Επισκέπτης
Στο Σκλαβενιτη μονο κατι"Παυλιδης"και λοιπες λαικουρες εχει.πάντως πηγαινε καμιά μερα στο Θανόπουλο (Κηφισια, Ν. Κηφισία. Ν.Ερυθραία - εκάλη) θα βρεις καταπληκτικά ντελικατεσεν ... και στο Mega AB στο Κρυονέρι ...
Στο Σκλαβενιτη μονο κατι"Παυλιδης"και λοιπες λαικουρες εχει.πάντως πηγαινε καμιά μερα στο Θανόπουλο (Κηφισια, Ν. Κηφισία. Ν.Ερυθραία - εκάλη) θα βρεις καταπληκτικά ντελικατεσεν ... και στο Mega AB στο Κρυονέρι ...
αχ ψαξε το,θα σου χρωσταω αιωνια ευγνομωσυνη..................στη Ν. Μακρη δεν ειχε και ιδιαίτερη απήχηση .... κατι παραπάνω θα εχει ....
για να δούμε ....
πάντως πηγαινε καμιά μερα στο Θανόπουλο (Κηφισια, Ν. Κηφισία. Ν.Ερυθραία - εκάλη) θα βρεις καταπληκτικά ντελικατεσεν ... και στο Mega AB στο Κρυονέρι ...
αχ τα wendys.......................θα κλαψω πολυ σημερα,αχ ποιος εχει πραγματα απο το αλντι του καθομαι τσαμπα................
τι ναι το σολουν???????????μπα εδω ειναι ολα αδεια σημερα εμεινα μπουκαλα σας λεω!
η πατριδα μου δηλ λεγεται ετσι________τι λετε ρεΠως φαινεται οτι δεν εχεις παρακολουθησει τις ατερμονες συζητησεις των κολοσσων φεθρυ, πορνοπαπου, σουπερμαους, τραμουντανα, ισιου και αλλων δημοκρατικων δυναμεων...
Σολουν ειναι η Θεσσαλονικη...
Σόλουν, Σαλόνικα, Θεσσαλονίκη....το καλό των γερμανών είναι ότι εδρεύουν στο Βορρά! τυχαίο;
Γιατι ξηγιεσαι ετσι?αχ ψαξε το,θα σου χρωσταω αιωνια ευγνομωσυνη..................
όχι ρε δεν είναι στη Μακεδονία το logistics, στη Σίνδο, Ελλάδα,είναι!!!
τα μαγαζιάτης Σόλουν είναι γεμάτα!
Μαριανάκι, έλα Σόλουν να χαρείς κοπέλα μου!!!
Βαλε και κανα κομματι φετα στην προσφορα,μην εισαι τσιπης.εχω κι εγω γκοφρετες και καραμελες απο αυτο το μαγαζι. αμα μου κατσεις θα σου τις δωσω και θα σε κερασω και ενα χαμπουργκερ
βρε άσχετε η Σίνδος που βρίσκεται ? στην Μακεδονία η στο Αφγανιστάν ?
Τι εγραψες ρε ΝΟΥΜΕΡΟ?βρε άσχετε η Σίνδος που βρίσκεται ? στην Μακεδονία η στο Αφγανιστάν ?
δεν θαχουν μεινει και πολλά ... απο την αρχη του μηνα σταμάτησαν οι εισαγωγές ... προωθούν όλα τα υπόλοιπα απο το λοτζιστικ στην μακεδονια ....
Βαλε και κανα κομματι φετα στην προσφορα,μην εισαι τσιπης.
βρε άσχετε η Σίνδος που βρίσκεται ? στην Μακεδονία η στο Αφγανιστάν ?
η πατριδα μου δηλ λεγεται ετσι________τι λετε ρε
ολα και ολα δεν ειναι νουμερο,οκ!Τι εγραψες ρε ΝΟΥΜΕΡΟ?
Δεν το επιασες το υπονοουμενο?
οτι θες,απο την στιγμη που θα πας για μενα στο αλντι!οτι θες!πανε Θεσσαλονίκη στην πάνω πόλη να χαρούμε θαλασσινά στην Μαυρη Θάλασσα η στη Νεα Κρήνη στην Ωκεανίδα .... ακι μετα για παγωτό στην αριστοτέλους ... μετα για τζογο στην πρασινη τσοχα και στη ζβουρα στο Χαιατ και καταλήγουεμ πανω στο Φιλιππιο για να πεταξουμε γαρυφαλα πρωτο τραπεζι πιστα και μετα γραμμή για τρελλες στο ΜΕΤ ΧΟΤΕΛ ....
ΤΙ Θαλεγες ?
Για ενα σακουλι σοκολατακια μωρη?ολα και ολα δεν ειναι νουμερο,οκ!
Πω πω μεχρι κι εγω δελεαστηκα.πανε Θεσσαλονίκη στην πάνω πόλη να χαρούμε θαλασσινά στην Μαυρη Θάλασσα η στη Νεα Κρήνη στην Ωκεανίδα .... ακι μετα για παγωτό στην αριστοτέλους ... μετα για τζογο στην πρασινη τσοχα και στη ζβουρα στο Χαιατ και καταλήγουεμ πανω στο Φιλιππιο για να πεταξουμε γαρυφαλα πρωτο τραπεζι πιστα και μετα γραμμή για τρελλες στο ΜΕΤ ΧΟΤΕΛ ....
ΤΙ Θαλεγες ?