lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Δικε μου σε φουσκωσαν καλα τα κοριτσια;εγω τους λεω να μου βαλουν 28-32 γιατι βαζω και δευτερο ατομο στο μηχανακι,πες μας πως εγινε το σκηνικο να μας καυλωσεις λιγο να χυσουμε
Μηπως οι καποτες ηταν χρησιμοποιημένες;Μεσα στο μεθυσι σου πως να θυμάσαι;Εχεις κολλησει σκουλαμεντο φιλε!δεν ειναι πλακα ουτε αστειο και θεωρώ λιγο μαλακια να γελατε με την αγνοια μου η ολη φαση εγινε εξω απο ενα κλαμπ στην επαρχια ημουνα αρκετα μεθυσμενος, φευγοντας σκασανε μυτη κάτι γυναικες και μου είπαν να παμε πιο κατω κτλ κτλ οτι λενε σε αυτες τις περιπτώσεις ισως να τα ξερετε και καλυτερα,ηταν περιεργη φαση για αυτο σας ρωταω ειμαι 20 αν και δεν νομιζω οτι παιζει καποιο ρολο η ηλικια γιατι ειδα καποιες απαντησεις που ανήκουν σε 15χρονα τιγκα στα σπυρακια....
παρακαλω αν καποιος μπορει να μου πει σοβαρα καποια συμβουλή ας γραψει.....
Μας γραφεις οτι ησουν αρκετα μεθυσμενος...αρα πως θυμασαι οτι σου βαλανε προφυλακτικο οπως αναφερεις στην αρχη του θρεντ???...Ενας μεθυσμενος δεν θα το θυμοτανε!!!..Αρα πλακιτσα κανεις!!!!...χαχαχα!!!....Για πες μας τωρα....ανδρας εισαι...ειτε καμμια στερημενη απο πουτσα γυναικα...και κανει πλακιτσα στους μπουρδελιαρηδες του forum?δεν ειναι πλακα ουτε αστειο και θεωρώ λιγο μαλακια να γελατε με την αγνοια μου η ολη φαση εγινε εξω απο ενα κλαμπ στην επαρχια ημουνα αρκετα μεθυσμενος, φευγοντας σκασανε μυτη κάτι γυναικες και μου είπαν να παμε πιο κατω κτλ κτλ οτι λενε σε αυτες τις περιπτώσεις ισως να τα ξερετε και καλυτερα,ηταν περιεργη φαση για αυτο σας ρωταω ειμαι 20 αν και δεν νομιζω οτι παιζει καποιο ρολο η ηλικια γιατι ειδα καποιες απαντησεις που ανήκουν σε 15χρονα τιγκα στα σπυρακια....
εισαι καιρο βλεπω στο φορουμ ;)ειπα λογικα ολο και καποιος απο κει μεσα θα το εχει περασει θα εχει να μου πει κατι.....
ειναι διπλα η πιατσα που αραζουν οι τυποισες....
^^^^^
+1
Έτσι. ;) Μια μαλακία την ημέρα, το γιατρό τον κάνει πέρα.
δεν ειναι πλακα ουτε αστειο και θεωρώ λιγο μαλακια να γελατε με την αγνοια μου η ολη φαση εγινε εξω απο ενα κλαμπ στην επαρχια ημουνα αρκετα μεθυσμενος, φευγοντας σκασανε μυτη κάτι γυναικες και μου είπαν να παμε πιο κατω κτλ κτλ οτι λενε σε αυτες τις περιπτώσεις ισως να τα ξερετε και καλυτερα,ηταν περιεργη φαση για αυτο σας ρωταω ειμαι 20 αν και δεν νομιζω οτι παιζει καποιο ρολο η ηλικια γιατι ειδα καποιες απαντησεις που ανήκουν σε 15χρονα τιγκα στα σπυρακια....
Φαρμάκι στάζετε πάλιΆν κρίνω με βάση τα συμπτώματα που παρουσιάζετε αυτήν την στιγμή, ό,τι πάθατε, τό έχετε πάθει από πριν.
Φαρμάκι στάζετε πάλι
Γιατι δεν του λετε την αληθεια του παιδιου?????Τι το ψάχνετε φίλτατε; Στην ηλικία που είμαι δεν δύναμαι να στάξω κάτι άλλο... ;)
ρε λαιφ ολη σου την αδεια στο μπου θα την φας?Γιατι δεν του λετε την αληθεια του παιδιου?????
Κολησε τον ιο του αλκοολισμου......
Ο Αγιος....Ορέστης Μακρής δεν το πιστεύωΓιατι δεν του λετε την αληθεια του παιδιου?????
Κολησε τον ιο του αλκοολισμου......
ρε λαιφ ολη σου την αδεια στο μπου θα την φας?
Ο Αγιος....Ορέστης Μακρής δεν το πιστεύω
Ψεύδεστε ασύστολα κ.Λαιφ
Ο Αγιος....Ορέστης Μακρής δεν το πιστεύω
Ψεύδεστε ασύστολα κ.Λαιφ
Μην αγχώνεσαι καθόλου.Μια απλή εξετασούλα είναι.Θα σου βάλουν μια χοντρή μπατονέτα στην ουρήρθα βαθιά.θα τη στρίψουν και λίγο για να πάρουν έκκριμα και αυτό ήταν όλο.Α και αυτή τη διαδικασία θα την επαναλάβουν.Αντε τρέχα τώρα.κατι τετοιο ελεγα να κανω....
δεν ειναι μεγαλη μανουρα η εξεταση ετσι απλα αιμα δίνω????
Μην αγχώνεσαι καθόλου.Μια απλή εξετασούλα είναι.Θα σου βάλουν μια χοντρή μπατονέτα στην ουρήρθα βαθιά.θα τη στρίψουν και λίγο για να πάρουν έκκριμα και αυτό ήταν όλο.Α και αυτή τη διαδικασία θα την επαναλάβουν.Αντε τρέχα τώρα.