Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
ε γι αυτο ειμαστε χρεωμενοι με καρτες και καταναλωτικα yorgo γιατι δεν βγαινουμε
με το ευρω ο κατωτερος μισθος επρεπε να ειναι 1500 ευρω και μια οικογενεια ηθελε 2000 ευρω υπο νορμαλ συνθηκες και εφτασε 700 ο κατωτερος και 1500 ο ανωτερος μισθος

οχι αγαπητε!

αυτο εγινε γιατι τοτε που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι η κυβερνηση εφαρμοζε πολιτικη Ευρωπαϊκης συγκλισης,  ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ, ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ και των ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!  Για τα υπολοιπα, απο τα οποια θα ειχες ΕΣΥ ωφελος, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ γιατι ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ και επρεπε να κανεις ΛΙΤΟΤΗΤΑ!  

Καταλαβες φιλε μου γιατι τωρα δε σου φτανουν ουτε 5 μισθοι για να ζησεις?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
εγω φιλε μου δεν ξερω απο οικονομικα και ουτε ειναι και υποχρεωση μου.Γι αυτο βαζουμε τους πολιτικους που πολλοι απο αυτους ειναι οικονομολογοι και μαλιστα σπουδαγμενοι στο εξωτερικο για να κανουν αυτο που πρεπει.Δεν φταινε οι πολιτες λοιπον δεν ειναι αυτη η δουλεια τους
Και μενα στη δουλεια μου θα ρθει και θα ζητησει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του.Εγω ομως θα ειμαι υπευθυνος αν κατι δεν γινει σωστα,οχι αυτος

Επισκέπτης
εγω φιλε μου δεν ξερω απο οικονομικα και ουτε ειναι και υποχρεωση μου.Γι αυτο βαζουμε τους πολιτικους που πολλοι απο αυτους ειναι οικονομολογοι και μαλιστα σπουδαγμενοι στο εξωτερικο για να κανουν αυτο που πρεπει.Δεν φταινε οι πολιτες λοιπον δεν ειναι αυτη η δουλεια τους
Και μενα στη δουλεια μου θα ρθει και θα ζητησει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του.Εγω ομως θα ειμαι υπευθυνος αν κατι δεν γινει σωστα,οχι αυτος
σε λιγο θα μας πεις οτι δεν τα εφαγες μαζι με τον Παγκαλο!

σοβαρεψου! Δημοκρατια εχεις!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Παντως τωρα που ο Λοβερδος θα σπρωξει τα περσινα εμβολια της γριπης(αυτη που  το καλοκαιρι ελεγε ο Π.Ο.Υ.  οτι ειναι απάτη και τον ειχαν παρασυρει οι υπαλληλοι του-πρακτορες των πολυεθνικων του φαρμακου),εχουνε  μεινει  καπου τρια εκατομμυρια και δε μπορεσαμε να τα πασαρουμε στους αφρικανους  :2funny:,μπορει και να βελτιωθει το ισοζυγιο πληρωμων...
Προβλημα ειναι  οι πουστηδες οι γιατροι και νοσοκομοι που δε  δεχονται να το κανουν,και δινουν το κακο παραδειγμα και στο λαο...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κι ομως. Αν ειμαστε 5, και οι δυο εχουμε την Α αποψη και οι αλλοι τρεις τις Β, Γ και Δ, ποια αποψη πρεπει να υπερισχυσει?
αν σε μία σύσκεψη 5 ατόμων οι 2 έχουν την Α γνώμη ο τρίτος την Β ο τέταρτος την Γ και ο πέμπτος την Δ ποιά θα πρέπει να εφαρμοστεί?
και για τους δύο
ήμουνα σαφής
στο ελληνικό κοινοβούλιο δεν υπάρχουνε πολλές γνώμες.
υπάρχουνε πάντα 2
αυτή που συμφωνεί με τα νομοσχέδια όλα (ανεξαιρέτως) και είναι του κυβερνώντος κόμματος
και αυτή που διαφωνεί σε όλα τα νομοσχέδια (ανεξαιρέτως) και είναι όλων των αντιπολιτευτικών κομμάτων

αυτό δεν λέγεται δημοκρατία για πολλούς λόγους
και ο κυριότερος είναι πως είμαι απόλυτα σίγουρος πως σε κάποια νομοσχέδια ακόμα και αυτοί που ψήφισαν αντιπολίτευση συμφωνούνε, για να μη μιλήσω για τις οποιεσδήποτε διαφωνίες αυτών που ψήφισαν την κυβέρνηση.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καταραμένη είναι η γνώση που δεν ωφελεί τον κάτοχο της...

Κομματική πειθαρχία λέγεται αυτό.

Προ του 1974 είχαμε μια βασιλική οικογένεια.
Τώρα έχουμε τρεις.

Μάλλον θα έτρεχαν μαζί του και τα δωράκια του μαυρούλη.
κομματική πειθαρχία σε "δημοκρατία" ;;
που όταν εκφράσεις κάτι αντίθετο διαγράφεσαι;;;
χαχαχαχα
γαμώ τις δημοκρατίες...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μάλιστα .. και εδώ λοιπόν (στο άντρο της δημοκρατίας το πανεπιστήμιο) γιατί επικρτατεί η Α γνώμη???

ΡΕΘΥΜΝΟ-ΠΑΝ.ΚΡΗΤΗΣ
από ΕΑΑΚΙΤΗΣ 11:55μμ, Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

ΠΑΣΠ 223
ΑΕΠ-ΕΑΑΚ-ΑΡΕΝ 124
ΔΑΠ 63
ΜΑΣ61
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΚΝΙΤΕΣ.....

Στις περισσότερες σχολές συνέλευση δεν έγινε λόγω χαμηλής προσέλευσης...
Τους έχουν σιχαθεί και οι πέτρες...
Πάντως μου έκανε εντύπωση ένα σχόλιο:

ΕΛΟΣ
από empitis 9:03μμ, Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011
Μην περιμένετε τίποτα από τους φοιτητές... Ο αγώνας τέλειωσε για αυτήν την περίοδο τουλάσχιστον.  Όλοι ασχολούνται με την εξεταστική και συνεπώς οι συνελεύσεις αν γίνουν δεν θα σημειώνουν απαρτία.

Ρε παιδιά με τη ΝΔ είχαμε  καταλήψεις διαρκείας ενώ με το ΠΑΣΟΚ έχουμε ψοφήσει.... Δεν ξέρω αν πάω αύριο πορεία  έχω απαγοητευτεί.....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
στην μοναδική χώρα της Ευρώπης που ευδοκιμεί η απλή αναλογική είναι η Ιταλία... και αυτό γιατί καθιερώθηκε μετά τον πόλεμο.. και εκεί δεν είχαν συμμοριτοπόλεμο  ;)

Όχι πλεόν. Πριμοδοτείται το πρώτο κόμμα.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Ισως να εμαθες μερικα πραγματα για τους πολιτικους μας :s&m_3:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
κομματική πειθαρχία σε "δημοκρατία" ;;
που όταν εκφράσεις κάτι αντίθετο διαγράφεσαι;;;
χαχαχαχα
γαμώ τις δημοκρατίες...

Ρε είπαμε, δεν έχουμε δημοκρατία.
Το πολίτευμα μας είναι η πασοκοκρατία.
Τα ομοιόχρωμα αν θυμάσαι...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Να απευθυνθεις στον Ανδρεα Παπανδρεου για τα δανεικα και τους τοκους.
Για το 15% στο γιο του, που εβαλε και τα χρεη των νοσοκομειων.
Προφανως αφου εισαι τοσο ενημερος, θα γνωριζεις οτι το 2008 ηταν η χρονια με τους καλυτερους δεικτες της Ελλαδας την τελευταια 30ετια ε?

Για τον Ανδρέα (τον πατσαβουρογλείφτη) συμφωνώ απόλυτα  
Άλλα για τους δείκτες του 2008 δεν συμφωνώ καθόλου Άλεξ, (γιατί ήσουν μια φούσκα Άλεξ) και έσκασες Άλεξ.
Το ποιος φταίει βέβαια είναι μια άλλη ιστορία (και ξεκινάει από την Κινέζο-ΕΛΙΑ, άπλα ο χοντρουλής δεν έκανε και τίποτα (για να μην Σκάσουμε) αλλά δεν θα μπορούσε να κάνει και πολλά, ακόμη και να ήθελε (γιατί το παιχνίδι είχε χοντρύνει σε βαθμό που ήταν έτοιμο να σκάσει).
Και φυσικά Finally ήρθε το παρλιακό από τη Μινεσότα (λεφτά υπάρχουν) για να μας σκάσει για τα καλά (και "πατριωτικά").

Όμως, Αγαπητέ Άλεξ, επειδή σε συμπαθώ, πες και καμιά αλήθεια  :cheesy:

γιατί θα αρχίσω να σου βάζω και εγώ το emoticon :

emoticon.jpg

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Γι αυτο βαζουμε τους πολιτικους που πολλοι απο αυτους ειναι οικονομολογοι και μαλιστα σπουδαγμενοι στο εξωτερικο για να κανουν αυτο που πρεπει.

Αυτος  ο μυθος καποτε θα  ξεφουσκωσει.Αρχιδια σπουδες εχουν κανει.
Αν ειναι  οπως λες,να βγαινουν σε  ελευθερο ακροατηριο,με  ελευθερο διαλογο,σε δημοσιο χωρο,οχι κομματικο,και να απαντανε  ...Οχι τα στημενα στυλ εκθεση Θεσσαλονικης,που ξερουν εκ των προτερων τις (γελοιες οι περισσοτερες και  ανωδυνες ) ερωτησεις των "δημοσιογραφων"  - ρουφιανων τους...
Οσο  για τις  σπουδες τους,αστο καλυτερα...Οχι μονο  ειναι  αγραμματοι και  τενεκεδες,αλλα ουτε τα βασικα  δεν ξερουν οι περισσοτεροι.Ο ιδιος  ο  Ανδρεας Παπανδρεου,οικονομολογος της νεοκλασσικης θεωριας,γιατι  υπαρχουν πολλες σχολες,ομολογουσε οτι  εχει να παρακολουθησει την επιστημη απο το  1960...(και  εννοούσε  το τμημα της επιστημης και το  ρεύμα σκεψης που  αυτος ακολουθούσε,για να  εξηγουμαστε...)σκεψου τωρα Γιωργακηδες και Κωστακηδες  και  Αντωνακηδες...Αλλα  τι  τους χρειαζεται,ο,τι τους διαταζουν οι  διεθνεις και  ντοπιοι τραπεζιτες -τοκογλυφοι  λενε και κανουν ...χεστηκανε για επιστημες και λοιπά...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Γι αυτο βαζουμε τους πολιτικους που πολλοι απο αυτους ειναι οικονομολογοι και μαλιστα σπουδαγμενοι στο εξωτερικο για να κανουν αυτο που πρεπει.

Αυτος  ο μυθος καποτε θα  ξεφουσκωσει.Αρχιδια σπουδες εχουν κανει.
Αν ειναι  οπως λες,να βγαινουν σε  ελευθερο ακροατηριο,με  ελευθερο διαλογο,σε δημοσιο χωρο,οχι κομματικο,και να απαντανε  ...Οχι τα στημενα στυλ εκθεση Θεσσαλονικης,που ξερουν εκ των προτερων τις (γελοιες οι περισσοτερες και  ανωδυνες ) ερωτησεις των "δημοσιογραφων"  - ρουφιανων τους...
Οσο  για τις  σπουδες τους,αστο καλυτερα...Οχι μονο  ειναι  αγραμματοι και  τενεκεδες,αλλα ουτε τα βασικα  δεν ξερουν οι περισσοτεροι.Ο ιδιος  ο   Ανδρεας Παπανδρεου,οικονομολογος της νεοκλασσικης θεωριας,γιατι  υπαρχουν πολλες σχολες,ομολογουσε οτι  εχει να παρακολουθησει την επιστημη απο το  1960...(και  εννοούσε  το τμημα της επιστημης και το  ρεύμα σκεψης που  αυτος ακολουθούσε,για να  εξηγουμαστε...)σκεψου τωρα Γιωργακηδες και Κωστακηδες  και  Αντωνακηδες...Αλλα  τι  τους χρειαζεται,ο,τι τους διαταζουν οι  διεθνεις και  ντοπιοι τραπεζιτες -τοκογλυφοι  λενε και κανουν ...χεστηκανε για επιστημες και λοιπά...

Συμφωνώ.

Δυστυχώς, υπαρχουν πάρα πολλοί συμπολίτες μας, που είναι περισσότερο καλλιεργημένοι από τον Γιωργάκη.

Το ερώτημα είναι γιατί ο Γιωργάκης;
επειδή μάλλον έχει μητρική γλώσσα την αγγλική και είχε πατέρα τον Ανδρέα.

άστα φίλε, και μετά λέμε ότι μας χαλάνε οι βασιλιάδες και οι θρόνοι (Αυτό το έκανε ο Καραμανλής) για να μας κάνει "δημοκρατία" με το δημοψήφισμα.

τελικά τίποτα δεν έχει αλλάξει (στην ουσία) όμως γιατί μας κληροδότησαν τους απογόνους τους ως πρίγκιπες και
ας ψηφίζουμε εμείς.

έχει πλάκα πάντως αν το δεις ιστορικά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Συμφωνώ.

Δυστυχώς, υπαρχουν πάρα πολλοί συμπολίτες μας, που είναι περισσότερο καλλιεργημένοι από τον Γιωργάκη.

Το ερώτημα είναι γιατί ο Γιωργάκης;
επειδή μάλλον έχει μητρική γλώσσα την αγγλική και είχε πατέρα τον Ανδρέα.

άστα φίλε, και μετά λέμε ότι μας χαλάνε οι βασιλιάδες και οι θρόνοι (Αυτό το έκανε ο Καραμανλής) για να μας κάνει "δημοκρατία" με το δημοψήφισμα.

τελικά τίποτα δεν έχει αλλάξει (στην ουσία) όμως γιατί μας κληροδότησαν τους απογόνους τους ως πρίγκιπες και
ας ψηφίζουμε εμείς.

έχει πλάκα πάντως αν το δεις ιστορικά.

Βεντούζα να υπολογιζω στην ψηφο σου σε λιγα χρονια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom