Νέα

Χοντρές/παχουλές σε μπουρδέλα και studio

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)

φετιχ

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καμια νεα πληροφορια? αντε γράψτε για γυναικες πανω απο 100 κιλά οτι ξέρετε!

geomet

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολουσ τι εγινε στερεψαν οι χοντρουλεσ απο τα κοκκινα σπιτακια?????

marathon

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Βλέπω υπάρχουν fans της Έλενας από την Εξηκίου! Ξέρετε πού πήγε? Κανένα άλλο σπίτι με καλές Bbw (όχι γριές)??? :huh:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
η γυναικαι μου οταν ηταν στο επαγγελμα ...τωρα ειναι 130 κιλα και παντρεμενη με μενα ...
εγω παντρευτικα πουτανα και χοντρη και ειμαι υπερυφανος

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
η γυναικαι μου οταν ηταν στο επαγγελμα ...τωρα ειναι 130 κιλα και παντρεμενη με μενα ...
εγω παντρευτικα πουτανα και χοντρη και ειμαι υπερυφανος

γειά σου ρε ήρωα bbwlover  :rockon: :rockon: :rockon:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
και με ταιζει κιολας. Να ξερετε οι χοντρες παντα πληρωνουν. Εγω οταν εβγαινα με χοντρες παντα με πληρωνανε. Ακομα και ταξιδια εκανα στο εξωτερικο. Πηγα με μια χοντρη στο Βερολινο ολα πληρωμενα.
Η γυναικα μου τωρα δουλευει ολη μερα για να ζουμε. ετσι πρεπει.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
και με ταιζει κιολας. Να ξερετε οι χοντρες παντα πληρωνουν. Εγω οταν εβγαινα με χοντρες παντα με πληρωνανε. Ακομα και ταξιδια εκανα στο εξωτερικο. Πηγα με μια χοντρη στο Βερολινο ολα πληρωμενα.

προσκυνάω τον άρχοντα εσύ παίζεις μπάλα σε άλλη διάσταση..............................

έτσι καλά ξηγιέσαι η χοντρή στα φέρνει και εσύ καλοπερνάς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

ειναι απιστευτο.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

γιατι να είσαι τόσο τεράστιος πές μου!!!!

URL]]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
king-033.gif

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ποσο χοντρες λεμε?
πΝΩ πο 70 κιλα?

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
...η κοπελα ειναι μαλλον βουλγαρα και ειναι πολυ χοντρη. συνηθως καθεται μεσα απο τη τζαμαρια και μπορεις να τη δεις περνοντας απεξω και κοιταζοντας μεσα...

Όταν κοιτάς απ' έξω από τη τζαμαρία μέσα τη βλέπεις ολόκληρη, ή δε χωράει να τη δεις ολόκληρη μέσα από τη τζαμαρία?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom