Καλησπερα σας!! Εχω ανησυχιες για καποιο περιστατικο που συνεβη χθες το βραδυ!! Το περιστατικο, εν αφορα καποιοα σεξουαλικη πραξη, αλλα θα ηθελα πραγματικα να ακουσω τις αποψεις σας? Ημουν σε ενα strip show με ενα φιλο. Σε καποια φαση, αφησαμε τα ποτα μας, και πηγαμε τουαλετα. Μετα απο 5 λεπτα, επιστρεψαμε, και πηγαμε να πιουμε τα ποτα. Εγω ηπια μια μικρη γουλια, ισα ισα 2 σταγονες, και ο φιλος μου, μια πιο μεγαλη γουλια. Αν παρουμε την χειροτερη περιπτωση, ωστε καποιος να πειραξε το ποτο μας, π.χ. να εφτυσε (η ακομα στην τραγικη περιπτωση, να εβαλε καποιο ματωμενο δαχτυλο στο ποτο ωστε να περασει αιμα) , υπαρχουν πιθανοτητες, να κολλησουμε Aids, ηπατιτιδεσ b & c? (απ'οσο ξερω δεν κολλανε με το σαλιο, εκτος της ηπατ. b, οπου εχουμε κανει εμβολιο) Υπ'οψιν οτι το ποτο ηταν ursus, το οποιο ηταν οινοπνευματωδες, οποτε λογικα, θα σκοτωθηκε το καθε μικροβιο στο οινοπνευμα!! Για αλλες, λιγοτερο σοβαρες ασθενειες, κινδυνευουμε?
Γενικα ειναι ευκολο, να συμβει κατι τετοιο σε ενα τετοιο μαγαζι? Να τομλησει δηλαδη καποιος να το κανει απο κακοηθεια και μονο!? Σας ευχαριστω πολυ!!