Νέα

μια μικρη βοηθεια γιατι δεν ειμαι καλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα idontknownothing
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν ηταν ξεκαθαρο γι αυτο το ειπα....Βεβαια υπαρχει και η λυση του γαμου
οποτε δεν θα φοβαται τιs μαυρεs.........Θα εχει δικη του "μαυρη"
Οι μαυρες δαγκωνουν .... ειδικα οταν λενε στο μπουκιτσι την λεξη ΤΑΓΚΑΝΙΚΑ !!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν ομως εχεις την δικια σου ''ΜΑΥΡΗ'' περνας ζαχαρη !!!!!!
Εννοειται ''ΜΑΥΡΗ'' = Λευκη με φουμο.....  :grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
γεια σας
μου ετυχε ενα περιστατικο πριν λιγες μερες και ειμαι χαλια ειμαι ανχομενος παρα πολυ...πηγα με δυο κοπελες απο πιατσα αλλα επαιξε μονο στοματικος ερωτας με προφυλακτικο εχω ανχωθει οτι κολλησα κατι ειναι δυνατον???? θα μου λεγατε να κανω εξετασεις ????
σας παρακαλω αν υπαρχει καποιος καποια που μπορει να με βοηθησει ας με συμβουλεψει ειμαι μικρος σε ηλικια και εκανα χοντρη μλκ και τα εχω παιξει

Το γρηγοροτερο για εξετασεις αν και νομιζω πως τωρα πια δεν γινεται τιποτα.  :-

coffins.jpg

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
530
Like
75.409
Πόντοι
41.129
τυπε ζεις ? ενημερωνε μας...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
γεια σας
μου ετυχε ενα περιστατικο πριν λιγες μερες και ειμαι χαλια ειμαι ανχομενος παρα πολυ...πηγα με δυο κοπελες απο πιατσα αλλα επαιξε μονο στοματικος ερωτας με προφυλακτικο εχω ανχωθει οτι κολλησα κατι ειναι δυνατον???? θα μου λεγατε να κανω εξετασεις ????
σας παρακαλω αν υπαρχει καποιος καποια που μπορει να με βοηθησει ας με συμβουλεψει ειμαι μικρος σε ηλικια και εκανα χοντρη μλκ και τα εχω παιξει

Τυπε μου ασε τις εξετασεις και κρατα τα λεφτα για κανα μαθημα αγγλικων, I don't know anything ή I know nothing, διαλεξε και παρε. Εισαι και πιτσιρικας απο οτι λες, ειναι κριμα νεος ανθρωπος και να εισαι αναλφαβητος.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
γεια σας

ΑΓΧΩΜΕΝΟΣ..
ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ..
i dont know anything..

καλυτερα να γαμας παρα να γραφεις

Επισκέπτης
Τι να την κάνει τη γραμματική στον άλλο κόσμο ρε παιδιά; :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τυπε μου ασε τις εξετασεις και κρατα τα λεφτα για κανα μαθημα αγγλικων, I don't know anything ή I know nothing, διαλεξε και παρε. Εισαι και πιτσιρικας απο οτι λες, ειναι κριμα νεος ανθρωπος και να εισαι αναλφαβητος.

Έψαχνα πόση ώρα να βρω πού σκατά το έχει γράψει αυτό και μετά είδα ότι είναι το νικ του. :P

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
γεια σας
Στύψε 3 λεμόνια, ανακάτεψε με μισό μπουκάλι βαλσάμικο βάλε και τρείς σκελίδες σκόρδο.
Ρίξε το μίγμα σε μια καπότα και βάλε μέσα όλο το βράδυ το καβλί σου.
Αν το πρωϊ δεν σε τσούζει είσαι οκ!
Αν σε τσούζει κάτι είχες επανέλαβέ το αλλες τρείς φορές και θα είσαι οκ!

Α!

Και μην πάς σε γιατρό θα σε μπερδεψει περισσότερο! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom