Νέα

Χωροι που μπορεις να γαμησεις εκτος απο το σπιτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tupakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 411
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panagits

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δεν υπάρχει μισά μισά... Είναι δεδομένο ότι ο άντρας κερνάει.. Τουλάχιστον τις πρώτες φορές απαραίτητα.. Μόνο όταν κάνεις σχέση με την άλλη την αφήνεις να πληρώνει που και που και αυτή.. Και βέβαια τα χοτέλ πάντα ο άντρας.. 'Οσο για το ερώτημα χώροι που μπορείς να πηδήξεις εκτός σπιτιού, θέλει και ερώτημα? Παντού.. Χοτέλια, παραλίες, χωράφια, πάρκα όπου να ναι με την δέουσα προσοχή όμως.. Εκτός αμάξι για μένα (εκτός αν είναι πολύ μεγάλο αμάξι) επειδή είμαι 193υ κ 115κ και όπως καταλαβαίνεται δεν χωράω...
Σωστος ο HARD

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
α εγω πιστευω θα πρεπει να κερνα αλλα οσο το δυνατον φθηνα.
ακριβα φτηνα δεν εχει σημασια
σημασια εχει τι νιωθεις και οχι ποσα ξοδευεις αλλα οχι να εισαι μαλακας με την εννοια του να ξοδευεις συνεχως....

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
α εγω πιστευω θα πρεπει να κερνα αλλα οσο το δυνατον φθηνα.

Όπως είπα όχι τις πρώτες φορές.. Αν συνεχίσει το παιχνίδι τότε πάει σε σχέση οπότε αλλάζουν οι κανόνες.. Εκεί να κερνά και αυτή.. Αλλά τα χοτέλια ποτέ.. Είναι υποχρέωση του άντρα του σωστού και του κιμπάρη...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ε άμα βγαίνετε για φαγητό και πλακώνεσαι κάθε φορά στα κοντοσούβλια και τις τυροκαφτερές τι να σου κάνει το παλικάρι :)
Χαχαχαχαχαχαχα, ετσι με το ραντεβου προσφαθει να βαλει φαγητο στην κοιλια για εναν μηνα.

οχι.μπεσα.ειναι γυφτια και λαικουρια(με την κακη εννοια)να πει καποιος μισα μισα.

μιλαω παντα οταν με τον αλλον δεν εισαι και χρονια.(που κ παλι με χαλαει αλλα ισως να εχει καποια βαση.)
νταξει.τον 1ο καιρο.  
Νταξει εκτος απο εναν καφε που θα παρετε μπορειτε να κανατε κατι πιο ακριβο. Αμα κανετε κατι που ειναι 80 ευρω γιατι να μην ειναι μισα μισα?
Δηλαδη να κερασεις εσυ εναν καφε σημερα και αυριο αυτος να δωσει 80?
Εντιτ. Αμα πατε διακοπες θα ειναι μισα μισα η κερασμα?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
σίγουρα έτσι? :rolleyes:
kodosouvli.jpg

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.435
Πόντοι
5.006
Το σπίτι πρέπει να είναι ιδιόκτητο ή ενοικιαζόμενο  :think:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αν υπαρχει καμια πλουσια..!!! Ας μου στηλει πμ ξερω να περναω καλα στα γουστα..Και ειμαι τουρμπο στο κρεβατι.. στα παντα..Μονο που θα πληρωνει αυτη τα παντα..

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Παει αναλογα το σκεπτικο του καθενος...
Ο καθενας εχει διαφορετικη σκοπια και αποψη για το καθε τι
Δεν ειναι τσιγκουνια αν πεις την δευτερη φορα, μισα μισα σε οποιοδηποτε ποσον προκυψει....
Αν δεις να ξυνιζει σε μικροποσον τοτε ειναι ακομη χειροτερα...
Το βλεπεις και ως δοκιμη για το που παει το πραγμα.
Οσο γυφτια και αν φαινεται, εχει ενα σκοπο που δεν μπορεις να γνωριζεις.
Μπορει να ειναι τσιγκουνια μπορει να ειναι και δοκιμη  ;)

Προσωπικα εγω ειμαι του γερμανικου τροπου μισα μισα ...
Φυσικα και θα κερασω και σε ακριβο μαγαζι και σε φτηνο, οταν το θελησω ομως... και οχι συχνα διοτι μετα παει αλλου το πραγμα.....

Ο καθενας που μπορει να εχει 5 δεκαρες στην παντα του, δεν τις εχει για να τις ξεκωλωσει με την καθε μια που θελει να ξοδευουν για την παρτη της, για να νιωθει γκομεναρα ετσι...
Ποτε δεν μπορεις να ξερεις αν ο καθενας, μπορει να εχει ξανα την ευκαιρια να φτιαξει κατι, ωστε να εξασφαλισει οσο μπορει το μελλον του, η αν εχει βλεψεις για οικογενεια και τα χρειαζεται γιαυτο τον σκοπο.
Γκομεναρα μπορει να νιωσει και αλλιως .... με το ενδιαφερον σε μια δυσκολη στιγμη, με το αγγιγμα, το φιλι, την ματια, το παθος .....

Μια κοπελα που θελει πραγματικα τον αλλον γιαυτο που ειναι πραγματικα μεσα του, αυτα δεν τα κοιταει και δινει ευκαιριες ....
Αν τα υπολογιζει τοτε δεν κανει για πολλα πολλα.

Και οπως ειπε ενας αλλος πιο πανω.... η κοπελα δεν θα πρεπει να περιμενει κερασμα ποτε αν θελει να κραταει την θεση της ως ανεξαρτητη
κοιτα σχεδον συμφωνω μαζι σου,με τη διαφορα οτι εδω μιλαμε για κερασμα καφε,ποτου κτλ,ε δεν νομιζω οτι καποιος θα χασει την περιουσια του το να κερασει αυτα που αναφερω...φυσικα εννοειται οτι θα θελει να κερασει,αυτα αλλωστε δε γινονται με το ζορι... ;)
ζουμε στην ιδια χωρα αχαχουχα,ξερω οτι ειναι δυσκολοι καιροι κ οτι τα φραγκα βγαινουν δυσκολα αλλα απο την αλλη δεν πρεπει να μεταβουμε στην μιζερια κ στην κλαψα...θα πρεπει οι γνωριμιες των ανθρωπων να συνεχισουν να υπαρχουν,να συνεχισει η κοινωνικοτητα,η συναναστροφη κ ολα τα παρελκομενα,δηλ.κερασματα κτλ....εναν φιλο σου δεν θα τον κερναγες εαν γουσταρες?κατι ιδιο συμβαινει κ με μια κοπελα...βεβαια ολοι οι πολεμιοι το πατε στο θεμα της εκμεταλευσης κ απο την μια πλευρα εχετε δικιο,αλλα υπαρχει κ αλλη οψη στο νομισμα.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Αν υπαρχει καμια πλουσια..!!! Ας μου στηλει πμ ξερω να περναω καλα στα γουστα..Και ειμαι τουρμπο στο κρεβατι.. στα παντα..Μονο που θα πληρωνει αυτη τα παντα..

κοτομπέφτεκος ναμπερ του  :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
οχι.μπεσα.ειναι γυφτια και λαικουρια(με την κακη εννοια)να πει καποιος μισα μισα.

μιλαω παντα οταν με τον αλλον δεν εισαι και χρονια.(που κ παλι με χαλαει αλλα ισως να εχει καποια βαση.)
νταξει.τον 1ο καιρο.  
Σωστη η αποψη σου.... και την ενστερνιζομαι .... εν μερει.

Αυτο που δεν καταλαβαινω και αν θες αναλυσε το μου σε παρακαλω...
Ειναι η ''εμμονη'' σου να κερναει τον πρωτο καιρο ο ανδρας και ειδικα τον πρωτο μηνα.

Πως το αντιλλαμβανεσαι αυτο ολο και τι σημασια εχει αυτο το χρονικο οριο ?

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
εγω στο ταπεινο c3 που επιχειρησα σεξ,ειναι τελειως αβολο...ασε που δε σου πιανεται,ενω σε ξενοδοχειακι εισαι αρχοντας...

Ενταξει ρε καυλιαρη δεν ειναι και τοοοσο μικρο το C3! Πιστευω μπορει να γινει η δουλεια! Εδω γινεται και σε μικροτερα! Δωσε στο αμαξακι αλλη μια ευκαιρια  :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Χαχαχαχαχαχαχα, ετσι με το ραντεβου προσφαθει να βαλει φαγητο στην κοιλια για εναν μηνα.

Νταξει εκτος απο εναν καφε που θα παρετε μπορειτε να κανατε κατι πιο ακριβο. Αμα κανετε κατι που ειναι 80 ευρω γιατι να μην ειναι μισα μισα?
Δηλαδη να κερασεις εσυ εναν καφε σημερα και αυριο αυτος να δωσει 80?
Εντιτ. Αμα πατε διακοπες θα ειναι μισα μισα η κερασμα?
ρε ανθρωπε...μερικα πραγματα εννοουνται.αν κανονισουμε ταξιδακι πχ...θα δουμε τι παιζει με τιμες.αν δε παει μισα μισα θα παει εγω τα εισητηρια αυτος το ξενοδοχειο πχ.
η εγω βενζινες εκεινος μπλα μπλα...
τα λογικα κανουμε νιανια?!
τυπου σινεμα...εγω ποπ κορν και κοκακολες πχ αυτος εισητηρια...
αυτη η λογικη μαρεσει πανω κατω.

ιου!!!!!!!!!!!!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Και οσο για το θεμα του θρεντ..!!! Μεσα σε ενα αεροστατο...!!! Και αυτο να πεταει πανω απο κανα φαραγγι και να το χωνεις αβερτα κουβερτα...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Δεν υπάρχει μισά μισά... Είναι δεδομένο ότι ο άντρας κερνάει.. Τουλάχιστον τις πρώτες φορές απαραίτητα.. Μόνο όταν κάνεις σχέση με την άλλη την αφήνεις να πληρώνει που και που και αυτή.. Και βέβαια τα χοτέλ πάντα ο άντρας.. 'Οσο για το ερώτημα χώροι που μπορείς να πηδήξεις εκτός σπιτιού, θέλει και ερώτημα? Παντού.. Χοτέλια, παραλίες, χωράφια, πάρκα όπου να ναι με την δέουσα προσοχή όμως.. Εκτός αμάξι για μένα (εκτός αν είναι πολύ μεγάλο αμάξι) επειδή είμαι 193υ κ 115κ και όπως καταλαβαίνεται δεν χωράω...
:thumbsup:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Eαν με μια κοπελα ειστε καλα μπορειτε να περνατε τελεια με μια μπυρα κι ενα παγωτο σ ενα παγκακι

ολα τ αλλα κερασματα σε μαγαζια κτλ ειναι μαλακιες

* επισης οσες δεν κανουν καν κινηση να πληρωσουν ακομα και την 1 φορα αυτο δειχνει καποια πραγματα για τον χαρακτηρα τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom