Επισκέπτης
παντως με αυτο που κανεις φαινεσαι ακομα μικροτερος
εσυ παρα εχεις ωριμασει προσεχε γιατι τα πολυ ωριμα δεν ειναι και καλα παντα οπως ξερεις.
παντως με αυτο που κανεις φαινεσαι ακομα μικροτερος
60 ειμαι...εχω κανει και 5 λιφτινγκ....
Αχαχαχαχαχα....γεια σου ρε μουα..
Κι εγω γι'αυτο ειμαι εδω...
Για να ανταλασσω μια ρημαδοκουβεντα να περναει και η ωρα μου..
Γιατι βλεπεις..αν ειχα αγαπητικο η νταβατζη...δεν θα με αφηνε να παιζω με το νετ...
Ειμαι εδω για παρτη μου σπιτι μου...και παταω το γαμοκουμπακι να μπαινω εδω..να εχω λιγη παρειτσα...
Αλλα στα σοβαρα...ειμαι κι εγω σοβαρη...αυτο δεν μου το αλλαζει κανεις..
εχεις κ ταμειακη?κοβεις αποδειξεις???
Ναι να κόβουν και απόδειξη να τις καταθέτουμε στην εφορία μαζί με τα δίδακτρα του σχολείου του παιδιού
Φανταστείτε σκηνικό, βγαίνετε από ένα μπουρδέλο, σας σταματάνανε δύο τύποι και σας λένε `κύριε είμαστε από το ΣΔΟΕ, σας είδαμε που μπήκατε στο μπουρδέλο και βγήκατε μετά από μισή ώρα, προφανώς γαμήσατε; σας έκοψαν απόδειξη;'
Και εσείς για να την καλύψετε λέτε όχι αδερφή μου είναι και ήρθα να πιω ένα καφέ
Η να πείτε `με γούσταρε η τάνα γιατί της έκανα καλό μαμίση και δεν μου πήρε λεφτά'
δένουν της καπότες κόμπο με το σπέρμα και της πάνε στην εφορία. φορολογούνται με το κομμάτι.Ναι να κόβουν και απόδειξη να τις καταθέτουμε στην εφορία μαζί με τα δίδακτρα του σχολείου του παιδιού
Φανταστείτε σκηνικό, βγαίνετε από ένα μπουρδέλο, σας σταματάνανε δύο τύποι και σας λένε `κύριε είμαστε από το ΣΔΟΕ, σας είδαμε που μπήκατε στο μπουρδέλο και βγήκατε μετά από μισή ώρα, προφανώς γαμήσατε; σας έκοψαν απόδειξη;'
Και εσείς για να την καλύψετε λέτε όχι αδερφή μου είναι και ήρθα να πιω ένα καφέ
Η να πείτε `με γούσταρε η τάνα γιατί της έκανα καλό μαμίση και δεν μου πήρε λεφτά'
δένουν της καπότες κόμπο με το σπέρμα και της πάνε στην εφορία. φορολογούνται με το κομμάτι.
ειλικρινά έχω δακρύσει απο τα γέλια και με αυτήν φίλε.Δεν έχει ανάγκη το ίντερνετ? και μαθαίνει αραβικά και δεν θεωρεί τον εαυτό της πουτάνα? πάει τζαζέψανε οι πουτάνες τελείως.Αν αυτή την μάθαμε ΟΛΟΙ την μάθαμε απο δω και απο συγκεκριμένα άτομα που δεν αναφέρω λόγω σεβασμό στο πρόσωπό τους.Χόρτασε και αυτή ψωμί και το παίζει ντίβα.Αν δεν ήταν το σάϊτ και κάποιο σεβαστό μέλος εδώ θα ήταν μια ρωσίδα πουτάνα της σειράς που θα παρακάλαγε να βρει πελάτες.τέτοια αχαριστία μόνο αυτή θα μπορούσε να έχει.πάλι καλά που δν μας βρίζει που της κάνουμε την χάρη να την γαμάμε και να της δίνουμε το ωραίο 50ικό μας.για να δειτε ποσο αχαριστες ειναι εδω.πηγα με την νταρια προσφατα πιπινου 118 και μου ειπε οτι δεν εχει αναγκη κανενα σαιτ για την ξερουν ολοι και πανε σε αυτην.Αυτη βεβαια οταν εκανε λογαριασμο εβαλεικαι την φωτογραφια στο αβαταρ να τραβηξει πελατες.Στο τελος θα μας πει και αυτη οτι δεν ειναι και πουτανα γιατι μου ειπε οτι μαθαινει αραβικα
ιδιαιτερα στην κολωνου εχω δει τους αλβανους φυλακες να μιλανε με τους γνωστους κραχτες με τα κωλομπαρα.ξερεις αυτους που σε πανε μεσα στο κωλομπαρο για να σου βρουν γυναικες και σου δινουν ενα νερακι και σου λενε 50 ευρω.και αν δεν πληρωσεςι βγαινουν μαχαιρια.οπως εχω δει να πεφτουν και μαπες μεταξυ τους για προσωπικες διαφορες.μιλαμε για τρομερη διακριτικοτητα.τσεκαρε το και τωρα αν θες.
Εγραψες φιλε.Σωστη φραση.Τουλαχιστον στην πλειονοτητα των περιπτωσεωνγι αυτο οι πουτανες ειναι μια ουτοπια .νομιζεις οτι κανεις κατι αλλα τελικα δεν κανεις τιποτα
ειλικρινά έχω δακρύσει απο τα γέλια και με αυτήν φίλε.Δεν έχει ανάγκη το ίντερνετ? και μαθαίνει αραβικά και δεν θεωρεί τον εαυτό της πουτάνα? πάει τζαζέψανε οι πουτάνες τελείως.Αν αυτή την μάθαμε ΟΛΟΙ την μάθαμε απο δω και απο συγκεκριμένα άτομα που δεν αναφέρω λόγω σεβασμό στο πρόσωπό τους.Χόρτασε και αυτή ψωμί και το παίζει ντίβα.Αν δεν ήταν το σάϊτ και κάποιο σεβαστό μέλος εδώ θα ήταν μια ρωσίδα πουτάνα της σειράς που θα παρακάλαγε να βρει πελάτες.τέτοια αχαριστία μόνο αυτή θα μπορούσε να έχει.πάλι καλά που δν μας βρίζει που της κάνουμε την χάρη να την γαμάμε και να της δίνουμε το ωραίο 50ικό μας.
Λογο διαφημισης εγινε η τρογλη νουμερο 1.Πρεπει να το παραδεχτεις κατερινα69.Εαν δεν εμπαινες σε αυτο το σαιτ και δεν την επεφτες σε μερικους για να ανεβασεις το πελατολογειο σου θα ησουν ακομα με βρωμιαρηδες αρκουδαρεους γυφτους...Ειχα την τυχη να τα δω με τα ιδια μου τα ματια και απορησα πως ηταν δυνατον να ειναι τοσο ανεβασμενο το εν λογω μαγαζι
Πουτάνα είναι ρε φίλε τι ήθελες να σου πει? κανέναν καλό λόγο για άλλον άνθρωπο? Το μόνο πράγμα για να 'μειώσουν' έναν άντρα που λένε οι πουτάνες είναι το 'μέγεθος' και οι 'σηκωμάρες'.Μπορεί το παληκάρι να μην την είχε μικρή αλλά να ήταν 'μικρή' για το ξεσκισμένο αιδοίο της Ντάριας.Αλλά εμείς δεν καταλαβαίνουμε και την έχουμε γραμένη στα αρχίδια μας.Και φυσικά εννοείται ότι τις γαμάμε και έχουν κακιαστεί τόσο πολύ που μπαγιατεύει το μυαλό τους απο το πολύ πήδημα.Πάντως μόνο ένα έχω να πω γι'αυτήν.Ντροπή της.Αλλα θα μου πεις που χάθηκε η ντροπή για να την βρει αυτή?Και ομως φιλε μου βριζει.Οταν ηρθε στο δωματιο που ημουν λεει στα καλα καθουμενα ο προηγουμενος βλακας πληρωσε 60 ευρω για προγραμμα 69 και την ειχε μικρη.Και μου δειχνει με τοι χερι της το μικρο δαχτυλο.Κατα λλα εδω οι διαφοροι βλακες θα την θεοποιησουν και αυτη.Φαντασου επαγγελματιας να λεει σε πελατη για αλλον πελατη τετοια πραγματα.
Πουτάνα είναι ρε φίλε τι ήθελες να σου πει? κανέναν καλό λόγο για άλλον άνθρωπο? Το μόνο πράγμα για να 'μειώσουν' έναν άντρα που λένε οι πουτάνες είναι το 'μέγεθος' και οι 'σηκωμάρες'.Μπορεί το παληκάρι να μην την είχε μικρή αλλά να ήταν 'μικρή' για το ξεσκισμένο αιδοίο της Ντάριας.Αλλά εμείς δεν καταλαβαίνουμε και την έχουμε γραμένη στα αρχίδια μας.Και φυσικά εννοείται ότι τις γαμάμε και έχουν κακιαστεί τόσο πολύ που μπαγιατεύει το μυαλό τους απο το πολύ πήδημα.Πάντως μόνο ένα έχω να πω γι'αυτήν.Ντροπή της.Αλλα θα μου πεις που χάθηκε η ντροπή για να την βρει αυτή?
To ποστ σου ειναι γεματο εμπαθεια. Μπορεις να αφησεις την κριτικη σου στο μαγαζι και ολοι οι υπολοιποι να κρινουμε.
Κατηγορειτε την κατερινα για διαφημιση, αλλα ορισμενοι ειστε ολη μερα εδω μεσα και ασχολειστε μαζι της με εμπαθεια. Εχω και εγω τοτε καθε λογο να πιστευω οτι μερικοι απο σας μπορει να μην εχετε τοσο καθαρα κινητρα.
παρότι έγραψες ότι είσαι νεαρός έχεις καταλάβει την πραγματικότητα.επειτηδες τα λενε επειδη εχουν απωθημενα κ μας συχαινονται.το κανουν για να κομπλεξαρουν τους αλλους