Νέα

Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Χωρίσατε μετά απο μεγάλη σχέση. Και τώρα, ΤΙ ?

• Κάνω νέο δεσμό για να ξεχάσω την προηγούμενη ???

Ψήφοι: 11 13,9%
  • Κάθομαι μόνος λίγο καιρο ή/και κάνω προσπάθεια επανασύνδεσης ???

Ψήφοι: 5 6,3%
  • Επιστρέφω στην εργένικη ζωή, και εκτελώ ότι βρω μπροστά μου ???

Ψήφοι: 23 29,1%
  • Απογοητεύομαι και το ρίχνω στην καλογερική ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Συνειδητοποιώ ότι οι γυναίκες είναι π******ς και γλυκοκοιτάω αγοράκια ???

Ψήφοι: 7 8,9%
  • Το ρίχνω στο ποτό ή/και στα ναρκωτικά ???

Ψήφοι: 2 2,5%
  • Αυτοκτονώ (...και με βρίσκουν αγκαλιά με μια φωτογραφία της) ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Ηρεμώ λίγο καιρό, και μετά συνεχίζω τη ζωή μου. ???

Ψήφοι: 25 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ρε παιδιά, για να καταλάβω, γιατί βλέπω εκατέρωθεν αντεγκλήσεις και ειρωνίες από ανθρώπους που μόνο κουτοί δεν είναι  :tickedoff:
Είναι, άραγε, τόσο τραγικό, τόσο, σπάνιο, τόσο απάνθρωπο να χωρίσει κάποια/ος τον/ην σύντροφό της/ου; Είναι σίγουρα πικρό και δε χωνεύεται εύκολα, είναι όμως ΖΩΗ, γιατί και η πίκρα και η δυστυχία είναι μέρος της ζωής...Με χώρισε κάποια που μαζί περάσαμε όμορφες στιγμές...και λοιπόν;...Την ευχαριστώ για τον πόνο που μου προκάλεσε, τόσο όσο και για την ευτυχία που μου προσέφερε, γιατί και αυτό ζωή είναι...Πώς μπορώ να μισήσω και να θέλω το κακό κάποιου πλάσματος που μου ενέπνευσε την ΑΓΑΠΗ, που με έκανε να αγαπήσω, που έβγαλε αυτό το δώρο που κρύβω μέσα μου, στον πυρήνα της ύπαρξής μου; Έπρεπε να μείνει μαζί μου για πάντα, μόνο από ευγωμοσύνη; Το δικό της δικαίωμα να αγαπήσει δεν πρέπει να το λάβω υπόψην; Μα έτσι ακυρώνω τη ΔΙΚΗ ΜΟΥ αγάπη, αν τη θέλω δέσμια δίπλα μου...Ας φύγει κι ας αναζητήσει το όνειρό της αλλού..Εγώ θα την κλείσω, ως μια γλυκιά ανάμνηση, στο βάθος της ψυχής μου, εκεί από όπου ΑΥΤΗ κατάφερε να ανασύρει το ευγενέστερο κομμάτι της ύπαρξής μου... :)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
οι πολλες αναλυσεις και οι πολλες σκεψεις εμποδιζουν τις πραξεις ξερω εγω απο την ζωη μου, ειναι απλα επιλεγεις θεατης ή παικτης.
επιλεγεις και στηριζεις την επιλογη σου.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πρεπει να εισαι τσιπρια...

νομιζω πως δεν ειναι κ κρυφο... αλλα δεν εχει να κανει.. στη δημοτικη γραφουμε χαχαχα
εδω υπαρχουν ποστ που σου βγαινει το ματι απ την ανορθογραφια κ ιδου τι ενοχλησε τον αλλο... το η- κ το ει-... ελεος χ2

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
εγω θα ηθελα πανω σε ολα αυτα, που συζητιουνται μια πολυ ταπεινη αποψη, λογω και του νεαρου της ηλικιας μου.
ο φεμινισμος με την λαθος χρηση του, τα τηλεοπτικα προτυπα, και οι πολλες προκλησεις, εχουν δημιουργησει μια κοινωνια η οποια δεν σκεφτεται σωστα, και θελει παρα πολυ προσπαθεια να πετυχεις και να αποκτησεις τα απλα πραγματα της ζωης, οπως συντροφικοτητα, αγαπη, ευχαριστηση και οικογενεια.

φιλικα

μιμικος
Σωστότατος ο Μιμίκος!Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο.

(Η Ταυλάνδη τελικά σε κάνει καλύτερο σαν άνθρωπο!)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ρε παιδιά, για να καταλάβω, γιατί βλέπω εκατέρωθεν αντεγκλήσεις και ειρωνίες από ανθρώπους που μόνο κουτοί δεν είναι  :tickedoff:
Είναι, άραγε, τόσο τραγικό, τόσο, σπάνιο, τόσο απάνθρωπο να χωρίσει κάποια/ος τον/ην σύντροφό της/ου; Είναι σίγουρα πικρό και δε χωνεύεται εύκολα, είναι όμως ΖΩΗ, γιατί και η πίκρα και η δυστυχία είναι μέρος της ζωής...Με χώρισε κάποια που μαζί περάσαμε όμορφες στιγμές...και λοιπόν;...Την ευχαριστώ για τον πόνο που μου προκάλεσε, τόσο όσο και για την ευτυχία που μου προσέφερε, γιατί και αυτό ζωή είναι...Πώς μπορώ να μισήσω και να θέλω το κακό κάποιου πλάσματος που μου ενέπνευσε την ΑΓΑΠΗ, που με έκανε να αγαπήσω, που έβγαλε αυτό το δώρο που κρύβω μέσα μου, στον πυρήνα της ύπαρξής μου; Έπρεπε να μείνει μαζί μου για πάντα, μόνο από ευγωμοσύνη; Το δικό της δικαίωμα να αγαπήσει δεν πρέπει να το λάβω υπόψην; Μα έτσι ακυρώνω τη ΔΙΚΗ ΜΟΥ αγάπη, αν τη θέλω δέσμια δίπλα μου...Ας φύγει κι ας αναζητήσει το όνειρό της αλλού..Εγώ θα την κλείσω, ως μια γλυκιά ανάμνηση, στο βάθος της ψυχής μου, εκεί από όπου ΑΥΤΗ κατάφερε να ανασύρει το ευγενέστερο κομμάτι της ύπαρξής μου... :)

σωστος...

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1

δεν ημαστε
αλλα καλυτερα να ημασταν.. αναισθητες ολες σαν τη γκομενα του λαπλας κ να μην στεναχωριομαστε :-

... ημαστε ολες τρελλες τι το ψαχνεις..

αφου ειπα οτι ημαστε ολες τρελλες κ ειναι συμπεριφορα χωρις ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ!

ημαστε τι να κανουμε... η καθεμια με τη τρελλα της...

Στα παραπάνω αποδεικνύετε ότι είστε αγράμματη (αυτό δεν είναι κακό).

]
κ ημασταν/ε κ ειμασταν/ε γραφεται σιγα που θα μου πεις οτι δε ξερω ορθογραφια :P
απλα μ αρεσει με ΗΤΑ πιο πολυ

Στο παραπάνω αποδεικνύετε ότι είστε ΚΑΙ αγράμματη ΚΑΙ εγωίστρια ΚΑΙ αμετροεπής (τα δύο τελευταία ΕΙΝΑΙ κακά).

... γνωριζω οτι σωστοτερο ειναι με ει για να δηλωσεις κατι στον ενεστωτα, θες να αναμετρηθουμε στην ορθογραφια να δουμε ποιος θα κερδισει? ελεος...

Κι εδώ αποδεικνύετε ότι είστε ΚΑΙ αγράμματη ΚΑΙ εγωίστρια ΚΑΙ αμετροεπής ΚΑΙ ψεύτρα ΚΑΙ -το χειρότερο- ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΨΕΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, καθώς αυτοαναιρείστε, αλλάζοντας τις απόψεις σας (και τους κανόνες της κατ' εσάς γραμματικής!) από δημοσίευση σε δημοσίευση.

Αγαπώ τις μορφωμένες γυναίκες.
Εσείς όμως δεν είστε μία από αυτές.
Περιοριστείτε καλύτερα στο νοικοκυριό.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16

Αυτός καψούρωσε :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αγαπώ τις μορφωμένες γυναίκες.
Εσείς όμως δεν είστε μία από αυτές.
Περιοριστείτε καλύτερα στο νοικοκυριό.

Αφού, σε λίγο καιρό, τελειώσει, με το καλό, το Πολυτεχνείο, μετά θα μπορεί, απερίσπαστη πλέον, να επιδοθεί στα της κουζίνας και του νοικοκυριού... :dancing:

Πάει πολύς  καιρός Πέλοπα!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ρε αγορι μου... πανε να πηδηξεις να ηρεμησεις...
ειπα μ αρεσει κ το γραφω ετσι.. μ αρεσει.. οπως το κτιριο το γραφω με Ι κ οχι με Η οπως ειναι σωστοτερο πλεον..
με απλα λογια.. ειτε παρατατικο ειτε ενεστωτα ειτε οτι θελεις το ειμαστε, ειμασταν, θα ειμαστε γουοτεβερ τα γραφω με Η οκκκκκ?????? δεν ηξερα οτι εξεταζομαι στην ορθογραφια σ ενα σαιτ... μαλισταααα
ενταξει? λοιπον θα το γραφω με ει- για να ησυχασεις μην μου παθεις κ τπτ...
ε ρε που μπλεξαμε... να δω τι αλλο θα βρειτε για να μας τα χωσετε ορισμενοι..
οσο για ποιες γυναικες αγαπας δεν σε ρωτησε κανεις...
προσεχτε οι αλλοι μην σας φυγει κανα ορθογραφικο λαθος.. παραμονευει ο σνιφσνιφ.. τζισους κραιστ!

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Αφού, σε λίγο καιρό, τελειώσει, με το καλό, το Πολυτεχνείο, μετά θα μπορεί, απερίσπαστη πλέον, να επιδοθεί στα της κουζίνας και του νοικοκυριού... :dancing:

Της το εύχομαι.
Θα τη βοηθήσει να ισορροπήσει και -ίσως- να ευτυχήσει.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ελεοςχ3 χαχαχαχαχαχα

εισαι κ ψυχολογος παραλληλα? ονλαιν ψυχολογος? :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
νομιζω πως δεν ειναι κ κρυφο... αλλα δεν εχει να κανει.. στη δημοτικη γραφουμε χαχαχα
εδω υπαρχουν ποστ που σου βγαινει το ματι απ την ανορθογραφια κ ιδου τι ενοχλησε τον αλλο... το η- κ το ει-... ελεος χ2
πλακα εχουν οι τσιπριες, εγω τις συμπαθω, το μονο προβλημα που το εχω ξανα αναφερει ειναι μην ξεκινησουν να μιλανε... και τους πεταχτει κανενα τσιπριο...
εσυ τελικα παιδι μου τι εισαι παιχτρια ή θεατρια ?

Σωστότατος ο Μιμίκος!Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο.

(Η Ταυλάνδη τελικά σε κάνει καλύτερο σαν άνθρωπο!)

σε ευχαριστω, να την δοκιμασεις και εσυ παντως, ειναι μεγαλο σχολειο.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Πάει πολύς  καιρός Πέλοπα!!!

Ε κάτι θα θυμήθηκες, δεν μπορεί. Τέτοια posts(κρίνοντας από μένα) γίνονται υπό καθεστώς συναισθηματικής φόρτισης.
Αφού σε έχω γεννήσει ρεεε... ;)

Τεσπά, b well.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Γιατί σπάμε όλοι το κεφάλι μας με την θεωρία. σίγουρα ο καθένας θα έχει  τις δικές του εμπειρίες πάνω σε αυτούς τους τομείς και θα ξέρει πως να αντιδράσει. και αν δεν ξέρει θα μάθει μέσω των πράξεών του. άλλωστε αυτό που μας κάνει πιο έξυπνους είναι η πρακτική..... την θεωρία την θέλουμε μόνο και μόνο για να μας κάνει πιο εύστροφους.
ποια η διαφορά θεωρίας και πρακτικής στις σχέσεις μας? την θεωρία την ξέρουν λίγοι και μπορεί να βρεθείς εκτεθημένος ακολουθώντας την πιστά... ενώ αυτά που έχεις μάθει από την πρακτική σε κάνουν να είσαι πιο ρεαλιστικός απέναντι και στα 2 φύλα.
εγώ προσωπικά δεν εκφράζομαι πλήρως ποτέ μα ΠΟΤΕ απέναντι σε μια γυναίκα γιατί θέλω την καρδιά μου και το μυαλό μου στην σωστή τους θέση... αν θέλει αυτή θα το δείξει με κάποιον τρόπο ή τέλος πάντων θα κάνεις και μια λάθος εκτίμηση δεν θα σκοτωθείς κιόλας... από την άλλη αν δεν σου το δείξει δεν πειράζει γιατί υπάρχουν ένα σωρό από μικρές κορασίδες οι οποίες ψάχνονται όπως επίσης υπάρχουν και οι τουρίστριες σε καιρούς μεγάλης έλλειψης κορασίδων :p. το θέμα εν κατακλίδη είναι (σύμφωνα με το δικό μου μυαλό) στην σχέση να είναι και οι 2 ίσοι και ποτέ να μην υποβιβάζεται ο ένας από τους 2 επειδή τότε ουσιαστικά αυτός που είναι από πάνω αρχίζει να παρασιτεί εις βάρος του άλλου και αν υπάρχουν παιδιά στη μέση υπάρχουν και μεγαλύτεροι δεσμοί άρα είναι και πιο δύσκολο αυτοί να σπάσουν.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πλακα εχουν οι τσιπριες, εγω τις συμπαθω, το μονο προβλημα που το εχω ξανα αναφερει ειναι μην ξεκινησουν να μιλανε... και τους πεταχτει κανενα τσιπριο...
εσυ τελικα παιδι μου τι εισαι παιχτρια ή θεατρια ?

σε ευχαριστω, να την δοκιμασεις και εσυ παντως, ειναι μεγαλο σχολειο.
δεν το πιασα το παιχτρια η θεατρια... μου ξεφυγε κανα ποστ κ δεν το διαβασα?
εγω αν κ δεν πολυμιλαω στη κυπριακη διαλεκτο.. θ αρχισω να γραφω σε αυτη.. ετσι για την πλακα μου :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
δεν το πιασα το παιχτρια η θεατρια... μου ξεφυγε κανα ποστ κ δεν το διαβασα?
εγω αν κ δεν πολυμιλαω στη κυπριακη διαλεκτο.. θ αρχισω να γραφω σε αυτη.. ετσι για την πλακα μου :2funny:

ελα να βγουμε ραντεβου, να συζητησουμε σχετικα με το κυπριακο ζητημα !!!

(παντα ηθελα να το πω αυτο!!!)

αμα εισαι παιχτρια δεχεσαι, αμα εισαι θεατρια απορριπτεις,
ειναι και ενα καλο παραδειγμα να σε βοηθησω να καταλαβεις τι εννοοω

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κ αμα δεχομαι καποια πραγματα... κ ομως απορριπτω καποια αλλα.. τι ειμαι? :P

Επισκέπτης
Παίχτρια είσαι αν τα δέχεσαι όλα και ειδικά από αυτόν που συνομιλείς μπάιτ. Δεν στα εξήγησε καλά ο μιμίκος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom