Νέα

μια μικρη βοηθεια γιατι δεν ειμαι καλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα idontknownothing
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Παραμείνατε σε αυτήν την θέση. Τελειώνω κάτι γραφειοκρατικά και καταφθάνω.

Εγώ λέω να μαγειρέψετε κανένα ψαράκι... μπας και γλυτώσουμε... 

Θα βοηθησω κι εγω Αγιε μου.....Τωρα ριχνω και τα τσοφλια απ τα αυγα μεσα στιs πατατεs και ειμαι στη διαθεση σου

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.066
Πόντοι
25.467
Θα βοηθησω κι εγω Αγιε μου.....

Ευχαριστώ για την ευγενική προσφορά σας, αλλά δύναμαι και μόνος μου.

Θα βοηθησω κι εγω Αγιε μου.....Τωρα ριχνω και τα τσοφλια απ τα αυγα μεσα στιs πατατεs και ειμαι στη διαθεση σου

Πάντα τα τσόφλια μέσα. Γίνονται πιό τραγανές.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ευχαριστώ για την ευγενική προσφορά σας, αλλά δύναμαι και μόνος μου.

Πάντα τα τσόφλια μέσα. Γίνονται πιό τραγανές.

Ειναι πατατεs  πωσε....Εχω εντρυφησει στην Γαλλικην κουζινα

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Παραμείνατε σε αυτήν την θέση. Τελειώνω κάτι γραφειοκρατικά και καταφθάνω.

Εγώ λέω να μαγειρέψετε κανένα ψαράκι... μπας και γλυτώσουμε...  
.... :2funny: προσποιούμαι ότι δεν ..τόπιασα  ;) :2funny: :rockon:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Δεν ξερω τι υποννοειτε εσειs αγαπητε, αλλα εγω εφαγα πατατεs-σωτε
Ειχαν θορυβο στο μασουλημα, αλλα ηταν μουρλια :grin:

gia ποσέ ξεκίνησες , σωτέ σου βγήκαν ..άρα είσαι γνήσιος άντρας !. αυτό με τον θόρυβο που λές  με ανησυχεί λιγάκι  :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
gia ποσέ ξεκίνησες , σωτέ σου βγήκαν ..άρα είσαι γνήσιος άντρας !. αυτό με τον θόρυβο που λές  με ανησυχεί λιγάκι  :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η καταληξη ειναι το παν......Θεωρησα φυσιολογικο το θορυβο, οπωs οταν τρωω ψαρια......Βαριεμαι να βγαζω τα κοκαλα και...... :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
.... :2funny: προσποιούμαι ότι δεν ..τόπιασα  ;) :2funny: :rockon:
Απο το πρωί έτσι είναι.Πρέπει να έχει κάνει κάποια μαλακία και τον ξέχεσε άσχημα το Αφεντικό  για να είναι έτσι μεσα στην χολή  

OP
OP
I

idontknownothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
ευχατιστω πολυ για τις απαντήσεις όσοι είχαν κάτι να πουν...
ήταν μαυρούλες για τον φίλο που ρώτησε γύρο στα 25-30...
για τον φίλο που είπε για το μεθύσει ή δεν έχει μεθύσει ποτέ ή δεν αντέχει το ποτό ήμουν λίγο παραπάνω απο χαρούμενος άμα είχα μεθύσει τόσο πολύ όσο λες παίζει να μην θυμόμουνα καθόλου το περιστατικό...
σας παρακαλώ και πάλι γράψτε αν έχετε να πείτε κάτι δεν κάνω πλάκα ρε γμτ...δεν θέλω να αράξω και να έχει κάτσει κάτι να πάω με κάποια κοπέλα μετά και να τησ το μεταδόσω η να κολλήσω κάποιον από τον περιγυρό μου...
ξαναλέω δεν κάνω πλάκα αν μπορείτε απαντήστε μου μην μου λέτε μλκιες

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
για τον φίλο που είπε για το μεθύσει ή δεν έχει μεθύσει ποτέ ή δεν αντέχει το ποτό ήμουν λίγο παραπάνω απο χαρούμενος άμα είχα μεθύσει τόσο πολύ όσο λες παίζει να μην θυμόμουνα καθόλου το περιστατικό...
σας παρακαλώ και πάλι γράψτε αν έχετε να πείτε κάτι δεν κάνω πλάκα ρε γμτ...δεν θέλω να αράξω και να έχει κάτσει κάτι να πάω με κάποια κοπέλα μετά και να τησ το μεταδόσω η να κολλήσω κάποιον από τον περιγυρό μου...

Εφ οσον δεν κανειs πλακα και εφ οσον δεν ειχεs μεθυσει τοσο πολυ και εφ οσον εβαλεs προφυλακτικο(το οποιο και δεν εσπασε) ....τσαμπα οι φοβοι σου...Παντωs αν ειναι να φοβασαι τοσο πολυ , μην το ξανακανειs

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αν σου εχει μπει η ιδεα οτι κολλησες κατι πηγαινε να κανεις εξετασεις να σου φυγει η ιδεα

Ομως επανναλαμβανω οτι δεν εχεις κολλησει τιποτα.....
Εννοεειται εφοσον φορεσες προφυλαξη και δεν ηρθες σε επαφη με επιμαχα σημεια χωρις προφυλαξη !!!!!
(Δεν πιστευω να εκανες τιποτα στοματικα και τετοιες μαλακιες στον δρομο με δαυτες ?)
Για να φοβασαι κατι τοσο πολυ, παιζει να εκανες κατι...... :headbang:

Μακρυα απο του δρομου..... καθως αυτες δεν ελεγχονται καθολου !!!!!!!

Καλυτερα πληρωσε καποιο στουντιο η μπουρδελακι και ασε τα εξτρημ σπορτ για αλλους που πανε γυρευοντας

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1

Για την ηλικία σου, καλή και η  :bigdick: σου.  Και εάν όντως, υπαρχει και στο ελάχιστο η περίπτωση να μην πουλάς φίδια και μεταξωτές κορδέλες, τότε κόψε το άθλημα  :fuck2:  γενικότερα γιατί είσαι επικίνδυνος (με τα μυαλά που κουβαλάς).

OP
OP
I

idontknownothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
ναι ρε παλικάρια θα το συνέχιζα αν είχα κάνει πλάκα, απλά έγινε λίγο περίεργα η φάση δεν το είχα ξανακάνει και με έπιασε ένα πανικός ευχαριστώ φίλε θα κοιτάξω καλού κακού για τι εξετάσεις τι παίζει αν είναι να τι κάνω προλιπτικά και μόνο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο

OP
OP
I

idontknownothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
όχι δεν έκανα κάτι μόνο εκείνες είπαμε...

όντος πρέπει να μάθω τπτ και να είμαι λίγο πιο συγρατημένος στο όλο θέμα....

ευχαριστω

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ναι ρε παλικάρια θα το συνέχιζα αν είχα κάνει πλάκα, απλά έγινε λίγο περίεργα η φάση δεν το είχα ξανακάνει και με έπιασε ένα πανικός ευχαριστώ φίλε θα κοιτάξω καλού κακού για τι εξετάσεις τι παίζει αν είναι να τι κάνω προλιπτικά και μόνο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο
Πηγαινε σε καποιο μικροβιολογικο εργαστηριο και ρωτα, να σου φυγει η καψα ......

Καλη τυχη φιλαρακο και μην αγχωνεσαι.... δεν εχεις τιποτα !!!!!  :)

Ομως αποφευγε του δρομου.....  :sunglasses:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πηγαινε σε καποιο μικροβιολογικο εργαστηριο και ρωτα, να σου φυγει η καψα ......

Καλη τυχη φιλαρακο και μην αγχωνεσαι.... δεν εχεις τιποτα !!!!!  :)

Ομως αποφευγε του δρομου.....   :sunglasses:
Έτσι,κορίτσια μόνο από σπίτι,πρώτα θα παίρνεις βιογραφικό κ μετά θα πηδάς!!! :rockon:

OP
OP
I

idontknownothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστώ πολύ ρε παρικάρια τα είχα παίξει τελείως τώρα χαλάρωσα λίγο ;)...
είμαι καινούργιος στο φόρουμ και δεν ήξερα ότι έχει παίξει φάρσα με τέτοιο θέμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom