Νέα

Χωροι που μπορεις να γαμησεις εκτος απο το σπιτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tupakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 411
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όπως είπα όχι τις πρώτες φορές.. Αν συνεχίσει το παιχνίδι τότε πάει σε σχέση οπότε αλλάζουν οι κανόνες.. Εκεί να κερνά και αυτή.. Αλλά τα χοτέλια ποτέ.. Είναι υποχρέωση του άντρα του σωστού και του κιμπάρη...

Ακομη και το χοτελι δεν το βρισκω κακο να το πληρωνουν εναλλαξ αν η οικονομικη κατασταση και των δυο ειναι παρομοια....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Σωστη η αποψη σου.... και την ενστερνιζομαι .... εν μερει.

Αυτο που δεν καταλαβαινω και αν θες αναλυσε το μου σε παρακαλω...
Ειναι η ''εμμονη'' σου να κερναει τον πρωτο καιρο ο ανδρας και ειδικα τον πρωτο μηνα.

Πως το αντιλλαμβανεσαι αυτο ολο και τι σημασια εχει αυτο το χρονικο οριο ?
στα πρωτα ραντεβου γενικοτερα το θεωρω δειγμα ευγενειας τουλαχιστον.
το χρονικο οριο μπαινει με βαση την οικονομικη κατασταση του αλλου.
απο τον εργατη σε εργοστασιο πχ περιμενω κερασμα μονο στο 1ο ραντεβου.
απο τον ιδιοκτητη της τζαιαντ ομως περιμενω κανα 2μηνο κερασματα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Οποια θέλει να την πάω στο κάτωθι για γεύμα ξέρει που δεν θα με βρεί  :grin:

URL]]

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ρε ανθρωπε...μερικα πραγματα εννοουνται.αν κανονισουμε ταξιδακι πχ...θα δουμε τι παιζει με τιμες.αν δε παει μισα μισα θα παει εγω τα εισητηρια αυτος το ξενοδοχειο πχ.
η εγω βενζινες εκεινος μπλα μπλα...
τα λογικα κανουμε νιανια?!
τυπου σινεμα...εγω ποπ κορν και κοκακολες πχ αυτος εισητηρια...
αυτη η λογικη μαρεσει πανω κατω.
ιου!!!!!!!!!!!!!!
Νταξει τοτε συμφωνω.
Αρα μιλαμε για ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ ομως. Απλα αντι να πεις το σινεμα θα στοιχισει 25 ευρω πχ ας δωσουμε 12,5 ο καθενας. Ας αναλαμβει κατι ο καθενας.
Απλα ειναι κατι πιο κομψο.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ακομη και το χοτελι δεν το βρισκω κακο να το πληρωνουν εναλλαξ αν η οικονομικη κατασταση και των δυο ειναι παρομοια....

Το χοτέλι όχι.. Είναι υποχρέωση του άντρα.. Ας κεράσει τα ποτάκια πριν η μετά.. Είναι θέμα συμβολισμού..

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Eαν με μια κοπελα ειστε καλα μπορειτε να περνατε τελεια με μια μπυρα κι ενα παγωτο σ ενα παγκακι

ολα τ αλλα κερασματα σε μαγαζια κτλ ειναι μαλακιες
συμφωνω σε αυτο...προσωπικα ποτε δεν ημουν ο γκλαμουρατος τυπος που σων κ καλα θεωρει οτι διασκεδαση ειναι να καθομαι στην καφετερεια,να ξεραγλυφω το καφε κ να κοζαρω το απεναντι τραπεζι εχοντας διπλα μου βεβαια κ την γκομενα.... ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Νταξει τοτε συμφωνω.
Αρα μιλαμε για ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ ομως. Απλα αντι να πεις το σινεμα θα στοιχισει 25 ευρω πχ ας δωσουμε 12,5 ο καθενας. Ας αναλαμβει κατι ο καθενας.
Απλα ειναι κατι πιο κομψο.
παντα εχει σημασια ο τροπος.το οτι προσφερομαι να σου βαλω της βενζινες ειναι γτ το γουσταρω και σεβομαιο οτι κ συ δεν εισαι μεγιστανας .
αν μου πεις εσυ ομως:πεσε 3.30 για την σοκολατα σου!
το χασες.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
οσοι λεχριτες εχουν πει σε κοπελιτσα θα σε βγαλω για φαγητο σημερα το βραδυ

και μετα κοιτουσαν τον λογαριασμο ποσο εκανε το μπιφτεκι τους

ας μου κανουν παραθεση

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
κοιτα σχεδον συμφωνω μαζι σου,με τη διαφορα οτι εδω μιλαμε για κερασμα καφε,ποτου κτλ,ε δεν νομιζω οτι καποιος θα χασει την περιουσια του το να κερασει αυτα που αναφερω...φυσικα εννοειται οτι θα θελει να κερασει,αυτα αλλωστε δε γινονται με το ζορι... ;)
ζουμε στην ιδια χωρα αχαχουχα,ξερω οτι ειναι δυσκολοι καιροι κ οτι τα φραγκα βγαινουν δυσκολα αλλα απο την αλλη δεν πρεπει να μεταβουμε στην μιζερια κ στην κλαψα...θα πρεπει οι γνωριμιες των ανθρωπων να συνεχισουν να υπαρχουν,να συνεχισει η κοινωνικοτητα,η συναναστροφη κ ολα τα παρελκομενα,δηλ.κερασματα κτλ....εναν φιλο σου δεν θα τον κερναγες εαν γουσταρες?κατι ιδιο συμβαινει κ με μια κοπελα...βεβαια ολοι οι πολεμιοι το πατε στο θεμα της εκμεταλευσης κ απο την μια πλευρα εχετε δικιο,αλλα υπαρχει κ αλλη οψη στο νομισμα.
Σωστη η αποψη σου πορνε μου, αλλα εδω μιλαμε για συχνο κερασμα...... απο την πλευρα του ανδρος !!!!!!
Η δις Λουκριτια μιλαει για τον πρωτο μηνα απαραιτητο κερασμα αν προσεξες ..... λες και ειναι υποχρεωμενος ο καθενας να το κανει

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
οσοι λεχριτες εχουν πει σε κοπελιτσα θα σε βγαλω για φαγητο σημερα το βραδυ

και μετα κοιτουσαν τον λογαριασμο ποσο εκανε το μπιφτεκι τους

ας μου κανουν παραθεση
Η πάπια πεκίνου μετράει  :rolleyes:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Το χοτέλι όχι.. Είναι υποχρέωση του άντρα.. Ας κεράσει τα ποτάκια πριν η μετά.. Είναι θέμα συμβολισμού..

καλα

ας περασει λιγος καιρος σχεσης και ελα να μου το ξαναπεις

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Σωστη η αποψη σου πορνε μου, αλλα εδω μιλαμε για συχνο κερασμα...... απο την πλευρα του ανδρος !!!!!!
Η δις Λουκριτια μιλαει για τον πρωτο μηνα απαραιτητο κερασμα αν προσεξες ..... λες και ειναι υποχρεωμενος ο καθενας να το κανει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δες τι γραφω και ξαναελα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αστη τη λουκριτια να φανταζεται... :grin:
οκ το πιασα,αναφερεσαι για κερασμα με συμβαση αοριστου... :grin:σε αυτην την περιπτωση λοιπον διαφωνω.(αρα συμφωνουμε) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom