περισσότερο;

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είναι έτσι.

Ε, μα θα μας τρελάνει ο ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ δικέ μου  :uglystupid:

είναι ΦΡΙΚΗ το άτομο λέμε  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αγορακι μου, "Τρανο" ακουσε με λιγο γιατι λες μαλακιες.

Με τον Επιτάφιο (μνημόνιο) που υποστηρίζεις και νομίζεις ότι αυτό
μπορεί να σε βγάλει από την κρίση  ΠΛΑΝΑΣΑΙ ΟΙΚΤΡΑ

Όλα γίνονται για να πληρώνεις τους τόκους (τόσο απλά)

για να μπορέσεις να σηκώσεις κεφάλι όμως και να μην είσαι ΡΑΓΙΑΣ
πρέπει να απαλλαχτείς από αυτά.

και επειδή λες και άλλες πίπες όπως:
Ότι εσύ στην (και καλά) στην προσωπική σου ζωή όπως λες εχεις καβατζάρει
άλλα εδώ μου το το παίζεις δήθεν "Ηθικός" με τους τόκους και είσαι ικανός να τα ξεπουλήσεις όλα
για να πληρώσεις (τοκοχρεολύσια) με σκοπό να μπορέσεις να ξαναδανειστείς  :uglystupid:

Από αυτό και μόνο καταλαβαίνω πόσο τρόμπας είσαι και πόσο Junk τροφή σε τάισαν.

Κανονικός ΡΑΓΙΑΣ και όχι ηθικός (άποψη μου)

Από κει και πέρα..

Το πως θα χειριστείς τις καταστάσεις είναι άλλο ζήτημα (και εχω 10000000 λύσεις να σου πω)
άλλα μην μου βάζεις διλήμματα ΠΟΠΑΥ (γιατί δεν υπάρχει αντικείμενο συζήτησης πάνω σε αυτό)

Είναι αδιέξοδο

ΓΚEΓΚΕ ή να στο αναλύσω περισσότερο;

αντιπαρέρχομαι τις μαλακίες που λές επί προσωπικού (ο γιατρός είπε να σου λέμε ναι και με χαμόγελο να μην ξανακυλήσεις)

Ξαναλέω ότι ουδέποτε δεν ήμουν και δεν είμαι θιασώτης του μνημονίου αλλά είμαι φανατικός θιασώτης των μέτρων του ειδικά αυτών που αφορούν το συμμάζεμα του μαγαζιού που λέγεται Ελλάδα.. τα οποία παρεπιμπτόντως θα τα ήθελα περισσότερα και γρηγορότερα μπας και δεί ο τόπος μια άσπρη μέρα...

αντε λοιπόν δώσε και μία από τα εκατομύρια λύσεις που λές ότι έχεις να δούεμ και μεις οι στραβοί φώς... ή μήπως θα είναι πάλι καμμία ακραία κορώνα του στύλ "Να πληρώσουν αυτοί που τα φάγανε","Να πληρώσουν οι επιχειρηματίες" κλπ

αντε λοιπόν.. γιατί με τις μαλακίες που γράφεις ΓΚΕΓΚΕ γιόκ..

Ισιδώρα

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6

εσύ αλήθεια πως την ονειρεύεσαι;

http://[URL unfurl="true"]www.sweetmarias.com/guatemala/guatemala.gif[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.dosomething.org/files/imagecache/500_either_way/files/project_photos/favela.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.pushpullbar.com/forums/attachment.php?attachmentid=7696&stc=1&d=1133282712[/img[/URL]]

κάπως έτσι;

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
αντιπαρέρχομαι τις μαλακίες που λές επί προσωπικού (ο γιατρός είπε να σου λέμε ναι και με χαμόγελο να μην ξανακυλήσεις)

Ξαναλέω ότι ουδέποτε δεν ήμουν και δεν είμαι θιασώτης του μνημονίου αλλά είμαι φανατικός θιασώτης των μέτρων του ειδικά αυτών που αφορούν το συμμάζεμα του μαγαζιού που λέγεται Ελλάδα.. τα οποία παρεπιμπτόντως θα τα ήθελα περισσότερα και γρηγορότερα μπας και δεί ο τόπος μια άσπρη μέρα...

αντε λοιπόν δώσε και μία από τα εκατομύρια λύσεις που λές ότι έχεις να δούεμ και μεις οι στραβοί φώς... ή μήπως θα είναι πάλι καμμία ακραία κορώνα του στύλ "Να πληρώσουν αυτοί που τα φάγανε","Να πληρώσουν οι επιχειρηματίες" κλπ

αντε λοιπόν.. γιατί με τις μαλακίες που γράφεις ΓΚΕΓΚΕ γιόκ..

Λοιπόν ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ αγόρι και λάτρη των CG ξανά άκουσε με λίγο  :cheesy:.

(δεν εχω κάτι προσωπικό μαζί σου) άπλα στα αναφέρω για να καταλάβεις τις κωλοτούμπες σου στη Θεωρία - Πράξη.

Λοιπόν Μια λύση είναι η εξής:

προσβάλλεις την σύναψη δάνειου ως μη εφαρμόσιμη και ότι δεν έγινε, με Δημοκρατικές διαδικασίες.
και ότι άλλο μπορεί να είναι υπέρ σου. (αυτό μπορεί να γίνει και μάλλον θα γίνει)

Βαράς χρεοκοπία (και αυτό θα γίνει)

Από κει και πέρα αν θέλεις να είσαι ηθικός "λες πληρώνω μόνο το κεφάλαιο" με ευκολίες
και φεύγω από το ΕΥΡΩ (διότι δεν με βοηθάει να πετύχω τους σκοπούς μου)

Θέλετε δεν θέλετε.

και αν δεν με γουστάρετε φεύγω και από την Ε.Ε (μακάρι να σε διώξουν)

Αν χρειαστείς δάνεια (αρχικά) βρίσκεις ένα εκτός Ε.Ε  π.χ Ρωσία ή άλλη χώρα, που με αμοιβαία
οφέλη σου δίνει, και κάνεις και εσύ κάποιες ευκολίες.

και άμεσα κοιτάζεις να μην χρειάζεσαι δάνεια πια ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Έτσι δεν θα εχεις τοκοχρεολύσια, και θα μπορείς να αναπτύξεις την πραγματική οικονομία και όχι
τις τράπεζες που είναι το χαντάκωμα σου, και τώρα σε γαμάνε.

Κοιτάζεις να κάνεις (στο μεταξύ) και μια ΚΡΑΤΙΚΗ τράπεζα που θα βοηθήσει την Πραγματική οικονομία
(γιατί η τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι Ελληνική  :uglystupid:)

Αρχικά τον πρώτο χρόνο θα εχεις σκαμπανεβάσματα στο νέο σου νόμισμα αλλά μέσα σε 2 χρόνια το πολύ θα σταθεροποιηθείς.
και χωρίς μεγάλες απώλειες

από κει και πέρα κάνεις και ένα συμμάζεμα εκεί που πρέπει και φροντίζεις με αυτούς που συναλλασσόσαστε  (χωρες) να
Παίρνεις και να δίνεις (ότι μπορείς και ότι έχεις)

(και να μην παιρνεις δανεικά για να ψωνίζεις τα προϊόντα τους  :jerking: :jerking: :jerking:)

Έτσι θα έχεις πολλαπλά οφέλη

(χοντρά χοντρά Αυτά)

Χωρίς να ξεπουλήσεις "ΗΘΙΚΑ" τίποτα σε Γερμανούς και Ευρωπαίους.

Αυτά τραμουντάνα μου (Χρύση)

Αλλά αυτά τα ΑΡΧΙΔΙΑ δεν τα έχει ούτε ο ΓΑΠ ούτε ο ΣΑΜΑΡΑΣ ούτε ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.

πάντως η λύση αυτή είναι η σωτηρία σου (λέω εγώ)

Υ.Γ. επανέρχομαι αργότερα  :-*

Ισιδώρα

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
όταν στην ερώτηση απαντάς με ερωτηση μάλλον βλάκας είσαι...

καλλίτερα μάλλον παρά σίγουρα βλάκας σαν εσένα κουραδομηχανή.
άντε τώρα ψάξε σε κανένα ερασιτεχνικό σάιτ να βρεις φωτογραφίες να ποστάρεις να μας δείξεις τι <<πηδάς>>.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom