Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ηταν πολυ ωραιο παντως και πολυ φτηνο,πολυ κριμα............ειχα παει αρκετες φορες.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ηταν πολυ ωραιο παντως και πολυ φτηνο,πολυ κριμα............ειχα παει αρκετες φορες.

πραγματικά είχε προιόντα που λειπουν απο την ελληνική αγορά...

πολλά απο τα προιόντα τα εβρισκες μονο στο Ελ. Βενιζέλος στο stand με τις σοκολάτες και τσιχλες - καραμέλες .... τοφιζ, και ντελικατεσεν ...

τωρα μονο γερμανια ελβετία αυστριά ...

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
πραγματικά είχε προιόντα που λειπουν απο την ελληνική αγορά...

πολλά απο τα προιόντα τα εβρισκες μονο στο Ελ. Βενιζέλος στο stand με τις σοκολάτες και τσιχλες - καραμέλες .... τοφιζ, και ντελικατεσεν ...

τωρα μονο γερμανια ελβετία αυστριά ...
ηταν πολυ καλυτερο απο το λιντλ αλλα ονειρο ηταν και παει περασε................................ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
mpoyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
klapsssssssssssss
εκλεισε το αλντι,ποιος θα με παρηγορησει τωρα :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
εκλαιγα και πηρα 100 φυλλαδια για ενθυμιο.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ηταν πολυ καλυτερο απο το λιντλ αλλα ονειρο ηταν και παει περασε................................ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

ναι ... έμεινε το βρωμικο το λιντλ που δεν μπορείς να μπεις απο τη βρωμα ....

δυτυχώς η σημερινή ελλάδα για αυτό ειναι άξια ...

οπως παλαιότερα και τα πλασ που κι αυτά απεχώρησαν μετα βαίων και κλάδων ... άδοξα ...

και τα φνακ  λιγους μηνες πριν ... να δουμε τι θα μεινει ....

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
εκλαιγα μες το αλντι και ειχα 2 καροτσια πραγματα για να παρηγορηθω,ηταν περιπου 500 ατομα και απο τις 8.30 αδειασαν το μαγαζι πολυ κλαμα σας λεω...........

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16

οπως παλαιότερα και τα πλασ που κι αυτά απεχώρησαν μετα βαίων και κλάδων ... άδοξα ...

και τα φνακ  λιγους μηνες πριν ... να δουμε τι θα μεινει ....
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
mpoyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
klapsssssssssssss
εκλεισε το αλντι,ποιος θα με παρηγορησει τωρα :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
εκλαιγα και πηρα 100 φυλλαδια για ενθυμιο.

εγω πήρα 100 σακούκες τοφις σοκολατα να εχω να τρωω να παρηγοριέμαι να τα θυμάμαι ...

:S :S :S :S

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16

και τα φνακ  λιγους μηνες πριν ... να δουμε τι θα μεινει ....
αχ με πετας μεχρι το ντια,εαν κλεισει  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ πεθανω.........................

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εκλαιγα μες το αλντι και ειχα 2 καροτσια πραγματα για να παρηγορηθω,ηταν περιπου 500 ατομα και απο τις 8.30 αδειασαν το μαγαζι πολυ κλαμα σας λεω...........

σε ποιό πηγαίνεις ?

εγω χρησιμοποιώ αυτο στη Ν.Μάκρη και αποτι με πληροφόρησαν θα κλείσει στις 25 ...

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
εγω πήρα 100 σακούκες τοφις σοκολατα να εχω να τρωω να παρηγοριέμαι να τα θυμάμαι ...

αχ δωσε μου μια,δεν προλαβα,μηπως εχεις και το γλυκισμα σοκολατας ψυγειου?ax ax ax εχεις πραγματα απο το αλντι?

Επισκέπτης
Ρε συ Μαριαννα,ετσι μου ερχεται να κανω κανα ντου στο Αλντι με τιποτε αναρχες μπας και εχει ξεμεινει καμμια σοκολατα...Μη στενοχωριεσαι...

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
σε ποιό πηγαίνεις ?

εγω χρησιμοποιώ αυτο στη Ν.Μάκρη και αποτι με πληροφόρησαν θα κλείσει στις 25 ...
οχι καλε σημερα εκλεισε,στον αγιο ιωαννη ρεντη τα σηκωσαν ολα,και επειδη εκλαιγα στα ταμεια μου φερανε κατι πορτοκαλαδες..............

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αχ με πετας μεχρι το ντια,εαν κλεισει  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ πεθανω.........................

μπλιάχ  !! το ντια ? αυτο το πηρε πλεον ο Μαρινόπουλος και ελλάδ και βαλκάνια και ειναι κατι παραπάνω απο χάλια ....

οτι το καλύτερο σημερα ειναι ο Θανόπουλος .... πολλά μοναδικά ευρωπαικά και ασιατικά προιόντα αν εσαι φαμιλιαρ με την ασιατική κουζίνα ..

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
σας παρακαλω οποιος εχει πραγματα απο το αλντι ας μου δωσει κατι,μετανιωσα πολυ που το σαββατο δε ψωνισα 100 ευρω.......................αφου εκλαιγα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
σε ποιό πηγαίνεις ?

Βρε, βρε.

Μη μας πεις ότι ψωνίζεις και στο Άλντι.

Και εγώ που νόμιζα ότι μόνον από το DE TOUT FACON ψώνιζες. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ουστ ρε λιγούρη που πήγες και σε ιδιωτκό σχολείο στην Ελβετία.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
μπλιάχ  !! το ντια ? αυτο το πηρε πλεον ο Μαρινόπουλος και ελλάδ και βαλκάνια και ειναι κατι παραπάνω απο χάλια ....

οτι το καλύτερο σημερα ειναι ο Θανόπουλος .... πολλά μοναδικά ευρωπαικά και ασιατικά προιόντα αν εσαι φαμιλιαρ με την ασιατική κουζίνα ..
α θα κλεισει και αυτο,τελικα θα μεινει μονο ο μαρινοπουλος να μας σκισει..........και το βρωμιαρικο λιντλ που θα συχναζω απο αυριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom