marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ηταν πολυ ωραιο παντως και πολυ φτηνο,πολυ κριμα............ειχα παει αρκετες φορες.
ηταν πολυ ωραιο παντως και πολυ φτηνο,πολυ κριμα............ειχα παει αρκετες φορες.
ηταν πολυ καλυτερο απο το λιντλ αλλα ονειρο ηταν και παει περασε................................ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(πραγματικά είχε προιόντα που λειπουν απο την ελληνική αγορά...
πολλά απο τα προιόντα τα εβρισκες μονο στο Ελ. Βενιζέλος στο stand με τις σοκολάτες και τσιχλες - καραμέλες .... τοφιζ, και ντελικατεσεν ...
τωρα μονο γερμανια ελβετία αυστριά ...
ηταν πολυ καλυτερο απο το λιντλ αλλα ονειρο ηταν και παει περασε................................ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(ναι ... έμεινε το βρωμικο το λιντλ που δεν μπορείς να μπεις απο τη βρωμα ....
δυτυχώς η σημερινή ελλάδα για αυτό ειναι άξια ...
οπως παλαιότερα και τα πλασ που κι αυτά απεχώρησαν μετα βαίων και κλάδων ... άδοξα ...
και τα φνακ λιγους μηνες πριν ... να δουμε τι θα μεινει ....
mpoyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
klapsssssssssssss
εκλεισε το αλντι,ποιος θα με παρηγορησει τωρα :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
εκλαιγα και πηρα 100 φυλλαδια για ενθυμιο.
αχ με πετας μεχρι το ντια,εαν κλεισει ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ πεθανω.........................ναι ... έμεινε το βρωμικο το λιντλ που δεν μπορείς να μπεις απο τη βρωμα ....
δυτυχώς η σημερινή ελλάδα για αυτό ειναι άξια ...
οπως παλαιότερα και τα πλασ που κι αυτά απεχώρησαν μετα βαίων και κλάδων ... άδοξα ...
και τα φνακ λιγους μηνες πριν ... να δουμε τι θα μεινει ....
εκλαιγα μες το αλντι και ειχα 2 καροτσια πραγματα για να παρηγορηθω,ηταν περιπου 500 ατομα και απο τις 8.30 αδειασαν το μαγαζι πολυ κλαμα σας λεω...........
αχ δωσε μου μια,δεν προλαβα,μηπως εχεις και το γλυκισμα σοκολατας ψυγειου?ax ax ax εχεις πραγματα απο το αλντι?εγω πήρα 100 σακούκες τοφις σοκολατα να εχω να τρωω να παρηγοριέμαι να τα θυμάμαι ...
:S :S :S :S
Φατες ολες μαζι,μη τις αφησεις και χαλασουν.εγω πήρα 100 σακούκες τοφις σοκολατα να εχω να τρωω να παρηγοριέμαι να τα θυμάμαι ...
οχι καλε σημερα εκλεισε,στον αγιο ιωαννη ρεντη τα σηκωσαν ολα,και επειδη εκλαιγα στα ταμεια μου φερανε κατι πορτοκαλαδες..............σε ποιό πηγαίνεις ?
εγω χρησιμοποιώ αυτο στη Ν.Μάκρη και αποτι με πληροφόρησαν θα κλείσει στις 25 ...
αχ με πετας μεχρι το ντια,εαν κλεισει ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ πεθανω.........................
Αντι για καφε της παρηγοριας,πορτοκαλαδα της παρηγοριας.οχι καλε σημερα εκλεισε,στον αγιο ιωαννη ρεντη τα σηκωσαν ολα,και επειδη εκλαιγα στα ταμεια μου φερανε κατι πορτοκαλαδες..............
σε ποιό πηγαίνεις ?
εγω χρησιμοποιώ αυτο στη Ν.Μάκρη και αποτι με πληροφόρησαν θα κλείσει στις 25 ...
εγω πήρα 100 σακούκες τοφις σοκολατα να εχω να τρωω να παρηγοριέμαι να τα θυμάμαι ...
:S :S :S :S
α θα κλεισει και αυτο,τελικα θα μεινει μονο ο μαρινοπουλος να μας σκισει..........και το βρωμιαρικο λιντλ που θα συχναζω απο αυριο.μπλιάχ !! το ντια ? αυτο το πηρε πλεον ο Μαρινόπουλος και ελλάδ και βαλκάνια και ειναι κατι παραπάνω απο χάλια ....
οτι το καλύτερο σημερα ειναι ο Θανόπουλος .... πολλά μοναδικά ευρωπαικά και ασιατικά προιόντα αν εσαι φαμιλιαρ με την ασιατική κουζίνα ..