pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Παρεξηγήσατε τις αγνές μου προθέσεις....Δεν θα εννοειs .....σπιτι με φωτακι ε???
Παρεξηγήσατε τις αγνές μου προθέσεις....Δεν θα εννοειs .....σπιτι με φωτακι ε???
προς θεου ........
Οι μαυρες δαγκωνουν .... ειδικα οταν λενε στο μπουκιτσι την λεξη ΤΑΓΚΑΝΙΚΑ !!!!!Δεν ηταν ξεκαθαρο γι αυτο το ειπα....Βεβαια υπαρχει και η λυση του γαμου
οποτε δεν θα φοβαται τιs μαυρεs.........Θα εχει δικη του "μαυρη"
γεια σας
μου ετυχε ενα περιστατικο πριν λιγες μερες και ειμαι χαλια ειμαι ανχομενος παρα πολυ...πηγα με δυο κοπελες απο πιατσα αλλα επαιξε μονο στοματικος ερωτας με προφυλακτικο εχω ανχωθει οτι κολλησα κατι ειναι δυνατον???? θα μου λεγατε να κανω εξετασεις ????
σας παρακαλω αν υπαρχει καποιος καποια που μπορει να με βοηθησει ας με συμβουλεψει ειμαι μικρος σε ηλικια και εκανα χοντρη μλκ και τα εχω παιξει
Το γρηγοροτερο για εξετασεις αν και νομιζω πως τωρα πια δεν γινεται τιποτα. :-
Το γρηγοροτερο για εξετασεις αν και νομιζω πως τωρα πια δεν γινεται τιποτα. :-
Λογικα πεθανε. Θα εμφανιστει την επομενη βδομάδα σαν νεος με νεο θεμα!!!!!!!!!τυπε ζεις ? ενημερωνε μας...
γεια σας
μου ετυχε ενα περιστατικο πριν λιγες μερες και ειμαι χαλια ειμαι ανχομενος παρα πολυ...πηγα με δυο κοπελες απο πιατσα αλλα επαιξε μονο στοματικος ερωτας με προφυλακτικο εχω ανχωθει οτι κολλησα κατι ειναι δυνατον???? θα μου λεγατε να κανω εξετασεις ????
σας παρακαλω αν υπαρχει καποιος καποια που μπορει να με βοηθησει ας με συμβουλεψει ειμαι μικρος σε ηλικια και εκανα χοντρη μλκ και τα εχω παιξει
γεια σας
ε μην παει αδιαβαστοςΤι να την κάνει τη γραμματική στον άλλο κόσμο ρε παιδιά;
Έγραψεςε μην παει αδιαβαστος
Τι να την κάνει τη γραμματική στον άλλο κόσμο ρε παιδιά;
ε μην παει αδιαβαστος
Τυπε μου ασε τις εξετασεις και κρατα τα λεφτα για κανα μαθημα αγγλικων, I don't know anything ή I know nothing, διαλεξε και παρε. Εισαι και πιτσιρικας απο οτι λες, ειναι κριμα νεος ανθρωπος και να εισαι αναλφαβητος.
Έψαχνα πόση ώρα να βρω πού σκατά το έχει γράψει αυτό και μετά είδα ότι είναι το νικ του.
ε μην παει αδιαβαστος
Στύψε 3 λεμόνια, ανακάτεψε με μισό μπουκάλι βαλσάμικο βάλε και τρείς σκελίδες σκόρδο.γεια σας