Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ηλίθιο σκουπίδι.

Πότε έγραψα εγώ κάτι τέτοιο;;;;

Δώσε παράθεση βρωμερέ ψεύτη.

Και έλα σήμερα το βράδυ στην Πλατεία Μαβίλης να σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα.

Ηλίθιο σκουπίδι.

Απόβρασμα της κοινωνίας.
warnwarn.gif
 Σιγα[/URL] μην λερώσεις την πλατεία. Τι ειναι αυτό, απειλή; Ασχετο, η πλατεία το όνομα του ποιητή δεν έχει; Λέω μήπως υπάρχει και κάποια γυναίκα Μαβίλη. Τέλος πάντων αυτές είναι γνώσεις μηχανικών

Γι'αυτήν εδώ την κατάντια...φταίνε 100% οι μόντ!!!

Που δεν έχουν κόψει πολλά κωλαράκια εδώ μέσα....σε πολλούς...μπλοκάροντας και πετώντας για πάντα όλα τα αποβράσματα και τους χουλιγκάνους των πλήκτρων...εμείς που μπαίνουμε για χαβαλέ...ή για να μιλήσουμε για κανένα θέμα...είμαστε μαλάκες...
άντε με τον κάθε μάγκα εδώ μέσα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε μαλακες warned o μεμος και ο βολταιρος και μουτ ο πορνοπαπος;πατε καλα σε αυτο το σαιτ;

και αφηνετε αλλα σκουπιδια ελευθερα; :think:

Επισκέπτης
Άρχισα, σχετικά πρόσφατα, να ξεσκονίζω κάποια παλιά βιβλία με την ιστορία του έθνους μας απο τις αρχές του προηγούμενου αιώνα.
Ξέρεις κάτι?
Ώρα είναι πάλι να περάσουμε καμιά περιπέτεια.
Οι ίδιες καταστάσεις υπήρχαν και τότε...
Ας πέσουν λοιπόν.
Δεν ξερω τι θα γινει.
Το ιδιο πραμα δεν ξαναγινεται παντως.
Ολες οι κοταρες του ελεους(δεν λεω για σενα)εχουν ΧΕΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
ειπαμε ...επανασταση....ερχεται.....και αναδιανομη του πλουτου..... :sunglasses:
Ελπιζω να μην νομιζεις οτι ολος ο πλανητης κοιταει το Ελλαδισταν για να δει τι θα συμβει.
Αφιερωμενο εξαιρετικα σε οσους το κοροϊδευαν πριν απο μερικους μηνες που το ειχα πρωτοβαλει!
Τυπικος μαλακας Ελληνας.
Δεν ειναι τυχαιο οτι οι μαλακες εντος του μπου αλλαζουν την μπαλα συνεχως μεταξυ τους.
Φοβουνται οτι ισως και να μην ειναι πολλοι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ελπιζω να μην νομιζεις οτι ολος ο πλανητης κοιταει το Ελλαδισταν για να δει τι θα συμβει
οι λιγοι σκεπτομενοι το κοιταν σιγουρα αν και αμα περιμενουν απο δω την αρχη της αλλαγης θα μεινουν πιστευω να κοιτανε....

παντως ο καπιταλισμος οπως τον γνωρισαμε στην ακμη του στις περασμενες δεκαετιες θα καταρρευσει...ειναι δεδομενο πια...δεν αντεχει αλλο η κοινωνια....τι θα τον διαδεχτει και μεσα απο ποια σεισμικα κοινωνικα κυματα-γιατι τετοια θα υπαρξουν-δεν μπορουμε ακομη να πουμε

και για τους βιαστικους μιλαμε για οριζοντα μισου αιωνα...οχι για την γενια μας ενδεχομενως.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαλακες warned o μεμος και ο βολταιρος και μουτ ο πορνοπαπος;πατε καλα σε αυτο το σαιτ;

και αφηνετε αλλα σκουπιδια ελευθερα; :think:
τυπική ελληνική συμπεριφορά.
την πληρώνει πάντα αυτός που δεν πρέπει.
δε γαμιέται. ξενέρωσα.
η μάνα μου λέει ....
από δω πάνε κι οι άλλοι.........

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
εδω ο κοσμος χανεται και το μουνι ξυριζεται
παρτε να χετε ρε...γαμω το κρατος μας γαμω...ξεφτυλαααααααααααααααααααααα
τσο και λο γαμω την βουλη σας ρε μπασταρδια

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
τιποτα ρε...μιλαμε για την πληρη γελιοποιηση...μας κοροϊδευουν στα ισια...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το γνωστό σκουπιδό - mod Andreoug με έκανε warn.

Είναι ο ίδιος που μπάναρε τον Βόθρο, είναι ο ίδιος που αδιαφορεί για το αν βγαίνουν στην δημοσιότητα προσωπικά στοιχεία ορισμένων μελών, είναι ο ίδιος που ανέχεται να διαδίδονται ψέμματα και συκοφαντίες για πολιτικά πρόσωπα από ορισμένα μέλη, είναι ο ίδιος που τελείως αδικαιολόγητα επενέβη στην συζήτηση για το ατύχημα στο Πολυδένδρι και μου έκανε κριτική για το διάγραμμα που πόσταρα προκαλώντας την υβριστική αντίδραση μου.

Ότι έχει κάτι προσωπικό μαζί μου είναι προφανές και από το warn.

Έφθασε η στιγμή να αποχωρήσω από το bourdela.tv.
Είναι προφανές ότι δεν μπορώ να συμμετέχω σε ένα forum με τέτοιας ποιότητας moderation.

Όσους και όσους είχα την τιμή να γνώρισω προσωπικά θα παραμείνουν βέβαια φίλοι.
Ορισμένοι άλλοι που δεν πρόλαβα να γνωρίσω προσωπικά αν και θα το ήθελα, δεν πειράζει τι να κάνουμε.

Ας είμαστε όλοι μας καλά.

Επισκέπτης
οι λιγοι σκεπτομενοι το κοιταν σιγουρα αν και αμα περιμενουν απο δω την αρχη της αλλαγης θα μεινουν πιστευω να κοιτανε....

παντως ο καπιταλισμος οπως τον γνωρισαμε στην ακμη του στις περασμενες δεκαετιες θα καταρρευσει...ειναι δεδομενο πια...δεν αντεχει αλλο η κοινωνια....τι θα τον διαδεχτει και μεσα απο ποια σεισμικα κοινωνικα κυματα-γιατι τετοια θα υπαρξουν-δεν μπορουμε ακομη να πουμε

και για τους βιαστικους μιλαμε για οριζοντα μισου αιωνα...οχι για την γενια μας ενδεχομενως.....

O Kαπιταλισμός βιώνει τό κύκνειο άσμα του.Μετά τήν πτώση τού Κρατικού καπιταλισμού (ΕΣΣΔ)
αποδείχθηκε ότι είναι αδύνατο να επιβιώσει ο Ιδιωτικός καπιταλισμός (ΗΠΑ).
Ζούμε μία ιστορική περίοδο, όπου απομυθοποιούνται πολλά κοινωνικά παραμύθια.
Τουλάχιστον έχει ενδιαφέρον.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Αυτοι χανουν λεμε.

Στ'αρχιδια σου.
δεν βλεπω αυτοι να χανουν πουθενα...ολοι με οφ σορ κοτερα και βιλες μου ειναι

γι αυτο μας δουλευουν ψιλο γαζι... γιατι ειμαστε ολο στ αρχιδια μας

εγω το μονο που βλεπω οτι ολο και περισσοτερο πιεζομαι οικονομικα και αυτο γιατι καποιοι φαγανε με χρυσα κουταλια τοσα χρονια και εχουν τωρα το θρασος να μας τα ζητανε κιολας

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Το γνωστό σκουπιδό - mod Andreoug με έκανε warn.

Είναι ο ίδιος που μπάναρε τον Βόθρο, είναι ο ίδιος που αδιαφορεί για το αν βγαίνουν στην δημοσιότητα προσωπικά στοιχεία ορισμένων μελών, είναι ο ίδιος που ανέχεται να διαδίδονται ψέμματα και συκοφαντίες για πολιτικά πρόσωπα από ορισμένα μέλη, είναι ο ίδιος που τελείως αδικαιολόγητα επενέβη στην συζήτηση για το ατύχημα στο Πολυδένδρι και μου έκανε κριτική για το διάγραμμα που πόσταρα προκαλώντας την υβριστική αντίδραση μου.

Ότι έχει κάτι προσωπικό μαζί μου είναι προφανές και από το warn.

Έφθασε η στιγμή να αποχωρήσω από το bourdela.tv.
Είναι προφανές ότι δεν μπορώ να συμμετέχω σε ένα forum με τέτοιας ποιότητας moderation.

Όσους και όσους είχα την τιμή να γνώρισω προσωπικά θα παραμείνουν βέβαια φίλοι.
Ορισμένοι άλλοι που δεν πρόλαβα να γνωρίσω προσωπικά αν και θα το ήθελα, δεν πειράζει τι να κάνουμε.

Ας είμαστε όλοι μας καλά.

Νομίζω πως είναι λάθος να αποχωρίσεις, σκέψου το ποιο ψύχραιμα αύριο.

Με το να φύγεις είναι σαν να αποδέχεσαι τους λόγους που σε κατηγορούν, νομίζω πως μπορείς να υπερασπισθείς τον εαυτό σου καλύτερα παραμένοντάς.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
δεν βλεπω αυτοι να χανουν πουθενα...ολοι με οφ σορ κοτερα και βιλες μου ειναι
γι αυτο μας δουλευουν ψιλο γαζι... γιατι ειμαστε ολο στ αρχιδια μας
εγω το μονο που βλεπω οτι ολο και περισσοτερο πιεζομαι οικονομικα και αυτο γιατι καποιοι φαγανε με χρυσα κουταλια τοσα χρονια και εχουν τωρα το θρασος να μας τα ζητανε κιολας

Δεν τα διαβαζεις προσεκτικα,αλλο πραμα εγραψα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Αυτη ειναι η τελευταια μου συνεισφορα στο παρον φορουμ...δειτε το βιντεο προσεκτικα παρακαλω....

Σας ευχαριστω κι εγω για την υπομονη και την ανοχη σας τοσο καιρο προς το προσωπο μου...
Ειλικρινα νιωθω πολυ καλα που γνωρισα και τσακωθηκα με πολυ αξιολογα ατομα που ειχα την τιμη να συνομιλησω μαζι τους. Ελπιζω με τις παρεμβασεις μου να εκανα καποιους να δουν λιγο πιο οθολογιστικα τα πραγματα ή να εδωσα χρησιμες πληροφοριες απο τις ταξιδιωτικες μου εμπειριες...

Δυστυχως, ειναι ματαιοπονια να προσπαθεις να μιλησεις λογικα σε ενα τρελοκομειο.Εχω ξαναπει, αμα πεις σε ενα θυμα οτι τον κοροϊδευουν θα σε βρισει....
Αυτο συμβαινει παντου αλλα και εδω...

Τα σεβη μου σε ολους τους συνομιλητες μου με τους οποιους ειχα τη χαρα να γνωριστω απο εδω..

Χαιρετω...

Υ.Γ. ο σωζων εαυτω σωθειτω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom