διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Μετα απο επτά χρόνια παύεις να είσαι. ;)τεκνον βρουτε
δεν το περιμενα απο εσενα
φενεσαι τσεντλεμαν
Μετα απο επτά χρόνια παύεις να είσαι. ;)τεκνον βρουτε
δεν το περιμενα απο εσενα
φενεσαι τσεντλεμαν
βαθμος δυσκολιας κατανοησης του κειμενου 6970709767856!!!!!!!!στα πρωτα ραντεβου γενικοτερα το θεωρω δειγμα ευγενειας τουλαχιστον.
το χρονικο οριο μπαινει με βαση την οικονομικη κατασταση του αλλου.
απο τον εργατη σε εργοστασιο πχ περιμενω κερασμα μονο στο 1ο ραντεβου.
απο τον ιδιοκτητη της τζαιαντ ομως περιμενω κανα 2μηνο κερασματα.
αχαχουχα
εγω τον κοβω οτι εαν εβγαινες με λυγερο, τρυφερο, ομορφο μουνακι για γλυψιμο
θα πληρωνες παντα εσυ..ακομα κι πριν φερει τον λογαριασμο το καρσον
Μετα απο επτά χρόνια παύεις να είσαι. ;)
καλα
ας περασει λιγος καιρος σχεσης και ελα να μου το ξαναπεις
ποτε δε παυεις να εισαι αν εισαι πραγματικα. ;)Μετα απο επτά χρόνια παύεις να είσαι. ;)
οχι.μπεσα.ειναι γυφτια και λαικουρια(με την κακη εννοια)να πει καποιος μισα μισα.
μιλαω παντα οταν με τον αλλον δεν εισαι και χρονια.(που κ παλι με χαλαει αλλα ισως να εχει καποια βαση.)
νταξει.τον 1ο καιρο.
Πολυταξικη η λουκριτια βλεπω.... απο τον εργατη σε εργοστασιο στον μεγιστανα της τζαιαντστα πρωτα ραντεβου γενικοτερα το θεωρω δειγμα ευγενειας τουλαχιστον.
το χρονικο οριο μπαινει με βαση την οικονομικη κατασταση του αλλου.
απο τον εργατη σε εργοστασιο πχ περιμενω κερασμα μονο στο 1ο ραντεβου.
απο τον ιδιοκτητη της τζαιαντ ομως περιμενω κανα 2μηνο κερασματα.
ωραιες συναναστροφες.Πολυταξικη η λουκριτια βλεπω.... απο τον εργατη σε εργοστασιο στον μεγιστανα της τζαιαντ
Η ευγενεια πως φαινεται σε αυτο δεν καταλαβαινω....
Γιατι εχω δει κερασματα και κερασματα..... με σκοπο την ''υποχρεωση'' στο ονομα της φιλιας και καλα και μετα στον φορανε και δεν παιρνεις και χαμπαρι τι εγινε ;)
Και αμα μωρη η γκομενα εκμεταλλευεται το γεγονος οτι δεν γουσταρεις να της πεις μισα μισα, τι κανεις?βαθμος δυσκολιας κατανοησης του κειμενου 6970709767856!!!!!!!!
καλα
ας περασει λιγος καιρος σχεσης και ελα να μου το ξαναπεις
Άσε ρε... Έχω ένα γάμο και τρεις μακροχρόνιες σχέσεις και αρκετές βραχύχρονες σχέσεις... Όποτε πήγαμε σε χοτέλι η κοπέλα ποτέ δεν πλήρωσε.. Είναι θέμα συμβολισμών λέμε.. Το να πληρώνει η άλλη λογαριασμό σε εστιατόριο ή μπαρ οκ..
τι εννοεις?!Και αμα μωρη η γκομενα εκμεταλλευεται το γεγονος οτι δεν γουσταρεις να της πεις μισα μισα, τι κανεις?
Θα πληρωμεις για να μην φανεις γυφτος?
+49.5Ειδικα σε σχεση το θεωρω κανονα ν αμοιραζονται εξοδα αν ειναι σε παρομοια οικονομικη κατασταση....Και το θεωρω γυφτια η κοπελα να εχει καλυτερη οικονομικη κατασταση και να απαιτει απο τον αλλον συνεχεια κερασματα.....
Ειδικα σε σχεση το θεωρω κανονα ν αμοιραζονται εξοδα αν ειναι σε παρομοια οικονομικη κατασταση....Και το θεωρω γυφτια η κοπελα να εχει καλυτερη οικονομικη κατασταση και να απαιτει απο τον αλλον συνεχεια κερασματα.....
Δεν ειμαι μαλακας σαν εσενααχαχουχα
εγω τον κοβω οτι εαν εβγαινες με λυγερο, τρυφερο, ομορφο μουνακι για γλυψιμο
θα πληρωνες παντα εσυ..ακομα κι πριν φερει τον λογαριασμο το καρσον
Δεν ειμαι μαλακας σαν εσενα
Για να το λες σημαινει οτι το εχεις κανει.....
Ειδικα σε σχεση το θεωρω κανονα ν αμοιραζονται εξοδα αν ειναι σε παρομοια οικονομικη κατασταση....Και το θεωρω γυφτια η κοπελα να εχει καλυτερη οικονομικη κατασταση και να απαιτει απο τον αλλον συνεχεια κερασματα.....