Νέα

Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Χωρίσατε μετά απο μεγάλη σχέση. Και τώρα, ΤΙ ?

• Κάνω νέο δεσμό για να ξεχάσω την προηγούμενη ???

Ψήφοι: 11 13,9%
  • Κάθομαι μόνος λίγο καιρο ή/και κάνω προσπάθεια επανασύνδεσης ???

Ψήφοι: 5 6,3%
  • Επιστρέφω στην εργένικη ζωή, και εκτελώ ότι βρω μπροστά μου ???

Ψήφοι: 23 29,1%
  • Απογοητεύομαι και το ρίχνω στην καλογερική ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Συνειδητοποιώ ότι οι γυναίκες είναι π******ς και γλυκοκοιτάω αγοράκια ???

Ψήφοι: 7 8,9%
  • Το ρίχνω στο ποτό ή/και στα ναρκωτικά ???

Ψήφοι: 2 2,5%
  • Αυτοκτονώ (...και με βρίσκουν αγκαλιά με μια φωτογραφία της) ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Ηρεμώ λίγο καιρό, και μετά συνεχίζω τη ζωή μου. ???

Ψήφοι: 25 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Μάλλον αυτά καλύτερα να τα λέμε ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΕΣ, παρά γενικολογίες!!!

Αυτό δείχνει την ανασφάλεια της γυναίκας. Πρώτα θα βρει την καβάτζα της/αποκούμπι της, και μετά θα την κάνει!!! Αν αυτό δεν είναι πουτανιά, τότε τι είναι ???

χαχαχαχα :grin: :grin:
καλα πιστευω οτι ολοι σας τα παραλετε λιγακι,
την εχετε πατησει απο γυναικα για αυτο και μιλατε ετσι...
αλλα και γυναικες την εχουνε πατησει απο αντρα για τους ιδιους
ακριβως λογους...
μη πω και χειροτερους!!!! :P
πως τον χαρακτηριζεις τον αντρα???
Μαλακα???

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Ο σταρτός ήταν απλα η αφορμή γιατι ημουν μακρια εκ των πραγμάτων. Με ενόχλησε η γαϊδουριά της, το οτι δε με αγαπούσε και μου έλεγε το αντίθετο και οτι τη δύσκολη στιγμή κοίταξε μόνο την παρτη της. Συμφωνώ με τη BiteMelaMfresH, δεν ειναι θεμα "ιδιοκτησίας" ή "δικαιομάτων". Ειναι θέμα γαϊδουριάς. θα μπορούσε να με ειχε χωρίσει πιο πριν, ομως δεν ηταν βολικό για αυτη, γιατι θα ημουν κοντά της και θα προσπαθούσα να την ξανακερδίσω. Οταν  ομως ημουν μκρια, "αφοπλισμένος" μεσα στο στρατό ηταν ευκαιρία. Αυτο ειναι πουστιά ή εμένα μου φάνηκε ρε παιδιά?  Το μονο που δε δοκίμασα ηταν να την βαρέσω και να λουστώ με ουλτρεξ!! :P

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
εγω αντεξα παντως οποτε αποποιουμαι τους χαρακτηρισμους κ τα σχολια για τις γυναικες KAI σε αυτο το θεμα :P :P :P
κ ξερω κ πολλες κοπελες που αντεξαν παρα πολυ δυσκολες καταστασεις... αλλα μαλλον δεν κινουμαστε στους ιδιους κυκλους χα χα
Δεν είπαμε ότι ισχύει για όλες τις γυναίκες αλλά για την πλειοψηφία!!! Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι σωστό να παίρνουμε σαν παράδειγμα μόνο την προσωπική μας εμπειρία αλλά και το τι συμβαίνει γύρω μας... Σαφώς και υπάρχουν σωστές και καλές κοπέλες , αλλά δυστυχώς αυτές είναι η μειονότητα του γυναικίου πληθυσμού.

Εγώ για παράδειγμα δεν μιλάω επί προσωπικού, γιατί αν σας πω την ιστορία μου θα καραφλιάσετε!!! Δεν υπάρχει περίπτωση να πιστέψετε ότι έγινε αυτό που έπαθα εγώ!!!
Ότι και να μου έκανε (μιλάω για τον επίλογο της σχέσης...) δεν τα πήρα στα σοβαρά γιατί κατάλαβα ότι μιλούσα με ένα ανώριμο άτομο χωρις ίχνος λογικής !!! Ούτε την έβρισα, ούτε την χτύπησα, αλλά και το κυριότερο ούτε ασχολήθηκα ξανα μαζί της!!! Της ευχήθηκα καλή συνέχεια στην ζωή της και τίποτα περισσότερο...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
σαν πολλες γυναικες δεν μαζευτηκανε εδω μεσα στο site.
εντυπωση μου κανει... που ολες οι καινουργιες γραφτηκανε πριν μερικες μερες, ταυτοχρονα !!!

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
εντυπωση μου κανει... που ολες οι καινουργιες γραφτηκανε πριν μερικες μερες, ταυτοχρονα !!!

αυτο για μενα ηταν τωρα???για να καταλαβω... :- :huh:

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
χαχαχαχα :grin: :grin:
καλα πιστευω οτι ολοι σας τα παραλετε λιγακι,
την εχετε πατησει απο γυναικα για αυτο και μιλατε ετσι...
αλλα και γυναικες την εχουνε πατησει απο αντρα για τους ιδιους
ακριβως λογους...
μη πω και χειροτερους!!!! :P
πως τον χαρακτηριζεις τον αντρα???
Μαλακα???

Θα συνδυάσω όλα αυτά που είπες και θα συμφωνίσω μαζί σου , γιατί όμως:

Είμαστε μαλάκες που πιστεύουμε τα γυναικεία λόγια και γινόμαστε χαλί να μας πατήσετε. Τα δίνουμε όλα και στην τελική τι παίρνουμε ?

Εγώ την έχω πατήσει, και την έχω πατήσει χοντρά. Παραδέχομαι ότι ήμουνα πολύ μαλάκας, γιατί όμως: άφησα το συναίσθημα να με οδηγεί, και δεν έδινα σημασία σε λεπτομέριες, που αν σκεφτόμουνα λογικά θα έπαιρνα κάποια πράγματα χαμπάρι πολύ νωρίτερα... Δεν πειράζει όμως... Όλα είναι για τον άνθρωπο.
Πιστεύω πάρα πολύ στο ρητό "Ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό" . Και διαπίστωσα ότι ισχύει κατά πολύ. Προσωπικά , πόνεσα, στεναχωρήθηκα αλλά όταν έκατσα ψύχραιμα πλεον και έκανα μια "ανασκόπηση" της σχέσης, κράτησα μόνο τα θετικά για να τα εφαρμώσω στην επόμενη σχέση μου...
Και μέσα από αυτή τη σχέση , βγήκα όντως πολύ πιο δυνατός...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ για παράδειγμα δεν μιλάω επί προσωπικού, γιατί αν σας πω την ιστορία μου θα καραφλιάσετε!!! Δεν υπάρχει περίπτωση να πιστέψετε ότι έγινε αυτό που έπαθα εγώ!!!
σε πάω μια κόντρα  :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι γκοντ απλα αμα λετε "εσεις οι γυναικες ειστε ετσι κ αλλιως" αντιδρω αυθορμητως αμα εγω κ το κοινωνικο μου περιβαλλον δεν ειναι ετσι... χαχαχα
καλα δεν υπαρχει λογος ν αρχισουμε να λεμε τις προσωπικες μας ιστοριες με λεπτομερειες μεσα σ ενα φορουμ.

ιπταμενε αμα ειναι οπως τα παρουσιαζεις κ αναισθησια κ γαιδουρια ειναι αλλα δες το κ απ την αλλη μερια.. θα ηθελες να μεινεις μ εναν ανθρωπο που δε σε στηριζει που εχετε αρκετα προβληματα στη σχεση σας κ που στις δυσκολιες την κανει μ ελαφρα? (δεν ξερω τι μπορει να εκανες κ εσυ αλλα δεν ειναι του θεματος μας κ δεν εχουμε αυτην να μας πει την δικια της αποψη των πραγματων  :P)
παντως εχεις το ρισπεκτ μου που εμεινες στη σκεψη οτι την σπας στο ξυλο κ δεν το εκανες κ πραξη :P

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αυτο για μενα ηταν τωρα???για να καταλαβω... :- :huh:

και εσενα εμπλεκει η απορια μου.
ειναι αντρικο στεκι που ταυτοχρονα γραφτηκαν πολλες γυναικες τις ημερομηνιες μεταξυ 5 με 7 οκτωβριου.
κατι δεν μου κολαει σε αυτο.

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1

Και μένα μου φαίνεται λίγο περίεργο να μπαίνουν τόσες γυναίκες σε ένα site με τίτλο bourdela.com, αλλά ..... και τι έγινε;

Κουβέντα να γίνεται.....άσε που έχει πλάκα να ακούς και την αντίθετη άποψη.....άμα συμφωνούμε πάντα δεν έχει ενδιαφέρον η συζήτηση........Χε,χε,χε,χε

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
God gr για πες τι σου εκανε ρε φιλε, ειμαι πραγματικα περιεργος :cheesy:

Οσο για τις παντος ειδους καριολες, μακαρι παντα να χωριζω μεσω κινητων οπως εκατσε προσφατα καθως αν ακουγα απο κοντα αυτα που μου ελεγε και εγραφε ( και σε συνδυασμο με τα ακρως αντιθετα που ελεγε ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ) τοτε δεν θελω να σκεφτω σε τι σημειο θα εφτανα πραγματικα. Αν εκνευριζομαι με κατι, ειναι οταν παιζουν με την νοημοσυνη μου με τον χειροτερο τροπο, καθως και εκμεταλλευονται το οτιδηποτε εχεις δωσει χωρις να το χρωστας. ( γενικα οχι μονο στις γυναικες ).

Και οι μαλακιες περι βιας δεν πολυμετρανε, καθως η ψυχολογικη βια μπορει να επιφερει μονιμα αποτελεσματα ( αρνητικα ) ενω η σωματικη ΠΟΛΥ σπανια το κανει αυτο. ( εκτος και αν το επιδιωξεις ). Αλλα μην το πιασουμε αυτο το θεμα γιατι δεν θα εχουν που να κρυφτουν οι πριγκηπισσες.

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Θα συνδυάσω όλα αυτά που είπες και θα συμφωνίσω μαζί σου , γιατί όμως:

Είμαστε μαλάκες που πιστεύουμε τα γυναικεία λόγια και γινόμαστε χαλί να μας πατήσετε. Τα δίνουμε όλα και στην τελική τι παίρνουμε ?

χμμμμ...
Το ιδιο συμβαινει και με μας...
γιατι παντα να φταινε μονο οι γυναικες δλδ???
γιατι μια φορα δεν λετε εσεις οι αντρες,εφταιξα...
Και εγω την εχω πατησει και μαλιστα πολυ ασχημα...
αλλα ενταξει οπως ειπες και εσυ οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο ;)
και στη τελικη να σου πω τι γινεται?
εμεις λεμε "ολοι οι αντρες ειναι μαλακες" οταν γινει κατι,
ενω εσεις αντιστοιχα "ολες οι γυναικες ειναι πουτανες"
μια η αλλη παει και ακρη ποτε δεν βρισκεις... :sunglasses:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Και μένα μου φαίνεται λίγο περίεργο να μπαίνουν τόσες γυναίκες σε ένα site με τίτλο bourdela.com, αλλά ..... και τι έγινε;

Κουβέντα να γίνεται.....άσε που έχει πλάκα να ακούς και την αντίθετη άποψη.....άμα συμφωνούμε πάντα δεν έχει ενδιαφέρον η συζήτηση........Χε,χε,χε,χε

ποτε δεν ειχα προβλημα με το να μπαινουν γυναικες εδω μεσα, οπως και οι περισοτεροι απο εμας πιστευω, ειναι καλο να υπαρχουν συγκρουσεις σε γενικα θεματα μεταξυ των δυο φυλων.
η απορια μου ομως ειναι συγκεκριμενη για το πως ταυτοχρονα γραφτηκαν τοσες πολλες γυναικες μεσα στο site? στο συγκεκριμενο διαστημα 5 με 7 οκτωβριου.

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ποτε δεν ειχα προβλημα με το να μπαινουν γυναικες εδω μεσα, οπως και οι περισοτεροι απο εμας πιστευω, ειναι καλο να υπαρχουν συγκρουσεις σε γενικα θεματα μεταξυ των δυο φυλων.
η απορια μου ομως ειναι συγκεκριμενη για το πως ταυτοχρονα γραφτηκαν τοσες πολλες γυναικες μεσα στο site? στο συγκεκριμενο διαστημα 5 με 7 οκτωβριου.

ετυχε...δεν πετυχε ;) :P

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εγω αντεξα παντως οποτε αποποιουμαι τους χαρακτηρισμους κ τα σχολια για τις γυναικες KAI σε αυτο το θεμα :P :P :P
κ ξερω κ πολλες κοπελες που αντεξαν παρα πολυ δυσκολες καταστασεις... αλλα μαλλον δεν κινουμαστε στους ιδιους κυκλους χα χα

Άντεξες το φανταριλίκι ρε θηρίο; :boobies:

virusam

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
χμμμμ...
Το ιδιο συμβαινει και με μας...
γιατι παντα να φταινε μονο οι γυναικες δλδ???
γιατι μια φορα δεν λετε εσεις οι αντρες,εφταιξα...
Και εγω την εχω πατησει και μαλιστα πολυ ασχημα...
αλλα ενταξει οπως ειπες και εσυ οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο ;)
και στη τελικη να σου πω τι γινεται?
εμεις λεμε "ολοι οι αντρες ειναι μαλακες" οταν γινει κατι,
ενω εσεις αντιστοιχα "ολες οι γυναικες ειναι πουτανες"
μια η αλλη παει και ακρη ποτε δεν βρισκεις... :sunglasses:

οι γυναικες ειναι πιο πολλες γιαυτο και οι μλκιες τους πιο πολλες.

για να επιστρεψουμε παντος, για το λογο του οτι οι γυναικες κανουν pr πιο ευκολα, (λιγο μπουτι ή στηθος η γνωριμια εγινε), ειναι πιο ευκολο για αυτες νη πληγωσουν. και το κανουν

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Και οι μαλακιες περι βιας δεν πολυμετρανε, καθως η ψυχολογικη βια μπορει να επιφερει μονιμα αποτελεσματα ( αρνητικα ) ενω η σωματικη ΠΟΛΥ σπανια το κανει αυτο. ( εκτος και αν το επιδιωξεις ). Αλλα μην το πιασουμε αυτο το θεμα γιατι δεν θα εχουν που να κρυφτουν οι πριγκηπισσες.

Ρε Anal, πες ότι την κάνεις ασήκωτη από το "ξύλο".....και τι θα καταλάβεις;

Ίσα ίσα αξία θα της δώσεις.....Θα σκεφτεί "το μαλάκα, τον έχω κάνει σκυλάκι μου....".

Η αδιαφορία είναι η καλύτερη απάντηση.....δείξε της ότι ήταν μια όπως τις υπόλοιπες....ούτως η άλλως θα της έχεις αλλάξει τα φώτα στο γαμίσι, οπότε ο επόμενος θα πάρει ό,τι αποφάγι έχει απομείνει.....(ναι φαλλοκρατικότατη σκέψη, που αρμόζει σε ανάλογες συμπεριφορές όμως.....)

Αλλά ξύλο; Ήμαρτον....

Βέβαια η κατάσταση αλλάζει αν πρόκειται περί παντρεμένης με παιδιά.....εκεί οι αντιδράσεις έίναι απρόβλεπτες και δικαιολογημένες.....αλλά και πάλι φοβάμαι ότι σε αυτή την περίπτωση τα αποτελέσματα θα είναι χειρότερα (τι φταίνε τα καημένα τα παιδάκια για τις μαλακίες των γονέων;)

Υ.Γ. Καλά ποιος ψήφισε ότι θα αυτοκτονούσε;;;;;

Έλεος ρε, φερθείτε και λίγο ψύχραιμα.....

Επισκέπτης
αμα θελετε να ξεθυμαινετε κ να βγαζετε το αχτι σας επειδη η αλλη/ο αλλος εκανε το "εγκλημα" να σας χωρισει (αναρωτιεμαι θα προτιμουσατε να ηταν μαζι σας κ να σας κοροιδευε? να υποκρινοταν? επειδη φοβοταν την αντιδραση σας? να σας εκανε ταρανδουλη? (ταρανδουλα τι να λεμε κανετε πολλοι τις γκομενες/γυναικες σας αλλα ειστε.. ανδρες χα χα εδω γελαμε)) να πατε να παιξετε μποξ, να χτυπησετε το κεφαλι σας στον τοιχο, να χτυπηθειτε μονοι σας..
δεν ειναι κανενας κ καμια κτημα κανενος να νομιζει οτι εχει το οποιο δικαιωμα να ασκησει βια πανω του/της
λιγη αξιοπρεπεια ελεος ολοι χωριζουν κ ολοι πληγωνονται δεν ειστε μονο εσεις, στη τελικη υπαρχουν ψυχολογοι κ ψυχιατροι..

Καλά εσύ πάρε το λαπτοπάκι σου που δεν αποχωρίζεσαι στις διακοπές κι άντε σε άλλη παραλία να παίξεις με τα κουβαδάκια σου (υπόψιν ότι το laptop ΔΕΝ είναι κουβαδάκι). Kι αν δεν σου αρέσει ένα thread μπορείς κάλλιστα να μην συμμετέχεις :) (hopefully but... wishfull thinking!!!)

Επισκέπτης

Πολλές από αυτές έχε υπόψη σου ότι είναι αγοράκια :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom