Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Και τι λες να κάνουμε τυπε?
να πάμε να τα σηκώσουμε και μεις?
τι κανει νιαου νιαου ρε τυπε!

σκεψου τι θα παθουνε οι τραπεζες αμα σηκωσουνε ολοι τα λεφτα τους, και θα καταλαβεις ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ!

ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ!!!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
τι να σηκωσετε?
τα δάνεια?

Δεν έχω δάνεια κοριτσιμ ...
κάτι ψιλοαποταμιέυσεις έχω, είμαι λιτοδίαιτος  :cheesy:

τι κανει νιαου νιαου ρε τυπε!

σκεψου τι θα παθουνε οι τραπεζες αμα σηκωσουνε ολοι τα λεφτα τους, και θα καταλαβεις ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ!

ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ!!!

Καλά αυτά εννοούνται τύπε
απότομα θα μας το φέρουν...

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???????????  ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΑΣ????????????  ΑΥΤΟ ΕΝΟΩ!!!!!!!!!!!!!!

Ωραία επειδή θέλεις σοβαρή απάντηση νομίζω ότι η λύση μπορεί να είναι μόνο πολιτική - αλλιώς οι πιστωτές θα μας διαλύσουν . Γιατί αυτό είναι το στεγνό συμφέρον τους . Αλλά τα μέλη της παρούσας πολιτικής τάξης δεν έχουν το κύρος να φερθούν δυναμικά σε διεθνές πολιτικό επίπεδο . Αν προσέξετε τη γλώσσα του σώματος του Παπανδρέου στις συναντήσεις του με τους ξένους ηγέτες θυμίζει δαρμένο ασκυλί . Πρέπει να βάλουμε τάξη στα του οίκου μας αλλά όχι καθ' υπαγόρευση των ξένων .

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ωραία επειδή θέλεις σοβαρή απάντηση νομίζω ότι η λύση μπορεί να είναι μόνο πολιτική - αλλιώς οι πιστωτές θα μας διαλύσουν . Γιατί αυτό είναι το στεγνό συμφέρον τους . Αλλά τα μέλη της παρούσας πολιτικής τάξης δεν έχουν το κύρος να φερθούν δυναμικά σε διεθνές πολιτικό επίπεδο . Αν προσέξετε τη γλώσσα του σώματος του Παπανδρέου στις συναντήσεις του με τους ξένους ηγέτες θυμίζει δαρμένο ασκυλί . Πρέπει να βάλουμε τάξη στα του οίκου μας αλλά όχι καθ' υπαγόρευση των ξένων .
ΣΟΣΤΟς!!!!!!!!  ΑΛΛΑ ΕΛΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ ΑΜΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕς ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕς ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΨΙΦΙΣΟΥΝ  ΒΑΖΕΙς ΣΤΟΙΧΙΜΑ???    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ!!!!!!!!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
έξοδος από το Ευρώ και να παίξουμε μπάλλα solo -σε αυτό ανέκαθεν ήμασταν καλοί, στις ομάδες δεν χωρούσαμε/κολλούσαμε.

Συμφωνώ.
Νέα Δραχμή.
20% υποτίμηση.
Γινόμαστε όλοι αντίστοιχα φτωχότεροι
και πάμε από την αρχή.... κουπί!

(Αλλιώς μου φαίνεται ο ΓΑΠ θα γραφτεί στην ιστορία και σαν ο άνθρωπος που κατάφερε να διαλύσει το ευρώ)

ftlv

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
τιποτα δεν κανουμε ολα καλα χρωσταγα χρεωκοπησα δεν πλερωνω αρχιζω απο το 0 και αναλογα με την δουλεια που κανω (αν εχω) μπορει να ειναι και ευκαιρια.καληνυχτα

Είσαι απολύτως σωστός. Με απλά λόγια αυτό ακριβώς ισχύει.
Οπως ισχύει και το οτι και στο ΔΝΤ να πάμε, τι θα γίνει στη συνέχεια αν δεν μπορούμε να πληρώσουμε μετά. Το ΔΝΤ μια φορά θα δώσει χρήματα, που δε φθάνουν ούτε για ζήτω....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ΣΟΣΤΟς!!!!!!!!  ΑΛΛΑ ΕΛΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ ΑΜΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕς ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕς ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΨΙΦΙΣΟΥΝ  ΒΑΖΕΙς ΣΤΟΙΧΙΜΑ???    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ!!!!!!!!
ποιες εκλογες ρε συ αστοι γαματο καλυτερα να μην ξαναγινουν,κανουμε και οικονομια σε κανα φραγκο.Ας μεινουνε για παντα αυτοι δεν γαμιετε

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Συμφωνώ.
Νέα Δραχμή.
20% υποτίμηση.

(Αλλιώς μου φαίνεται ο ΓΑΠ θα γραφτεί στην ιστορία και σαν ο άνθρωπος που κατάφερε να διαλύσει το ευρώ)
ΡΕ ΜΑΓΚΕς ΑΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!!!!!  

ftlv

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνώ.
Νέα Δραχμή.
20% υποτίμηση.

Επειδή καταλαβαίνω πως κατέχεις το ζήτημα, υπολόγιζε υποτίμηση 25% με 30%.
Οσο για τον ΓΑΠ.....
Αστον αυτόν, φτιάχνει τα εξάσφαιρα.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
στην ελλαδα ολα γινονται τυπε
ΤΥΠΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΠΙΣΤΟΤΕς ΤΙΣ ΧΩΡΑς ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΕΟ ΣΕ ΕΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΠΛΗΡΟΣΗς ΣΕ ΔΡΑΧΜΕς ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙς ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΤΟΝ ΤΟΚΟΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΙΔΗ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ !!!!!!!! ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑς ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΝ ΧΩΡΑ !!!!!!!! ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΚΤΟς ΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ

ftlv

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1

Γιατί ρε φίλε δε γίνεται?
Δηλώνεις στάση πληρωμών.
Καλείς σε διαπραγματεύσεις τους πιστωτές σου.
Κρατάς το οποιο χρήμα παράγεις για πάρτη σου.
Φωνάζεις τις κωλοτράπεζες που θα είναι χες.... και οτι χρήμα έχεις
το περνάς μέσα αό αυτές, στις επιχειρήσεις και δουλεύεις.
Ταυτόχρονα κόβεις δραχμούλες και με την υποτίμηση ουσιαστικά μειώνεις το χρέος σου.
Οταν περάσουν τρια τέσσερα χρόνια διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές σου, τους δίνεις το 1/3 των οφειλών (βλ. Αργεντινή).
Ταυτοχρονα δουλεύεις με νέες προοπτικές και σνθήκες. Δε γαμάς τον κοσμάκη.
Αντε και μπήκες τώρα στο ΔΝΤ.
Από ού το κράτος θα εισπράξει αυτά που προσδοκά.
Από τον κοσμάκη που του πήγαν τη βενζίνη στο 1,5€ και που θα την πανε στα €2?
Από τις επιχειρησεις που δε χρηματοδοτούνται και κλείνουν διότι δεν έχουν ούτε στοιχειώδη τζίρο?
Από τον κόσμο που δε θα κινεί το χρήμα?
Από τον κόσμο που θα χάνει τη δουλειά του ή θα βλέπει τις αποδοχές του να μειώνονται και θα έχει έξω από το σίτι του τις τράπεζες και τους κλητήρες να του πάρουν το σπίτι/αυτοκίνητο/σώβρακο κλπ???
Δε βλέπετε τι γίνεται???

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ο ΓΕΩΡΓΑΚΙς ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΠΑΡΑς ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΟΣΕΙ ΣΕ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΓΑΜΙΣΕ Ι ΜΕΡΚΕΛ ΒΟΗΘΙΑΜΑς ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ !!!!!!!!!!

Επισκέπτης
ο λαος φυλαει καραουλι στα αεροδρομια και τα λιμανια και οποιος πολιτικος παει να την κανει τον λυντζαρει φιλε μου! Αν ειναι να πνιγουμε, θα πνιγουμε ΑΥΤΑΝΔΡΟΙ!

Θα κυκλοφορήσει το 2ο DVD της Ιουλίας εκείνη τη μέρα και δε θα πάρει χαμπάρι κανείς τπτ..

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

Για να μη σου πω ότι παίζει και το σενάριο να μας διώξουν από το ευρώ! (έστω προσωρινά, ή με κάποιον άλλο τεχνικό όρο που θα είναι συμβατός με το κοινοτικό δίκαιο, φροντίζοντας βέβαια να διαφυλάξουν και τα συμφέροντά τους)

ή έχεις την εντύπωση ότι θα αφήσουν τη κρίση να γίνει ντόμινο σε όλες τις "ασθενείς" οικονομίες της ευρωζώνης?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom