τι λες τωρα!!!!!απλα αγαπας και συγχωρεις.
εσυ τους συγχωρεις αυτους που σε ξεπουλησαν?
τι λες τωρα!!!!!απλα αγαπας και συγχωρεις.
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ???????????????/ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΙΤΟΥΜΕΝΟ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ?????
τι λες τωρα!!!!!
εσυ τους συγχωρεις αυτους που σε ξεπουλησαν?
ο λαος φυλαει καραουλι στα αεροδρομια και τα λιμανια και οποιος πολιτικος παει να την κανει τον λυντζαρει φιλε μου! Αν ειναι να πνιγουμε, θα πνιγουμε ΑΥΤΑΝΔΡΟΙ!ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ???????????????/ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΙΤΟΥΜΕΝΟ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ?????
Την χώρα την γάμησαν:
81-89 ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου...
89-93 ο Μητσοτάκης...
93-96 ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου...
[size=16pt]96-04 ο Σημίτης...[/size]
[size=16pt]04-09 ο Καραμανλής...[/size]
ο Γιώργης ο Παπανδρέου αν μη τι άλλο τρέχει...μπορεί άσκοπα αλλά τρέχει...ο Καραμανλής κοιμόταν (ειδικά τα 2 τελευταία χρόνια) και πραγματικά δεν ξέρω πως κατάφερε σε 2 μόνο χρόνια να διαγράψει τα εγκλήματα της 20ετίας του ΠΑΣΟΚ...πραγματικά ήθελε προσπάθεια...κάποιοι πίστεψαν στην ΝΔ αλλά αυτοί απλά ήρθαν πεινασμένοι για φαί...
Κάποιος μη κομματικοποιημένος απλά δεν θα ψήφιζε κανέναν απο τους 2...
update:
Τα ελληνικά spreads των 10ετών διαπραγματεύονται τώρα στα 585 <-- αυτό το ξέρουμε και το περιμένουμε, πάμε για 700.
Τα Πορτογαλικά και Ιρλανδικά όμως που πλησιάζουν τα 200??
Το ευρώ που έπεσε στο 1.32?
Όλα τα χρηματιστήρια που έκλεισαν κάτω?
Μου φαίνεται ότι ίσως ο τίτλος του thread να είναι σωστός. Λέτε τελικά να καταφέρουμε να τους διαλύσουμε όλους?
Γιατί μη ξεχνιόμαστε, ΕΜΕΙΣ είμασταν αυτοί που το πρόβλημα δανεισμού μας το κάναμε πρόβλημα της Ευρώπης!! Και από σήμερα έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι καλά κάναμε!!
Ρε, θα τους πάρουμε όλους στο λαιμό μας!!!
τα λεγε απο τοτε ο λεβεντης τυπε
και τα ΖΩΑ δεν τον πιστευανε....τα λεγε απο τοτε ο λεβεντης τυπε
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ???????????????/ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΙΤΟΥΜΕΝΟ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ?????
Και καλά θα κάνουμε !!! Να μάθουν να μην τα βάζουν μαζί μας !!
ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ??????????? ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΑΣ???????????? ΑΥΤΟ ΕΝΟΩ!!!!!!!!!!!!!!
ΑΜΑ ΦΙΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΟ ΤΟ ΧΡΕΟς ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΑΥΤΟΜΑΤΑ !!!!!! ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟς!!!!!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΠΟΣΟΥΜΕ ΔΡΑΧΜΕς ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ!!!έξοδος από το Ευρώ και να παίξουμε μπάλλα solo -σε αυτό ανέκαθεν ήμασταν καλοί, στις ομάδες δεν χωρούσαμε/κολλούσαμε.
χα χα χααυτό που είπε ο Πανούσης, αλλά εννοείται ότι αυτό σημαίνει και τεκνοποίηση -για όποιον νομίσει ότι κάνω πλακίτσα, όποιος είδε τον κ. Βγενόπουλο στον ΣΚΑ'Ι', σε μία αποστροφή του λόγου του είχε θέσει το ζήτημα, για το ποια θα είναι και η πληθυσμιακή δυναμική της χώρας, όταν τον ρώτησαν πώς βλέπει την Ελλάδα στα επόμενα χρόνια...
λύση 2η : μετανάστευση
λύση 3η: δεν θέλω να την πιστέψω, γιατί μετά θα πάει πολύ μακριά η βαλίτσα.....
το ερώτημα είναι τί μπορεί να κάνει ο α-πολιτικός κόσμος του τόπου μας...
το να βγούμε από το ευρώ παίζει ως σενάριο άραγε ή θα συνεχίσουν να μας τροφοδοτούν με γλαρόσουπες?
τιποτα δεν κανουμε ολα καλα χρωσταγα χρεωκοπησα δεν πλερωνω αρχιζω απο το 0 και αναλογα με την δουλεια που κανω (αν εχω) μπορει να ειναι και ευκαιρια.καληνυχταΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ??????????? ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΑΣ???????????? ΑΥΤΟ ΕΝΟΩ!!!!!!!!!!!!!!
...
Το εθνικο Νομισματοκοπειο ΗΔΗ εχει ανακαινιστει ....