Επισκέπτης
Ο κ. Πορνοπαπος και οσοι βιαστηκαν να τον υποστηριξουν οφειλουν μια δημοσια συγνωμη! ειδαλλως θα μπουν στην ιδια κατηγορια των κωλοπαιδαραδων οπως εκεινος!
που ειναι τωρα οι ΚΟΤΕΣ να μιλησουν? εεεεεε?Υποδειγματική τεκμηρίωση...Με τη μόνη επισήμανση ότι είναι στη σελίδα 158 της έκθεσης και εμφανίζεται ως η 174η σελίδα του pdf αρχείου καθότι οι πρώτες σελίδες είναι περιεχόμενα με χωριστή αρίθμηση και η αρίθμηση των σελίδων ξεκινά μετά...
Θα παραδεχτούν κάποιοι το λάθος τους άραγε;
αν και χανω τον πολυτιμο υπνο μου, εν τουτοις επανηλθα για να αντιμετωπισω με στοιχεια την μαλακια που σας δερνει! Ειναι πια προφανες πως ειστε ενας επιπολαιος κακεντρεχης παπαρολογος! Αντιγταφω λοιπον απο το κειμενο που βρηκα ψαχνοντας και μελετωντας (και οχι κοιταζοντας επιπολαια οπως εσεις)
The Societe Commerciale de Belgique case {ibid.,
paras. 28-31) had been brought before the Permanent
Court of International Justice. By the terms of two
arbitral awards, Greece had been required to pay a
sum of money to the Belgian company in repayment of
a debt contracted with the company. The Greek
Government had not contested the existence of its
obligations, but had argued that it had been under an
"imperative necessity" to "suspend compliance with
the awards having the force of res judicata" (ibid.,
para. 29), maintaining that a State had a duty not to
execute an international obligation if public order and
social tranquillity might be disturbed by carrying out
the award or if the normal functioning of public
services might be jeopardized thereby. The entire
discussion had then centred on whether or not such an
"imperative necessity" had in fact existed. In the end,
the two parties themselves and the Court had
recognized the principle that, in international law, a
duly established state of necessity constituted a
circumstance precluding the wrongfulness of State
conduct not in conformity with an international
financial obligation.
σελιδα 174
βιαστηκατε να χαρακτηρισετε λοιπον ως παπαρια κατι το οποιο δεν μπηκατε καν στον κοπο να διαβασετε? προφανως γιατι ελπιζατε πως κανενας αλλος δεν θα το εκανε επισης! Και επιπλεον σαν καλος Γκαιμπελισκος, καλυψατε την αδυναμια σας αυτή με διαφορους χαρακτηρισμους για να φανειτε οτι μας τη λετε και απο πανω!
Λυπαμαι αλλα τοσο εσεις οσο και ο κ. fethry ειστε ελεεινοι προβοκατορες λασπολογοι τιποτενιοιψευτες και συκοφαντες!
Ο κ. Πορνοπαπος και οσοι βιαστηκαν να τον υποστηριξουν οφειλουν μια δημοσια συγνωμη! ειδαλλως θα μπουν στην ιδια κατηγορια των κωλοπαιδαραδων οπως εκεινος!
μηπως λοιπον εχετε την υποχρεωση να μου ζητησετε και συγνωμη για οσα μου σουρατε ανευ λογου? λεω μηπως?φυσικά και αναγνωρίζω ότι υπάρχει το κείμενο
απλώς ήταν λάθος η αρχική παραπομπή v 1 σελ. 25
για το λόγο αυτό ο ππ ζητά πάντα πηγές!!!!
μα καλα ειστε σοβαρος? ορθοτατη ηταν η πηγη! απλως ο συντακτης της εγραψε λαθος την σελιδα που βρισκεται το κομματι του ενδιαφεροντος! Εσεις προτρεξατε να βρισετε και να ειρωνευτειτε διχως καν να διαβασετε το πληρες κειμενο! εσεις ειστε ο υπολογος κυριε οχι εγω ουτε η πηγη που παρεθεσα!απλώς να προσέχεις τις πηγές σου...
αν ήταν σωστές δεν θα υπήρχε ζήτημα....
μηπως λοιπον εχετε την υποχρεωση να μου ζητησετε και συγνωμη για οσα μου σουρατε ανευ λογου? λεω μηπως?
για το αν ηταν η οχι ορθη η πηγη μου απαντησα παραπανω!όχι βέβαια, δεν οφείλω συγνώμη, διότι η πηγή σου ήταν λάθος!
δεν φταίω εγώ γι' αυτό!
μπορώ απλώς να πω ότι έμαθα κάτι που δεν ήξερα κι είμαι χαρούμενος γι' αυτό...
για το αν ηταν η οχι ορθη η πηγη μου απαντησα παραπανω!
το μονο που μενει λοιπον ειναι η εντυπωση πως βιαζεστε να συκοφαντησετε και μετα κολωνετε να παραδεχθειτε την επιπολαιοτητα σας!
λυπαμαι ειλικρινα για σας! οι υπολοιποι αναγνωστες ειμαι σιγουρος οτι θα διαβασουν και θα σας κρινουν δεοντως!
καλο σας βραδυ και παλι, αρκετα ασχοληθηκα με τα μηδενικα!
με την ιδιότητα του ΠΑΣΟΚου που ξεπούλησε τη χώρα σε μερικούς μήνες, βρίζεις τον άνθρωπο φίλτατε?Ρε ηλίθιε μαλοκοκαύλη, τι σχέση έχει η υπόθεση αυτή με τα ομόλογα;;;;
Εδώ πρόκειται για ένα έργο, ένα δάνειο από ιδιωτική εταιρεία, ένα συμφωνητικό, δύο κρίσεις εναντίον της Ελλάδος και το θέμα ήταν αν μπορούσε η Ελλάδα να επικαλεσθεί force majeure για την αποπληρωμή των κρίσεων.
Εδώ υπάρχει εκτενής ανάλυση της υπόθεσης: αλλά πραγματικά αμφιβάλλω αν μπορείς να κατανοήσεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ γράφεται σε αυτο το βιβλίο.
Αλλά το μεγαλύτερο ΨΕΜΜΑ είναι ότι η Αργεντινή επικαλέσθηκε αυτή ακριβώς την υπόθεση για να χρωκοπήσει.
Πότε έγινε αυτό ηλίθιο φασιστοπουστράκι;;;;;
παλι πηγες ψαχνετε ρε μαλακες?με την ιδιότητα του ΠΑΣΟΚου που ξεπούλησε τη χώρα σε μερικούς μήνες, βρίζεις τον άνθρωπο φίλτατε?
μπαααα!παλι πηγες ψαχνετε ρε μαλακες?
στον αλλο ανασχηματισμο που θα με κανει υπουργο,θα σας βγαλω ολους απο την κριση να ξερετε.μπαααα!
βρύσες!βρύσες!
τι λέει ρε ΠΑΣΟΚε?
υα βγούμε απ την κρίση ποτέ?
Γαμώ τον Γιωργάκη σου!
γάμησέ με ρε μαλάκα με τους ψευταράδες!στον αλλο ανασχηματισμο που θα με κανει υπουργο,θα σας βγαλω ολους απο την κριση να ξερετε.
μαλακα θα πας.εχω μιλησει με τον πρεσβη για την παρτυ σου να ξερεις.γάμησέ με ρε μαλάκα με τους ψευταράδες!
Ακόμα περιμένω να με στείλετε στην πρεσβεία της Μπανγκόκ τμήμα Πατάγιας!
ψεύτικες υποσχέσεις!
καλά ρε μαλάκα!μαλακα θα πας.εχω μιλησει με τον πρεσβη για την παρτυ σου να ξερεις.
απλα καθυστερη λιγο το θεμα,γιατι ο κλητηρας τις πρεσβειας,θα βγει στην συνταξη το καλοκαιρι,τον επιασε το ασφαλιστικο το καινουργιο ρε μαλακα.
ωστε ψεμματα ε? να δουμε θα εχετε εσεις τα κοτσια να ζητησετε συγνωμη η θα εξαφανιστειτεσαν το αλλο το κωλοπαιδο?Ρε ηλίθιε μαλοκοκαύλη, τι σχέση έχει η υπόθεση αυτή με τα ομόλογα;;;;
Εδώ πρόκειται για ένα έργο, ένα δάνειο από ιδιωτική εταιρεία, ένα συμφωνητικό, δύο κρίσεις εναντίον της Ελλάδος και το θέμα ήταν αν μπορούσε η Ελλάδα να επικαλεσθεί force majeure για την αποπληρωμή των κρίσεων.
Εδώ υπάρχει εκτενής ανάλυση της υπόθεσης: αλλά πραγματικά αμφιβάλλω αν μπορείς να κατανοήσεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ γράφεται σε αυτο το βιβλίο.
Αλλά το μεγαλύτερο ΨΕΜΜΑ είναι ότι η Αργεντινή επικαλέσθηκε αυτή ακριβώς την υπόθεση για να χρωκοπήσει.
Πότε έγινε αυτό ηλίθιο φασιστοπουστράκι;;;;;