on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Και τι λες να κάνουμε τυπε?
να πάμε να τα σηκώσουμε και μεις?
τι να σηκωσετε?
τα δάνεια?
Και τι λες να κάνουμε τυπε?
τι να σηκωσετε?
τα δάνεια?
τι κανει νιαου νιαου ρε τυπε!Και τι λες να κάνουμε τυπε?
τι να σηκωσετε?
τα δάνεια?
τι κανει νιαου νιαου ρε τυπε!
σκεψου τι θα παθουνε οι τραπεζες αμα σηκωσουνε ολοι τα λεφτα τους, και θα καταλαβεις ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ!
ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ!!!
ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ??????????? ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΑΣ???????????? ΑΥΤΟ ΕΝΟΩ!!!!!!!!!!!!!!
οτι μπορει ο καθενας σηκωνειτι να σηκωσετε?
τα δάνεια?
Σωστά, οι κατασκευαστές σηκώνουν οικοδομέςοτι μπορει ο καθενας σηκωνει
ΣΟΣΤΟς!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΕΛΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ ΑΜΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕς ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕς ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΨΙΦΙΣΟΥΝ ΒΑΖΕΙς ΣΤΟΙΧΙΜΑ??? ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ!!!!!!!!Ωραία επειδή θέλεις σοβαρή απάντηση νομίζω ότι η λύση μπορεί να είναι μόνο πολιτική - αλλιώς οι πιστωτές θα μας διαλύσουν . Γιατί αυτό είναι το στεγνό συμφέρον τους . Αλλά τα μέλη της παρούσας πολιτικής τάξης δεν έχουν το κύρος να φερθούν δυναμικά σε διεθνές πολιτικό επίπεδο . Αν προσέξετε τη γλώσσα του σώματος του Παπανδρέου στις συναντήσεις του με τους ξένους ηγέτες θυμίζει δαρμένο ασκυλί . Πρέπει να βάλουμε τάξη στα του οίκου μας αλλά όχι καθ' υπαγόρευση των ξένων .
έξοδος από το Ευρώ και να παίξουμε μπάλλα solo -σε αυτό ανέκαθεν ήμασταν καλοί, στις ομάδες δεν χωρούσαμε/κολλούσαμε.
τιποτα δεν κανουμε ολα καλα χρωσταγα χρεωκοπησα δεν πλερωνω αρχιζω απο το 0 και αναλογα με την δουλεια που κανω (αν εχω) μπορει να ειναι και ευκαιρια.καληνυχτα
ποιες εκλογες ρε συ αστοι γαματο καλυτερα να μην ξαναγινουν,κανουμε και οικονομια σε κανα φραγκο.Ας μεινουνε για παντα αυτοι δεν γαμιετεΣΟΣΤΟς!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΕΛΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ ΑΜΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕς ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕς ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΨΙΦΙΣΟΥΝ ΒΑΖΕΙς ΣΤΟΙΧΙΜΑ??? ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ!!!!!!!!
ΡΕ ΜΑΓΚΕς ΑΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!!!!!Συμφωνώ.
Νέα Δραχμή.
20% υποτίμηση.
Γινόμαστε όλοι αντίστοιχα φτωχότεροι
και πάμε από την αρχή.... κουπί!
(Αλλιώς μου φαίνεται ο ΓΑΠ θα γραφτεί στην ιστορία και σαν ο άνθρωπος που κατάφερε να διαλύσει το ευρώ)
Συμφωνώ.
Νέα Δραχμή.
20% υποτίμηση.
Γινόμαστε όλοι αντίστοιχα φτωχότεροι
και πάμε από την αρχή.... κουπί!
(Αλλιώς μου φαίνεται ο ΓΑΠ θα γραφτεί στην ιστορία και σαν ο άνθρωπος που κατάφερε να διαλύσει το ευρώ)
στην ελλαδα ολα γινονται τυπεΡΕ ΜΑΓΚΕς ΑΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!!!!!
στην ελλαδα ολα γινονται τυπε
ΤΥΠΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΠΙΣΤΟΤΕς ΤΙΣ ΧΩΡΑς ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΕΟ ΣΕ ΕΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΠΛΗΡΟΣΗς ΣΕ ΔΡΑΧΜΕς ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙς ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΤΟΝ ΤΟΚΟΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΙΔΗ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ !!!!!!!! ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑς ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΝ ΧΩΡΑ !!!!!!!! ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΚΤΟς ΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗστην ελλαδα ολα γινονται τυπε
ΡΕ ΜΑΓΚΕς ΑΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!!!!!
ο λαος φυλαει καραουλι στα αεροδρομια και τα λιμανια και οποιος πολιτικος παει να την κανει τον λυντζαρει φιλε μου! Αν ειναι να πνιγουμε, θα πνιγουμε ΑΥΤΑΝΔΡΟΙ!
ΡΕ ΜΑΓΚΕς ΑΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!!!!!