BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 16
- Πόντοι
- 66
πλακα εχετε μικρες κατινες
κ δεν εχω κ λαπτοπ ρε γμτ...
κ δεν εχω κ λαπτοπ ρε γμτ...
σε χρειάζομαι..σε χρειάζομαι..
θέλω μαζί σου τους μισθούς σου να μοιράζομαι......[νταβατζιλίκι]...
Φιλε μου ουτε μεσα στο μυαλό μου να ήσουν... Έτσι την έπαθα κι εγώ...Μέχρι να καταλάβω τί στον που*** τρέχει, τί ακριβώς μου ζητάει η άλλη, είχε "φύγει" πρό πολλού. Κι εγώ καθόμουνα σα μαλάκας και σκεφτόμουνα σε τί άραγε έφταιξα τόσο πολύ...το χειρότερο είναι όταν βλέπουν τα δύσκολα όταν δεν υπάρχει απόσταση!
βλέπουν οτι υπάρχει πρόβλημα, μπορεί να φταίει και ο άντρας δεν παίζει ρόλο, και αντί να κοιτάξουν αν μπορούν να το λύσουν απλά κάνουν παράπονα!
"δεν με καταλαβαίνεις", "χάθηκε η μαγεία στη σχέση" ότι φανταστείς
αν ρωτήσεις δεν θα σου πουν ξεκάθαρα τι τους χαλάει αλλά γενικολογίες.
ο άλλος κάθεται και ψάχνεται τι πάει στραβά! μέχρι να το βρει η άλλη έχει βρει τον επόμενο και εσύ μένεις μαλάκας να αναρωτιέσαι, γιατί έσπαγα το κεφάλι μου για πάρτη της?
Κι εσύ που το ξέρεις? Είσαι σίγουρη?
Δοξα τω θεω εχουμε λαβει ενα πακο με τιτλο "οι αχρηστες πληροφοριες της ημερας" ο οποιος περιλαμβανει τις φωτογραφιες σου με κινεζες που σαπουνιζουν δοντια, πληροφοριες για την ηλικια σου, την οικογενειακη σου κατασταση, το γιοκα σου, το ξεκωλλο που ψωνιζει τυροπιτες απο το φουρνο κοντα στη δουλεια σου στην Ηλιουπολη.... ε νομιζω καλα ειναι αυτα για αρχη.......μονο νουμερο σωβρακο και παπουτσι δεν εχουμε μαθει ακομα δυστυχως......![]()
+100.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000Ρε παιδες, οι γκομενες που θα πεσουν απο αυτους τους σκατζουρες προφανως ειναι και οι χειροτερες μαλακισμενες και ουτε τον πουτσο μας δεν πρεπει να εχουν το δικαιωμα να γευονται!
Αφηστε τις τις καριολες με τους μαλακες τους metro παπαροsexual του βλακα του Κωστοπουλου και γαμηστε καμια που να μη θελει να τους πουλησεις αγαπη και ξυρισμενη μασχαλη, αλλα μια που να θελει λουκανικο με φλεβα και φτυσιμο στη μαπα!
παιδια να ρωτησω κατι ειχα σχεση με παντρεμενη εδω και εναμισι χρονο, χωρισαμε τον Οκτωμβριο.
η σχεση μας ηταν πολυ δυνατη.πονεσα πολυ :- με αφησε ξαφνικα να την εκδικηθω? να ξυπνησω τον αντρα της? θα το κανατε?
ηξερα ότι ειναι παντρεμένη απο την αρχη αλλά έλεγε ότι με αγπάει πολυ και ίσως καποια μερα είμαστε μαζί δεν μου είχε πει για ημερομηνία λήξεως
Κανεις δεν λεει σε μια σχεση οτι θα εχει ημερομηνια ληξης...
Εσυ δλδ περιμενες οτι θα χωριζε???![]()
Αν τον αγαπουσε η εστω αν ηταν ερωτευμενη μαζι του ναι θα χωριζε και θα ηταν μαζι του.
Μαλλον προτιμησε την ασφάλεια που της παρεχει ο αντρας της(προφανως μεγαλυτερη απο τον εραστη της,που μπορει να μην ειχε στον ηλιο μοιρα.) Το πρωτο που κοιτα μια μεση κοπελα.
;)
Η Νεφελη θα παντρευτει σε λιγο καιρο..![]()
λοοοοοοοοοοοοοοοοοολ![]()
ναι,τι ωρα? 00
![]()
Την φανταζομαι με το καταλευκο νυφικο της να ανεβαινει τα σκαλια της εκκλησιας..
Τι ομορφη που θα ναι..
Σε ενα χρονο ακριβως οπως ειχα πει..
Μονο εσυ μπορεις να με φανταστεις...
Σε ενα χρονο ε?
Αρα προλαβαινω να βρω τον γαμπρο!!!![]()
![]()
Δεν χρειαζεται να ψαξεις.
Θα ερθει ,θα σε κοιταξει και τοτε θα ξερεις .
Συντομα..