Μετά απο παραμονή αρκετων ημερων στην Αθηνα ανέβηκα Θεσ/κη
Στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν καταφερα να κανω μια τσάρκα της προκοπής.
Την Κυριακη το απογευμα εκανα μια πολυ σβέλτη γυρα στην Κεραμεικου & Κολονου .
Ναι μεν οι τιμές ειναι ξεφτυλισμένες π.χ. 15 -20 Ευρώ αλλα το ιδιο ξεφτυλισμένες ειναι και οι πατσουρες πουτάνες.Εμφανισιακά δεν μου αρεσε σχεδόν τιποτα.Κοκαλιάρες και μουτρωμένες οι περισότερες>Επίσεις είμουν και ο μόνος ελληνας ανάμεσα σε διάφορους αλλοδαπους.Asia india & pakistan Δεν ξαναπατάω εκεί. Μονο Λοιοσίων.
Στα δικά μας τωρα.
Δευτέρα μεσημέρι αποφάσισα να το παλεψω και πάλι στην γενέτειρα φτωχομάνα.
Ειχα ιδέα για το κοροβάγκου αριστερα απο το Μυλο
Πραγματι μια κάπως ψωμωμένη τρανταπεντάρα εσκασε μυτη αλλα το βλέμα της μου την εσπασε με την μια.Την εκανα για Κεφαλληνίας.Εκεί μάλλον υπάρχει κάτι ενδιαφέρον.Ενα ξανθό ρωσσιδάκι με χαμόγελο ολο υποσχέσεις.Απλα δεν ειναι στα κυβικά που θέλω.
Πέρασα και απο το Ερος οπου ολα τα δωμάτια ηταν γεμάτα και περίμεναν και καποιοι να μπουν?.
Περίμενα ενα τεταρτο βλέποντας καλή τσόντα στο υπέροχο σαλόνι.
Βαρέθηκα και εφυγα για βαρδάρη αφου η κοπέλα δεν ελεγε να εμφανιστεί.
Πρεπει να παιζει πολυ καλη φάση εκει αλλα πληρώνεις.
Στο Βαρδαρι ξανα άνοιξε το γωνιακο πρασινο σπιτακι οπου παραδοσιακα εδω και χρόνια εχω σκίσει διάφορες στρουμπουλες.
Και βεβαια πετυχαίνω την Ντίνα με το ξανθό καρρε μαλλι και το αραχνουφαντο εσωρουχο.
30 ευρω το απλο και 50 γλυφομουνι.
Μετά το κραξιμο που εφαγα παλαιοτερα απο συναδέλφους για λογους υγειας και οικονομικής στενότητος πηρα το απλό.
Εγω την φάση την ξέρω. Μου αρέσει το στρογγυλλό παχουλό σώμα της Ντίνας.
Μετα απο μια χαλαρή πίπα χωρις βιασυνες μου τον εκανε μπετονόβεργα.
Την λεω στήσου στα τεσσερα και της τον βαζω.
Πρεπει να αντεξα 7-8 λεπτα αλλα ξεκίνησα πολυ αργοσυρτα και ανέβασα στροφές σιγα σιγα.
Το προβλημα με αυτην την κοπέλα ειναι οτι δεν συμμετέχει και τόσο.
Στο τελος αρχισα να την πετάω βρομόλογα και επιτέλους ανταποκριθηκε με φράσεις του στυλ
Ελα αγορι μου, χυσε μέσα μου και κατι τέτοια κλασσικά τα οποια ομως με οδηγησαν σε ενα super οργασμο ενω χαιδευα την πλουσια κοιλίτσα της με το ενα χέρι και με το αλλο την δεξιά βυζάρα της.Μου ειπε οτι θα ειναι για ολη την εβδομάδα στο γωνιακό σπιτι πρωινες ωρες.
Για την Ντίνα δεν ξαναποστάρω γιατι ειμαι ο μόνος που αναφέρει κάτι για αυτην αλλά και για χοντρες ενω στον κάδο με τα σκουπίδια του δωματίου ολα δείχνουν οτι αρκετοι την τιμησαν εχθές.
Τι διαολο τελικά, τόσοι λιγοι ημαστε οι λάτρεις των ευσομων γυναικων ή οι περισότεροι βαριούνται να γράψουν εστω και ενα μικρό post?