Νέα

Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Χωρίσατε μετά απο μεγάλη σχέση. Και τώρα, ΤΙ ?

• Κάνω νέο δεσμό για να ξεχάσω την προηγούμενη ???

Ψήφοι: 11 13,9%
  • Κάθομαι μόνος λίγο καιρο ή/και κάνω προσπάθεια επανασύνδεσης ???

Ψήφοι: 5 6,3%
  • Επιστρέφω στην εργένικη ζωή, και εκτελώ ότι βρω μπροστά μου ???

Ψήφοι: 23 29,1%
  • Απογοητεύομαι και το ρίχνω στην καλογερική ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Συνειδητοποιώ ότι οι γυναίκες είναι π******ς και γλυκοκοιτάω αγοράκια ???

Ψήφοι: 7 8,9%
  • Το ρίχνω στο ποτό ή/και στα ναρκωτικά ???

Ψήφοι: 2 2,5%
  • Αυτοκτονώ (...και με βρίσκουν αγκαλιά με μια φωτογραφία της) ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Ηρεμώ λίγο καιρό, και μετά συνεχίζω τη ζωή μου. ???

Ψήφοι: 25 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
καλα λιωμας μιλαμε πιο ασχετο κ ατοπο πραγμα δεν μπορουσες να μ απαντησεις
ελα ενταξει εκανες το κομματι σου με τα κοριτσια στο σαιτ παλι
εδειξες οτι εισαι καποιος κ καλα
σε κανα μηνα παλι? ε τι λες? με κατι πιο εξυπνο ισως? μη χανεις κ φαια ουσια με ατομα που σου ειναι αδιαφορα καθως λες ολ δε ταιμ
ο ρε βουαρ

Επισκέπτης
καλα λιωμας μιλαμε πιο ασχετο κ ατοπο πραγμα δεν μπορουσες να μ απαντησεις
ελα ενταξει εκανες το κομματι σου με τα κοριτσια στο σαιτ παλι
εδειξες οτι εισαι καποιος κ καλα
σε κανα μηνα παλι? ε τι λες? με κατι πιο εξυπνο ισως? μη χανεις κ φαια ουσια με ατομα που σου ειναι αδιαφορα καθως λες ολ δε ταιμ
ο ρε βουαρ

ΟΚ, εντάξει δεν θα ξαναμιλήσω... ιδίως με 20 χρονών κουράδες που τα μεσσαία τους δάχτυλα μυρίζουν μουνίλα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
τρομερη απαντηση κ πανω απ ολα εμπνευσμενη
ετσι οπως αρμοζει σ εναν ανθρωπο που δεν ειναι 15 χρονων αλλα 35+
οπως το ιδιο ακριβως του αρμοζει να καθεται κ να προκαλει εκ του μη οντος αψιμαχιες με κοριτσια τοσα χρονια μικροτερα απ αυτον που του ειναι αδιαφορα κιολας
ετσι ειναι οι ανδρες μαλλον οι μεγαλοι κ τρανοι
παντως λεγε οτι γουσταρεις πα ντε προμπλεμ
μην περιμενεις βεβαια να σου δωσω παρομοια απαντηση οπως δινεις εσυ για να κανεις χαρουλες
τεινω να κραταω το επιπεδο μου βλεπεις σε καθε περιπτωση κ με καθε τυχαιο συνομιλητη
α τουτ α λ ερ

Επισκέπτης
Πόλεμος; χε χε χε
Τέλεια.
Θα πω τα παρακάτω για όσους έχουν την πεποίθηση ότι η μαμά φύση τους έδωσε προίκα μια τσουτσου και γίνηκαν αρσενικά.
Ο αντρισμός δεν μετριέται με τις φορές και το μέγεθος όπως θα έπρεπε να ξέρετε, ούτε με τις βρισίες την μυική δύναμη και το πόσες τρίχες έχετε.
Κρίνεται στην συμπεριφορά, στον χαρακτήρα και στο μυαλό.
Παρακαλούνται όσοι έχουν μόνο βρωμόστομα και τσουτσου να "κοσμίσουν" την ζωή τους με αυτά και να μην συμπεριφέρονται ωσαν μπαμπουίνοι, όπου όπως θα δείτε σε ντοκυμαντέρ ξύνονται, βρίσκουν μπανάνα (ω τι χαρά!) και ρίχνουν φλούδια πέσει αλλος μπαμπουίνος..
Αν πάλι θεωρούν χρήσιμο για την κοινωνία το "έργο τους", και στα πλαίσια της δημοκρατίας ακούγονται οι άναθρες, ασύντακτες και νευρικές θα έλεγα κραυγές τους, ας μάθουν (διότι με αρκετή εξάσκηση και συνεχή...μαθαίνουν και αυτοί, βλ θεωρία της εξέλιξης), ότι όση αηδία και να
προκαλέσουν το μόνο που θα καταφέρουν ως επίδραση είναι ο εμετός...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Ε??? Πότε έγινα 35+ και δεν το κατάλαβα! Αλλά για να το λές εσύ... σίγουρα ξέρεις παραπάνω! Ίσα ρε ζώον! :cheesy:
α θα σαι 15 τοτε μαλλον... δεν πειραζει μωρε λεπτομερειες
οχι κ το καλυτερο που θα μπορουσες η απαντησουλα ομως (ο καθεις με οτι εχει κ πορευεται βεβαια)
σου βαζω ενα τγια αλλα μην απογοητευεσαι μπορει κ να βελτιωθεις με προσπαθεια κ υπομονη κ επιμονη
α μπιεντοτ

Επισκέπτης
Ναι, το θέμα απλά είναι ότι οι περισσότεροι εδώ έχουμε γκόμενες/σχέσεις/οικογένειες ΚΑΙ γαμάμε και καμιά πουτάνα έτσι για αλλαγή, ενώ εσείς είστε με τα δαχτυλάκια που έλεγα πριν στο ζώον. Και για αυτό είμαι 99.99999999999999999999% (αφήνω ένα 0.00000000000000000000001% που θα επιβεβαιώσει τον κανόνα) σίγουρος :cheesy:

Περαστικούλια. Η αγαμία βαράει κόκκινα :)

Επισκέπτης
οχι κ το καλυτερο που θα μπορουσες η απαντησουλα ομως (ο καθεις με οτι εχει κ πορευεται βεβαια)
σου βαζω ενα τγια αλλα μην απογοητευεσαι μπορει κ να βελτιωθεις με προσπαθεια κ υπομονη κ επιμονη
α μπιεντοτ

Δημοτικό έβγαλες ή γεννήθηκες ζώον? :) Δεν καταλαβαίνω, για ξαναδιάβασε τι έγραψες :cheesy:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
γι αυτο εχουν νευρακια μερικοι μερικοι μαλλον... κ τα παρεξηγησα κ τα ειπα μικρα 15χρονα αμυαλα κ αγενεστατα παιδακια...
ο γουελ πατε να κανετε λιγο σεξακι να ηρεμησετε καλο θα σας κανει εχετε κ τοοσες επιλογες καθως λετε

δεν καταλαβες ε? δεν πειραζει μωρε διαβαστο καμια 10ρια φορες κ οταν καταλαβεις το αρκετα απλο ποστ μου για εναν ανθρωπο φυσικα που εχει ενα σεβαστο αικιου ξαναελα να μας τα πεις... κ να μας βρισεις παλι μη το ξεχασεις.. να δειξεις οτι εχεις ενα Α επιπεδο παλι να μην υποκριθεις.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
24
Πόντοι
66
ρε παιδια ειρηνη ειμειν.....
ποιο το νοημα να ερχστε σε κοντρα....?

που?
εδω μεσα?(στο σαιτ)
ο καθενας ξερει τ ειναι και τι αξιζει...!
σιγα μην κατσω ν αποδειξω ποσο γαμαω γαμω ειμαι και ποσο μαγκας....εδω μεσα....!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
24
Πόντοι
66
Έχει πολύ πλάκα ώρες-ώρες ρε συ :cheesy: Όταν έχω οίστρο χώνομαι!
το να ερχεσαι σε παραθεση κλαιν μαιν....!
αλιως δε θα χε και νοημα.....
δε θα γινοταν συζητηση
αλλα πιο το νοημα να κατσω να βρισω η να σε βρισω π.χ.
δεν συμφωνεις με καποια ατομα?
το λες μια , δυο . -
εσυ θα τουςβαλεις μυαλο???
εκτος απ το να μαθεις να λες την γνωμη σου πρεπει να μαθεις και να ακους και τω αλλων ασχετως αν αρεσει η οχι....!!!

Επισκέπτης
ρε παιδια ειρηνη ειμειν.....
ποιο το νοημα να ερχστε σε κοντρα....?

που?
εδω μεσα?(στο σαιτ)
ο καθενας ξερει τ ειναι και τι αξιζει...!
σιγα μην κατσω ν αποδειξω ποσο γαμαω γαμω ειμαι και ποσο μαγκας....εδω μεσα....!

Εσύ παλικάρι μου δεν προσπαθείς ευτυχώς προς τιμήν σου.Γιατί θίχτηκες;
Αν... και εδώ που τα λέμε αν δεν υπήρχαν και οι διάφοροι κουνεντέδες εδω μέσα, σκέτη ανία θα ήταν.. χεχε

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
24
Πόντοι
66
Εσύ παλικάρι μου δεν προσπαθείς ευτυχώς προς τιμήν σου.Γιατί θίχτηκες;
Αν... και εδώ που τα λέμε αν δεν υπήρχαν και οι διάφοροι κουνεντέδες εδω μέσα, σκέτη ανία θα ήταν.. χεχε
δεν καταλαβες

δεν θιχτηκα....το οτι θα ηταν σκετη ανια +1000
αλλα γαμαμε το θρεντακι...!!ας ανοιξουνε ενα θρεντακι ας μαλωσουνε  ας μαλκιστουνε ας πουνε οτι τους κατεβει ρε παιδι μου στην τελικη......!

Επισκέπτης
δεν καταλαβες

δεν θιχτηκα....το οτι θα ηταν σκετη ανια +1000
αλλα γαμαμε το θρεντακι...!!ας ανοιξουνε ενα θρεντακι ας μαλωσουνε  ας μαλκιστουνε ας πουνε οτι τους κατεβει ρε παιδι μου στην τελικη......!

Ό χωρισμός - ο αυνανισμός και το κονσόρτσιουμ της κουταμάρας. Αυτό είναι πια το θρέντ χαχαχαχα

Επισκέπτης
Πομφολυγός οίστρος αγαπητέ, η αλαζονεία της βλακείας...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλά πάμε....η αιώνια κόντρα των 2 φύλων συνεχίζεται...........πρός όφελος ποιού?....έλα ντε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom