You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χωροι που μπορεις να γαμησεις εκτος απο το σπιτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Tupakos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 411
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Δεν θέλει φαντασία, ρε φίλε.
Μετρημένα κουκιά είναι αυτά: Σπίτια φίλων, ξενοδοχείο, αυτοκίνητο.
Μόνο αν είσαι πολύ πιτσιρικάς δεν υπάρχει πρόσβαση σε κανένα από τα τρία.
Oποτε δε θα πρεπει να εχεις προσβαση ουτε στο μπουρδελοσαιτ!!!
το 90 ειμαι φιλε μονο μηχανη εχω...σιγα μην πληρωνω ξεναδοχεια...Δεν θέλει φαντασία, ρε φίλε.
Μετρημένα κουκιά είναι αυτά: Σπίτια φίλων, ξενοδοχείο, αυτοκίνητο.
Μόνο αν είσαι πολύ πιτσιρικάς δεν υπάρχει πρόσβαση σε κανένα από τα τρία.
α δεν πας καλα εσυ..Oποτε δε θα πρεπει να εχεις προσβαση ουτε στο μπουρδελοσαιτ!!!
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
το 90 ειμαι φιλε μονο μηχανη εχω...σιγα μην πληρωνω ξεναδοχεια...
Καυλιαρη, η μαστουρα η τσιπουρα και η καψουρα πληρωνονται! Δεν το ξερεις?
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
το 90 ειμαι φιλε μονο μηχανη εχω...σιγα μην πληρωνω ξεναδοχεια...
Αν έχεις μηχανή είσαι κορυφαίος. Πας με το γκομενάκι σε απόμερο και δυσπρόσιτο μέρος βάζεις την μηχανή στο κεντικό σταντ (όχι στον πλαγιοστάτη), την ανεβάζεις κάθεται πάνω στη σέλα, ανοίγεις τα ποδαράκια της και πηδάς.
Το έχω κάνει εγώ πολλάκις, όταν είχα μηχανή, και πίστεψε με τα γαμήσια που έχω ρίξει σε αυτό το στυλ τα θυμάμαι ακόμη και τώρα.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Μεγάλε σου φεξε. Σου βρηκα λυση!το 90 ειμαι φιλε μονο μηχανη εχω...σιγα μην πληρωνω ξεναδοχεια...
Μπορουμε να συνεισφέρουμε τα μελη για την πληρωμη του ξενοδοχείου με μόνη υποχρεώση να μας αφήσεις να πάρουμε ματι.
Ετσι και συ θα κάνεις την δουλειά σου και μεις θα γραψουμε την κριτική μας ωστε στο μελλον να την χρησιμοποιήσεις και σε αλλες καταστάσεις που θα προκύψουν.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Ξενοδοχείο φιλαράκο. Αντί να πάτε Goodys πάτε στον "Μίδα" ξέρω γω. 20-30 ευρώ είναι, δώστα να το ευχαριστηθείς.
Στο κάτω-κάτω, βάλτε τα μισά-μισά!!! Έτσι προστάζει η σημερινή "ισότητα" των δύο φύλων!
Αλλιώς δασάκι, άπλωσε κάνα σεντόνι κάτω και κάνε την δουλειά σου!
Στο κάτω-κάτω, βάλτε τα μισά-μισά!!! Έτσι προστάζει η σημερινή "ισότητα" των δύο φύλων!
lsh
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 75
- Like
- 81
- Πόντοι
- 306
σιγα μην πληρωνω ξεναδοχεια...
:o :o :o
Αυτό μας το εξηγείς λίγο γιατί δεν το κατάλαβα. Όταν είσαι 22 χρονών που θα γαμάς αν όχι εκεί; Και αυτοκίνητο να είχες θα γαμούσες την γκόμενα σου στο αυτοκίνητο 3 φορές την εβδομάδα για παράδειγμα;
lsh
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 75
- Like
- 81
- Πόντοι
- 306
Αυτό ίσχυε στις δικές μας εποχές (μάλλον είσαι συνάδελφος σαραντάρης). Νομίζω ότι σήμερα η εγκληματικότητα δεν επιτρέπει τέτοια ρίσκα.
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Ακριβως! Η καλυτερη λυση ειναι ξενοδοχειο.Αυτό ίσχυε στις δικές μας εποχές (μάλλον είσαι συνάδελφος σαραντάρης). Νομίζω ότι σήμερα η εγκληματικότητα δεν επιτρέπει τέτοια ρίσκα.
Τα υπολοιπα δεν αξιζουν.
βρε παιδια σε σχολειο δεν μπορω να τη γαμησω?εγω το εχω σαν εκμεταλευσει...αν ειναι να δινω 20-30 ευρω παω στο μεταξουργειο 3 φορες. και τελειωσε το θεμα..
Tι σχολειο λες ρε φιλε;15χρονος εισαι;βρε παιδια σε σχολειο δεν μπορω να τη γαμησω?εγω το εχω σαν εκμεταλευσει...αν ειναι να δινω 20-30 ευρω παω στο μεταξουργειο 3 φορες. και τελειωσε το θεμα..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 55K