Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Σε εχουν συλλαβει ποτε ?

Σου εκανε μηνυση καμια Τζυμπρια ?

δε χρειάζεται να έχεις προσωπική εμπειρία για να έχεις άποψη. τράβα μια μέρα από το πρωί στην αίθουσα για αυτόφωρα στην ευελπίδων και θα καταλάβεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
α) Εγινε 3ετια.
β) Εγινε 3 ευρω τη μερα.
γ) Γιατι να προσλαβουν δικηγορο για μια τετοια μαλακια? Αν φωναξουν εμενα, θα τους πω τι να πουν και τελος. Ουτε παραστασεις ουτε τιποτα.

ο καστανί το έκανε αυτό;
δλδ μέχρι 36 μήνες αναστολή και μετά 3 ευρώ αντί 10 η μέρα;

εάν είναι έτσι τελικά βρήκα τον πρώτο καλό νόμο του ΠΑΣΟΚ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ειδικά για τον τρόπο που σου συμπεριφέρονται ο εισαγγελέας υπηρεσίας, οι μπάτσοι συνοδείας και όλο το πανηγύει από το ΑΤ στη ΓΑΔΑ και μετά ευελπίδων είναι ΜΟΝΟ για φτύσιμο το νομικό σύστημα της ελλάδας.
ντροπή.
τίποτα άλλο.
Δεν θα τους πηγαινουν παντως για το εισιτηριο στον εισαγγελεα.
Συνηθως παιρνουν τηλεφωνο τον εισαγγελεα, κι αυτος οριζει τηλεφωνικα δικασιμο και μενουν ελευθεροι (και σημειωνεται στην εκθεση συλληψης). Και για τεχνικους λογους, ειναι αδυνατο να παρελασουν ΟΛΑ τα αυτοφωρα της ημερας απο το γραφειο του εισαγγελεα υπηρεσιας.
Και απο αυτα, πολυ λιγα πανε ακροατηριο την ιδια μερα. Θα θελαμε δεκα δικαστηρια για τις δουλειες αυτες.
Συμφωνω και παλι, ξαναλεω, οτι η ποινικοποιηση αυτη ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν θα τους πηγαινουν παντως για το εισιτηριο στον εισαγγελεα.
Συνηθως παιρνουν τηλεφωνο τον εισαγγελεα, κι αυτος οριζει τηλεφωνικα δικασιμο και μενουν ελευθεροι (και σημειωνεται στην εκθεση συλληψης). Και για τεχνικους λογους, ειναι αδυνατο να παρελασουν ΟΛΑ τα αυτοφωρα της ημερας απο το γραφειο του εισαγγελεα υπηρεσιας.
Και απο αυτα, πολυ λιγα πανε ακροατηριο την ιδια μερα. Θα θελαμε δεκα δικαστηρια για τις δουλειες αυτες.
Συμφωνω και παλι, ξαναλεω, οτι η ποινικοποιηση αυτη ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ.

το ίδιο λέμε.
αφού ακόμα και στα αυτόφωρα αμέσως παιρνεις αναβολή για 2-3 μέρες. ποτέ δεν κατάλαβα την κράτηση για πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα.

Επισκέπτης
δε χρειάζεται να έχεις προσωπική εμπειρία για να έχεις άποψη. τράβα μια μέρα από το πρωί στην αίθουσα για αυτόφωρα στην ευελπίδων και θα καταλάβεις.
Εγω το εχω περασει ομως! Για αστειο λογο! (αδεια δημου για καταστημα υγειονομικου ενδιαφεροντος) Που στην τελικη δεν ευθυνομαι εγω αν κανει ο δημος 9 μηνες να μου βγαλει την αδεια και ενω εισπραττει μια χαρα τα δημ.τελη με μηνυει Ο ΙΔΙΟΣ οτι λειτουργω χωρις αδεια μολις παρω αρ.πρωτοκολου!

θελετε να σας πω να κλαψετε? Αυτες οι μαλακιες δεν επιβαρυνουν το "δικαστικο συστημα" χωρις κανενα λογο και ουσια???? Ισα ισα να γινει το μπουγιο και να πληρωσεις και μερικα ευρουλακια στους δικηγορους!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εγω το εχω περασει ομως! Για αστειο λογο! (αδεια δημου για καταστημα υγειονομικου ενδιαφεροντος) Που στην τελικη δεν ευθυνομαι εγω αν κανει ο δημος 9 μηνες να μου βγαλει την αδεια και ενω εισπραττει μια χαρα τα δημ.τελη με μηνυει Ο ΙΔΙΟΣ οτι λειτουργω χωρις αδεια μολις παρω αρ.πρωτοκολου!

θελετε να σας πω να κλαψετε? Αυτες οι μαλακιες δεν επιβαρυνουν το "δικαστικο συστημα" χωρις κανενα λογο και ουσια???? Ισα ισα να γινει το μπουγιο και να πληρωσεις και μερικα ευρουλακια στους δικηγορους!
μαζί σου είμαι.
στην ελλάδα έχει γίνει η κρατική αυθαιρεσία νομολογία.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Πταισμα κι αυτο, ηδη. Αρα οχι αυτοφωρο πια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Περσονα να κανονισουμε καμια φορα αν περνας απο εκει, να πιουμε κανενα καφε στην πλατεια απεναντι. Να μπανισουμε και καμια ωραια δικηγορινα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Άρχοντα του Δικαίου, να είσαι επιεικής με τους υπουργούς όταν τους δώσεις τον έλεγχο προόδου την επόμενη φορά...
:2funny: :2funny: :2funny:

Την βαθμολογια των υπουργων την εχει αναλαβει ο Παγκαλος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ο καστανί το έκανε αυτό;
δλδ μέχρι 36 μήνες αναστολή και μετά 3 ευρώ αντί 10 η μέρα;

εάν είναι έτσι τελικά βρήκα τον πρώτο καλό νόμο του ΠΑΣΟΚ.

Και επιπλεον, αν η ποινη μετατραπει προς 3 ευρω και δεν εχει ο καταδικασμενος να την πληρωσει, το δικαστηριο πια μπορει να δωσει προθεσμια εξοφλησης με δοσεις σε διαστημα 2 ετων.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Περσονα να κανονισουμε καμια φορα αν περνας απο εκει, να πιουμε κανενα καφε στην πλατεια απεναντι. Να μπανισουμε και καμια ωραια δικηγορινα.
στο παρκο να πάμε βολτα να σου κανω αγαπούλες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Και επιπλεον, αν η ποινη μετατραπει προς 3 ευρω και δεν εχει ο καταδικασμενος να την πληρωσει, το δικαστηριο πια μπορει να δωσει προθεσμια εξοφλησης με δοσεις σε διαστημα 2 ετων.
του γκουντ το μπι τρου μου ακούγεται για τα ελληνικά δεδομένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom