gari10
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 2.727
wtf?!...μια φορα μονο;![]()
report, huh?...κανεις δεν 8α με πιστεψει!![]()
![]()
γραψε σου λεωωω
wtf?!...μια φορα μονο;![]()
report, huh?...κανεις δεν 8α με πιστεψει!![]()
![]()
γραψε σου λεωωω![]()
Γινεσαι επικινδυνος μιλωντας για πραγματα που δεν κατεχεις. Γνωριζεις εστω μια Ευρωπαικη πρωτευουσα με ουρανοξυστες εκτος του city στο Λονδινο? Γιατι αραγε η Ευρωπη δεν εγινε Τοκυο, Χονκ Κονγκ ή Ν. Υορκη?
Επισης προκειμενου να "γκρεμιστει κανα αγαλμα" ας το αποκαθηλωσουμε να το στειλουμε στο Λουβρο οπου τα προσεχουν περισσοτερο. Και οι Γερμανοι το 'ιδιο σκεφτηκαν οταν εγραφαν στο Der Spiegel να πουλησουμε την Ακροπολη. Ντροπη!
Φρανκφούρτη και μάλιστα πιο πριν από το city.
http://[URL unfurl="true"]www.highendfood.org/en/files/2009/01/frankfurt_skyline.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αλλα εδω εχομε τις αγκυλωσεις της μπιρμπιλως που το βρηκανε ωρε ? το σκιαχτρο ....
ποιός μαζεύτηκε ρε γαμώ τις καπότες που σπασαν και λαμβάνεις οξυγόνο;Σιγά την επίθεση ρε φίλε.
Αυτός μας έχει περάσει γενεές 14 και την οικογένεια μας μαζί χωρίς λόγο....
Ευτυχώς που έγινε και το μπανιο του κωστάκη και μαζεύτηκε λίγο το σκουπίδι....
εδώ πας στην εταιρεία που δουλεύεις και αλλάζουν δρόμο για να μην πάρουν το ίδιο ασανσέρ με σένα οι συνάδελφοί σου.
σου το έχω ξαναπεί μπρουτάλ αγόρι, πρέπει να γίνεις πιο γλυκός
καλώς τονα, τα πολιτικά θρεντ απέκτησαν ενδιαφέρον μου φαίνεται![]()
ποιός μαζεύτηκε ρε γαμώ τις καπότες που σπασαν και λαμβάνεις οξυγόνο;
πάρε φόρα αδερφίτσα-κλωνίτσα.Συνέχισε να προκαλείς οπισθοβαλβίδα. Θα ρθει κι η δική σου σειρά.
Πού ήσουνα ένα μήνα εσύ?σου το έχω ξαναπεί μπρουτάλ αγόρι, πρέπει να γίνεις πιο γλυκός
καλώς τονα, τα πολιτικά θρεντ απέκτησαν ενδιαφέρον μου φαίνεται![]()
Πού ήσουνα ένα μήνα εσύ?
πάρε φόρα αδερφίτσα-κλωνίτσα.
στ αρχίδια μου σε γράφω και σένα και όλα τα ανάρχιδα που αναβάλλουν την αυτοκτονία γιατί υπάρχει ακόμα το ιντερνετ.
συμβαινει ηδη ...απο οτι καταλαβα δηλαδη αυτο που οι περισσοτεροι φωναζετε ειναι ο περιοσισμος του κρατους και η υπερισχυση της αγορας... ας αναλογιστειτε ομως πως σε χωρες που το κρατος ‘‘εξαφανιστηκε‘‘ οι ανθρωποι πεθενουν απο αρρωστειες που στην ευρωπη εχουν εκλειψει εδω και 60 χρονια (μεχρι στιγμης )...μια ισορροπια χρειαζεται,αλλα χωρις να δινει υπερβολικα προνομια ... α και κατι αλλο .. δεν εχω ακουσει κανεναν να μιλα για επιδοματα στις εγκυους,στους πολυτεκνους κλπ κλπ .. αυτα καμαρια μου τι πρεπει να γινουν ..? να κοπουν κι αυτα και σε 30 χρονια να εχουμε κατακορυφη μειωση γεννησεων ..?
Υ.Γ.
μη δεις μπινελίκι αμέσως κωλοτρίψιμο.
απο οτι καταλαβα δηλαδη αυτο που οι περισσοτεροι φωναζετε ειναι ο περιοσισμος του κρατους και η υπερισχυση της αγορας... ας αναλογιστειτε ομως πως σε χωρες που το κρατος ‘‘εξαφανιστηκε‘‘ οι ανθρωποι πεθενουν απο αρρωστειες που στην ευρωπη εχουν εκλειψει εδω και 60 χρονια (μεχρι στιγμης )...μια ισορροπια χρειαζεται,αλλα χωρις να δινει υπερβολικα προνομια ... α και κατι αλλο .. δεν εχω ακουσει κανεναν να μιλα για επιδοματα στις εγκυους,στους πολυτεκνους κλπ κλπ .. αυτα καμαρια μου τι πρεπει να γινουν ..? να κοπουν κι αυτα και σε 30 χρονια να εχουμε κατακορυφη μειωση γεννησεων ..?
πάρε φόρα αδερφίτσα-κλωνίτσα.
στ αρχίδια μου σε γράφω και σένα και όλα τα ανάρχιδα που αναβάλλουν την αυτοκτονία γιατί υπάρχει ακόμα το ιντερνετ.
οχι απαραιτητα!
για λογους π εκφευγουν τ παροντος νηματος - σεντραλ πλανινγκ ιζ destined to fail (Friedrich Hayek et al)
ελευ8ερη αγορα: ναι - ασυδοτη αγορα: οχι
πς οσο για εγκυους/πολυτεκνους κλπ - Freakonomics καουρτεσι οφ voltaire45!![]()
Η ελεύθερη αγορά δείχνει να έχει φτάσει σε κάποια όρια... (?)