εγω ζω σε χωριο. ζω σε δικο μου σπιτι και ασχολουμαι με δικα μου χωραφια. το χωριο μου εχει 150 κατοικους, και συν ολα τα γυρω χωρια ειμαστε κανα 1200 ατομα σαν δημος. με το θεμα ποιοτητας ζωης, σαν τη φυση και την ησυχια αυτης, δεν εχει. απο θεμα υγειας, απαγορευεται να παθεις κατι εδω. με το θεμα του οικονομικου, στο χωριο οι κυριες δουλειες ειναι αγροτης η κτηνοτροφος που συνηθως η δουλεια παει απο πατερα σε γιο. μετα ερχοντε ο τουρισμος αν ειναι τουριστικο μερος, και μετα λοιπα επαγγελματα. με το θεμα του μουνιου, ναι ειναι δεδομενο οτι ολες στα 18 φευγουν για σπουδες. και μολις τις τελειωσουν παραμενουν συνηθως στη πολη των σπουδων τους για δουλεια. ειτε κανοντας αυτο που σπουδασαν ειτε οχι. καποιες λιγες που μειναν, γκαστρωθηκαν και παντρευτηκαν. αλλα απο τη πληξη που εχουν, ξενογαμιουντε στις με αλλους παντρεμενους στις ερημιες. για τωρα το καλοκαιρι καποιες εχουν γυρισει στο πατρικο, και δουλευουν προσωρινα στο μπαρ της περιοχης και σε κανα τοπικο καφε, αλλα γενικα ολες φευγουν. και γυριζουν καλοκαιρι, γιορτες, και κανα σαββατοκυριακο. ειδικα το χειμωνα πρεπει να κατεβαινεις στη κοντηνοτερη πολη για να εισαι κοντα σε μουνι. για τον αντρα αν ζει στο χωριο του και με το περασμα του χρονου δει οτι δε τον θελει καμια, την εκατσε τη βαρκα. πρεπει να αναγκαζεται να κανει χιλιομετρα για να βρει μουνι στη κοντινοτερη πολη