Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
πολυ περιορισμενη μνημη εχεις .....πηγαινε με το μυαλο σου στην δεκαετια του 60 σε ενα ελληνικο χωριο και θα καταλαβεις......κρεας μια φορα τον μηνα,παλια ρουχα μπαλωμενα,παπουτσι ενα τον χρονο και αν,βιβλια σχολικα αγορασμενα μεταχειρισμενα απο τον παλιο μεγαλυτερο συμμαθητη,πανεπιστημιο και ανωτερη γενικα εκπαιδευση για ολιγους,μεροκαματο και μεταναστευση για τους υπολοιπους,ανυπαρκτες δομες δημοσιας και δωρεαν υγειας....

ετσι...δεν ειναι ολος ο κοσμος περιστρεφομενος γυρω απο τα βορεια προαστια ......

αυτη ηταν η ελλαδα του χτες....γιαυτο μην βιαζεστε να κρινετε αντιστοιχα αρνητικα και τις αλλαγες που εφερε στον τοπο ο σοσιαλισμος...αλλο που εφαγαν καποια λαμογια....το τσοβολα δωστα ολα ουτε εγω το συγχωρω...αλλα η ζωη δεν ειναι μονο αριθμοι και ελλειματα...
επειδη εγω ΖΟΥΣΑ σε ελληνικο χωριο την δεκαετια του '60, για πες μου εσυ σε ποιο χωριο τα ειδες αυτα;;;;;;;;;;η μηπως καποιος τα ειπε;;;;; ελα τωρα γιατι φορτωσα, ο καθενας οτι μαλακια του ερχεται στο κεφαλι την λεει....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επειδη εγω ΖΟΥΣΑ σε ελληνικο χωριο την δεκαετια του '60, για πες μου εσυ σε ποιο χωριο τα ειδες αυτα;;;;;;;;;;η μηπως καποιος τα ειπε;;;;; ελα τωρα γιατι φορτωσα, ο καθενας οτι μαλακια του ερχεται στο κεφαλι την λεει....
αν θες να σου στειλω σε πμ το χωριο που σιγουρα παντως δεν ειναι στον περηφανο μορια σας αλλα στην λεβεντογεννα ηπειρο ή και στην μακεδονια απο οπου και οι ριζες....ετσι για να θυμομαστε και την ιστορια λιγο και τον διαχωρισμο σε παναυλακιωτες και καταυλακιωτες,τους περιφημους κομματαρχες σας και λοιπα και λοιπα....

εκει λοιπον στον μορια μπορει εσεις τοτε να τρωγατε βουτυρο με μελι για πρωινο,καπνιζατε κοχιμπα και οδηγουσατε και RAV4 για να πηγαινετε στα χωραφια....δεν ξερω...ας με διορθωσει κανεις  :jerking: :jerking:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αν θες να σου στειλω σε πμ το χωριο που σιγουρα παντως δεν ειναι στον περηφανο μορια σας αλλα στην λεβεντογεννα ηπειρο ή και στην μακεδονια απο οπου και οι ριζες....ετσι για να θυμομαστε και την ιστορια λιγο και τον διαχωρισμο σε παναυλακιωτες και καταυλακιωτες,τους περιφημους κομματαρχες σας και λοιπα και λοιπα....

εκει λοιπον στον μορια μπορει εσεις τοτε να τρωγατε βουτυρο με μελι για πρωινο,καπνιζατε κοχιμπα και οδηγουσατε και RAV4 για να πηγαινετε στα χωραφια....δεν ξερω...ας με διορθωσει κανεις  :jerking: :jerking:
εχεις πολυ μεγαλο προβλημα, μα το θεο, βλεπεις φαντασματα, εισαι εμπαθης με τους πελλοπονησιους η γενικα με οτι ειναι απο λαρισα και κατω, αν ηταν οπως τα λες τα πραγματα δεν θα ηταν η πελλοπονησος η τριτη φτωχη περιφερεια στην ευρωπη των 15- εποχες αληστου μνημης κωστα σιμιτη-, εγω σε προκαλω να μου φερεις ντοκουμεντα και αποδειξεις οτι ηταν ο κανονας στην δεκαετια του '60 στην ελλαδα, το αν υπξρχαν και καποιες περιοχες-ελαχιστες- δεν λεω οχι, κοιτα το κατα κεφαλη εισοδημα των αγροτων στο τελος του '60, κοιτα τις τιμες των αγροτικων προιοντων την ιδια περιοδο και πες μου γιατι στα τελη του '6ο οι περισσσοτερες αγοραπωλησιες διαμερισματων στην αθηνα γινοταν με κατοικους της επαρχιας;;;

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
λιγοτερα με το περιφανο μωρια μην τα παρω αποψε >:( >:(

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχουν βάλει παντού μαλάκες.Τον αγράμματο τον έκαναν γιατρό,το βλήμα δικηγόρο,τον κουμπούρα μηχανικό.Δεν έχουν τύχη πώς το λένε;Δεν τραβάνε,είναι μούφες.Αυτό χτυπάει ο κερδοσκόπος.Ποντάρει στις μούφες οτι θα χρεωκοπήσεις.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
κανένας να μη τα πάρει.

εξάλλου, οι λεπτομέρειες δεν έχουν τόσο σημασία. σημασία έχει ότι το βιοτικό επίπεδο θα γυρίσει 20-30-40 χρόνια πίσω...

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ειμαστε ηδη 20 χρονια πισω απο τους κεντροευρωπαιους και θα πεσουμε κι αλλο?ε ρε γλεντια !! :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εχεις πολυ μεγαλο προβλημα, μα το θεο, βλεπεις φαντασματα, εισαι εμπαθης με τους πελλοπονησιους η γενικα με οτι ειναι απο λαρισα και κατω, αν ηταν οπως τα λες τα πραγματα δεν θα ηταν η πελλοπονησος η τριτη φτωχη περιφερεια στην ευρωπη των 15- εποχες αληστου μνημης κωστα σιμιτη-, εγω σε
καλα....θα σου φερω καμια κοπια απο ταινιες της κλακ φιλμς και καναν δισκο του στελαρα..... :2funny:

εχετε κουδουνισει το ξαναλεω δεξιουλια.....και αφου ειστε φτωχοι τι ψηφιζετε το κομμα των καπιταλιστων ρε;ψηφιστε κανα ΚΚΕ.... :jerking:

Τεσπα ακρη δεν βγαζει κανεις με ατομα με παρωπιδες κομματικες...εγω ειπα απο περσι....μια μαλακια εκανε ο λαος...ψηφισε γιωργο...επρεπε να ψηφισει κωστακη να γελασουμε λιγο ακομη.....να δω τι σκατα διακυβερνηση θα εκανε ο ανθρωπος της αγορας παπαθανασιου και οι λοιποι εγκεφαλοι και που θα χε φτασει ακομη το χρεος μας....

κανένας να μη τα πάρει.

εξάλλου, οι λεπτομέρειες δεν έχουν τόσο σημασία. σημασία έχει ότι το βιοτικό επίπεδο θα γυρίσει 20-30-40 χρόνια πίσω...
σ αυτο συμφωνω ναι....εκει θα μας πανε δυστυχως....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φυσικά και θα γυρίσει πίσω.Αυτοί λένε,τι θες ρε μαλάκα;εσύ ήσουν ανορθόγραφος και εγώ σε έκανα γιατρό.Εσύ δεν ήξερες να λύσεις πρωτοβάθμια εξίσωση και σε έκανα μηχανικό.Εγώ σας έφτιαξα.Τι θέλετε και σκούζετε;Αφού όλοι από μας φάγατε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ολοι τα αρχίδια τους θα παίρνανε.Αφού η ΝΔ βγήκε το 2004 με απαίτηση της βάσης να γίνουν προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ.Τι να έλεγε στους ψηφοφόρους;Απλώς το ΠΑΣΟΚ ελέγχει τμήμα του υποκόσμου.Αλλιώς αυτοί που εξεγέρθηκαν το 2008 όταν η οικονομική κατάσταση ήταν καλύτερη,τώρα θα είχαν κάψει τα πάντα.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
καλα....θα σου φερω καμια κοπια απο ταινιες της κλακ φιλμς και καναν δισκο του στελαρα..... :2funny:

εχετε κουδουνισει το ξαναλεω δεξιουλια.....και αφου ειστε φτωχοι τι ψηφιζετε το κομμα των καπιταλιστων ρε;ψηφιστε κανα ΚΚΕ.... :jerking:

Τεσπα ακρη δεν βγαζει κανεις με ατομα με παρωπιδες κομματικες...εγω ειπα απο περσι....μια μαλακια εκανε ο λαος...ψηφισε γιωργο...επρεπε να ψηφισει κωστακη να γελασουμε λιγο ακομη.....να δω τι σκατα διακυβερνηση θα εκανε ο ανθρωπος της αγορας παπαθανασιου και οι λοιποι εγκεφαλοι και που θα χε φτασει ακομη το χρεος μας....
πεταξες την μαλακια σου και τωρα το γυρισες στο τσαμικο....ασε ρε μεγαλε, το πασοκ κυβερνουσε και το '80 και το '90 με φωστηρες τυπου τσοβολα και μακαριτη κουτσογιωργα, εναν σοβαρο οικονομολογο εβαλε ο αντρεας στο οικονομικων, τον δρετακη και του πηρε το κεφαλι οταν δοκιμασε εφαρμοση σοσιαλιστικη φορολογικη πολιτικη, αυτα ξεχασαν να στα πουν;;; ααα μην ξεχασω και τον φωστηρα παπακνου, αληθεια μαγκα μου γιατι εθαψαν το σκανδαλο ζιμενς απο το πασοκ;;; αλλα ξεχασα, ''λεφτα υπαρχουν' :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
φιλε στα χωρια της θεσσαλιας ετσι ζουσανε,οπως τα περιγραφει ο gl και εκει προφανως θα καταληξουμε οσο και αν φαινεται παραξενο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Φυσικά και θα γυρίσει πίσω.Αυτοί λένε,τι θες ρε μαλάκα;εσύ ήσουν ανορθόγραφος και εγώ σε έκανα γιατρό.Εσύ δεν ήξερες να λύσεις πρωτοβάθμια εξίσωση και σε έκανα μηχανικό.Εγώ σας έφτιαξα.Τι θέλετε και σκούζετε;Αφού όλοι από μας φάγατε.
αυτα τυπε δεν ισχυουν....γιατρο και μηχανικο αγραμματο δεν σε εκανε κανενας...σε εκανε ο πατερας και η μανα σου που σε στειλαν στην ρουμανια και την σερβια να σπουδασεις γιατρος και δασκαΛος με το στανιο για να μπουν στο ματι της γειτονισσας ενω εδω επιανες βαθμους για τεχνικη σχολη και αν....

θες να πουμε αληθειες ;να πουμε .....σε αλλο επιπεδο εγινε η καταχρηση....οτι διορισες πεντε κηπουρους και τρεις ηλεκτρολογους ημετερους στο κεντρο υγειας ψαροκωστουλας ενω δεν εχεις πχ ουτε νοσοκομα να κανει μια αλλαγη σε τραυμα....

στο οτι διορισες πενηντα τραυματιοφορεις σε νοσοκομειο και οι τριαντα αποσπαστηκαν σε γραφεια υπουργων και βουλευτων και διοικητικες υπηρεσιες γιατι οι μισοι ακουσον ακουσον ειχαν προβληματα με την μεση τους....στο ιδιωτικο νοσοκομειο θα τους λεγαν απλα δεν μας κανετε πια κυριοι αντιο σας παρτε και την αποζημιωση σας και καλη τυχη σε αλλη δουλεια....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
κανένας να μη τα πάρει.

Λες να δουμε Ελληνιδες να κανουν "τουρισμο" σε Ευρωπαικες πρωτευουσες???  :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αυτα τυπε δεν ισχυουν....γιατρο και μηχανικο αγραμματο δεν σε εκανε κανενας...σε εκανε ο πατερας και η μανα σου που σε στειλαν στην ρουμανια και την σερβια να σπουδασεις γιατρος και δασκαΛος με το στανιο για να μπουν στο ματι της γειτονισσας ενω εδω επιανες βαθμους για τεχνικη σχολη και αν....

θες να πουμε αληθειες ;να πουμε .....σε αλλο επιπεδο εγινε η καταχρηση....οτι διορισες πεντε κηπουρους και τρεις ηλεκτρολογους ημετερους στο κεντρο υγειας ψαροκωστουλας ενω δεν εχεις πχ ουτε νοσοκομα να κανει μια αλλαγη σε τραυμα....

στο οτι διορισες πενηντα τραυματιοφορεις σε νοσοκομειο και οι τριαντα αποσπαστηκαν σε γραφεια υπουργων και βουλευτων και διοικητικες υπηρεσιες γιατι οι μισοι ακουσον ακουσον ειχαν προβληματα με την μεση τους....στο ιδιωτικο νοσοκομειο θα τους λεγαν απλα δεν μας κανετε πια κυριοι αντιο σας παρτε και την αποζημιωση σας και καλη τυχη σε αλλη δουλεια....

Το '80 ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα,όμως δεν κατέρρευσαν.Τώρα βασικά η αχρηστίλα είναι τόσο μεγάλη που γέρνει την πλάστιγγα προς το μέρος της.Σκέψου να έχεις μια ομάδα με 8 σαπάκια και να περιμένεις από τους 3 να τρέξουν να τους ξελασπώσουν.Και οι 3 να λένε τι λες ρε;εμένα περιμένεις να τρέξω ρε μπάρμπα;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ρε σταματειστε μιλαει ο χαρι ποτερ ο ελλειμμαφονιας 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για αυτό καταρρέουν γιατί τα προβλήματα είναι βαθιά.Τι να κάνουν με τις δεκάδες χιλιάδες των άχρηστων;δεν ξέρουν τι να κάνουν.Είναι για τον πούτσο.Δεν υπάρχουν αυτόματες λύσεις.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
τι να κανει κι αυτος;καλο παιδι πρεπει να κανει και λιγο αντιπολιτευση.... :grin:

αναλυσεις επιπεδου Τηλε-Αστυ απο κονφερασιε επαρχιακου θιασου

...για γελια κ για κλαμματα μαζι ο Αντωνακης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom