Νέα

«Χώσιμο» σε Ιερόδουλες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KATERINA69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MSCA

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
60 ειμαι...εχω κανει και 5 λιφτινγκ....
Αχαχαχαχαχα....γεια σου ρε μουα..

60 μπορει να μην εισαι.Αλλα εχεις κανει ενα σωρο πλαστικες στηθος,μεση,κωλο αλλα οτι και να κανεις δεν κρυβονται τα χρονια.Μονο ενας στραβος δεν θα τα προσεχε...

MSCA

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κι εγω γι'αυτο ειμαι εδω...
Για να ανταλασσω μια ρημαδοκουβεντα να περναει και η ωρα μου..
Γιατι βλεπεις..αν ειχα αγαπητικο η νταβατζη...δεν θα με αφηνε να παιζω με το νετ...
Ειμαι εδω για παρτη μου σπιτι μου...και παταω το γαμοκουμπακι να μπαινω εδω..να εχω λιγη παρειτσα...
Αλλα στα σοβαρα...ειμαι κι εγω σοβαρη...αυτο δεν μου το αλλαζει κανεις..

Μαλιστα...Οταν δεις κανενα καψουρακο δηλαδη του βαζεις να γραψει και καμια κριτικη ετσι για να ανεβουν οι μετοχες σου μιας και εχεις και τον υπολογιστη προχειρο?

Πηδαει πρωτα την γιαγιουλα μετα γραφει κριτικη :grin: :grin:

ελπιζω να μην τους χρεωνεις εξτρα γι αυτο

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
εχεις κ ταμειακη?κοβεις αποδειξεις???

Ναι να κόβουν και απόδειξη να τις καταθέτουμε στην εφορία μαζί με τα δίδακτρα του σχολείου του παιδιού :2funny:
Φανταστείτε σκηνικό, βγαίνετε από ένα μπουρδέλο, σας σταματάνανε δύο τύποι και σας λένε `κύριε είμαστε από το ΣΔΟΕ, σας είδαμε που μπήκατε στο μπουρδέλο και βγήκατε μετά από μισή ώρα, προφανώς γαμήσατε;  σας έκοψαν απόδειξη;' :grin:
Και εσείς για να την καλύψετε λέτε όχι αδερφή μου είναι και ήρθα να πιω ένα καφέ :grin:
Η να πείτε `με γούσταρε η τάνα γιατί της έκανα καλό μαμίση και δεν μου πήρε λεφτά' :idiot:

MSCA

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ναι να κόβουν και απόδειξη να τις καταθέτουμε στην εφορία μαζί με τα δίδακτρα του σχολείου του παιδιού :2funny:
Φανταστείτε σκηνικό, βγαίνετε από ένα μπουρδέλο, σας σταματάνανε δύο τύποι και σας λένε `κύριε είμαστε από το ΣΔΟΕ, σας είδαμε που μπήκατε στο μπουρδέλο και βγήκατε μετά από μισή ώρα, προφανώς γαμήσατε;  σας έκοψαν απόδειξη;' :grin:
Και εσείς για να την καλύψετε λέτε όχι αδερφή μου είναι και ήρθα να πιω ένα καφέ :grin:
Η να πείτε `με γούσταρε η τάνα γιατί της έκανα καλό μαμίση και δεν μου πήρε λεφτά' :idiot:

Εγω δεν θελω αποδειξη θελω τιμολογιο κοβεις και τετοια???

Νομιζω οτι μας κοροιδευει χαλαρα...Αφορολογητα ειναι

Επισκέπτης
δένουν της καπότες κόμπο με το σπέρμα και της πάνε στην εφορία. φορολογούνται με το κομμάτι.

MSCA

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
για να δειτε ποσο αχαριστες ειναι εδω.πηγα με την νταρια προσφατα πιπινου 118 και μου ειπε οτι δεν εχει αναγκη κανενα σαιτ για την ξερουν ολοι και πανε σε αυτην.Αυτη βεβαια οταν εκανε λογαριασμο εβαλεικαι την φωτογραφια στο αβαταρ να τραβηξει πελατες.Στο τελος θα μας πει και αυτη οτι δεν ειναι και πουτανα γιατι μου ειπε οτι μαθαινει αραβικα

MSCA

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κατερινα να σου θυμησω την διαφημιση της Χριστινας69 απο ενα συγκεκριμενο ατομο??Καθημερινα εκανε 50 ποστ για την παρτη της...

Τελικα ποιος κοροιδευει ποιον???

Ολος τυχαιος συμπτωση ηταν και αυτο???

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
για να δειτε ποσο αχαριστες ειναι εδω.πηγα με την νταρια προσφατα πιπινου 118 και μου ειπε οτι δεν εχει αναγκη κανενα σαιτ για την ξερουν ολοι και πανε σε αυτην.Αυτη βεβαια οταν εκανε λογαριασμο εβαλεικαι την φωτογραφια στο αβαταρ να τραβηξει πελατες.Στο τελος θα μας πει και αυτη οτι δεν ειναι και πουτανα γιατι μου ειπε οτι μαθαινει αραβικα
ειλικρινά έχω δακρύσει απο τα γέλια και με αυτήν φίλε.Δεν έχει ανάγκη το ίντερνετ? και μαθαίνει αραβικά και δεν θεωρεί τον εαυτό της πουτάνα?  :idiot: :uglystupid: πάει τζαζέψανε οι πουτάνες τελείως.Αν αυτή την μάθαμε ΟΛΟΙ την μάθαμε απο δω και απο συγκεκριμένα άτομα που δεν αναφέρω λόγω σεβασμό στο πρόσωπό τους.Χόρτασε και αυτή ψωμί και το παίζει ντίβα.Αν δεν ήταν το σάϊτ και κάποιο σεβαστό μέλος εδώ θα ήταν μια ρωσίδα πουτάνα της σειράς που θα παρακάλαγε να βρει πελάτες.τέτοια αχαριστία μόνο αυτή θα μπορούσε να έχει.πάλι καλά που δν μας βρίζει που της κάνουμε την χάρη να την γαμάμε και να της δίνουμε το ωραίο 50ικό μας.

MSCA

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ιδιαιτερα στην κολωνου εχω δει τους αλβανους φυλακες να μιλανε με τους γνωστους κραχτες με τα κωλομπαρα.ξερεις αυτους που σε πανε μεσα στο κωλομπαρο για να σου βρουν γυναικες και σου δινουν ενα νερακι και σου λενε 50 ευρω.και αν δεν πληρωσεςι βγαινουν μαχαιρια.οπως εχω δει να πεφτουν και μαπες μεταξυ τους για προσωπικες διαφορες.μιλαμε για τρομερη διακριτικοτητα.τσεκαρε το και τωρα αν θες.

Αυτο μην το ξαναπεις moi η δυσφημιζεις την περιοχη :grin: :grin:

Επισκέπτης
γι αυτο οι πουτανες ειναι μια ουτοπια .νομιζεις οτι κανεις κατι αλλα τελικα δεν κανεις τιποτα

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

MSCA

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειλικρινά έχω δακρύσει απο τα γέλια και με αυτήν φίλε.Δεν έχει ανάγκη το ίντερνετ? και μαθαίνει αραβικά και δεν θεωρεί τον εαυτό της πουτάνα?  :idiot: :uglystupid: πάει τζαζέψανε οι πουτάνες τελείως.Αν αυτή την μάθαμε ΟΛΟΙ την μάθαμε απο δω και απο συγκεκριμένα άτομα που δεν αναφέρω λόγω σεβασμό στο πρόσωπό τους.Χόρτασε και αυτή ψωμί και το παίζει ντίβα.Αν δεν ήταν το σάϊτ και κάποιο σεβαστό μέλος εδώ θα ήταν μια ρωσίδα πουτάνα της σειράς που θα παρακάλαγε να βρει πελάτες.τέτοια αχαριστία μόνο αυτή θα μπορούσε να έχει.πάλι καλά που δν μας βρίζει που της κάνουμε την χάρη να την γαμάμε και να της δίνουμε το ωραίο 50ικό μας.

Και ομως φιλε μου βριζει.Οταν ηρθε στο δωματιο που ημουν λεει στα καλα καθουμενα ο προηγουμενος βλακας πληρωσε 60 ευρω για προγραμμα 69 και την ειχε μικρη.Και μου δειχνει με τοι χερι της το μικρο δαχτυλο.Κατα λλα εδω οι διαφοροι βλακες θα την θεοποιησουν και αυτη.Φαντασου επαγγελματιας να λεει σε πελατη για αλλον πελατη τετοια πραγματα.

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Λογο διαφημισης εγινε η τρογλη νουμερο 1.Πρεπει να το παραδεχτεις κατερινα69.Εαν δεν εμπαινες σε αυτο το σαιτ και δεν την επεφτες σε μερικους για να ανεβασεις το πελατολογειο σου θα ησουν ακομα με βρωμιαρηδες αρκουδαρεους γυφτους...Ειχα την τυχη να τα δω με τα ιδια μου τα ματια και απορησα πως ηταν δυνατον να ειναι τοσο ανεβασμενο το εν λογω μαγαζι

To ποστ σου ειναι γεματο εμπαθεια. Μπορεις να αφησεις την κριτικη σου στο μαγαζι και ολοι οι υπολοιποι να κρινουμε.

Κατηγορειτε την κατερινα για διαφημιση, αλλα ορισμενοι ειστε ολη μερα εδω μεσα και ασχολειστε μαζι της με εμπαθεια. Εχω και εγω τοτε καθε λογο να πιστευω οτι μερικοι απο σας μπορει να μην εχετε τοσο καθαρα κινητρα.

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Και ομως φιλε μου βριζει.Οταν ηρθε στο δωματιο που ημουν λεει στα καλα καθουμενα ο προηγουμενος βλακας πληρωσε 60 ευρω για προγραμμα 69 και την ειχε μικρη.Και μου δειχνει με τοι χερι της το μικρο δαχτυλο.Κατα λλα εδω οι διαφοροι βλακες θα την θεοποιησουν και αυτη.Φαντασου επαγγελματιας να λεει σε πελατη για αλλον πελατη τετοια πραγματα.
Πουτάνα είναι ρε φίλε τι ήθελες να σου πει? κανέναν καλό λόγο για άλλον άνθρωπο? Το μόνο πράγμα για να 'μειώσουν' έναν άντρα που λένε οι πουτάνες είναι το 'μέγεθος' και οι 'σηκωμάρες'.Μπορεί το παληκάρι να μην την είχε μικρή αλλά να ήταν 'μικρή' για το ξεσκισμένο αιδοίο της Ντάριας.Αλλά εμείς δεν καταλαβαίνουμε και την έχουμε γραμένη στα αρχίδια μας.Και φυσικά εννοείται ότι τις γαμάμε και έχουν κακιαστεί τόσο πολύ που μπαγιατεύει το μυαλό τους απο το πολύ πήδημα.Πάντως μόνο ένα έχω να πω γι'αυτήν.Ντροπή της.Αλλα θα μου πεις που χάθηκε η ντροπή για να την βρει αυτή?  :2funny:

Επισκέπτης
Πουτάνα είναι ρε φίλε τι ήθελες να σου πει? κανέναν καλό λόγο για άλλον άνθρωπο? Το μόνο πράγμα για να 'μειώσουν' έναν άντρα που λένε οι πουτάνες είναι το 'μέγεθος' και οι 'σηκωμάρες'.Μπορεί το παληκάρι να μην την είχε μικρή αλλά να ήταν 'μικρή' για το ξεσκισμένο αιδοίο της Ντάριας.Αλλά εμείς δεν καταλαβαίνουμε και την έχουμε γραμένη στα αρχίδια μας.Και φυσικά εννοείται ότι τις γαμάμε και έχουν κακιαστεί τόσο πολύ που μπαγιατεύει το μυαλό τους απο το πολύ πήδημα.Πάντως μόνο ένα έχω να πω γι'αυτήν.Ντροπή της.Αλλα θα μου πεις που χάθηκε η ντροπή για να την βρει αυτή?  :2funny:

μην καθεται κανενας να ψυχολογει πουτανες.κ επειδη την ειχε μικρη?την πουτσα την εφαγε ομως η καριολα χωρις να βγαλει αχνα.

Επισκέπτης
επειτηδες τα λενε επειδη εχουν απωθημενα κ μας συχαινονται.το κανουν για να  κομπλεξαρουν τους αλλους

MSCA

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
To ποστ σου ειναι γεματο εμπαθεια. Μπορεις να αφησεις την κριτικη σου στο μαγαζι και ολοι οι υπολοιποι να κρινουμε.

Κατηγορειτε την κατερινα για διαφημιση, αλλα ορισμενοι ειστε ολη μερα εδω μεσα και ασχολειστε μαζι της με εμπαθεια. Εχω και εγω τοτε καθε λογο να πιστευω οτι μερικοι απο σας μπορει να μην εχετε τοσο καθαρα κινητρα.

ο καθενας λεει την γνωμη του δημοκρατικα και ωραια.αυτο πιστυευω οτι δεν απαγορευεται,τωρα για τα κινητρα αστο καλυτερο γιατι εγω ειμαι απο αυτους που πληρωνουν πουτανες και οχι απο αυτους που κανουν κολιατζα σε πουτανες,ψαξε αλλου να βρεις τα κινητρα

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
επειτηδες τα λενε επειδη εχουν απωθημενα κ μας συχαινονται.το κανουν για να  κομπλεξαρουν τους αλλους
παρότι έγραψες ότι είσαι νεαρός έχεις καταλάβει την πραγματικότητα.
+1.000 απο μένα για την τοποθετησή σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom