Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
είμαι φανατικά υπέρ της εκτόνωσης των αστικών κέντρων υπό προϋποθέσεις βέβαια, γιατί αν ακολουθηθεί το κλασσικό αστικό μοντέλο φανταστείτε τι έχει να γίνει...
είμαι φανατικά υπέρ της [size=12pt]εκτόνωσης[/size] των αστικών κέντρων υπό προϋποθέσεις βέβαια, γιατί αν ακολουθηθεί το κλασσικό αστικό μοντέλο φανταστείτε τι έχει να γίνει...
είμαι φανατικά υπέρ της εκτόνωσης των αστικών κέντρων υπό προϋποθέσεις βέβαια, γιατί αν ακολουθηθεί το κλασσικό αστικό μοντέλο φανταστείτε τι έχει να γίνει...
define "εκτόνωση"
θα χρειαστούμε ομπρέλες?
πολύ αργά
ήδη όλη η ελλάδα ζει τώρα σε 2 πολεις
Ποιο εύκολα βρίσκεις στην ΕπαρχίαΚαι τι να κάνεις στα χωριά? Εδώ δε γαμας στις πόλεις, θα βρεις γυναίκα στην ήπειρο?
Τι θα πει δεν είναι σωστό;σίγουρα υπερ. δεν είναι δυνατόν και σωστό 2 πόλεις στην ελλάδα να ζει το 50% και πλέον του πλυθησμού της χώρας.
Τι θα πει δεν είναι σωστό;
Υπάρχει κάποιος νόμος;
Ή επειδή το λες εσύ, δεν είναι σωστό;
Αθηνα δεν ειναι μονο το αθλιο κέντρο.εχω ζησει στην αθηνα ως τα 30 μου χρονια. τωρα δεν θα αντεχα ουτε με 3 χιλιαρικα το μηνα.ο καθαρος αερας και ο υπνος με ανοιχτα παραθυρα το βραδυ δεν αλλαζεται προσωπικα για μενα.
πολυ σωστες παρατηρησειςΡε παιδιά όσοι είναι να γαμήσουν και να γίνουν κόκκαλο το κάνουν και στη Γυάρο. Δε χρειάζεται ούτε Αθήνα, ούτε Νέα Υόρκη. Όποιος θέλει τα καταφέρνει.
Το πρόβλημα είναι σύνθετο και δεν έχει να κάνει τόσο με τις διασκεδάσεις αλλά με την ποιότητα ζωής. Πχ στην επαρχεία ένας "σπουδαγμένος" ΔΕΝ μπορεί να προαχθεί. Είναι ελάχιστες οι μεγάλες επιχειρήσεις που κάνεις καριέρα. Οι περισσότερες είναι βιοτεχνίες άντε μικρές βιομηχανίες που θέλουν 1-2 πανεπιστημιακούς για θέσεις ευθύνης και οι υπόλοιποι ΤΕΙ ή Λυκείου. Στην Αθήνα έχεις όλες τις επιχειρήσεις της χώρας μαζεμένες και μπορείς να προαχθείς αν είσαι ικανός ακόμη και από χαμηλά σε υψηλά κλιμάκια.
Μετά η Υγεία. Όλα τα νοσοκομεία έχουν γίνει σχεδόν κέντρα υγείας. Πήγε ο Αντρέας και ξόδεψε δις για να έχει το κάθε κατσικοχώρι Νοσοκομείο. Τελικά είναι άδεια γιατί δε γίνεται ρε φίλε να έχεις 3-4 γιατρούς κάθε ειδικότητας σε περιοχές με 10 και 15 χιλ κατοίκους. Πόσοι θα αρρωστήσουν; Κάθε μέρα θα έχεις χειρουργεία; Τελικά για το παραμικρό πας σε μεγαλύτερη πόλη και πολλές φορές πολύ μακριά.
Ύστερα είναι το λιανεμπόριο που τα τελευταία χρόνια τραβάει ζόρια. Δεν είναι δυνατόν να συντηρείς μαγαζί σε μικρή πόλη. Μόνο και μόνο το στοκ φτάνει να σε γονατίσει. Ειδικά καταστήματα ρούχων και τεχνολογίας είναι νεκρά. Αν οι πόλεις ήταν μεγαλύτερες θα είχες δυνατότητα για μεγαλύτερη αγορά και ο κόσμος δεν θα έφευγε τόσο εύκολα να πάει αλλού. Το χρήμα θα έμενε στα ντόπια χέρια. Τώρα αρκετοί κάνουν λίστα και πάνε σε διπλανές πόλεις το ΣΚ. Και φυσικά μπαίνει και το ηλεκτρονικό εμπόριο στη μέση αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.