You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Τρέχα γύρευε τώρα ΔΝΤ να το σώσεις www.freesmileys.org/smileys.php]
[/url]
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Αυτη ειναι η τελευταια μου συνεισφορα στο παρον φορουμ...δειτε το βιντεο προσεκτικα παρακαλω....
Σας ευχαριστω κι εγω για την υπομονη και την ανοχη σας τοσο καιρο προς το προσωπο μου...
Ειλικρινα νιωθω πολυ καλα που γνωρισα και τσακωθηκα με πολυ αξιολογα ατομα που ειχα την τιμη να συνομιλησω μαζι τους. Ελπιζω με τις παρεμβασεις μου να εκανα καποιους να δουν λιγο πιο οθολογιστικα τα πραγματα ή να εδωσα χρησιμες πληροφοριες απο τις ταξιδιωτικες μου εμπειριες...
Δυστυχως, ειναι ματαιοπονια να προσπαθεις να μιλησεις λογικα σε ενα τρελοκομειο.Εχω ξαναπει, αμα πεις σε ενα θυμα οτι τον κοροϊδευουν θα σε βρισει....
Αυτο συμβαινει παντου αλλα και εδω...
Τα σεβη μου σε ολους τους συνομιλητες μου με τους οποιους ειχα τη χαρα να γνωριστω απο εδω..
Χαιρετω...
Θα σου πω ακριβώς τα ίδια που είπα στον Βολταίρο.
Νομίζω πως είναι λάθος να αποχωρίσεις, σκέψου το ποιο ψύχραιμα αύριο.
Με το να φύγεις είναι σαν να αποδέχεσαι τους λόγους που σε κατηγορούν, νομίζω πως μπορείς να υπερασπισθείς τον εαυτό σου καλύτερα παραμένοντάς.
Το γνωστό σκουπιδό - mod Andreoug με έκανε warn.
Είναι ο ίδιος που μπάναρε τον Βόθρο, είναι ο ίδιος που αδιαφορεί για το αν βγαίνουν στην δημοσιότητα προσωπικά στοιχεία ορισμένων μελών, είναι ο ίδιος που ανέχεται να διαδίδονται ψέμματα και συκοφαντίες για πολιτικά πρόσωπα από ορισμένα μέλη, είναι ο ίδιος που τελείως αδικαιολόγητα επενέβη στην συζήτηση για το ατύχημα στο Πολυδένδρι και μου έκανε κριτική για το διάγραμμα που πόσταρα προκαλώντας την υβριστική αντίδραση μου.
Ότι έχει κάτι προσωπικό μαζί μου είναι προφανές και από το warn.
Έφθασε η στιγμή να αποχωρήσω από το bourdela.tv.
Είναι προφανές ότι δεν μπορώ να συμμετέχω σε ένα forum με τέτοιας ποιότητας moderation.
Όσους και όσους είχα την τιμή να γνώρισω προσωπικά θα παραμείνουν βέβαια φίλοι.
Ορισμένοι άλλοι που δεν πρόλαβα να γνωρίσω προσωπικά αν και θα το ήθελα, δεν πειράζει τι να κάνουμε.
Ας είμαστε όλοι μας καλά.
Δεν έχω τίποτα μαζί σου, ούτε με τον Andreoug. Θα σου κάνω όμως 2 ερωτήσεις πάνω σε αυτά που τόνισα στη πιο πάνω παράθεση.
Θεωρείς ότι το παρακάτω ποστ εξαιτίας του οποίου πρασίνισες είναι "προσωπικά του Andreoug"?
Θεωρείς ότι η παρακάτω δική σου συμμετοχή στο forum ήταν ποιοτική?
Λίγη αυτοκριτική ίσως δεν βλάπτει.
Με εκτίμηση.
Ηλίθιο σκουπίδι.
Πότε έγραψα εγώ κάτι τέτοιο;;;;
Δώσε παράθεση βρωμερέ ψεύτη.
Και έλα σήμερα το βράδυ στην Πλατεία Μαβίλης να σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα.
Ηλίθιο σκουπίδι.
Απόβρασμα της κοινωνίας.
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/Themes/default/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]Σιγα μην λερώσεις την πλατεία. Τι ειναι αυτό, απειλή; Ασχετο, η πλατεία το όνομα του ποιητή δεν έχει; Λέω μήπως υπάρχει και κάποια γυναίκα Μαβίλη. Τέλος πάντων αυτές είναι γνώσεις μηχανικών[/color]
[/quote]
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Θεωρώ οτι έχει σχέση με το θέμα και αναφέρει τις απόψεις του Αλαβάνου σε σχέση με τη κρίση,την ανάμειξη του ΔΝΤ,τους χειρισμούς του ΓΑΠ στο θέμα κλπ.Το λινκ δεν τρέχει.
Αν εχει σχέση με το θέμα σε παρακαλώ δώσε το σωστό η κανε copy paste το κείμενο παραθέτοντας την πηγη
ευχαριστώ.
Εχει παίξει σε πολλα blogs απο χθες και επειδη (απο δικο μου λάθος) το link δεν ανοιξε χθες το ξαναβάζω..[URL unfurl="true"]http://syrizaeydap.wordpress.com/2010/04/17/36786/[/url]
Τώρα πως θεωρήθηκε άσχετο με το θέμα αν oi mods παρολαυτα το διαβάσουν και το θεωρήσουν ασχετο με το θέμα ας διαγράψουν και το παρόν μήνυμα
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ηλίθιο σκουπίδι.
Πότε έγραψα εγώ κάτι τέτοιο;;;;
Δώσε παράθεση βρωμερέ ψεύτη.
Και έλα σήμερα το βράδυ στην Πλατεία Μαβίλης να σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα.
Ηλίθιο σκουπίδι.
Απόβρασμα της κοινωνίας.
Σιγα[/URL] μην λερώσεις την πλατεία. Τι ειναι αυτό, απειλή; Ασχετο, η πλατεία το όνομα του ποιητή δεν έχει; Λέω μήπως υπάρχει και κάποια γυναίκα Μαβίλη. Τέλος πάντων αυτές είναι γνώσεις μηχανικών
Savra... My Love
τι έγινε ρε...
έφαγες φρίκη.. και θέλεις να τινάξεις τα μυαλά του παιδιού..
ΑΡΙΕΨΕΣ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕΝΑΔΑ..
Ήρεμα...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
για να τελειώνει η μαλακία.
προς πρώην και νυν μοντ.
ποιοτικό ή αποιοτικό δεν είναι το περιεχόμενο ενός ποστ αλλά το περιεχόμενο ενός ανθρώπου.
δε γνωρίζω τι πρόβλημα λχ έχει η αλεξανδράτου με τον παπαδημούλη, ή τι λόγο χρησιμοποιήσε ο παπαδημούλης για την εν λόγω πουτάνα, από την άλλη ποιοτικά δεν υπάρχει ουδεμια σχέση.
δε γαμιέται.
στο μονο που ελέγχεται και ο βολταίρος και γω και πολλοί άλλοι είναι η προσπάθειά μας να κάνουμε νορμάλ (έστω και με αντεγκλήσεις ακραίες πολλές φορές) διάλογο με αμφιβόλου ποιότητας άτομα με τα εκάστοτε νικς που ενίοτε εισέρχονται στον ιστοχώρο αυτόν.
η κοινωνική προσφορά εκτόνωσης σε κομπλεξικούς, αμόρφωτους, απαίδευτους, ανύπαρκτους, τελειωμένους, κωλομπαράδες, σαδιστές, ρατσιστές, χαμαιτύπους κ.ο.κ. είναι δικό μας λάθος και εγώ προσωπικά ζητάω συγγνώμη.
καληνύχτα
προς πρώην και νυν μοντ.
ποιοτικό ή αποιοτικό δεν είναι το περιεχόμενο ενός ποστ αλλά το περιεχόμενο ενός ανθρώπου.
δε γνωρίζω τι πρόβλημα λχ έχει η αλεξανδράτου με τον παπαδημούλη, ή τι λόγο χρησιμοποιήσε ο παπαδημούλης για την εν λόγω πουτάνα, από την άλλη ποιοτικά δεν υπάρχει ουδεμια σχέση.
δε γαμιέται.
στο μονο που ελέγχεται και ο βολταίρος και γω και πολλοί άλλοι είναι η προσπάθειά μας να κάνουμε νορμάλ (έστω και με αντεγκλήσεις ακραίες πολλές φορές) διάλογο με αμφιβόλου ποιότητας άτομα με τα εκάστοτε νικς που ενίοτε εισέρχονται στον ιστοχώρο αυτόν.
η κοινωνική προσφορά εκτόνωσης σε κομπλεξικούς, αμόρφωτους, απαίδευτους, ανύπαρκτους, τελειωμένους, κωλομπαράδες, σαδιστές, ρατσιστές, χαμαιτύπους κ.ο.κ. είναι δικό μας λάθος και εγώ προσωπικά ζητάω συγγνώμη.
καληνύχτα
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Το γνωστό σκουπιδό - mod Andreoug με έκανε warn.
Είναι ο ίδιος που μπάναρε τον Βόθρο, είναι ο ίδιος που αδιαφορεί για το αν βγαίνουν στην δημοσιότητα προσωπικά στοιχεία ορισμένων μελών, είναι ο ίδιος που ανέχεται να διαδίδονται ψέμματα και συκοφαντίες για πολιτικά πρόσωπα από ορισμένα μέλη, είναι ο ίδιος που τελείως αδικαιολόγητα επενέβη στην συζήτηση για το ατύχημα στο Πολυδένδρι και μου έκανε κριτική για το διάγραμμα που πόσταρα προκαλώντας την υβριστική αντίδραση μου.
Είναι προφανές ότι δεν μπορώ να συμμετέχω σε ένα forum με τέτοιας ποιότητας moderation.
Ορισμένοι άλλοι που δεν πρόλαβα να γνωρίσω προσωπικά αν και θα το ήθελα, δεν πειράζει τι να κάνουμε.
Ξεκόλλα βρε ΜΑΛΑΚΑ (δεν στο λέω υποτιμητικά)
Εσυ όταν με είχαν μπανάρει έμενα είχες βγει και έγραφες ποιηματάκια για τον ΚΑΝΤΑΦΙ
Αυτό μου την είχε σπάσει... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΚΙΕΣ...
ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΖΕΙΣ
δεν τρέχει και τίποτα στο φινάλε
Άμα κάνεις έτσι για ένα Warn (Ας μου βάλουν και μένα) ένα
Finally
ΑΜΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΩ...
Το γνωστό ..............που πόσταρα προκαλώντας την υβριστική αντίδραση μου.
Μείνε ρε μεγάλε, ναχουμε να λέμε.
Μην είσαι παρεξηγιάρης εξάλλου πράσινος έγινες και όχι μπλεμαυρέν.
Στη θέση σου θα ζητούσα να παραμείνει το πράσινο σήμα σου κατατεθέν για πάντοτε.
Αν φύγεις ειλικρινά το λέω και σε εμένα θα μου λείψεις.
Πάντως αν δε σε παίρνει πιά να γράφεις σε αυτό το τόπικ σου προτείνω να έλθεις σε
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,2926.12450]αυτό [/url]που φθίνει να πάρει. Εσύ θα το ανάψεις !! Άλλαξε και την υπογραφή σου σε σαυρούκος με προσόντα και να δείς τι έχει να γίνει.
Περιμένω ε?
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Η κλαψομουνιαση συνηθως αποδιδει. Αλλωστε ποιος θα παρει την ευθυνη να στερησει απο καποιον λόγιο υπερμηχανικό την μοναδική ζωή που έχει στο bou? Προσωπικα αποχωρώ, πηγαινοντας την πλατεία Κοτζιάς να τινάξω τα χαλιά στον αέρα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
προς αποκατάσταση της αλήθειας.
οι μοντς δεν είναι υπάλληλοι κανενός γιατί πολύ απλά δεν πληρώνονται γι αυτό.
τα άλλα βρείτε τα μόνοι σας.
προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Καλά...αυτός ο παπάρας ο Τάλος...τζάμπα τρέχει???
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Σας ευχαριστω κι εγω για την υπομονη και την ανοχη σας τοσο καιρο προς το προσωπο μου...
Ειλικρινα νιωθω πολυ καλα που γνωρισα και τσακωθηκα με πολυ αξιολογα ατομα που ειχα την τιμη να συνομιλησω μαζι τους. Ελπιζω με τις παρεμβασεις μου να εκανα καποιους να δουν λιγο πιο οθολογιστικα τα πραγματα ή να εδωσα χρησιμες πληροφοριες απο τις ταξιδιωτικες μου εμπειριες...
Δυστυχως, ειναι ματαιοπονια να προσπαθεις να μιλησεις λογικα σε ενα τρελοκομειο.Εχω ξαναπει, αμα πεις σε ενα θυμα οτι τον κοροϊδευουν θα σε βρισει....
Τα σεβη μου σε ολους τους συνομιλητες μου με τους οποιους ειχα τη χαρα να γνωριστω απο εδω..
Χαιρετω...
Υ.Γ. ο σωζων εαυτω σωθειτω....
Ρε Μέμο πες μου ότι κάνεις πλάκα
ρε ξεκολλάτε.. λέμε
μου φαίνεται ότι δεν την γλυτώνω (ΜΕΜΟ - ΣΑBΡΑ Ελατε πριν είναι αργά)
Συνημμένα
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Aπο δανειαβεβαιώσεις από τράπεζες? από τόκους καταθέσεων?
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
ΕΕΕ που πας μου χρωστας ενα σπιτι που να γινεται διαστημοπλοιο χαχαχαχα. Γιατι ρε φευγεις καλα δεν περνάμε?Αυτη ειναι η τελευταια μου συνεισφορα στο παρον φορουμ...δειτε το βιντεο προσεκτικα παρακαλω....
Χαιρετω...
Υ.Γ. ο σωζων εαυτω σωθειτω....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν θα φυγουνΓιατι ρε φευγεις καλα δεν περνάμε?
πανω στα νευρα τους το ειπαν και οι 2
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Σημασία δεν έχει ποιος λέει, αλλά τι λέει. Αυτό απλά σαν μια βασική αρχή συζήτησης.
Μην ξεχνάς ότι από τα ποστ μαθαίνουμε κάποιον, και αυτά στην τελική τον χαρακτηρίζουν.
Ο andreoug είναι πολύ παλιός και πεπειραμένος διαχειριστής, και έκανε αυτό που έπρεπε.
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
ρε μαλακες ρε μαλακες.
μετα απο 80 μιουταρισματα νομιζω οτι δικαιουμε να πω καποια πραγματα.
πολλα μελη απο το σαιτ δεν τα γουσταρω, οπως και δεν με γουσταρουν και αυτοι.
δεν γουσταρει ο ενας τον αλλον διοτι οι αποψεις μας δεν συμφωνουν,προσωπικη κοντρα δεν εχω με κανεναν,αφου ετσι και αλλιως δεν γνωριζω κανενα.τα παραπανω ατομα που ειπαν οτι θα αποχωρισουν. για μενα προσωπικα ειναι μια μεγαλη απωλεια για το σαιτ,οπως και πολλα αλλα μελη που εφυγαν και δεν ειπαν τιποτα.και για μην λεω πολλα,να κανω την εξης ερωτηση.
μηπως ηρθε η ωρα να φυγουν και καποιοι μοντ?
μερικοι μοντ μηπως την ειδαν λιγο αστυνομοι?
Υ.Γ.αν αυτα που εγραψα δεν αρεσουν σε κανενα μοντ,τον εχω γραμμενο στα αρχιδια μου,ας με κανει μπαν.
μετα απο 80 μιουταρισματα νομιζω οτι δικαιουμε να πω καποια πραγματα.
πολλα μελη απο το σαιτ δεν τα γουσταρω, οπως και δεν με γουσταρουν και αυτοι.
δεν γουσταρει ο ενας τον αλλον διοτι οι αποψεις μας δεν συμφωνουν,προσωπικη κοντρα δεν εχω με κανεναν,αφου ετσι και αλλιως δεν γνωριζω κανενα.τα παραπανω ατομα που ειπαν οτι θα αποχωρισουν. για μενα προσωπικα ειναι μια μεγαλη απωλεια για το σαιτ,οπως και πολλα αλλα μελη που εφυγαν και δεν ειπαν τιποτα.και για μην λεω πολλα,να κανω την εξης ερωτηση.
μηπως ηρθε η ωρα να φυγουν και καποιοι μοντ?
μερικοι μοντ μηπως την ειδαν λιγο αστυνομοι?
Υ.Γ.αν αυτα που εγραψα δεν αρεσουν σε κανενα μοντ,τον εχω γραμμενο στα αρχιδια μου,ας με κανει μπαν.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις