tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
προχτες τα έγραψα αυτα, κάποιοι διαφωνούν.
σήμερα γράφει τα ίδια κάποιος που ας πούμε ξέρει πιο πολλά.
σημερινο άρθρο στο κάπιταλ για τη διευκόλυνση που θα κάνει η ΤτΕ (βλ. επίσης άρθρο "Ε" που πόσταρε ο Πέρσυ):
"IN THE MONEY
Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011 - 07:39
Παράθυρο για υπονόμευση της ΕΚΤ; (ΙΙ)
Πηγή:..............................................
Τι σημαίνει όμως αυτό για εμάς; Βασικά σημαίνει ότι δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα το τραπεζικό σύστημα, είτε δώσει περαιτέρω κεφαλαία η ΕΚΤ είτε όχι. Επίσης, σημαίνει ότι οι καταθέσεις σας είναι 100% ασφαλείς, άσχετα του τι πάθουν οι τράπεζες λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης της Ελλάδος στο μέλλον.
.............................................
Βέβαια, το τι θα αξίζουν οι τράπεζες αν πράγματι εφαρμοστούν τέτοια μέτρα είναι ένα άλλο ερώτημα. Διότι στο τέλος ίσως χρειαστούν να γίνουν μεγάλα debt to equity capital infusions και το dilution στους μετόχους να πάει σύννεφο. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και δεν πρέπει να μας απασχολεί.
.............................
Άρα μην ανησυχείτε για τις καταθέσεις σας, δεν υπάρχει πρόβλημα. Για τους μέτοχους όμως των τραπεζών, δεν είμαι τόσο αισιόδοξος.
"
George Kesarios - όλο το άρθρο www.capital.gr/News.asp?id=1153428]εδώ[/url]
οκ?
τέλειωσε αυτό το θέμα?
BTW, και για το diluτion κάτι είχαμε πει πριν λίγο καιρό
άντε τη καλημέρα μου ;)
και φυσικά όχι.. ειδικά όταν μου παραθέτεις την γνώμη του συγκεκριμένου ατόμου... το οποίο ουδεμία σχέση έχει με τα οικονομικά πλήν της εμπειρικής ενασχόλησης
"Ο Γιώργος Καισάριος είναι ανεξάρτητος αναλυτής και αρθογράφος και γράφει καθημερινά τις απόψεις του για τις αγορές από το 2000 στο site . Οι απόψεις του εμφανίζονται κατά καιρός σε οικονομικά έντυπα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Σπούδασε computer engineering στο New York Institute of Technology και μετά ασχολήθηκε με το venture capital στην Νέα Υόρκη. Είναι παντρεμένος με 3 παιδιά και ζει στην Αθήνα από το 1995."